ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 4,50 از 5)
بارگذاری...

امروزه یکی از موثرترین روش های جذب مشتری، ایمیل مارکتینگ می باشد. بازاریابی محصولات یا خدمات از طریق ایمیل مارکتینگ می تواند راهی سریع، انعطاف پذیر و مقرون به صرفه برای دستیابی به مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی با تشویق بازدیدهای مجدد از وب سایت باشد. در واقع بازاریابی ایمیلی به شما این امکان را می دهد که پیام های هدفمند و شخصی سازی شده ایجاد و برای مشتریان خود ارسال کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با معنی ایمیل مارکتینگ و همچنین مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی آشنا کنیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های اسکرول نرم، افقی و نامحدود وردپرس 

ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ یا همان بازاریابی ایمیلی نوعی ترفند است که به کمک آن می توانید یک ارتباط بهتر و موثرتر با مشتریان خود از طریق ایمیل داشته باشید. بازاریابی ایمیلی زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که کسب و کارها با ایمیل، محصولات و خدمات خود را تبلیغ می کنند. این یک نوع بازاریابی مستقیم است، به این معنی که شما بدون هیچ گونه واسطه ای می توانید با مشتری ارتباط برقرار کنید. شما می توانید از ایمیل مارکتینگ برای موارد مختلف مانند: ارسال ایمیل اطلاع رسانی برای محصولات تخفیف خورده، ارسال خبرنامه برای مشتری، دریافت نظرات مشتریان، ارسال فاکتور و… استفاده کنید. در واقع می‌توانید از بازاریابی ایمیلی برای اطلاع ‌رسانی به مخاطبین خود، افزایش فروش و ایجاد یک جامعه پیرامون برند خود، مانند یک خبرنامه، استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید: 10 مورد از بهترین افزونه های ایمیل وردپرس

فواید ایمیل مارکتینگ

راه اندازی یک کمپین بازاریابی ایمیلی کار بسیار ساده است است که هر نوع کسب و کاری می تواند از آن برای رشد وب سایت خود استفاده کند. می توان گفت ایمیل مارکتینگ یکی از ارزان ترین روش های تبلیغات گسترده محصولات و خدمات می باشد که هر کسی می تواند از آن بهره مند شود. ایمیل مارکتینگ به شما این امکان را می دهد تا ایمیل هایی را به دلخواه برنامه ریزی کنید تا به صورت خودکار برای مشتریان ارسال شود.

ایمیل مارکتینگ | اصول ایمیل مارکتینگ | معنی ایمیل مارکتینگ

بیشتر بخوانید: آموزش تنظیمات خواندن در وردپرس

مزایا و معایب ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی برای شما این امکان را فراهم می کند که با یک کلیک خدمات خود را برای میلیون ها ارسال کنید. ایمیل مارکتینگ هم مانند سایر پلترفرم ها، مزایا و معایب خود را دارد. اگر از آن به درستی استفاده کنید قطعاً به درآمد بیشتری می رسید و اگر از آن اشتباه استفاده کنید ممکن است مشتریان خود را از دست بدهید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مزایا و معایب ایمیل مارکتینگ آشنا کنیم.

مزایای ایمیل مارکتینگ:

– مقرون به صرفه: ایمیل مارکتینگ نسبت به سایر روش های بازاریابی دیگر از هزینه های بسیار کمتری برخوردار است. در واقع نیازی نیست شما هیچ گونه هزینه ای بابت تبلیغات، چاپ و… بپردازید.

– مشتریان هدفمند: تنها افرادی در لیست ایمیل مارکتینگ شما عضو می شوند که خودشان انتخاب کنند که قصد دارند ایمیل های شما را دریافت کنند. بنابراین مشتریانی که به صورت قطعی از محصولات و خدمات شما راضی هستند در ایمیل مارکتینگ شما عضو می شوند که همین موضوع باعث می شود مشتریان هدفمندتری را در اختیار داشته باشید.

– طراحی انعطاف‌ پذیر: می‌توانید متن ساده، گرافیک یا فایل‌ها را به پیوست برای مشتریان ارسال کنید. با استفاده از طرح های مختلف می توانید برند خود را بهتر به کاربران نمایش دهید.

– شخصی سازی و تقسیم بندی: با بازاریابی ایمیلی می توانید پیام ها را شخصی سازی کنید. شما همچنین می توانید لیست بازاریابی خود را تقسیم بندی نمائید، به طوری که مشتریان شما پیام هایی را از شما دریافت کنند که به آنها علاقه مند هستند، که این موضوع به افزایش تعامل آنها با شما کمک می کند.

– قابل اشتراک ‌گذاری: بازاریابی ایمیلی برای مشتریان شما این امکان را فراهم می کند تا محتوای ایمیل شما را در سایر پلتفرم های اجتماعی با دیگران به اشتراک بگذارند.

– افزایش فروش: اگر محصول جدیدی در سایت خود درج کرده اید و یا اینکه روی محصولات خود تخفیف ارائه داده اید، می توانید مشتریان خود را باخبر کنید. همچنین می توانید لینکی را در زیر تبلیغ برای مشتریان ارسال کنید تا آنها بتوانند با کلیک کردن روی آن وارد یک صفحه خاص شوند.

– راه اندازی: برای ایجاد ایمیل مارکتینگ نیازی نیست برنامه نویس باشید، زیرا هر کسی با هر مزیان توانایی که دارد می تواند با کمترین زمان و هزینه یک سیستم بازاریابی ایمیلی برای سایت خود ایجاد کند.

– تنظیمات قدرتمند: مشتریان شما می ‌توانند در صورت تمایل به دریافت پیام ‌های متفاوت از سوی شما، تنظیمات برگزیده خود را به‌ روزرسانی کنند یا اگر احساس کنند دیگر نمی‌خواهند ارتباطات ایمیل شما را دریافت کنند، می توانند اشتراک خود را لغو نمایند.

– سازگار با محیط زیست: بازاریابی ایمیلی نیازی به هیچ گونه چاپ و ارسال از طریق پست ندارد، بنابراین به محیط زیست هم آسیبی نمی رساند.

– بازاریابی در زمان واقعی: شما می توانید از طریق ایمیل مارکتینگ با مشتریان خود در زمان واقعی ارتباط برقرار کنید. شما می توانید با استفاده از روش های مختلفی مانند: نحوه فعالیت کاربر در سایت، خرید های اخیر، افزودن به سبدخرید و… در زمان حال با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.

– قابلیت شخصی سازی: شما می توانید مشتریان خود را دسته بندی کنید و برای هر دسته بندی ایمیل های متفاوت و خاصی ارسال نمائید.

مزایا و معایب ایمیل مارکتینگ | مزایای ایمیل مارکتینگ | معایب ایمیل مارکتینگ

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزار های ایمیل مارکتینگ | برترین سرویس بازاریابی ایمیلی در ایران کدام است؟

معایب ایمیل مارکتینگ:

– هرزنامه: یکی از موارد آزاردهنده که می تواند مشتریان شما را کلافه کند، ایمیل های هرزنامه می باشد. به طور کلی اگر به صورت هدفمند برای مشتریان خود ایمیل ارسال نکنید، ممکن است مشتری ایمیل شما را حذف یا اشتراک خود را لغو نماید. همچنین شما باید مطمئن شوید که بازاریابی ایمیلی شما با قوانین حفظ حریم خصوصی و حفاظت از داده ها مطابقت دارد و به درستی برای افرادی که می خواهند آن را دریافت کنند، هدف قرار می گیرد.

– ایمیل های دریافت نشده: ایمیل هایی که از طراحی ضعیفی برخوردار هستند و یا از کلمات کلیدی یا کاراکترهای هرزنامه خاصی در عنوان یا محتوای ایمیل استفاده می کنند، ممکن توسط نرم افزار فیلتر شده و به دست مشتریان شما ارسال نشود. از طرفی شما باید به صورت مداوم آدرس های ایمیل مشتریان خود را بروز کنید، زیرا در صورتی که آدرس ایمیل مشتری تغییر پیدا کرده باشد، ایمیل های شما به دست آنها نمی رسد.

– مشکلات طراحی: ایمیل شما باید به گونه ای طراحی شده باشد که در تمامی دستگاه های مختلف مانند: دسکتاپ، تبلت و موبایل به بهترین شکل قابل مشاهده باشد.

– مشکلات حجم فایل: حجم فایل ها باید به اندازه کافی کم باشند تا سریع دانلود شود. اگر فایل های شما حجم بالای داشته باشد می تواند زمان زیادی را برای دانلود از مشتری بگیرد که همین موضوع باعث ناامیدی مشتری می شود.

بیشتر بخوانید: افزونه Mailster | ارسال ایمیل های انبوه به اعضای سایت با افزونه خبرنامه میلستر

چالش های ایمیل مارکتینگ

تولید محتوا برای استفاده در خبرنامه، کار زیادی می طلبد. در کنار زمانی که برای تولید محتوا در وب سایتتان صرف می کنید، اگر بخواهید در فواصل زمانی مشخص خبرنامه ای برای کاربرانتان ارسال کنید، باید مطالبی را در آن قرار دهید که برای مخاطبتان کاربردی باشد و این مسئله خودش یک چالش است.

اگر محتوای خبرنامه ای که ارسال کرده اید مورد علاقه ی مخاطب نباشد، یا اصلا ایمیل شما را نگاه نمی کند و یا کلاً عضویت خود در خبرنامه را لغو می کند. نکته مهم: مخاطب را با محتوایی که دوست ندارد یا قبلاً دیده است، اذیت نکنید.

به نظر وقت آن رسیده است که ببینیم چطور باید یک خبرنامه مناسب بسازیم.

چگونه یک خبرنامه ( مناسب) بسازیم؟آشنایی با اصول ایمیل مارکتینگ-2

اول: با چیزی شروع کنید که مهم باشد

بیش تر مردم  وقت یا حوصله ی خواندن تمام خبرنامه ی شما را ندارند. به همین دلیل ضروری است با چیزی شروع کنید که مخاطب واقعاً دوست دارد از آن اطلاع پیدا کند.همینطور می توانید مطالبی انتخاب کنید که تشخیص می دهید باعث جلب توجه مخاطب می شود و علاقه ی او را برای مطالعه ی بقیه ی خبرنامه افزایش می دهد.

دوم: حتماً از یک عنوان مناسب برای خبرنامه استفاده کنید

اینکه مخاطب خبرنامه ی شما را باز کند یا نه، تا حد زیادی بستگی به عنوان خبرنامه شما دارد. با استفاده از سرویس MailChimp می توان متوجه شد که نرخ باز شدن خبرنامه ها با عنوان های متفاوت به چه اندازه است. بنابراین بسیار ارزشمند است که راجب عنوان هایی که مخاطب شما را تحت تأثیر قرار می دهند، فکر و آزمایش کنید.

سوم: وضوح و تمرکز

مطمئن شوید که چیدمان خبرنامه مناسب و جذاب است . خبرنامه باید برای کاربرانی که از تلفن های همراه استفاده می کنند، ظاهر مناسبی داشته باشد. محل های مناسبی در نظر بگیرید که کاربر بعد از مطالعه ی بخشی از خبرنامه، امکان دسترسی به وب سایت شما را از طریق لینک داشته باشد( برای خرید محصول یا مطالعه ی مطلب یا موارد دیگر)

چهارم: لحن خبرنامه

کاربر هایی که در خبرنامه ی شما مشترک شده اند، به محصولات و مقاله های شما علاقه مند هستند. بنابراین لحن شما در خبرنامه باید دوستانه و صمیمی باشد نه خشک و امری. حتی خبرنامه باید باعث اشتیاق بیش تر مخاطب نسبت به وب سایت شما و محصولاتتان بشود. شما چیزی در اخیتار آن ها قرار می دهید که بقیه از آن بی اطلاع هستند. اجازه بدهید مخاطبان شما احساس کنند که خاص هستند ( که البته برای شما همینطور هم هست)

پنجم: خبرنامه باید دارای محتوای تصویری هم باشد

اگر فقط از متن در خبرنامه استفاده کنید، کسل کننده خواهد شد. استفاده از تصاویر در خبرنامه باعث می شود جذاب و خواندنی تر شود.

بیشتر بخوانید: نحوه سفارشی سازی ایمیل های ارسالی در ووکامرس

آموزش اضافه کردن اشتراک ایمیلی در وردپرس | بهترین افزونه های افزودن اشتراک ایمیل به وردپرس

آموزش ساخت خبرنامه در وردپرس

جمع بندی

امروزه یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین ترفندهایی که می توانید علاوه بر جذب مشتریان بیشتر، فروش محصولات خود را هم افزایش دهید، استفاده از بازاریابی ایمیلی می باشد. ما در این مطلب مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم از این مطلب رضایت داشته باشید. اگر به افزونه های ایمیل مارکتینگ نیاز داشتید می توانید به دسته بندی افزونه های خبرنامه و مارکتینگ ما سر بزنید.

منبع: nibusinessinfo

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 897 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



معرفی ویژگی Achievements در سرچ کنسول Search Console

93
0
گوگل سرچ کنسول یکی از بهترین و پرطرفدارترین ابزارهایی است که بسیاری از وب‌مستران از آن برای بهبود عملکرد سایت خود استفاده می‌کنند. این ابزار به دلیل قابلیت‌های ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت هدر شفاف در وردپرس

926
0
یکی از مهم ترین بخش های هرنوع سایتی، بخش هدر می باشد زیرا در تمامی صفحات وب سایت وجود دارد. از این رو شما باید توجه ویژه ای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اتصال وردپرس به واتساپ

761
0
همانطور که احتمالاً می دانید؛ واتس اپ با بیش از 2 میلیارد نفر در بیش از 180 کشور، محبوب ترین برنامه پیام رسانی در سراسر جهان است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه بررسی فیلتر بودن دامنه قبل از ثبت

488
0
یکی از مشکلاتی که بعضآ ممکن است برای شما پیش آید این است که بعد از ایکنه دامنه خود را ثبت کردید، متوجه می شوید که آن دامنه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با افزونه گرویتی فرم Gravity Forms وردپرس

2888
0
بی شک یکی از بهترین و محبوب ترین افزونه ها برای ساخت فرم در وردپرس، افزونه گراویتی فرم می باشد. این افزونه به شما این امکان را می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سه راه کار مهم برای بالا بردن امنیت وبسایت

1033
0
امروزه امنیت موضوع مهمی در فناوری است. هر روزه سایت‌های بسیاری هک می‌شوند و این مسئله نگرانی بسیاری از صاحبان سایت را در پی دارد. هکرها همواره به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی نمایش دادن نظرات مشتریان خاص در سایت های وردپرسی

1880
0
آیا شما می خواهید نظرات همکاران را در سایت وردپرس خود نمایش دهید؟ این نظرات یک راه عالی برای نشان دادن اثبات اجتماعی و ایجاد اعتبار هستند. به همین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حذف کلمه Category از URL در وردپرس

5618
2
نحوه حذف دسته بندی از آدرس صفحه وردپرس ؟ این سوالی است که شاید در ذهن بسیاری از شماها باشد. احتمالاً متوجه شده اید که وردپرس به صورت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب