انتخاب رنگ در طراحی سایت و تاثیر آن در جذب کاربر

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا در تلاش برای انتخاب رنگ در طراحی سایت وردپرس خود هستید؟ انتخاب های طراحی بخش ضروری هر وب سایتی است که می تواند به حفظ بازدیدکنندگان در صفحه کمک کند. در واقع؛ یکی از مهم ترین انتخاب های طراحی که باید انجام دهید، رنگ بندی وب سایت شما می باشد. رنگ هایی که شما انتخاب می کنید اولین بخشی است که بازدیدکنندگان هنگام ورود به وب سایت شما متوجه آن می شوند. انتخاب ترکیب رنگ مناسب می تواند جذابیت وب سایت شما را افزایش و بازدیدکنندگان را برای افزایش فروش و تبدیل شما حفظ کند. به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مطلب قصد داریم شما را با نحوه انتخاب رنگ در طراحی وب سایت وردپرسی و نکات و اهمیت انتخاب رنگ در طراحی سایت آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

اهمیت انتخاب رنگ در طراحی سایت

هر ساله بسیاری از وب مستران میلیون ها دلار هزینه می کنند تا بتوانند رنگ های خاصی را برای سایت خود انتخاب کنند تا روی ذهن کاربران تاثیرگذار باشند. هر رنگ به صورت ناخودآگاه روی مشتریان شما تأثیر می گذارد و هر برند بزرگی از این تأثیرات استفاده می کند. به عنوان مثال، آیا میدانستید رنگ قرمز شما را گرسنه می کند؟! به همین دلیل است که اکثر رستوران ها، به خصوص فست فودها، از رنگ قرمز در برند خود استفاده می کنند و از رنگ قرمز برای طراحی سبک و ظاهر فروشگاه خود استفاده می کنند. رستوران های مک دونالد، وندی، برگر کینگ، کی اف سی و بسیاری دیگر از رستوران ها همگی از رنگ بندی قرمز استفاده میکنند.

همچنین انتخاب رنگ به عوامل متعددی مانند جنسیت، تجربه، سن، موقعیت جغرافیایی و فرهنگ نیز بستگی دارد. از این رو طراحان وب سایت اغلب از چرخه رنگ برای پیدا کردن پالت رنگی مناسب برای یک تجارت استفاده می کنند. حال شاید از خودتان بپرسید که چرخ رنگ چیست؟

چرخ رنگ ابزاری است که شامل رنگ های مختلف در یک رابطه خاص می باشد و نشانده دهنده این است که رنگ ها چگونه با یکدیگر ارتباط دارند و به صورت بصری نشان دهنده رابطه بین رنگ های ثانویه اولیه و سوم است. هم اکنون بسیاری از طراحان از چرخه رنگ برای انتخاب طرح های رنگی مختلف برای هر کار طراحی گرافیکی استفاده می کنند.

انتخاب رنگ در طراحی سایت وردپرس

  • رنگ های اصلی: سه رنگ اصلی در طبیعت وجود دارند که عبارت اند از: قرمز، زرد و آبی. هنگامی که این رنگ های اصلی با یکدیگر ترکیب می شوند، رنگ های ثانویه را تشکیل می دهند.
  • رنگ های ثانویه: رنگ های ثانویه ترکیبی از دو رنگ اصلی هستند. به عنوان مثال: می توان به رنگ بنفش (ترکیب قرمز و آبی)، سبز (ترکیب آبی و زرد) و نارنجی (ترکیبی از قرمز و زرد) اشاره کرد.
  • رنگ های سوم: رنگ های سوم از ترکیب رنگ های ثانویه با رنگ های اصلی تشکیل می شوند. به عنوان مثال می توان به رنگ های: زرد و نارنجی، قرمز و نارنجی، قرمز و بنفش، آبی و بنفش، آبی و سبز و زرد و سبز اشاره کرد.

همچنین سه گروه رنگی وجود دارند که به عنوان رنگ های خالص در نظر گرفته می شوند. اینها رنگ های زنده و اشباع هستند. علاوه بر این؛ رنگ های سیاه و سفید به عنوان رنگ های خنثی شناخته می شوند. زمانی که رنگ ‌های خالص را با رنگ های سیاه یا سفید ترکیب می‌ کنید، نتیجه کار می‌ تواند یک رنگ روشن یا تیره باشد. می‌ توانید با استفاده از ترکیب‌ های مختلف رنگ‌های خالص و رنگ‌های خنثی، رنگ‌ها و سایه ها، یک پالت رنگی سفارشی برای برند خود ایجاد نمائید.

بیشتر بخوانید: افزونه انتقال ابزارک ها در وردپرس 

روانشناسی رنگ در طراحی سایت وردپرس

همانطور که اشاره شد؛ رنگ ها احساسات را بر می انگیزند و می توانند بر رفتار و ادراک کاربران تأثیر بگذارند. بسیاری از رنگ ها هستند که به ناخودآگاه افراد را به سمت خود جذب می کنند زیرا آنها به صورت غریزی بر احساسات ما غلبه می کنند. اگر شما با روانشناسی رنگ ها آشنایی داشته باشید، متوجه خواهید شد که رنگ بندی چقدر می تواند ابزاری ضروری و قدرتمند در طراحی و بازاریابی سایت باشد. در ادامه مطلب فهرستی از رنگ ها را همراه با احساساتی که ارائه می دهند، در اختیار شما قرار می دهیم:

  • قرمز: نشان دهنده اشتیاق، عشق، خطر، قدرت و هیجان است
  • آبی: نشان دهنده اعتماد، شایستگی، صلح، منطق و آرامش است
  • سبز: نشان دهنده رفاه، سلامتی، طبیعت و فراوانی است
  • سیاه: نشان دهنده کنترل، ظرافت، پیچیدگی یا حتی افسردگی است
  • سفید: نشان دهنده خلوص، صلح، وضوح، پاکیزگی، کمال و ظرافت است
  • زرد: نشان دهنده شادی، خوش بینی و خلاقیت است
  • نارنجی: نشان دهنده سرگرمی، آزادی، گرما، راحتی، بازیگوشی است

بنابراین می توان نتیجه گرفت که رنگ هایی که در سایت خود استفاده می کنید بخشی از تصویر برند شما هستند. شما باید رنگ هایی را انتخاب کنید که واکنش احساسی مطلوبی برای برند و محصولات شما ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: ۱۳ عناوین عالی برای هدر وب سایت ها

نکات مهم در انتخاب رنگ برای طراحی سایت وردپرسی

– در اولین قدم شما باید تصویر برند موجود را در نظر بگیرید. به عنوان مثال: اگر قبلاً یک لوگو طراحی کرده اید، ممکن است بخواهید تا رنگ شما با آن مطابقت داشته باشد.

– همچنین باید در نظر بگیرید که کدام رنگ ها در وب سایت شما خوب به نظر می رسد. به عنوان مثال، رنگی که در یک وب سایت دیگر بسیار عالی بنظر می رسد، ممکن است در سایت شما خوب نباشد.

– همچنین باید به برخی از موارد دیگر مانند: اسلایدرها، فیلم ها، تصاویر، دکمه های فراخوان و غیره که به سایت خود اضافه می کنید، فکر کنید و رنگی که انتخاب می کنید باید با آنها همخوانی داشته باشد.

– در نهایت، شما باید خوانایی رنگ را نیز در نظر داشته باشید. یک طرح رنگی خوب کنتراست کافی خواهد داشت تا به سادگی قابل خواندن باشد حتی اگر بازدیدکنندگان شما دچار اختلالات بینایی باشند. شما باید رنگی را انتخاب کنید که به هیچ عنوان منعی روی مشاهده محتوا نداشته باشد، زیرا در این صورت خیلی سریع بازدیدکنندگان خود را از دست می دهید.

بیشتر بخوانید: افزونه ساخت نسخه موبایل برای وردپرس WPtouch Mobile Plugin 

آیا می توانید رنگ قالب وردپرس را تغییر دهید؟

بله، اکثر قالب های وردپرس به شما این امکان را می دهند تا رنگ بندی پیش فرض آن را به دلخواه خود تغییر دهید. یکی از بهترین چیزها در مورد وردپرس این است که شما این اختیار را دارید که ظاهر و احساس وب سایت وردپرس خود و همچنین عملکرد آن را سفارشی کنید. اکثر قالب ها امکان سفارشی سازی را از طریق سفارشی ساز وردپرس فراهم می کنند. اگر از صفحه‌ ساز استفاده می ‌کنید، می ‌توانید رنگ‌ ها را از پیش ‌تنظیمات صفحه‌ ساز تغییر دهید و همچنین می‌ توانید کد رنگ قالب را ویرایش نمائید.

چرخ رنگ در طراحی قالب وردپرس

معروف‌ترین ابزار شناسایی رنگ‌ها، چرخ رنگ است. چرخ رنگ حاوی اطلاعات مهم و درستی است. یک تصویر ساده ولی مملو از مفاهیم عمیق رنگ‌شناسی. نگاهی به چرخ رنگ بیندازید.


انتخاب رنگ در طراحی وب سایت وردپرسی بیشتر بخوانید: آموزش ارزیابی و بررسی تعامل کاربران در وردپرس با Google Analytics

نمونه‌ای از اصول و قواعد رنگ در چرخ رنگ

  • هر رنگی فصل و حد مشخصی دارد. این‌ یک اصل ساده‌ سازی است. برای بیان یک پیغام روشن. رنگ‌ها را از هم جدا کنید و هویت‌های آن‌ها را بشناسید.
  • هر رنگی در یک جایگاه قرارگرفته است. هر رنگی مکانی دارد قبل و بعدازآن رنگ‌های مشخصی را می‌توان پیدا کرد.
  • حلقه رنگ. استفاده از حلقه برای بیان این مفهوم در رنگ‌ها که این رنگ‌ها باهم رابطه متقابل هم دارند.
  • و…

مهم‌ترین مفاهیم چرخ رنگ در طراحی قالب وردپرس

مطالب بسیاری در مورد رنگ‌ ها می‌ توان بیان کرد ولی در اینجا و برای شروع به مهم‌ترین آن‌ها می‌ پردازیم. شما باید با این اصول رنگ زندگی کنید تا هنگام انتخاب رنگ در طراحی قالب وردپرس این کار را با سرعت و دقت بیشتری انجام دهید.

رنگ‌های اصلی

اصلی‌ ترین مفهوم رنگ که حتماً با تعریفی دیگر آن را در حین طراحی تجربه کردید، تقسیم‌بندی رنگ‌ها به انواع رنگ‌ های اولیه و رنگ‌های ثانویه و رنگ‌ های ترکیبی است. باتجربه که اکنون دارید میدانید که در دنیا رنگ‌ های نوری، رنگ‌ های اصلی قرمز، سبز و آبی هستند. برخلاف آنچه در دوران کودکی به ما آموختند و عبارت بود از سه رنگ اصلی قرمز آبی و زرد. رنگ‌های اصلی که ما از آن صحبت می‌کنیم را می‌توانید در ساده‌ترین ابزار تعیین رنگ نرم‌افزار های گرافیکی امتحان کنید. بله همان سه سیلدر معروف که به‌ اختصار RGB نامیده می‌ شوند. در ساختن و یافتن رنگ در طراحی قالب وردپرس این مدل رنگ پایه و اساس کار شماست.

رنگ‌های ثانویه

اگر دورنگ اصلی قرمز و آبی را باهم ترکیب کنیم، چه رنگی دیده می‌شود؟ بنفش. درست است بنفش یکرنگ ثانویه است. رنگ‌های ثانویه از ترکیب رنگ‌های اولیه ایجاد می‌شوند. رنگ‌های اولیه مدنظر ما رنگ‌های مدل RGB هستند.

رنگ‌های ترکیبی

حال اگر شما یکرنگ ثانویه را با یکرنگ دیگر مخلوط کنید، چه می‌شود؟ وقتی قرمز را با بنفش (قرمز و آبی) ترکیب می‌کنید، یکرنگ ترکیبی ساخته‌اید. نام این رنگ ماژنتا یا قرمز بنفش است. رنگهای ترکیبی دیگر مانند قرمز نارنجی را میتواند تحلیل کنید؟

بیشتر بخوانید: آموزش نمایش کاربرانی که به تازگی در سایت ثبت نام کرده اند

رنگ‌های مکمل

همان‌ طور که گفتم شیوه نمایش رنگ‌ها در چرخ رنگ به‌صورت حلقه‌ای، اشاره به رازهایی جالب در مورد رابطه رنگ‌ ها دارد. یکی از این رازها از ارتباط دورنگ متقابل صحبت می‌کند. مثلاً شما رنگ زرد را در مقابل رنگ آبی می‌بیند. این یعنی این دورنگ مکمل هم هستند. اصطلاح رنگ های مکمل به‌ این‌علت انتخاب شد که اگر این دورنگ را باهم ترکیب کنیم رنگ نهایی رنگ سفید خواهد بود. متوجه شدید این تعریف مکمل بودن اشاره به این مطلب دارد که گویی یک مثبت و نفی در کنار هم قرار گرفتند. در چرخ رنگ شما چه مکمل‌هایی دیگری را پیدا می‌کند؟

رنگ‌های مشابه

خوب وقتی یکرنگ در کنار یکرنگ دیگر هم قرار می‌گیرد. اشاره به یک مفهوم مهم دارد. این نوع رنگ‌ها ازنظر ظاهری شبیه هم هستند. مثلاً رنگ نارنجی، زرد نارنجی و قرمز نارنجی رنگ‌های مشابه خوانده می‌شوند.

انتخاب رنگ طراحی سایت

 

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین افزونه های صفحات فرود وردپرس 2022 

مدل رنگ در طراحی قالب وردپرس

خب حالا که کمی از رازهای چرخ رنگ آشنا شدید، باید با مدل‌های رنگی هم آشنایی داشته باشید. شما در حین انتخاب رنگ‌بر اساس مدیوم‌های خود با مدل‌های رنگی خاصی روبرو می‌شوید. مثل همان آموزش رنگی که دوره کودکی یاد گرفتیم یک مدل رنگی بود. در آن مدل سه رنگ اصلی قرمز آبی زرد سه رنگ اصلی بودند. ولی در دنیای صنعتی مدل‌های رنگی دیگری به‌کاربرده می‌شوند. وقتی شما در صنعت چاپ کار می‌کنید. مدل رنگی CMYK است. ابزار ساخت این مدل رنگ را در نرم‌افزار فتوشاپ به‌کرات دیده‌اید. زمانی که در دنیای وب وارد می‌شوید مدل رنگی پیشنهاد به شما RGB و HEX است.

انتخاب رنگ طراحی سایت

 

ولی همه این مدل‌ها بازهم چرخ رنگ رادارند منتهی چرخ رنگی که مربوط به مدل رنگی آن‌ها است. شما در چرخ رنگ هر مدل می‌تواند رنگ‌ها مکمل را پیدا کنید. تفاوت در کجاست؟ ببینید وقتی شما رنگ‌های مکمل از مدل CMYK را باهم ترکیب می‌کنید، نتیجه رنگ سیاه خواهد بود. ولی اگر دورنگ مکمل از مدل RGB را باهم ترکیب کنید، نتیجه سفید خواهد بود. به همین دلیل نام دیگر مدل CMYK رنگ‌های کاهشی است و نام دیگر مدل RGB رنگ‌های افزایشی است. پس ابزارهایی‌ای مانند چرخ رنگ طبق اصول و مفاهیم طراحی‌شده‌اند که ما هر مدل رنگ را درون آن بگذاریم باز همان اصول کارآمد را می‌توانیم تجربه کنیم. حالا که کار ما طراحی وب است بهتر است نگاهی به مدل رنگ‌های RGB و HEX بیندازیم.

بیشتر بخوانید: افزونه ویژگی های پیشرفته محصولات ووکامرس Jc Woocommerce Advanced Attributes

مدل رنگ RGB

مدل رنگ RGB امروزه معروف‌ترین مدل رنگ است. علت آن‌هم این است که این رنگ برای کار با مانیتورها طراحی‌شده است. حال که پیشرفت تکنولوژی هزاران مانیتور از انواع گوناگون و در ابعاد بزرگ و عریض تا کوچک و جمع‌وجور به عرصه زندگی ما آورده، ماهم این مدل را بیشتر می‌شناسیم. این همان مدل رنگ در طراحی قالب وردپرس است که ما با آن سرو کار داریم.

رنگ‌های اصلی در این مدل قرمز سبز و آبی هستند. نام مدل هم برگرفته از حروف اول این کلمات در زبان انگلیسی است. محدوده هر رنگ در این مدل ۲۵۶ واحد است که به آن سطح روشنایی رنگ هم میگویند. البته شما این مقدار را به‌صورت ۰-۲۵۵ در سیلدرهای رنگ تجربه می‌کنید. هرزمانی که به کاهش این مقدار در یک سیلدر بپردازد رنگ نتیجه، متفاوت خواهد شد. همچنین با تنظیم سه سیلدر رنگی در همین محدوده رنگ‌های جدیدی را تجربه خواهید کرد.

مثلاً رنگ قرمز در سیلدرهای سه‌گانه مدل رنگ RGB به این صورت خواهد بود.

Red=  R: 255   G: 0   B: 0

Red=  (۲۵۵، ۰، ۰)

مدل رنگ HEX

محبوب‌ترین مدل رنگی که شما در وب استفاده می‌کنید، مدل رنگ HEX است. وقتی در حال طراحی استایل ها هستید و نیاز به تعریف رنگ دارید، همین نوع مدل رنگ به کمک شما می‌آید. کافی است علامت # را بگذارید و شش علامت بعدازآن را به‌طور مرتب بنویسید.

مثلاً رنگ قرمز در مدل رنگ HEX به این صورت خواهد بود.

#FF0000

اول‌ازهمه بگویم این نوع عبارت نویسی برای ساده‌تر کردن کار است و نتیجه یکی خواهد بود. حالا می‌توانید شباهت بین دو مدل‌بالا را ببیند. اگر من عناصر تعریف رنگ HEX را به‌صورت زیر بنویسم چطور؟

# FF 00 00

خب در ابتدا هم گفتم می‌توانید به‌سادگی علامت # را از مفهوم رنگ اختصاصی خود جدا کنید. میدانید که در بیان همه رنگ‌ها این مدل رنگی از همین علامت استفاده می‌کنیم. ولی نکته مهم تقسیم ۶ کاراکتر باقی‌مانده به سه قسمت است. در مدل رنگ RGB هم شما با سه سیلدر، متغیر رنگ را تعریف می‌کردید. بله این سه متغیر مدل رنگ HEX همان متغیرهای RGB هستند و دقیقاً هم به همان ترتیب.وقتی شما از مدل رنگ HEX استفاده می‌کنید گستره اعداد شما بر مبنای هگزادیسمال اعلام می‌شود. این گستره با علائم زیر معرفی می‌شود.

۰ , ۱ , ۲ , ۳ , ۴ , ۵ , ۶ , ۷ , ۸ , ۹ , F , E , D , C , B , A

اگر نخواهیم وارد مفاهیم مبنای عددی هگزادیسمال بشویم، صریحاً باید بگویم: پس عبارت FF معادل عدد ۲۵۵ در مدل رنگ RGB است. صفر هم که معادل همان صفر است. حالا اگر شما بخواهید رنگ سبز را در مدل رنگ HEX تعریف کنید کافی است به‌صورت زیر بنویسید

#۰۰FF00

بیشتر بخوانید: فیلتر پیشرفته با افزونه YITH WooCommerce Ajax Product Filter Premium

ابزار کار پیشنهادی مدل رنگ

به همین سادگی بقیه رنگ‌ها را نیز می‌توانید، کشف کنید. برای داشتن راهنما و سرعت عمل در پیدا کردن کدها ابزارهای زیادی در انواع نرم‌افزارهای گرافیک وجود دارد؛ که هم‌زمان خروجی‌های متفاوت یکرنگ را در مدل‌های مختلف به شما نشان می‌دهند. شاید برای ما در دسترسی‌ترین این ابزارها فتوشاپ باشد.

اهمیت انتخاب رنگ در طراحی سایت

از این نظر کار ما سخت نیست. کافی است وقت بگذاریم و تمرین کنیم تا کدها ملکه ذهن ما بشود. ازنظر انتخاب رنگ هنوز بحث پابرجاست. چون تا شما رنگی را باهدفی مشخص تعیین نکنید رسیدن به نتیجه هم مقدور نیست. پس مهم‌ترین کار در رنگ‌ها انتخاب و چیدمان آن‌هاست. برای استفاده از این ابزار ملاک اصلی شما باید چرخ رنگ باشد.

بیشتر بخوانید: افزونه Super Carousel | افزونه سوپر کاروسل – ایجاد اسلایدر پیشرفته و ریسپانسیو

رمز مهارت در انتخاب رنگ در طراحی قالب وردپرس

شما باید با استفاده از چرخ رنگ و نگاه دوباره به چرخ رنگ ابتدا بر مفاهیم و رازهای رنگ‌ها مسلط بشوید. در این صورت به‌راحتی می‌توانید رنگ‌های مجاور یکرنگ را تشخیص دهید. چرخ رنگ را مطالعه کنید. بارها و بارها. آن را به دیوار اتاق کارتان بچسبانید و سعی کنید تا چشم‌بسته رنگ‌ها را در خاطر تجسم کنید. وقتی در این کار مسلط شدید چرخ رنگ کامل‌تری را بررسی کنید. چرخ رنگی بارنگ‌های بیشتر تا به شما کمک کند رنگ‌های بیشتری را درخطر داشته باشید. با سبلدرهای رنگ بازی کنید و سعی کنید از زنگی به رنگی دیگر بروید . راهنمای شما چرخ رنگی است که همیشه در کنار شماست. درنهایت این شما هستید که با انتخاب رنگ‌های درست دیگران را شگفت‌زده خواهید کرد.

نکات مهم در انتخاب رنگ برای طراحی سایت وردپرسی

سوالات متداول

بهترین رنگ ها برای سایت کدامند؟

شما می توانید برای وب سایت خود از هر رنگی که می خواهید استفاده کنید. اما رنگ هایی هم هستند که علاوه بر جذابیت زیاد، کاربران بیشتری را مجذوب خود می کنند که بهترین آنها عبارت است از: قرمز، سبز، بنفش و آبی. اینها بی تردید بهترین رنگ برای پس زمینه سایت محسوب می شوند که می توانید از انها استفاده کنید.

بهترین رنگ طراحی سایت را چگونه انتخاب کنیم؟

رنگی که شما انتخاب می کنید باید با موضوع وب سایت شما همخوانی داشته باشد. به عنوان مثال: اگر قصد دارید یک سایت در زمینه غذا و فست فود راه اندازی کنید، بی تردید رنگ قرمز می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

بیشتر بخوانید: تغییر رنگ پنل مدیریت وردپرس با افزونه و بدون افزونه + اضافه کردن رنگ های جدید

جمع بندی: انتخاب رنگ طراحی سایت

انتخاب یک رنگ مناسب برای وب سایت همیشه ساده نیست. این موضوع می تواند وقت بسیار زیادی را از شما بگیرد، ولی اگر تلاش کنید و مدت زمانی را به این موضوع اختصاص دهید، قطعاً می توانید یک انتخاب عالی داشته باشید. در این مطلب نحوه انتخاب رنگ در طراحی سایت وردپرس و همچنین انتخاب بهترین رنگ ها برای طراحی سایت را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpastra

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



تبلیغات کلیکی یا PPC چیست؟ مزیت های تبلیغات کلیکی

193
0
بازاریابی یکی از استراتژی های کسب درآمد و افزایش ترافیک هر وب سایت آنلاینی محسوب می شود. انواع مختلفی از روش های بازاریابی وجود دارد که یکی از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دلایل عدم نمایش سایت در نتایج گوگل، چرا سایت در گوگل نمایش داده نمی‌شود؟

655
0
چرا سایتم تو گوگل نمیاد؟ این سوالیست که ممکن است در ذهن اکثر وب‌مستران باشد. اگر وب‌سایت شما در گوگل نمایش داده نمی‌‌شود، عوامل مختلفی وجود دارند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مجموعه ابزارهای مفید برای ایجاد تصاویر بهتر برای نوشته های سایت

1753
0
آیا میخواهید تصاویر بهتری برای نوشته های سایت وردپرس خود ایجاد کنید؟ تصاویر تاثیر شگرفی بر روی مخاطبان سایت می گذارند. اما بیشتر کاربران طراح نیستند و قادر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه سایت وردپرس خود را در حالت تعمیر و نگهداری قرار دهیم

2261
0
آیا قصد دارید سایت خود را در حالت تعمیر و نگه داری قرار دهید؟ به طور کلی؛ زمانی که شما قصد دارید سایتتان را بروزرسانی کنید و یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه گرفتن خروجی از اطلاعات دیتابیس ( php myadmin )

4643
0
یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که تمام اطلاعات وب سایت در آن ذخیره می شود، دیتابیس می باشد. به عبارتی، بدون دیتابیس یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش فعال سازی دیباگ وردپرس (حالت اشکال زدایی) با افزونه و بدون افزونه

1473
0
اگر با وردپرس کار می کنید به احتمال خیلی زیاد با انواع خطاها مواجه خواهید شد که برخی از آنها می توانند مشکلاتی برای شما داشته باشند. در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بودجه خزش (Crawl Budget) چیست و چگونه کراول لاجت را بهینه کنیم؟

70
0
بودجه خزش یکی از مسائل مربوط به سئو است که بسیاری از افراد هیچ اطلاعی از آن ندارند. در واقع به دلیل اینکه بودجه خزش در ابتدای فرایند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن آیکون های شبکه های اجتماعی در وردپرس

16895
2
افزودن آیکون شبکه های اجتماعی در وردپرس به شما کمک می کند تا تعامل سایت خود را از طریق شبکه های اجتماعی مختلف مانند: اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و... ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب