وردپرس چیست؟ کاربرد، مزایا و معایب مدیریت محتوای وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 4 رای , میانگین : 4,00 از 5)
بارگذاری...

بی شک وردپرس یکی از بهترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که با استفاده از آن شما قادر خواهید بود انواع وب سایت های فروشگاهی، شرکتی، پزشکی، خبری و غیره را ایجاد نمائید. مدیریت محتوای wordpress در ابتدا به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی معرفی شد. با این حال، امروزه به عنوان بزرگترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) در بازار شناخته می شود که هم اکنون بیش از 40 درصد از تمام سایت‌های موجود در اینترنت را تامین می‌ کند. یکی از دلایلی که وردپرس را اینقدر در میان کاربران محبوب کرده است، رابط کاربری آسان آن می باشد. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم با وردپرس چیست ؟ و کاربرد وردپرس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مدیریت محتوای wordpress

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد ؟

وردپرس ساده ترین و محبوب ترین روش برای ایجاد وب سایت یا وبلاگ می باشد. در واقع؛ وردپرس یک پلتفرم منبع باز می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به دانش کدنویسی و در کوتاه ترین زمان ممکن برای خود یک سایت حرفه ای طراحی کنید. به دلیل قابلیت های انعطاف پذیر آن، هم اکنون بیش از40 درصد از کل وب سایت های جهان از این برنامه برای راه اندازی سایت استفاده می کنند. می توان گفت از هر چهار وب سایتی که بازدید می کنید بیش از یک مورد احتمالاً توسط وردپرس پشتیبانی می شود.

اگر بخواهیم فنی تر وردپرس را برای شما شرح دهیم؛ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که تحت مجوز GPLv2 می باشد، به این معنی که هر کسی می تواند به صورت رایگان از نرم افزار وردپرس استفاده نماید.

بیشتر بخوانید: 7 مورد از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت ورد پرسی

تاریخچه سیستم مدیریت محتوای وردپرس

مدیریت محتوای  wordpress در سال 2003 توسط مایک لیتل و مت مولنوگ فعالیت خود را شروع کرد. این پلتفرم در روزهای آغازین یک پلتفرم وبلاگ نویسی بود، اما روزبه روز بر قابلیت های آن اضافه شد که خیلی سریع توانست طرفداران زیادی را به خود جلب کند. امروزه از وردپرس می توان برای راه اندازی هرنوع سایتی از فروشگاهی گرفته تا شرکتی و …. استفاده نمود.

بیشتر بخوانید: 10 تا از بهترین افزونه های ضروری برای سایت ورد پرسی

تفاوت بین WordPress.org و WordPress.com چیست؟

  • WordPress.org: یک نرم افزار رایگان و منبع باز وردپرس است که می توانید آن را روی میزبان وب خود نصب کنید تا وب سایتی 100% متعلق به خودتان ایجاد نمائید.
  • WordPress.com: یک سرویس پولی است که توسط نرم افزار WordPress.org پشتیبانی می شود. استفاده از آن ساده است، اما شما بسیاری از انعطاف پذیری های وردپرس خود میزبان را از دست می دهید.

همچنین ما قبلاً در خصوص تفاوت این دو یک آموزش جداگانه برای شما در نظر گرفته ایم که می توانید آن را از طریق لینک “تفاوت WordPress.com و WordPress.org” مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش افزودن محصول در ورد پرس | چگونه در ووکامرس محصول جدید اضافه کنیم؟ 

وردپرس چیست

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت و طراحی سایت با وردپرس در کمتر از ۲ ساعت بدون برنامه نویسی

چرا باید از وردپرس استفاده کنید؟

همانطور که گفته شد، بیش از 40 درصد از کل سایت های جهان از وردپرس برای طراحی سایت استفاده کرده اند. مهم نیست که چه نوع وب سایتی را می خواهید تاسیس کنید، دلایل زیادی برای استفاده از وردپرس وجود دارد که در ادامه برخی از آنها را به شما توضیح می دهیم:

  • وردپرس رایگان و متن باز است: یکی از بزرگترین مزایای وردپرس این است که یک نرم افزار رایگان و متن باز می باشد. برای ایجاد سایت، تنها شما باید یک دامنه و هاست خریداری کنید. وردپرس دارای هزاران قالب و افزونه به صورت رایگان است که می توانید به سادگی از آنها برای تقویت سایت خود استفاده کنید.
  • وردپرس قابل توسعه است: حتی اگر دانش کدنویسی نداشته باشید، می توانید به سادگی سایت خود را توسعه دهید. در حال حاضر، بیش از 50000 افزونه رایگان وردپرس و 5000 قالب رایگان وردپرس و همچنین تعداد زیادی گزینه پرمیوم وجود دارد که می توانید از آنها برای گسترش سایت خود استفاده کنید.
  • وردپرس به راحتی نصب می شود: برای نصب وردپرس اصلاً کار سختی در پیش ندارید و می توانید خیلی ساده آن را نصب و شروع به راه اندازی سایت خود کنید.
  • وردپرس انعطاف پذیر است: با وردپرس شما می توانید هر نوع سایتی را با هر طرح بندی که می خواهید، ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید: روش های بهینه سازی و افزایش سئو و رتبه ی سایت وردپرس

نحوه نصب وردپرس

در اولین قدم برای ساخت سایت با وردپرس، شما باید یک دامنه و هاست خریداری کنید. خوشبختانه اکثر شرکت های ارائه دهنده میزبانی، گزینه ای را در اختیار شما قرار می دهند که می توانید تنها با یک کلیک ورد پرس را نصب کنید. ما در مطالب گذشته در خصوص نحوه نصب wordpress در هاست توضیحاتی را به صورت کامل منتشر کرده ایم که شما می توانید از طریق لینک های زیر آنها را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش کامل نصب وردپرس روی هاست

برای راه اندازی سایت، در اولین قدم شما باید وردپرس را در هاست نصب کنید. اکثر شرکت های ارائه دهنده میزبانی وب به شما این امکان را می دهند تا به سادگی اقدام به نصب وردپرس نمائید. به عنوان مثال: اگر شما از کنترل پنل سی پنل استفاده می کنید، خیلی ساده و بدون هیچ گونه پیچیدگی می توانید وردپرس را در آن نصب کنید. ما قبلاً در این خصوص آموزشی را ارائه داده ایم که می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل (Cpanel) + ویدیو آموزشی

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

همچنین اگر شما می خواهید یک سایت آزمایشی راه اندازی کنید، وردپرس به شما این امکان را می دهد تا بدون هیچ هزینه ای، یک سایت کاملاً شبیه سازی شده را در کامپیوتر خود راه اندازی کنید. برای انجام اینکار شما باید وردپرس را روی لوکال هاست نصب کنید. ما قبلاً در این خصوص آموزشی را ارائه داده ایم که می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

کاربرد وردپرس

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست با Xampp و Wamp + ویدئو آموزشی

سوالات متداول

قالب وردپرس چیست؟

وردپرس به تنهایی جذابیتی ندارد، بنابراین برای اینکه بتوانید ظاهر سایت خود را به شکلی دلخواه سفارشی کنید، باید یک قالب وردپرس را در سایت خود نصب کنید. در واقع؛ قالب شکل کلی سایت شما را نشان می دهد که می توانید متناسب با سلیقه خود آن را طراحی کنید.

دلایل محبوبیت بالای وردپرس چیست؟

یکی از اصلی ترین دلایلی که سیستم مدیریت محتوای wordpress را اینقدر در میان کاربران محبوب کرده است، راحتی در استفاده و هزینه های کم آن می باشد. هر کسی با هر میزان توانایی که دارد می تواند بدون نیاز به دانش کدنویسی هر نوع سایت را برای خود طراحی کند.

با وردپرس می توان چه نوع وب سایت هایی طراحی کرد؟

در اوایل، وردپرس در درجه اول ابزاری برای ایجاد وبلاگ بود. اما رفته رفته بر امکانات و قابلیت های آن اضافه شد به گونه ای که امروزه با وردپرس می توان هرنوع وب سایتی را ایجاد کرد. از جمله این سایت ها عبارت است از:• سایت فروشگاهی • وبلاگ ها • نمونه کارها • انجمن ها • شبکه های اجتماعی • و بسیاری از سایت های دیگر

چرا از وردپرس استفاده کنیم؟

دلایل زیادی وجود دارد که می توانید از وردپرس برای راه اندازی سایت استفاده کنید. برخی از این دلایل عبارت است از: رایگان بودن آن، کم هزینه بودن آن، انعطاف پذیر بودن آن و...

چرا می‌گویند وردپرس امن نیست؟

رایج ترین دلیلی که می تواند باعث شود وردپرس کمی ناامن شناخته شود، منبع باز بودن آن می باشد.

بیشتر بخوانید: محتوای سئو شده چیست؟ چگونه یک متن سئو شده بنویسیم؟

سفارشی سازی پیشخوان وردپرس | معرفی بهترین افزونه های شخصی سازی پنل وردپرس

چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟ راه های نصب پلاگین در وردپرس

دنیایی از کلمات کلیدی گوگل با افزونه WordPress Keyword Tool

افزونه WordPress WhatsApp Support | افزونه راه اندازی چت با مشتریان سایت از طریق واتس‌اپ

جمع بندی: سیستم مدیریت محتوای وردپرس چیست ؟

وردپرس یکی از بهترین ابزارها برای راه اندازی وب سایت می باشد. با کمک سیستم مدیریت محتوای  wordpress شما می توانید هرنوع سایتی را در کمترین زماتن ممکن و با حداقل هزینه طراحی کنید. وردپرس از نظر سئو هم بسیار عالی می باشد و شما می توانید خیلی سریع در نتایج جستجوگر به یک رتبه مناسب دست پیدا کنید. ما در این مطلب شما را با کاربرد وردپرس ، وردپرس چیست ، ابزار وردپرس و بسیاری از موارد دیگر آشنا کردیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: kinsta

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش تغییر محتوای ایمیل های ارسالی وردپرس به HTML

1069
0
ایمیل های ارسالی وردپرس یکی از مواردی است که مدیران سایت ها برای آن اهمیت ویژه ای قائل می شود؛ زیرا ایمیل های اطلاع رسانی می توانند کمکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع مشکل عدم نمایش تصویر شاخص وردپرس | آموزش تصویری رفع مشکل باز نشدن عکس های شاخص سایت

2879
0
وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم سایت ساز جهان ابزارهای مختلفی را در اختیار شما قرار می دهد که با استفاده از آنها می توانید سایت خود را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه رفع خطای آپلود تصویر HTTP در وردپرس؛ 7 روش حل مشکل آپلود نشدن عکس

3321
0
آیا در سایت خود با خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر وردپرس روبه رو می شوید؟ مشکل آپلود نشدن عکس در وردپرس یکی از مشکلات شایع در وردپرس است ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

الگوریتم YMYL گوگل چیست و چه تاثیری بر سئو سایت دارد؟

158
0
همانطورکه می دانید امروزه مردم برای به دست آوردن هر نوع اطلاعاتی از سوالات مالی گرفته تا پزشکی و... به گوگل مراجعه می کنند. حال اگر اطلاعاتی را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع مشکل نمایش حروف ژاپنی در عنوان سایت

1190
2
هک سایت یک کابوس برای تمامی وبمستران است. اگر شما هم در هنگام سرچ وب سایت خود در موتور جستجوگر گوگل با کلمات ژاپنی مواجه می شوید، به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

کاربرد php در وردپرس – آشنایی با پی اچ پی در وردپرس

1138
0
حالا که وارد دنیای وردپرس شدید و می‌خواهید در آن آینده خود را پیدا کنید باید از اسرار پشت پرده وردپرس هم آگاه باشید. وردپرس بسیار بیشتر از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سایت های مشابه ویرگول؛ چطور وبسایت هایی شبیه سایت ویرگول بیابیم؟

3161
0
امروزه وب سایت های مختلفی برای درج وبلاگ نویسی ارائه شده است که می توانید به کمک آنها افکار و مهارت های خود را به سادگی و بدون ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه به کاربران اجازه مشترک شدن در دسته بندی های وردپرس را بدهیم؟

1520
0
وردپرس شامل taxonomy های داخلی اعم از دسته بندی ها و برچسب ها است که به شما اجازه می دهد تا محتوای سایت خود را سازماندهی کنید. اغلب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب