آموزش استفاده از WP_DEBUG در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

اگر شما صاحب یک وب سایت وردپرسی هستید، به شما پیشنهاد می کنم که قبل از از شروع به کار با یک افزونه یا قالب جدید، حالت اشکال زدایی را فعال کنید. یکی از بهترین و ساده ترین روش هایی که می توانید با استفاده از آن دلیل مشکلات سایت خود را متوجه شوید، دیباگ وردپرس است. با فعال سازی حالت اشکال زدایی وردپرس شما قادر هستید حتی پیچیده ترین خطاهای سایت را تشخیص و سپس رفع نمائید. در واقع توضیه می شود که طراحان وب، از حالت WP_DEBUG در هنگام کار بر روی کدی که برنامه ریزی می کنند به طور عمومی انتشار می دهند، استفاده  کنند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه استفاده از WP_DEBUG در وردپرس و آموزش کار با دیباگ وردپرس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش عیب یابی وردپرس با wp-debug

یکی از بهترین ابزارهای اشکال زدایی وردپرس که می توانید از آن استفاده کنید، ابزار wp-debug می باشد. اگر به درستی تنظیم آن را پیکربندی کنید، پیغام های PHP مختلفی را مشاهده خواهید کرد. در ادامه نحوه کار با WP_DEBUG در وردپرس را در اختیار شما قرار می دهیم.

اشکال زدایی با WP_DEBUG

مهمترین ابزار اشکال زدایی که باید در مورد آن بدانید WP_DEBUG است. این فایل wp-config.php در نصب وردپرس یافت می شود. هنگامی که به «درست» تنظیم شده باشد شما شروع به مشاهده پیغام های PHP خواهید کرد پیام های مفید برای برنامه نویسان اشتباه نیست و پیام های اشکال زدگی وردپرس، به ویژه استفاده از عملکرد تکراری، در صفحات شما نمایش داده خواهد شد.

توابع حذف شده در بسیاری از انتشارات وردپرس قرار دارند مهم است بدانید که اگر از یک تابع غیرقانونی در یک تم یا افزونه ای که در حال کار بر روی آن هستید استفاده می کنید، شما نیز می توانید جایگزین را پیدا کنید.


define( 'WP_DEBUG', false );

سپس false را با true جایگزین کرده و فایل خود را ذخیره کنید WP_DEBUG به طور پیش فرض به اشتباه تنظیم شده است. برای ثابت نگه داشتن تابع فقط “true” را با “false” جایگزین کنید .

WP_DEBUG یک راه مفید برای رفع مشکلات زمانی است که برای سایت شما اتفاق می افتد مهم است که بدانید که WP_DEBUG نباید در یک سایت آنلاین  استفاده شود. می تواند در یک سایت آنلاین خطرناک باشد زیرا متن در اعلان پی اچ پی می تواند جزئیات مربوط به کد، مسیرها و سایر اطلاعات شما را به بازدیدکنندگان سایت شما نشان دهد.

بیشتر بخوانید: آموزش فعال سازی دیباگ وردپرس (حالت اشکال زدایی) با افزونه و بدون افزونه

خطاهای ورود با WP_DEBUG_LOG

یکی دیگر از ابزار مفید WP_DEBUG_LOG است که می تواند در ارتباط با WP_DEBUG برای ذخیره تمام پیام های خطا به یک فایل debug.log استفاده شود.برای فعال کردن ورود به سیستم اشکال زدایی، به سادگی خط زیر را در فایل wp-config.php خود اضافه کنید:


define('WP_DEBUG_LOG', true);

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های دیباگ کردن سایت وردپرسی | افزونه عیب یابی وردپرس

دسترسی به پرونده Debug.log

هنگامی که خط بالا را اضافه کردید می توانید خطای debug.log را در / wp-content / دایرکتوری سایت خود پیدا کنید. شما می توانید به این دایرکتوری از طریق SSH، FTP یا مدیر فایل در cPanel دسترسی پیدا کنید. پس از وارد شدن به cPanel، به File> File Manager بروید.

نحوه استفاده از WP_DEBUG در وردپرس

به ریشه سایت خود بروید و روی / wp = content / folder کلیک کنید. اگر خطایی رخ داده است باید ببینید که آیا debug.log لیست شده است. روی آن کلیک کنید، سپس روی دکمه مشاهده یا دانلود در منو به سمت بالا کلیک  نمایید .

آموزش عیب یابی وردپرس با wp-debug

اگر روی View کلیک کنید، می توانید پیام های خطا را مستقیما در مرورگر مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه ایجاد دکمه در وردپرس با استفاده از 3 روش مختلف 

غیر فعال کردن نمایش خطاها در سایت شما با WP_DEBUG_DISPLAY

اگر نمی خواهید پیام های خطا به صفحات سایت شما منتشر شوند ،

شما باید از WP_DEBUG_DISPLAY استفاده کنید.این یک گام مفید است که به شما اجازه می دهد تا کنترل کنید که آیا پیام های اشکال زدایی در داخل HTML سایت شما نمایش داده می شوند.

به طور پیش فرض “true” است که خطاها و هشدارها را همانطور که تولید می شوند نشان می دهد. تغییر این به  “false”تمام اشتباهات را پنهان می کند. این گام  باید در رابطه با WP_DEBUG_LOG استفاده شود.

برای استفاده از ویژگی فقط خط زیر را در فایل wp-config.php خود اضافه کنید:


define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

اگر میخواهید اشکال زدایی و پیام های خطا را وارد کنید .شما میتوانیداز سه گام زیر نیز استفاده کنید تا بتوانید پیام های نمایش داده شده در سایت خود را پنهان کنید:


// Turn debugging on
define('WP_DEBUG', true);

// Tell WordPress to log everything to /wp-content/debug.log
define('WP_DEBUG_LOG', true);

// Turn off the display of error messages on your site
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

// For good measure, you can also add the follow code, which will hide errors from being displayed on-screen
@ini_set('display_errors', 0);

فراموش نکنید که WP_DEBUG برای استفاده از توسعه محلی است و نباید در سایت های آنلاین استفاده شود.

بیشتر بخوانید: افزونه Contacter | افزونه ارسال پیام صوتی از طرف کاربر به ادمین در وردپرس

سوالات متداول

کاربرد استفاده از wp_debug چیست؟

ابزار wp_debug یکی از بهترین ابزارهای عیب یابی وردپرس است که اگر آن را فعال کنید، منبع خطاهای وردپرس را به شما نشان می دهد.

چگونه حالت دیباگ در وردپرس را فعال کنیم ؟

برای فعال سازی حالت دیاگ در وردپرس، در ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید. سپس باید به پوشه روت سایت خود یا همان public_html مراجعه کنید. سپس باید فایل wp-config.php را پیدا کنید. پس از اینکه فایل را پیدا کردید، کافیست روی آن راست کلیک کرده و گزینه EDIT را بزنید تا وارد صفحه ویرایشگر فایل شوید. حال باید از میان کدهای درج شده در این فایل، به دنبال کد WP_DEBUG بگردید ( می توانید از کلیدهای ترکیبی CTRL + F برای پیدا کردن کد استفاده کنید). اگر کد را پیدا نکردید، این بدان معناست که سایت شما قابلیت فعال کردن دیباگ را ندارد، بنابراین شما باید به صورت دستی کد

بیشتر بخوانید: افزونه Cart Notices | افزونه نمایش اعلان با متن دلخواه در سبد خرید و تسویه حساب ووکامرس

جمع بندی: آموزش رفع ارورهای وردپرس با WP_DEBUG

دیاگ یا همان wp_debug یکی از بهترین ابزارهای عیب یابی برای وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا به سادگی منبع های خطاهای سایت خود را پیدا و برطرف کنید. ما در این مطلب طریقه کار با WP_DEBUG در وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش نحوه اتصال گوگل ادز به آنالیتیکس ga4

316
0
گوگل ادز و گوگل آنالیتیکس ga4 دو ابزار قدرتمند و متداول هستند که توسط بازاریابان دیجیتال در سراسر جهان استفاده می شوند. حال در صورتی که این دو ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

راه های مختلف نصب وردپرس بصورت قابل حمل در فلش درایو USB

2129
0
بسیاری از شما احتمالا می دانید که چگونه وردپرس را بر روی میزبانی نصب کنید و بعضی از شما ممکن است وردپرس را بر روی سرور محلی نیز بتوانید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه فارسی کردن وردپرس انگلیسی

1124
0
تقریباً می توان گفت که هر کسی می خواهد وارد حوزه طراحی وب شود، حداقل برای یکبار هم که شده نام وردپرس را شنیده است. وردپرس یکی از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل

189
0
جوملا همانند وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که هم اکنون بیش از یک و نیم میلیون وب سایت از طریق جوملا راه اندازی شده است. خوشبختانه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ریدایرکت 301 صفحات سایت با فایل htaccess. در هاست

2107
0
یکی از قابلیت های عالی وردپرس، تغییر مسیر یا همان ریدایرکت 301 می باشد. با استفاده از تغییر مسیر 301 شما به موتورهای جستجوگر و سایر ابزارهای آنلاین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

4 روش برای حفاظت از رمز عبور پیشخوان وردپرس

1113
0
انتخاب یک رمز عبور قوی در وردپرس | چگونه یک سایت ایمن داشته باشیم؟ | روش های افزایش امنیت سایت وردپرس | ویژگی های یک رمز عبور قوی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نصب فرم ویجت AWeber Web در وردپرس

1131
0
آیا شما تاکنون از AWeber استفاده کرده اید؟ یکی از محبوب ترین سرویس بازاریابی ایمیل است که توسط بسیاری از کاربران و بازاریابان وردپرس در سراسر جهان استفاده می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نکات مهم برای بهینه سازی URL سایت

190
0
جستجوی ارگانیک سازگارترین و طولانی ‌مدت ‌ترین روش برای هدایت ترافیک به وب ‌سایت شما محسوب می شود. اگر می خواهید تعداد کاربران سایت خود را بالا ببرید، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب