بعد از نصب وردپرس چه کنیم؟ + 7 کاری که بعد از نصب وردپرس باید انجام دهید

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

خب بعد از اینکه با نحوه نصب وردپرس آشنا شدید و یک سایت وردپرسی برای خود ایجاد کردید، نوبت به کارهایی می رسد که بعد از نصب وردپرس باید انجام دهید. کارهای بعد از نصب وردپرس شامل تنظیمات اولیه برای پیکربندی، افزودنی ها برای نصب و سفارشی کردن سایت و برخی از موارد دیگر می باشد. به دلیل اهمیت این موضوع می در این مطلب قصد داریم اقدامات بعد از نصب وردپرس را به شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

بعد از نصب وردپرس چه کنیم؟

شما اولین قدم‌ ها را برای ساختن وب ‌سایت خود پس از نصب وردپرس برداشته‌ اید، اما ممکن است از خود بپرسید که بعد از نصب وردپرس باید چه اقداماتی انجام دهیم؟ به طور کلی؛ وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان شناخته می شود که با استفاده از آن می توانید انواع وب سایت ها را برای خود راه اندازی کنید. اما یکسری اقدامات وجود دارد که حتماً پس از نصب وردپرس باید آنها را انجام دهید تا بتوانید عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید.

1- حذف محتوای اضافی در سایت

بعد از نصب وردپرس، در بخش های مختلف سایت با نمونه های از پیش طراحی شده مواجه می شوید که وردپرس آنها را برای راهنمایی بهتر شما به صورت آزمایشی ایجاد کرده است. در بخش نوشته های سایتتان، یک پست به نام پست سلام را مشاهده خواهید کرد که بهتر است با مراجعه به بخش نوشته های سایت خود آن را حذف کنید. برای حذف آن، کافیست نشانگر موس را روی آن ببرید و سپس روی گزینه “حذف” کلیک نمائید.

همچنین به صورت پیش فرض در صفحه تم ها با چندین تم روبه رو خواهید شد که بهتر است آنها را حذف کنید تا روی سرعت بارگذاری سایت شما تاثیر منفی ایجاد نکند. برای حذف یک تم، از بخش “نمایش” روی گزینه “پوسته” کلیک کنید. سپس در گوشه سمت راست پایین صفحه یک گزینه به نام “حذف” وجود دارد که می توانید روی آن کلیک کنید. فقط این نکته را بدانید که پوسته های فعال قابل حذف نیستند.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه نمایش توضیحات دسته بندی در وردپرس

2- تنظیمات وردپرس را پیکربندی کنید

بعد از نصب وردپرس ، باید برخی از اطلاعات مهم را برای بازدیدکنندگان وب سایت خود وارد کنید. برای اینکار، از بخش “تنظیمات” روی گزینه “عمومی” کلیک کنید.

بعد از نصب وردپرس

در این صفحه در ابتدا یک عنوان جذاب برای سایت خود وارد کنید و سپس یک توضیح کوتاه در خصوص سایت خود تایپ کنید. پس از آن آدر سایت و ایمیل مدیریتی خود را وارد کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه حذف کامل و همیشگی افزونه از وردپرس

همچنین در بخش تنظیمات عمومی، شما باید تاریخ و قالب زمانی که می خواهید در وب سایت شما نمایش داده شود و همچنین منطقه زمانی خود را تنظیم کنید. در نهایت روی دکمه “ذخیره” کلیک کنید. پس از آن از بخش پیشخوان وردپرس، از قسمت “کاربران” روی گزینه “شناسنامه” کلیک کنید. حال از این صفحه می ‌توانید نام کاربری، اطلاعات تماس، درج بیوگرافی کوتاه و یک تصویر نمایه برای خود وارد نمائید.

بعد از نصب وردپرس

از دیگر تنظیمات مهم این بخش، تنظیمات مربوط به خواندن می باشد. برای ورود به این قسمت از بخش “تنظیمات” روی گزینه “خواندن” کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه افزودن برچسب ها، ویژگی ها و دسته بندی ها به محصولات ووکامرس

در ابتدا شما باید برگه مربوط به صفحه اصلی خود را تعیین کنید. اگر می خواهید آخرین نوشته‌های شما به عنوان صفحه اصلی باشند، کافیست تیک ” آخرین نوشته‌های شما” را بزنید. اما اگر می خواهید از یک برگه دلخواه برای صفحه اصلی استفاده کنید، در ابتدا تیک گزینه “برگه یکتا” را بزنید و سپس برگه نخست و برگه نوشته را از منوی کشویی انتخاب کنید.

از دیگر بخش های مهم این صفحه، بخش ” نمایش به موتورهای جستجو” می باشد. شما نباید به هیچ عنوان تیک این گزینه را بزنید، زیرا در این صورت موتورهای جستجوگر سایت شما را بررسی نمی کنند.

بعد از نصب وردپرس

3- یک قالب خریداری کنید

یکی دیگر از اقدامات بعد از نصب وردپرس، وقت آن رسیده تا برای سایت خود یک قالب جذاب متناسب با نوع کسب و کارتان انتخاب کنید. بهتر است  به جای استفاده از قالب های رایگان، از قالب های حرفه ای و فارسی سازی شده استفاده کنید تا بتوانید بهتر و ساده تر سایت خود را طراحی نمائید. همچنین قالب های پولی، علاوه بر آنکه پشتیبانی دارند، بلکه از امکانات و قابلیت های سفارشی سازی مختلفی هم بهره مند می باشند که می توانید با استفاده از آنها، ظاهر وب سایت خود را به صورت جذاب طراحی کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت نوشته و برگه در وردپرس | فرق بین Post با Page وردپرس چیست؟

4- افزونه های مختلفی را نصب کنید

با استفاده از افزونه، شما می توانید ویژگی ها و امکانات سایت خود را گسترش دهید. وردپرس بدون افزونه امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار نمی دهد. از طرفی از نصب و فعال کردن افزونه های اضافی و نامناسب خودداری نمائید، زیرا افزونه های زیاد هم می توانند روی عملکرد سایت شما تاثیرگذار باشند و سرعت سایت شما را کند کنند. بنابراین بعد از نصب وردپرس سعی کنید از افزونه های واجب و ضروری در سایت خود استفاده کنید. مهم ترین و ضروری ترین افزونه هایی که حتماً باید روی سایت خود فعال داشته باشید عبارت است از: افزونه سئو و بهینه سازی، افزونه امنیتی، افزونه کش وردپرس، افزونه فرم ساز وافزونه ضدهرزنامه

5- یک دسته پیش فرض تنظیم کنید

پست های وردپرس باید حداقل در یک دسته ثبت شوند. به طور پیش‌فرض، وردپرس از دسته «دسته‌بندی نشده» به عنوان دسته پیش‌فرض استفاده می‌کند. اگر هنگام نوشتن یک پست وبلاگ، دسته را تغییر ندهید، به طور خودکار نوشته شما تحت دسته بندی پیش فرض قرار می گیرد. برای تغییر دسته بندی و افزودن دسته بندی های مختلف برای پست ها، از پیشخوان وردپرس خود از بخش “نوشته ها” روی گزینه “دسته ها” کلیک کنید.

کارهای بعد از نصب وردپرس

سپس در این صفحه می توانید انواع دسته بندی ها را برای خود ایجاد کنید. همچنین شما می توانید همین کار را برای محصولات خود هم به همین شکل انجام دهید.

بیشتر بخوانید: مدیریت، ویرایش و حذف دیدگاه ها و نظرات در وردپرس

بعد از آن از بخش “تنظیمات” روی گزینه “نوشتن” کلیک کنید. در اینجا گزینه دسته بندی پیش فرض را مشاهده خواهید کرد، می توانید دسته جدیدی را که قبلا ایجاد کرده اید را به عنوان دسته بندی پیش فرض انتخاب کنید. همچنین در این صفحه می توانید ساختار نوشته ها و تنظیمات مربوط به آنها را پیکربندی کنید.

کارهای بعد از نصب وردپرس

6- تنظیم نظرات وردپرس

نظرات در اکثر وب سایت ها نقش بسیارمهمی را ایفا می کنند. حال برای پیکربندی بخش دیدگاه ها، از بخش “تنظیمات” روی گزینه “گفتگو” کلیک کنید. در این قسمت می توانید دیدگاه ها ا فعال یا غیر فعال کنید، اعلان‌های نظرات را تنظیم کنید و بسیاری از موارد دیگر.

اقدامات بعد از نصب وردپرس

بیشتر بخوانید: آموزش ایجاد دسته بندی مطالب، مقالات و نوشته ها در وردپرس

7- پروفایل کاربری خود را تکمیل کنید

همچنین بهتر است حتماً بعد از نصب وردپرس نمایه کاربری خود را تکمیل کنید. برای به روز رسانی اطلاعات نمایه خود، کافیست از بخش “کاربران” روی گزینه “شناسنامه” کلیک کنید.

بعد از نصب وردپرس

به طور پیش فرض، وردپرس از نام کاربری شما در کنار پست ها و نظرات وبلاگ شما استفاده می کند که شما می توانید آنها را تغییر دهید. همچنین در این صفحه می توانید اطلاعات شخصی، لینک های شبکه های اجتماعی و یک تصویر شاخص برای خود در نظر بگیرید.

 بیشتر بخوانید: آموزش دسته بندی محصولات در فروشگاه وردپرس ووکامرس

جمع بندی

بعد از نصب وردپرس، اقداماتی وجود دارد که شما باید آنها را حتماً انجام دهید تا بتوانید عملکرد سایت خود را بهبود دهید. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



رویا مفاخر
( عضو از 6 سال قبل )
  • 263 نوشته
  • 1401 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
از اعضای بخش پشتیبانی مجموعه نوین وردپرس

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. سلام

    مطالب واقعا مفیدی دارید ،، مرسی از اینکه هستید

    من همیشه این جا میام

ارسال دیدگاه غیرفعال شده است.

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



آموزش قدم به قدم سفارشی سازی صفحه پرداخت ووکامرس

4400
0
آیا قصد دارید صفحه پرداخت ووکامرس فروشگاه خود را به دلخواه سفارشی کنید؟ یکی از مهم ترین قسمت های هر نوع فروشگاهی، صفحه پرداخت آن می باشد. بنابراین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ساخت بسته نصبی به صورت دستی در وردپرس

5825
2
بسته نصبی چیست؟ بسته نصبی آسان به بسته ای گفته میشود که همه فایل های وردپرس ، قالب و افزونه ها همه در یک پک موجود بوده و در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه تغییر و بازیابی رمز عبور (پسورد) ورود به پنل مدیریت وردپرس

2083
0
برای اینکه بتوانید وارد پنل مدیریتی خود در سایت شوید، نیاز به رمزعبور خواهید داشت، فراموشی رمز عبور وردپرس می تواند به معنای از دست رفتن کنترل سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد دکمه های متفاوت برای سایت

2348
0
با سلام در این آموزش شما می توانید برای سایت خود دکمه های متفاوت را ایجاد کنید. در بسیاری از سایت ها برای اینکه موارد خاص از جمله لینک دانلود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وردپرس ۴٫۷ چه ویژگی هایی دارد؟

2798
1
سلام وعرض ادب نسخه بتا وردپرس ۴٫۷ هفته گذشته منتشر شد اما انتظار میرود نسخه جدید به زودی منتشر شود.در این آموزش آنچه که در آینده ویژگی ها وتصاویر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش آخرین مطالب در وردپرس بدون استفاده از افزونه

2014
0
با سلام خدمت شما. اگر میخواهید پست های اخیر در وردپرس نمایش داده شود بدون اینکه از افزونه ای استفاده کنید تا انتهای این آموزش همراه ما باشید... نمایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

برجسته کردن کلمات جستجو شده در صفحه جستجوی وردپرس

1273
0
بخش جستجوی یک سایت یکی از بخش های مهم و کاربردی می باشد که کاربران می توانند به جای جستجو در موتور های جستجو و دسترسی به سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن تقویم گوگل (Google Calendar) به وردپرس

3678
0
آیا میخواهید تقویم گوگل (Google Calendar) را به سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ تقویم گوگل (Google Calendar) یکی از کاربردی ترین و پر استفاده ترین برنامه ها است. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب