پلاگین های تقلبی وردپرس و چیزهایی که لازم است بدانید

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

برنامه های زیادی وجود دارند که باعث صرفه جویی در وقت می شوند، فریمورک های سی اس اس و کتابخانه های جاوااسکریپت که به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس می توانید از آنها استفاده کنید تا روند کاری خود را سرعت ببخشید.

پلاگین های تقلبی وردپرس

 

پلاگین ها قطعا یکی از امتیازاتی است که شما می توانید برای ساخت سایت خود در وردپرس استفاده کنید. اما اگر مراقب نباشید این پلاگین ها واقعا می توانند امنیت سایت شما را تهدید کنند.

با وجود شناسایی ۵۴% آسیب پذیری ناشی از پلاگین ها، بر کسی پوشیده نیست که پلاگین ها می توانند باعث ایجاد شکاف امنیتی در وردپرس شوند. البته پلاگین ها می توانند دچار مشکل شده و خطاهایی به خاطر این امر به کاربر نمایش داده بشه برای مثال ممکن است پلاگین مذکور باید بروز رسانی نشده است در صورتیکه باید این کار صورت میگرفته است.
اما زمان هایی نیز وجود دارد که مشکلات امنیتی مربوط به پلاگین ربطی به خطاهای ظاهر شده ندارد و مربوط به یک عامل بیرونی است، این عامل هکرها هستند که کدهای مورد نظر خود را آگاهانه و با کدهای فریبنده به پلاگین تزریق کرده اند.

 

بله، این امر حقیقت دارد که: آنها پلاگین های تقلبی هستند که با هدف حمله به سایت ها ساخته شده اند. به زودی خواهید فهمید که، این حملات به آسانی قابل تشخیص نیستند. پس بهتر است به این موضوع بپردازیم که چرا هکرها از پلاگین استفاده می کنند تا راه خود را برای رسیدن به سایت شما هموار کنند، چگونه این کار را انجام می دهند و شما چه کاری می توانید بکنید تا از این امر جلوگیری کنید.

 

پلاگین های تقلبی وردپرس که هر کسی را فریب می دهد

خب شما میدونید که چطوری میشود یک سایت وردپرسی را قفل کرد. همان طور که محیط مدیریتی سایت شما نیاز به توجه دارد، محل قرارگیری فایل های اصلی سایت نیز به این توجه نیاز دارند.
هر گونه ارتباط مستقیمی که کاربر با سایت شما برقرار می کند نیاز به مراقبت و تقویت دارد همان طور که این نیاز برای هاست شما نیز حس می شود. به طور ساده بخواهیم بیان کنیم، از تمام زوایا باید به سایت نگاه کرده و تمام زوایای ممکن را پوشش داد.

اما اگر هک از داخل سایت شما صورت گیرد، شما چه می کنید؟

هکر هایی که سختی نوشتن یک پلاگین تقلبی را به جان میخرند دقیقا می دانند که در حال انجام چه کاری هستند. بسیاری از پلاگین های تقلبی که به سایت های کاربران ضربه وارد کرده است شناسایی نشده اند و علت آن در وهله اول وجود کدهای به ظاهر سالم و قانونی در پلاگین بوده است.

اگر تا به حال با یک پلاگین تقلبی مواجه نشده اید، پس بزارید چند تا از شناخته شده ترین آنها را به شما معرفی کنیم:

 

پلاگین Pingatorpin

Pingatorpin پلاگینی است که در سال ۲۰۱۳ آن طور که باید به سرعت شناخته نشده است. Sucuri به تعدادی سایت حاوی Malware برخورد کرد که مجموعه ای از فایل های یکسان را به اشتراک می گذاشتند. وقتیکه آنها شروع به کاوش بیشتر کردند متوجه شدند که پلاگین Pingatorpin منبع اسپم هایی است که به صورت انبوه روی این سایت ها در حال اجرا است.

 

پلاگین SI CAPTCHA

اگر دنبال چیز فریبنده ای هستید، بهتون پیشنهاد می کنم پلاگین SI CAPTCHA را بررسی کنید. پلاگینی که تا همین تابستان سال ۲۰۱۷ به عنوان یک پلاگین معتبر و سالم در مخزن وردپرس شناخته میشد. در ژوئن، پلاگین توسط گروه دیگری خریداری شد و مالکیت آن تغییر کرد. از این زمان بود که مشکلات پلاگین آغاز شد.

مالک جدید کدی را به پلاگین اضافه کرد که به یک سرور جداگانه که مربوط به خود مالک پلاگین میشد این اجازه را میداد تا تبلیغاتی را در پست های سایت کاربر نمایش دهد. این تنها پلاگینی نبود که این هکر از آن استفاده می کرد بلکه هشت پلاگین دیگر نیز وجود داشتند که به عنوان ابزاری برای دسترسی بک دور (backdoor) به سایت ها و اجرا اسپم در آنها استفاده میشد.

هکرهایی از این دست وجود دارند که پلاگین های شناخته شده را از نویسندگان آنها خریداری کرده و کدهای مورد نظر خود را در آن پلاگین ها تزریق می کنند تا به مقصود آنها که دسترسی به سایت کاربران است برسند.
آنها می دانند که کاربرانی که بیشتر از بقیه به امنیت سایت خود اهمیت میدهند تمایلی به نصب پلاگین هایی که کمتر شناخته شده هستند ندارند به همین دلیل با خریداری پلاگین های شناخته شده هدف خود را عملی می کنند.

 

پلاگین WP-Base-SEO

حدود ۴۰۰۰ سایت وردپرسی در آوریل سال ۲۰۱۷ با نصب پلاگین WP-Base-SEO مورد نفوذ و حمله قرار گرفتند. هکری که پشت این قضیه بود نه پلاگین را از پایه نوشته بود و نه پلاگین شناخته شده ای را خریداری کرده بود. در مقابل آنها، کدهای یک پلاگین سئو دیگر را کپی کرده بودند تا به عنوان یک پلاگین قانونی جلوه کنند و این راهی بود که آنها توانستند از اسکنرهای آنلاین قسر در بروند.

البته این موردی نبود که کاربران به زودی متوجه اشتباه بودن آن بشوند. بلکه در بررسی های بیشتر، آنها متوجه تعدادی فایل مشکوک با رمزگذاری base64 شدند که باعث حملات میشدند.

 

X-WP-SPAM-SHIELD-PRO

آخرین مورد یک پلاگین تقلبی وردپرس است که می توان آن را واقعا وحشتناک خواند. فقط کافی است نام X-WP-SPAM-SHIELD-PRO را جستجو کنید. این پلاگین در وهله اول به نظر یک پلاگین کاملا سالم با کدنویسی درست به نظر می آید که برای امنیت سایت وردپرسی شما نوشته شده است.
همه چیز درست به نظر می آید. اما به محض اینکه Sucuri مچ آنها را میگیرد، آن هم وقتیکه چندین سایت به وسیله این پلاگین مورد حمله و نفوذ قرار گرفته است، آنها چندین مشکل بزرگ که در کدها وجود دارد را مطرح می کنند، که در زیر به مواردی که با استفاده از این کدها نمایان میشوند اشاره خواهیم کرد:

  • نسخه فعلی وردپرس که کاربر از آن در حال استفاده است
  • لیستی از تمام پلاگین های نصب شده بر روی سایت
  • لیستی از مدیران سایت
  • نام کاربری، پسورد و آیپی کاربرانی که وارد سایت شده اند

 

به محض اینکه این اطلاعات در دست فرد هکر قرار بگیرد، قدرت انجام کارهای زیر را خواهد داشت:

  • اضافه کردن مدیر جدید به سایت و اجازه دادن به وی برای سرک کشیدن در هر جایی از پیشخوان
  • غیرفعال کردن هر پلاگینی در سایت، که این پلاگین میتواند یکی از پلاگین های امنیتی نیز باشد
  • دریافت اعلان به محض نصب پلاگین توسط کاربر بر روی سایت

 

خب با وجود این دست از پلاگین ها بهتر است یاد بگیریم که چگونه می توانیم از سایت خود را از پلاگین های تقلبی پاک کنیم.

 

۹ کاری که باید در مورد پلاگین ها انجام دهید تا دست هکرها از سایت شما کوتاه شود

حالا که شما دانستید مقصود هکرها از پلاگین های تقلبی چیست، نوبت شماست تا مطمئن شوید که در دام این نوع از پلاگین ها نمیافتید. در زیر به ۹ کاری که شما باید انجام دهید تا به این مشکل برنخورید، خواهیم پرداخت:

۱٫ مرور پلاگین از جهت کیفیت کلی آن

اگر پلاگینی که میخواهید از آن استفاده کنید را در مخزن وردپرس پیدا کردید یا هر منبع معتبر دیگری، قبل از هر چیز کاملا آن را بررسی کنید.

نکاتی که باید در بررسی پلاگین قبل از نصب بررسی کرد

 

لیست زیر مواردی است که باید در مورد یک پلاگین بدانید:

  1. اولین کار، بررسی اعتبار و شهرت نویسنده پلاگین است. اگر شخص/اشخاص مورد نظر را نمیشناسید، بهتر است در مورد آنها تحقیق کنید.
  2. زمان آخرین بروز رسانی نشان دهنده اهمیت نویسنده پلاگین به تغییرات وردپرس در طول زمان است و هر چه این زمان بیشتر شود و وقفه بیافتد، نشان دهنده بی توجهی نویسنده و عدم پشتیبانی وی از پلاگین است. البته این دلیلی بر تقلبی بودن پلاگین نیست.
  3. اغلب اوقات می توانید کیفیت یک پلاگین را از تعداد افرادی که در حال استفاده از پلاگین مذکور هستند نیز ارزیابی کنید. معمولا وجود چند هزار نصب فعال نشان دهنده امنیت و کیفیت مناسب یک پلاگین است.
  4. امتیازی که کاربران به یک پلاگین میدهند نشان دهنده کیفیت و نحوه ارائه پشتیبانی آن پلاگین است. در صورتیکه یک پلاگین دارای امتیاز کمتر از ۴٫۵ باشد، باید از خود بپرسید علت چه بوده است؟
  5. در نهایت، خواندن نظرات کاربران و امتیازی که هر کاربر به صورت جداگانه به پلاگین داده است به شما در ارزیابی یک پلاگین کمک شایانی خواهد کرد.

 

اگر شما پلاگینی را در خارج از منابع معتبر وردپرس پیدا کردید، باید در مورد آن کاملا تحقیق کنید. برای این کار می توانید از انجمن وردپرس یا گوگل استفاده کنید.

 

۲٫ مرور کدهای پلاگین

اولین کاری که باید قبل از نصب هر پلاگین جدید انجام دهید، بررسی ساختار فایل ها در آن و اطمینان از قانونی بودن و سالم بودن آنها است. در صورتیکه به پلاگینی شک دارید بهتر است کاملا آن را بررسی و ارزیابی کنید. حتی اگر توسعه دهنده پلاگین نیستید، می توانید با یک نگاه موشکافانه به ساختار قرارگیری فایل ها بعضی موارد را تشخیص دهید. اگر موارد مورد نظر نیاز به بررسی بیشتر داشتند می توانید از متخصصین در امر توسعه وردپرس نیز کمک بگیرید.

 

۳٫ مرور و بررسی قالب سایت خود

آیا در مورد آسیب پذیری های کشف شده TimThumb و Slider Revolution چیزی شنیده اید؟ با وجود اینکه این موارد از نوع پلاگین های تقلبی نبودند اما آسیب پذیری هایی که در آنها وجود داشت باعث مشکل برای کاربر و سایت وی میشد.

بعضی از قالب های وردپرس پلاگین هایی را نیز با خود به همراه دارند. این کار باعث راحتی می شود اما می تواند مشکلات جدی ای را نیز به همراه داشته باشد اگر طراح قالب آشنایی با آسیب پذیری های پلاگین ها و مشکلاتی که ممکن است با بروز رسانی آنها برای کاربر پیش بیاد، نداشته باشد.

پلاگین هایی از قبیل TimThumb، Slider Revolution و Gravity Froms از آن دست پلاگین هایی هستند که اگر بروز رسانی نشوند، می توانند مشکل ساز شوند. به همین دلیل این پلاگین ها باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرند.

 

۴٫ استفاده از اسکنر برای آسیب پذیری ها

یک اسکنر برای آسیب پذیری ها (vulnerability scanner) ممکن است به شما در امر شناسایی پلاگین های تقلبی کمکی نکند اما قطعا به شما اطلاعاتی در مورد malware، اسپم و سایر حملات داده و در امر شناسایی آنها کمک خواهد کرد.

 

۵٫ استفاده از یک پلاگین امنیتی

نصب و استفاده از پلاگین های امنیتی

پلاگین های امنیتی چندین وظیفه را در سایت شما برعهده دارند؛ یکی از آن وظایف اطلاع رسانی به شما در خصوص حذف یک پلاگین از مخزن وردپرس یا علامت گذاری آن به پلاگین به عنوان یک پلاگین آسیب پذیر است.

 

۶٫ مدیریت و مراقبت از پلاگین های سایت خود

در زیر به لیستی از کارهایی که شما می توانید انجام دهید تا بتوانید مدیریت و مراقبت را به خوبی انجام دهید:

  • بروز نگه داشتن تمام پلاگین ها
  • حذف پلاگین های قدیمی و پلاگین های بلااستفاده
  • حذف پلاگین هایی که تقلبی بوده و یا باعث ایجاد مشکلاتی در امنیت یا بارگذاری سایت شما می شوند.

 

۷٫ بررسی سایت بعد از نصب پلاگین

هر زمانیکه که پلاگین جدیدی را نصب کردید یا پلاگینی را بروز رسانی کردید، حتما سایت خود را بعد از آن بررسی کنید. بسیاری از کاربران زمانی متوجه وجود پلاگین های تقلبی در سایت خود می شوند که با تبلیغات اسپم در سایت خود مواجه می شوند.

 

۸٫ استفاده از WPScan Vulnerability Database

 WPScan Vulnerability Database

 

این سرویس بررسی آنلاین، لیستی از آسیب پذیری های موجود در وردپرس، پلاگین ها و قالب ها را تهیه می کند. اگر در مورد پلاگینی که از آن استفاده می کنید، نگران هستید و فکر می کند که مشکلاتی دارد کافی است از این سایت به عنوان مرجع استفاده کنید.
برای اطلاع از هشدارهای این سایت در خصوص آسیب پذیری ها، می توانید بر روی گزینه Free Email Alerts کلیک کرده و با ثبت ایمیل خود از آخرین اطلاع رسانی ها آگاه شوید.

 

۹٫ به بهترین اعتماد کنید

در صورتیکه در مورد منبعی که پلاگین را از آن دریافت کرده اید شک دارید، بهترین کار دریافت پلاگین مورد نظر از منابع معتبر نظیر مخزن وردپرس است.

 

جمع بندی

حتی با وجود بالاترین و سخت گیرانه ترین معیارهای امنیتی، هکرها راهی برای شناسایی آسیب پذیری های وردپرس پیدا خواهند کرد. متاسفانه یکی از این نقاط ضعف، اطمینان ما به پلاگین ها برای مدیریت و انجام بخشی از کارها است.

البته این به معنی این نیست که دیگر از پلاگین ها در سایت وردپرسی خود استفاده نکنیم. بلکه این بدین معنی است که در انتخاب پلاگین ها و نصب آنها روی سایت خود باید بیشتر دقت کنیم.

 

امیدواریم این مقاله مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، در صورتیکه سوالی داشتید می توانید آن را در قسمت دیدگاه ها در پایین همین پست مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط تیم پشتیبانی نوین وردپرس پاسخ داده شود.
همچنین اگر شما نیز تا به حال به یک پلاگین تقلبی برخورده اید، خوشحال خواهیم شد که این موضوع را با دیگر کاربران در میان بگذارید تا آنها نیز با پلاگین مذکور آشنا شده و از نصب آن در سایت خود جلوگیری کنند.

 

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش اضافه کردن برگه نظرات مشتریان در وردپرس

2463
0
آیا میخواهید برگه مربوط به نظرات مشتریان را به سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ بسیاری از کسب و کارها برگه نظرات مشتریان را به سایت خود اضافه می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه عکس آیکون ها را به منو ها در وبسایت وردپرسی خود اضافه کنیم ؟

2723
4
با سلام . در این قسمت از آموزش های وردپرس قصد داریم در مورد منو ها صحبت کنیم . آیا شما هم می خواهید به منو های وبسایت وردپرسی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین نرم افزارهای کاهش حجم عکس؛ دانلود 19 برنامه فشرده سازی تصاویر

4585
0
استفاده از تصاویر باکیفیت و زیاد، یکی از راه های جذاب کردن وب سایت می باشد. از طرفی؛ اگر تصاویری که در سایت خود آپلود می کنید حجم ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت کدام اند؟

1454
0
سرعت از جمله مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی می باشد که به صورت مستقیم می تواند روی فروش و ترافیک شما تاثیرگذار باشد. سرعت بالای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه از سیستم همکاری در فروش دیجی کالا کسب درآمد کنیم؟

1079
0
امروزه همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ یکی از بهترین شیوه های فروش و کسب درآمد به صورت آنلاین محسوب می شود. در این نوع سیستم، هرکسی می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین سایت های تبدیل فرمت عکس و فشرده سازی تصویر آنلاین و رایگان

2892
0
سایت های تبدیل فرمت تصویر به شما کمک می کنند تا فرمت تصاویر خود را به صورت آنلاین تغییر دهید. در برخی از مواقع ممکن است نیاز باشد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حل مشکل آپدیت نشدن لینک دانلود محصولات در ووکامرس برای خریداران قبلی

217
0
اگر شما صاحب یک فروشگاه اینترنتی مبتنی بر ووکامرس هستید که انواع محصولات دانلودی را به فروش می رساند، ممکن است با مشکل آپدیت نشدن لینک دانلود برای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

عدم نمایش عنوان برگه وردپرس | چگونه عنوان را در پست یا نوشته مخفی کنیم؟

3332
0
همانطور که می دانید وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که امکانات و قابلیت های مختلفی را در اختیار شما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب