آموزش تخصصی کار با FileZilla | فایل زیلا، نرم افزار آپلود فایل های حجیم در هاست

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

اگر نیاز به آپلود یا دانلود فایل ها با استفاده از FTP (پروتکل انتقال فایل) دارید،FileZilla  یکی از ساده ترین راه ها برای انجام کار می باشد. در واقع؛ نرم افزار فایل زیلا آپلود، دانلود نرم افزار و انتقال هر نوع فایلی به یک سرور از راه دور را برای شما بسیار ساده می کند. اگر شما هم می خواهید از این نرم افزار استفاده کنید، اما طریقه کار با ان را نمی دانید، نگران نباشید. زیرا ما در این مطلب قصد داریم آموزش کار با FileZilla و نحوه استفاده از فایل زیلا را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش تخصصی کار با FileZilla

چرا از برنامه های FTP برای ایجاد تغییرات استفاده کنیم؟

استفاده از نرم افزار FTP می تواند به شما امکان دسترسی مستقیم به فایل های وب سایت خود را بدهد. این بدان معناست که شما می توانید تغییرات را از رایانه خود در سایت خود حذف، تغییر، حذف یا آپلود کنید. بسیاری از توسعه دهندگان از این نوع ابزارها برای کار بر روی صفحات وب به صورت آفلاین استفاده می کنند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که از ایجاد فایل ها، می توانید به سادگی آنها را در حساب میزبانی FTP خود آپلود نمائید.

نحوه کار با نرم افزار FileZilla

به طور کلی؛ فایل زیلا یک نرم افزار قدرتمند و رایگان برای انتقال فایل ها از طریق اینترنت است. این یک سرویس گیرنده FTP بسیار محبوب است که توسط وب مسترها از سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع؛ پروتکل انتقال فایل می تواند یک ابزار بسیار مفید برای زمانی که شما نیاز به ایجاد تغییرات مستقیم در وب سایت خود دارید. از آپلود تصاویر گرفته تا دانلود همه فایل های خود برای پشتیبان گیری، نرم افزار FTP می تواند این کار را به سادگی برای شما انجام دهد. فایل زیلا یکی از آن برنامه های رایگانی است که به شما امکان کنترل فایل های تشکیل دهنده وب سایت شما را می دهد. در ادامه مطلب آموزش کار با فایل زیلا را در اختیار شما قرار می دهیم.

بیشتر بخوانید: تفاوت نوشته و برگه در وردپرس – فرق بین Post با Page وردپرس چیست؟ 

طریقه استفاده از FileZilla

– نرم افزار FileZilla را دانلود کنید

در اولین قدم شما باید این نرم افزار را در رایانه خود دانلود و ذخیره کنید. برای دانلود برنامه، کافیست وارد سایت Filezilla شوید.

طریقه استفاده از FileZilla

سپس برای دانلود کافیست روی دکمه download کلیک کنید.

آموزش کار با FileZilla

در مرحل بعدی؛ باید سیستم عاملی را که در رایانه خود استفاده می کنید را انتخاب نمائید. ( فایل زیلا با ویندوزهای 64 بیتی، 32 بیتی، مک OSX و لینوکس سازگار است).

نحوه استفاده از فایل زیلا

سپس بعد از اینکه نرم افزار را دانلود کردید، می توانید با استفاده از آموزش زیر از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزارهای کاهش حجم فیلم بدون افت کیفیت | 8 برنامه کمپرسور ویدیو

– اتصال به سرور خود با Quickconnect

Quickconnect یکی از ویژگی های فایل زیلا است که به شما این امکان را می دهد تا به سرعت به فایل های وب سایت خود دسترسی پیدا کنید. در ادامه نحوه اتصال به سرور خود با استفاده از این روش را به شما آموزش می دهیم.

برای انجام اینکار، در ابتدا وارد هاست سی پنل خود شوید و سپس از قسمت “Files” روی گزینه “FTP Accounts” کلیک کنید.

نحوه کار با نرم افزار FileZilla

سپس در پنجره ای که برای شما باز می شود، صفحه را به سمت پایین اسکرول کرده کنید تا حساب FTP مورد نظر خود را پیدا کنید. (اگر به طور خاص برای وب سایتی که می خواهید به آن دسترسی داشته باشید ندارید، ممکن است مجبور شوید یک حساب کاربری ایجاد کنید).

آموزش کار با فایل زیلا

پس از آن روی لینک “Configure FTP Client” کلیک کنید.

طریقه استفاده از FileZilla

به نام کاربری، سرور و پورت در تنظیمات دستی توجه کنید. همچنین اگر از ویندوز استفاده می کنید، می توانید فایل پیکربندی FTP را به طور خاص برای FileZilla دانلود کنید.

سپس این اطلاعات را در فایل زیلا وارد کنید. توجه داشته باشید که “Server” از cPanel و “Host” از FileZilla یکی هستند.

چگونگی کار با نرم افزار FileZilla

حال زمانی که فیلدهای فایل زیلا را پر کردید، روی دکمه “اتصال سریع” کلیک کنید. اکنون به تمام فایل های موجود در وب سایت خود دسترسی خواهید داشت.  در FileZilla، سایت محلی در سمت چپ رایانه شما است در حالی که سایت راه دور در سمت راست مربوط به وب سایت واقعی شما است.

آموزش آپلود فایل در هاست با نرم افزار FileZilla

بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزار های ایمیل مارکتینگ | برترین سرویس بازاریابی ایمیلی در ایران کدام است؟

– اتصال به سرور خود با فایل پیکربندی FTP

اگر فایل پیکربندی FTP را از سی پنل دانلود کنید، می توانید فایل زیلا را به صورت خودکار راه اندازی نمائید. به صورت پیش فرض، با استفاده از این روش، قبل از اتصال از شما رمز عبور می خواهد. با این حال، در ادامه مطلب ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه آن را در یک لحظه تغییر دهید. برای استفاده از فایل کانفیگ:

از فایل زیلا وارد بخش ” File” شوید و سپس گزینه ” Import” را انتخاب کنید.

آموزش کار با FileZilla

وقتی پنجره import برای شما باز شد، فایل FTP را که دانلود کرده اید را پیدا کنید. این یک فایل XML خواهد بود.

نحوه استفاده از فایل زیلا

سپس فایل را انتخاب و روی دکمه “Open” در پنجره کلیک کنید. پس از آن فایل زیلا تمام اطلاعات مربوطه را به جز رمز عبور اضافه می کند.

نحوه کار با نرم افزار FileZilla

در مرحله یعد؛ در FileZilla از قسمت “File” روی گزینه “Site Manager” کلیک کنید.

آموزش کار با فایل زیلا

در این قسمت، در قسمت “سایت من” یک ورودی برای سایت خود را مشاهده خواهید کرد. حال باید از سمت راست صفحه گزینه Logon Type را پیدا کنید. به عنوان پیش فرض باید روی “Ask for password” تنظیم شود. سپس روی این پنجره کشویی کلیک و “Normal” را انتخاب نمائید.

طریقه استفاده از FileZilla

اکنون می توانید رمز عبور حساب FTP خود را وارد کنید. پس از اتمام کار، روی “OK” کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره شود. اکنون می توانید بدون وارد کردن رمز عبور هر بار به هاست وب خود متصل شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش آپدیت PHP وردپرس | بروزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس 

چگونه فایل های خود را مدیریت کنیم؟

در ادامه آموزش آپلود فایل در هاست با نرم افزار FileZilla ، نوبت به مدیریت فایل ها می رسد. حال که می توانید به سرور میزبان وب متصل شوید، زمان آن رسیده است که فایل های خود را مدیریت کنید.

– ایجاد یک سایت محلی

یکی از بهترین روش ها هنگام استفاده از فایل زیلا این است که یک سایت محلی روی رایانه خود ایجاد کنید. در واقع، این پوشه ای در رایانه شماست که داده های وب سایت شما را ذخیره می دارد. بهتر است از یک پوشه برای این منظور استفاده کنید تا فایل‌ها را جدا نگه دارید و به سادگی آنها را پیدا نمائید.

برای این آموزش، ما از قسمت “اسناد من” استفاده می کنیم.

چگونگی کار با نرم افزار FileZilla

سپس از پنجره سایت محلی در فایل زیلا روی گزینه My Documents راست کلیک کنید.

آموزش آپلود فایل در هاست با نرم افزار FileZilla

پس از آن گزینه “Create a directory and enter it” را پیدا و روی آن کلیک کنید.

آموزش کار با FileZilla

با این کار یک پنرجه کوچک برای شما جهت افزودن یک نام نمایان می شود. به عنوان مثال: ما نام آن را ” MySite” قرار می دهیم. سپس دایرکتوری اکنون باید چیزی مانند “C:\Users\YourName\Documents\MySite” را بخواند. به خاطر داشته باشید که اگر از مک یا لینوکس استفاده می کنید این ممکن است متفاوت باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه نصب قالب وردپرس روی لوکال هاست xampp

نحوه استفاده از فایل زیلا

برای ذخیره روی دکمه “OK” کلیک کنید.

حال می توانید با استفاده از مدیریت سایت یا کنترل های Quickconnect به وب سایت خود متصل شوید.

نحوه کار با نرم افزار FileZilla

پس از برقرار شدن اتصال؛ فایل “.htaccess” را از وب سایت به رایانه کپی کنید. کافیست روی htaccess. در پنجره سایت راه دور در سمت راست صفحه کلیک و آن را به پنجره سایت محلی بکشید و رها کنید. پس از رها کردن فایل، فایل زیلا به صورت خودکار فایل را دانلود و آن را در پوشه جدید شما قرار می دهد.

آموزش کار با فایل زیلا

این انتقال فایل به هر صورت کار می کند. شما می ‌توانید فایل‌ ها را از پنجره‌های محلی به راه دور بکشید و رها کنید و FileZilla به طور خودکار آنها را در سایت آپلود می ‌کند و بالعکس. اگر قصد دارید یک نسخه از آن در سیستم رایانه ‌تان ذخیره شود، این کار تهیه نسخه پشتیبان از سایت را آسان می‌ کند.

بیشتر بخوانید: افزونه فرم ورود سفارشی وردپرس Custom Login 

– ویرایش فایل ها در فایل زیلا

فایل زیلا به شما امکان کپی و جابجایی فایل ها را در وب سایت خود نمی دهد. همچنین می ‌توانید فایل ‌ها را به صورت مستقیم از داخل سیستم ویرایش کنید. برای انجام اینکار؛ با استفاده از FileZilla به وب سایت خود متصل شوید. سپس در پنجره سایت راه دور، فایلی را که می خواهید ویرایش کنید را پیدا نمائید. به عنوان مثال، ما روی “.htaccess” کلیک راست می کنیم.

طریقه استفاده از FileZilla

پس از ان یک پنجره همراه با گزینه های مختلف به شما نمایش داده خواهد شد. حال برای ویرایش یک فایل، کافیست روی گزینه “مشاهده/ویرایش” موجود کلیک کنید.

چگونگی کار با نرم افزار FileZilla

به صورت پیش ‌فرض، ممکن است پنجره ای با عنوان ” برنامه‌ای مرتبط با نوع فایل نیست” را مشاهده کنید. سپس اولین گزینه ای را که به شما نشان می دهد، استفاده از نوت پد به عنوان ویرایشگر می باشد. کافیست روی اوکی کلیک کنید.

آموزش آپلود فایل در هاست با نرم افزار FileZilla

پس از انجام تغییرات، فایل را در پوشه خاصی که در بالا به صورت خاص برای وب سایت ایجاد کرده اید، ذخیره کنید.

آموزش کار با FileZilla

بیشتر بخوانید: آموزش نصب قالب جدید در وردپرس

– ایجاد فایل ها و پوشه های جدید به صورت آنلاین در فایل زیلا

یکی از ویژگی های بسیار جذاب این نرم افزار امکان ایجاد فایل ها و پوشه های جدید به طور مستقیم بر روی وب سایت شما می باشد. این می تواند زمانی بسیار مفید باشد که شما نیاز به آپلود یک صفحه جدید دارید یا می خواهید پوشه ای برای نگهداری اسناد و فایل های دیگر ایجاد نمائید.

برای انجام اینکار؛ به وب سایت خود متصل شوید. سپس روی یک فایل یا پوشه در پنجره سایت راه دور کلیک راست کنید.

نحوه استفاده از فایل زیلا

گزینه «ایجاد فایل جدید» را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. با این کار یک پنجره برای شما باز می شود.

نحوه کار با نرم افزار FileZilla

کافیست یک نام برای فایل جدید خود وارد و یک پسوند را نیز به آن اضافه کنید. به عنوان مثال، برای ایجاد یک فایل برای مشاهده توسط یک مرورگر وب، آن را “file.html” نام گذاری کنید. بعد از نام فایل به قسمت “HTML” توجه کنید.

آموزش کار با فایل زیلا

سپس فایل زیلا فایل را در محل مورد نظر ایجاد می کند.

طریقه استفاده از FileZilla

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه رفع خطای درخواست اطلاعات FTP در وردپرس

سوالات متداول

نحوه نصب نرم افزار FileZilla چگونه است؟

برای نصب و راه اندازی فایل زیلا، در ابتدا وارد وب سایت FileZilla شوید و سپس این نرم افزار را در رایانه خود دانلود و ذخیره کنید.

پروتکل FTP چیست؟

به طور کلی؛ پروتکل اف تی پی یا FTP وظیفه انتقال فایل ها از یک رایانه به رایانه دیگر را بر عهده دارد.

جمع بندی: چگونگی کار با نرم افزار FileZilla

فایل زیلا یکی از بهترین نرم افزارهایی است که  آپلود، دانلود و انتقال هر نوع فایلی به یک سرور از راه دور را برای شما بسیار ساده می کند. ما در این مطلب آموزش کار با FileZilla و نحوه استفاده از فایل زیلا را به صورت کامل و تصویری در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: greengeeks

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 897 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



تغییر و تبدیل لینک های خارجی به لینک های داخلی با سایت و افزونه

6985
2
یکی از مهم ترین عواملی که می تواند روی بهینه شدن سایت شما تاثیرگذار باشد، لینک های سایت می باشد. اگر شما محتوا تولید می کنید و قصد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

جایگاه صفر گوگل یعنی چه؟ و نحوه دستیابی به آن

604
0
برای مدتی بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) در رتبه برتر نتایج جستجو بوده است، اما اکنون زمان آن فرا رسیده که جایگاه رتبه اول تغییر پیدا کند. در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جلوگیری از ایندکس شدن سایت وردپرس

762
0
ایندکس شدن سایت در موتورهای جستجوگر روشی برای جمع آوری، تجزیه و ذخیره داده ها برای تسهیل بازیابی سریع و دقیق اطلاعات یک وب سایت است. همانطور که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ایجاد نظرسنجی آنلاین حرفه ای در سایت های وردپرس

4632
6
آیای قصد دارید یک نظرسنجی را برای بهبود تعامل خود با کاربران در سایت ایجاد کنید؟ به طور کلی؛ نظرسنجی ها به شما کمک می کنند تا اطلاعات ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر استایل نمایش برچسب ها در وردپرس

2869
0
همان طور که میدانید وردپرس به شما این اجازه را میدهد که بتوانید مطالب و نوشته های خود را سفارشی سازی کرده و طبقه بندی کنید منظور از این طبقه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه های آمارگیر وردپرس | 11 افزونه برتر آمار بازدید و آنالیز ترافیک سایت

4260
0
آنالیز ترافیک سایت در وردپرس یکی از مهم ترین استراتژی هایی است که می تواند به بهبود سئوی سایت شما کمک کند. آیا می دانید روزانه، هفتگی یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد و ساخت ساب دامین در سی پنل cPanel + حذف آن

55
0
یکی از ساده ترین و بهترین روش ها برای جداسازی بخش های مختلف سایت، ایجاد ساب دامین یا همان زیر دامنه می باشد. ساب دامنه به شما این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش راه های افزایش سرعت وردپرس؛ چطور سرعت سایت وردپرسی را بالا ببریم؟

767
0
یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که حتماً باید به آن توجه داشته باشید، سرعت بارگذاری سایت می باشد. تمامی وب سایت هایی که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب