ساخت صفحه 404 در وردپرس به صورت سفارشی | چگونه صفحه 404 دلخواه خود را بسازیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

صفحه 404 در وردپرس یکی از رایج ترین خطاهای هر وب سایتی محسوب می شود که نشان می دهد که صفحه برای همیشه حذف شده و یا آدرس آن تغییر پیدا کرده است. به عنوان مثال اگر شما نوشته ای منتشر کنید و سپس آن را در آینده حذف کنید و یا آدرس آن را تغییر دهید، زمانی که کاربر وارد آدرس قبلی آن صفحه شود، با یک پیغام خطای 404 روبه رو می شود. بسیاری از قالب های وردپرس محبوب دارای برگه ای برای صفحه 404 هستند که شما می توانید از آن استفاده کنید، اما بسیاری از قالب ها هم این صفحه را ارائه نمی دهند و شما باید خودتان اقدام به ایجاد صفحه 404 در وردپرس نمائید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش ساخت صفحه 404 در وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: رفع مشکل ارور (خطای) 404 در وردپرس + بهترین افزونه های ارور 404 

نحوه سفارشی کردن خطای ۴۰۴ وردپرس

برای تغییر صفحه ارور 404 وردپرس کافیست مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.

1- آموزش ساخت صفحه خطای 404 در وردپرس با افزونه 404page

یکی از ساده ترین روش های ساخت صفحه خطای ۴۰۴ در وردپرس به دلخواه ، استفاده از یک افزونه وردپرس می باشد. افزونه های مختلفی در این خصوص ارائه شده است که ما قصد داریم افزونه 404page را به شما معرفی کنیم. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که می توانید به سادگی آن را در سایت خود نصب نمائید.

این افزونه به شما امکان می دهد صفحه ای را که توسعه می دهید به عنوان صفحه 404 خود تنظیم کنید. بسیاری از افزونه های دیگر خطاهای 404 را به صفحه دیگری هدایت می کنند که این نمی تواند برای سئو سایت جالب باشد. این افزونه همچنین هیچ درخواست سرور اضافی ایجاد نمی کند، که اگر عملکرد سایت برای شما مهم باشد فوق العاده است.

در ابتدا با کمک این افزونه صفحه دلخواه خود را طراحی کنید، پس از طراحی از بخش “نمایش” روی گزینه ” 404 Error Page” کلیک کنید.

ساخت صفحه 404 در وردپرس به صورت سفارشی

پس از آن وارد صفحه ای می شوید که می توانید صفحه 404 دلخواه خود را از منوی کشویی انتخاب کنید.

ساخت صفحه 404 در وردپرس به صورت سفارشی

علاوه بر آن این بخش دارای امکانات و قابلیت های مختلف دیگری هم می باشد که می توانید آنها را از تب “پیشرفته” مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای مشکل ریدایرکت های زیاد در وردپرس

ایجاد صفحه 404 در وردپرس

شما می توانید از بین گزینه های مختلف انتخاب کنید تا مطمئن شوید که خطای 404 شما به درستی کار می کند. همچنین موتورهای جستجو از بازخورد سرور برای تصمیم گیری در مورد نحوه فهرست بندی صفحات استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: 35 خطای رایج وردپرس و نحوه حل آن ها 

2- ساخت صفحه 404 سفارشی در المنتور بدون افزونه

یکی دیگر از روش های ساده ساخت صفحه 404 در وردپرس ، استفاده از افزونه صفحه ساز المنتور می باشد. همانطور که می دانید المنتور یکی از بهترین و محبوب ترین افزونه های صفحه ساز وردپرس جهان می باشد که به شما کمک می کند تا هرصفحه ای را در کمترین زمان ممکن طراحی کنید. برای ایجاد صفحه 404 در وردپرس با المنتور، شما نیاز به نسخه پرمیوم المنتور دارید، زیرا در نسخه پولی می توانید به قالب های المنتور دسترسی پیدا کنید. هم اکنون می توانید افزونه المنتور پرو را از طریق لیک زیر از نوین وردپرس خریداری کنید.

پیشنهاد خرید: بررسی و خرید افزونه المنتور پرو

در ابتدا باید یک قالب صفحه 404 ایجاد کنید. برای انجام اینکار، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “المنتور” روی گزینه “قالب ها” کلیک نمائید. سپس افزودن قالب جدید را بزنید.

بعد از آن؛ از منوی کشویی نوع قالب را انتخاب کنید. استفاده کنید. سپس، از منوی کشویی Select Post Type برای انتخاب صفحه 404 استفاده نمائید. همچنین می توانید برای قالب خود یک نام در نظر بگیرید تا به شما کمک کند الگوی خود را به خاطر بسپارید.

نکته: برای درج نام برای صفحه، سعی کنید از نام “404” استفاده نکنید، زیرا باعث ایجاد مشکلاتی در لینک های دائمی وردپرس می شود. به جای آن می توانید از یک نام دیگر مانند: صفحه خطا استفاده کنید. در نهایت روی Create Template کلیک کنید:

تغییر صفحه ارور 404 وردپرس

در مرحله بعدی از سفارشی کردن خطای ۴۰۴ وردپرس ، شما می توانید از الگوهای از پیش ساخته شده برای طراحی صفحه استفاده کنید. در تب بلوک، لیستی از قالب های آماده برای طراحی صفحه 404 را مشاهده خواهید کرد. کافیست از میان آنها یکی از به دلخواه انتخاب و سپس محتویات آن را سفارشی کنید:

سفارشی کردن خطای ۴۰۴ وردپرس

پس از آن، می توانید وارد صفحه ویرایشگر قالب شوید و طراحی آن را متناسب با سلیقه خود سفارشی کنید. علاوه بر آن همچنین شما می توانید بدون اینکه از  قالب های آماده استفاده کنید، یک صفحه را از صفر تا صد خودتان طراحی نمائید. المنتور المان های مختلفی را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید به کمک آنها هرنوع طرحی را که می خواهید در صفحات خود پیاده سازی کنید. به عنوان مثال، برای افزودن کادر جستجو به صفحه 404 خود، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ویجت فرم جستجو را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش تغییر آدرس صفحه لاگین وردپرس (ورود به پیشخوان) با افزونه

در نهایت برای تکمیل کارها، تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی Save & Close کلیک کنید.

سفارشی کردن خطای ۴۰۴ وردپرس

بیشتر بخوانید: عدم نمایش عنوان برگه وردپرس | چگونه عنوان را در پست یا نوشته مخفی کنیم؟

جمع بندی: ساخت صفحه 404 در وردپرس

ایجاد صفحه 404 در وردپرس یکی از مهم ترین بخش های هرنوع وب سایتی می باشد که اغلب توسط مدیران سایت ها نادیده گرفته می شود. اگر می خواهید کاربران خود را به سرعت از دست ندهید، باید صفحه 404 سایت خود را به شکلی جذاب طراحی کنید. ما در این مطلب نحوه تغییر صفحه ارور 404 وردپرس  را با استفاده از افزونه و همچنین صفحه ساز المنتور به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منابع: wpkube elementor

اندازه استاندارد تصاویر در وردپرس | از کجا سایز مناسب عکس در وردپرس یا ووکامرس را پیدا کنیم ؟

خطای تغییر مسیر در وردپرس + 5 روش برای رفع خطاهای redirection

ساخت صفحه با المنتور | آموزش ساخت صفحه سایت وردپرس با المنتور

آموزش طراحی قالب با المنتور | چگونه با المنتور قالب وردپرس بسازیم؟

درباره نویسنده



مینا رضوی
( عضو از 7 سال قبل )
  • 187 نوشته
  • 335 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
فراتر از همه با نوین وردپرس

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش انفولد | نصب، تنظیمات و طراحی قالب Enfold وردپرس

3691
2
قالب انفولد یکی از بهترین و محبوب ترین قالب های وردپرس چندمنظوره می باشد که با استفاده از آن می توانید هر نوع وب سایتی را به سادگی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش اطلاعات نوشته ها و برگه ها در وردپرس با افزونه Swifty Bar

1260
0
سلام با یکی دیگر از افزونه های رایگان وردپرس به نام swifty-bar در خدمت شما هستیم کار اصلی افزونه ایجاد یک نوار ابزار در پایین نوشته میباشد تا شما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه تبدیل پیوند یکتای فارسی به لاتین

1842
2
هر مطلب یا برگه یا ... که در وردپرس ایجاد میکنید دارای یک پیوند یکتا می باشد این پیوند های یکتا به مطلب یا برگه شما آدرس میدهد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پست مهمان چیست و چطور پست مهمان خوب بنویسیم؟

549
0
یکی از بهترین شیوه های بهینه سازی سئوی سایت، ارسال پست مهمان می باشد. همانطور که می دانید تولید محتوا یا همان وبلاگ نویسی در سایت باعث می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پیدا کردن کلمات کلیدی مهم با ابزار Uber Suggest

589
0
تولید محتوا و ارائه یک محتوای جذاب یکی از مهم ترین ترفندها برای بهبود سئو و افزایش رتبه سایت است. برای اینکه بتوانید یک محتوای کاملاً سئو شده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه از آدرس های وردپرس بک آپ بگیریم؟

1471
0
با سلام در این آموزش شما با نحوه بک آپ گرفتن از آدرس های وردپرسی را فرا می گیرید. برای اینکه شما وبسایت خود را به میزبان جدید انتقال بدهید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

امکان مقایسه کالا در ووکامرس با YITH WooCommerce Compare

2435
8
سلام دوستان همونطور که مطلع هستید مقایسه کالا در یک فروشگاه اینترنتی یک امکان غیرقابل انکار و کاملا ضروری است . اگر یک فروشگاه حرفه ای با ووکامرس داشته ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تصویر شاخص در وردپرس چیست | معرفی افزونه های تصویر شاخص

1638
0
استفاده از عناصر بصری در سایت وردپرسی یک راه عالی برای جلب توجه بازدیدکنندگان بشمار می رود. هنگامی که با یک مقاله جامع همراه شود، یک عنصر بصری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب