تشخیص و پیداکردن قالب سایت وردپرس و افزونه + معرفی اکستنشن مرورگر

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

احتمالاً برایتان پیش آمده که وارد یک سایت شوید و سپس ظاهر و استایل آن آنقدر جذاب باشد که کنجکاو شوید که این سایت از چه نوع قالبی استفاده می کند و نام قالب سایت چیست؟ یا اینکه از چه نوع افزونه هایی برای افزودن ویژگی های جذاب استفاده کرده است؟ خوشبختانه روش هایی وجود دارد که شما می توانید از آنها برای پیدا کردن قالب وردپرس و تشخیص افزونه های یک سایت استفاده کنید. اگر شما هم می خواهید بدانید که سایت های رقیبتان از چه نوع افزونه و یا قالبی در سایت خود استفاده کرده اند، به شما پیشنهاد می کنم که این مطلب را تا انتها مشاهده کنید. زیرا قصد داریم نحوه تشخیص قالب یک سایت وردپرسی را با استفاده از روش های مختلف به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نحوه تشخیص قالب یک سایت وردپرسی

شناسایی قالب وردپرس

چگونه بفهمیم قالب یک سایت وردپرس چیست؟ آیا پیدا کردن قالب وردپرس ممکن است؟ زمانی که قصد ایجاد یک وب سایت وردپرسی را دارید، یکی از چالش هایی که شما با آن مواجه خواهید شد، انتخاب قالب وردپرس مناسب می باشد. هنگام انتخاب قالب مناسب باید نکات زیادی را در نظر بگرید تا بتوانید در نهایت یک قالب مناسب برای سایت خود انتخاب کنید. برخی از وب سایت هایی که در حال حاضر وجود دارند و شما عاشق ظاهر و امکانات آنها می شوید، از قالب های سفارشی استفاده می کنند؛ بدان معنا که از هیچ گونه قالب وردپرسی استفاده نمی کنند و از صفر تا صد آن توسط برنامه نویس طراحی شده است. در این صورت شما نمی توانید به آن قالب ها دسترسی پیدا کنید.

اما بیشتر وب سایت ها هستند که قالب سایتشان را از میان هزاران قالب وردپرس رایگان و حرفه ای انتخاب می کنند. در این صورت نگران نباشید شما به راحتی می توانید با استفاده از روش های مختلف اقدام به پیدا کردن قالب وردپرس آن سایت نمائید.

آموزش تشخیص قالب وردپرس

خوشبختانه روش های مختلفی برای تشخیص قالب وردپرس یک سایت  وجود دارد که در ادامه مطلب قصد داریم آنها را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.

  1. تشخیص قالب وردپرس یک سایت با استفاده از سایت های آنلاین
  2. شناسایی قالب سایت به صورت دستی
  3. تشخیص قالب سایت وردپرس به استفاده از افزونه ها و اکستنشن ها

در ادامه هر یک از این روش ها را به شما توضیح می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

1- نحوه تشخیص قالب یک سایت وردپرسی با استفاده از سایت های آنلاین

سایت های آنلاین زیادی وجود دارند تا بتوانید از طریق آنها به سادگی نام قالب سایت را تشخصی دهید. به عنوان مثال دو تا از بهترین سایت های آنلاینی که می توانید از آنها جهت تشخیص قالب وردپرس یک سایت استفاده کنید، سایت های: themedetect و isitwp می باشند. کافیست روی یکی از لینک ها کلیک کنید و در کادر جستجو، نام وب سایت دلخواه خود را وارد نمائید. این وب سایت ها ابتدا ببرسی می کنند که آیا سایت دلخواه شما از قالب وردپرس استفاده می کند یا خیر؟ در صورتی که از قالب وردپرس استفاده می کنند، به شما نام قالب سایت را نمایش می دهد در غیر این صورت این ابزارها هیچگونه کمکی به شما نمی کنند.

تشخیص قالب وردپرس یک سایت چگونه بفهمیم قالب یک سایت چیست

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین افزونه های مگامنو وردپرس + 13 پلاگین ساخت مگا منو

2- طریقه شناسایی قالب وردپرس یک سایت به صورت دستی

روش دوم برای شناسایی قالب وردپرس ، شناسایی به صورت دستی می باشد. در برخی از سایت ها، مدیران به دلایل مختلفی نام قالب سایت وردپرس خود را تغییر می دهند که در این صورت شناسایی قالب ها به وسیله ابزارهای آنلاین سخت و پیچیده می شود. بنابراین در این گونه موارد می توانید برای بدست آوردن قالب یک سایت، از روش های دستی استفاده نمائید. در روش دستی شما می توانید با مشاهده کدنویسی قالب، نوع قالب را تشخیص دهید. هر قالب وردپرس دارای یک فایل style.css می باشد که شامال: نام قالب و نام طراحان آن قالب می باشد.

حال برای اینکار کافیست وارد سایت مورد علاقه خود شوید و در صفحه آن سایت راست کلیک کرده و روی گزینه ” inspect element” کلیک کنید. سپس در زیر صفحه نمایش با یکسری کدنویسی ها روبه رو می شوید که کافیست با استفاده از صفحه کلید خود، دکمه های ctrl + F را فشار دهید تا یک باکس سرچ در قسمت inspect ایجاد شود. حال در این قسمت باید کلیمه ” themes” را تایپ و روی اینتر کلیک کنید.

تشخیص افزونه وردپرس یک سایت

شناسایی قالب وردپرس

به طور کلی، قالب های وردپرس در پوشه ی wp-content/themes قرار دارند. بنابراین بعد از پیدا کردن عبارت ” wp-content/themes” هر نامی که بعد از themes آمده باشد، نام قالب آن سایت می باشد.

بیشتر بخوانید: چگونگی عیب یابی خطای ۵۰۴ در سایت وردپرس

3- تشخیص قالب وردپرس یک سایت با استفاده از افزونه ها و اکستنشن ها

آخرین روشی که می توانید به کمک آن قالب وردپرس سایت را انجام دهید، استفاده از افزونه ها و اکستنشن های مرورگر می باشد. در واقع می توانید روی مرورگرهای خود همانند وردپرس، افزونه نصب کنید تا از امکانات و ویژگی های آنها استفاده کنید. یکی از افزونه هایی که می توانید روی مرورگر خود نصب کنید تا بتوانید به وسیله آن نام قالب دلخواه خود را پیدا کنید، افزونه WhatRuns  می باشد. این افزونه دارای ویژگی ها و امکانات متعددی می باشد که یکی از ویژگی های آن، تشخیص قالب سایت وردپرس می باشد.

البته استفاده از این افزونه ها نمی تواند به صورت صددرصد به شما در تشخیص قالب سایت وردپرس کمک کند. ممکن است مدیران و وبمستران نام قالب را از طریق هاست و یا روش های دیگر تغییر داده باشند، در این صورت این افزونه نمی تواند اطلاعات استخراج قالب وردپرس مانند نام قالب را به شما نشان دهد. بنابراین می توانید این اکستنشن را در قسمت افزونه های مرورگر خود سرچ و نصب کنید تا از امکانات آن بهره مند شوید.

تشخیص قالب وردپرس یک سایت با استفاده از افزونه ها و اکستنشن ها

بیشتر بخوانید: چگونه محتوای کپی شده را تشخیص دهیم؟ بهترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده

تشخیص افزونه وردپرس یک سایت وردپرسی

برخی از سایت ها هستند که دارای امکانات و ویژگی های جذابی می باشند که شما را شگفت زده خواهند کرد، به گونه ای که از خود می پرسید این قالب از چه افزونه هایی استفاده کرده است؟! شناسایی افزونه سایت ها به شما کمک می کند تا شما بتوانید از آنها در وب سایت خود استفاده نمائید تا به امکانات و ویژگی های مناسبی دسترسی پیدا نمائید.

در ادامه مطلب به شما عزیزان نحوه پیدا کردن افزونه وردپرس سایت را به روش های مختلف توضیح خواهیم داد تا بتوانید کمتر از چند ثانیه افزونه های دلخواه خود را پیدا و از آنها برای سایت خود استفاده نمائید.

در ادامه به شما عزیزان،  3 روش متفاوت برای پیدا کردن افزونه وردپرس سایت معرفی می کنیم:

  1. تشخیص افزونه وردپرس یک سایت با ابزارهای آنلاین
  2. شناسایی افزونه سایت با سورس کد
  3. پیدا کردن افزونه وردپرس سایت با اکستنشن ها

در ادامه هر یک از آنها را به شما توضیح خواهیم داد.

1- تشخیص افزونه وردپرس یک سایت با ابزارهای آنلاین

ابزار های آنلاین زیادی وجود دارند که هر کدام از آنها می توانند به شما در تشخیص نام افزونه وردپرس کمک کنند. که در ادامه آنها را به شما معرفی می کنیم.

– سایت wpthemedetector

تشخیص افزونه وردپرس یک سایت با ابزارهای آنلاین

– سایت  scanwp

تشخیص افزونه وردپرس یک سایت با ابزارهای آنلاین

– سایت isitwp

تشخیص قالب وردپرس یک سایت | تشخیص افزونه وردپرس یک سایت | پیدا کردن قالب یک سایت

هر کدام از این ابزارهای آنلاین به نحوی می توانند به شما در تشخیص افزونه وردپرس یک سایت کمک کنند.

بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم سایت با وردپرس ساخته شده است؟ آموزش شناسایی و تشخیص سایت وردپرسی

2- شناسایی افزونه سایت با سورس کد

یکی دیگر از روش های پیدا کردن افزونه وردپرس سایت، استفاده از منبع سورس کد می باشد. با استفاده از سورس کد می توانید به سادگی نام افزونه های سایت دلخواه خود را متوجه شوید.

ابتدا وارد سایت مورد نظر خود شوید و روی صفحه راست کلیک کنید و سپس روی گزینه ” View Page Source” کلیک کنید تا وارد صفحه سورس سایت شوید.

تشخیص قالب وردپرس استفاده شده در سایت

بعد از باز شدن صفحه، بک کلی کدهای متنوع روبه رو می شوید که کافیست در صفحه کلید خود CTRL +F را فشار دهید و در کادر جستجو عبارت ” wp-content/plugins” راسرچ و روی اینتر کلیک کنید.

آموزش تشخیص قالب وردپرس

سپس نام افزونه بعد از plugins به شما نمایش داده خواهد شد.

علاوه بر آن شما می توانید از یک روش ساده تر جهت پیدا کردن افزونه های یک سایت استفاده نمائید. برای اینکار وارد سایت مورد نظر خود شوید و روی صفحه کلیک راست کنید و روی گزینه inspect element کلیک کنید.( برای اینکار می توانید از کلید میانبر f12 استفاده نمائید).

بعد در انتهای صفحه نمایش شما یکسری کدها نمایش داده خواهد شد، که کافیست وارد  بخش ” debugger” شوید و روی پوشه wp-content/plugins کلیک نمائید و خیلی ساده تمامی افزونه های آن سایت را مشاهده کنید.

طریقه شناسایی قالب وردپرس یک سایت

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای مشکل ریدایرکت های زیاد در وردپرس

3- پیدا کردن افزونه وردپرس سایت با اکستنشن ها

علاوه بر تمامی روش هایی که اشاره کردم، می توانید از یک روش دیگر هم برای پیدا کردن نام افزونه یک سایت استفاده نمائید. اکستنشن های مرورگر دارای امکانات و ویژگی هایی هستند که می توانید به کمک آنها اقدام به شناسایی افزونه ها و قالب های وردپرس یک سایت نمائید.

در ادامه لیست بهترین اکستنشن هایی که می توانید به کمک آنها افزونه های دیگر سایت ها را تشخصی دهید را به شما معرفی می کنیم.

  • Scan WP ( مرورگر کروم)
  • Built With Technology Profiler ( مرورگر کروم )
  • Library Sniffer ( مرورگر کروم )
  • WordPress Theme Sniffer ( مرورگر کروم )
  • WPSniffer ( مرورگر کروم )
  • Wappalyzer ( مرورگر فایرفاکس)
  • WordPress Theme Detector and Plugins Detector ( مرورگر فایرفاکس )
  • WP Detective ( مرورگر فایرفاکس )
  • factory-wp ( مرورگر فایرفاکس)

روش نصب افزونه و اکستنشن در مرورگر فایرفاکس

با استفاده از مراحل زیر می توانید افزونه و اکستنشن های مورد دلخواه خود را در مرورگر فایرفاکس نصب کنید.

1- وارد مرورگر فایرفاکس شوید و از بالای گوشه سمت راست، روی سه نقطه کلیک نمائید.

2- در پنجره باز شده روی کلمه ” Add-Ons” کلیک کنید.

نحوه تشخیص قالب یک سایت وردپرسی

3- روی قسمت ” Extensions” کلیک کنید.

4- در انتهای صفحه، روی عبارت Find More Add-Ons کلیک کنید و در کادر جستجو، افزونه مورد دلخواه خود را تایپ و سرچ نمائید.

تشخیص قالب وردپرس یک سایت

تشخیص قالب وردپرس یک سایت

5- اکنون کافیست روی افزونه مورد نظر خود کلیک کنید و دکمه Add to Firefox را فشار دهید.

6- سپس یک پنجره بازشو با اطلاعات مربوطه به شما نمایش داده می شود که کافیست روی Add کلیک کنید.

7- در نهایت پیامی به شما نمایش داده می شود که شما را از قرار گیری افزونه در مرورگر باخبر می سازد.

بیشتر بخوانید: چگونه کش مرورگر و وبسایت را خالی کنیم

روش نصب افزونه و اکستنشن در مرورگر کروم

با استفاده از مراحل زیر می توانید افزونه و اکستنشن های مورد دلخواه خود را در مرورگر کروم نصب کنید.

1- وارد مرورگر کروم شوید و از بالای گوشه سمت راست، روی سه نقطه کلیک نمائید.

2- سپس از بخش More Tools روی گزینه Extensions‌ کلیک کنید.( همچنین می توانید عبارت : chrome://extensions/ را در مرورگر کروم خود سرچ کنید)

تشخیص قالب وردپرس یک سایت

3- بعد از باز شدن صفحه جدید، از بالای سمت چپ، روی سه نقطه extensions کلیک کنید. بعد از باز شدن منو، در پایین صفحه روی دکمه Open chrome web store کلیک کنید تا وارد فروشگاه افزونه‌های گوگل کروم شوید.

تشخیص قالب وردپرس یک سایت | تشخیص افزونه وردپرس یک سایت

4- بعد از باز شدن پنجره جدید، در قسمت extensions، کافیست در کادر جستجو افزونه مورد نظر خود را تایپ و جستجو نمائید. سپس بعد از نمایان شدن افزونه های متعدد، روی افزونه مورد نظر خود کلیک کنید.

نحوه تشخیص قالب یک سایت وردپرسی

5- در نهایت روی دکمه add to chrome کلیک کنید.

6- سپس یک پنجره بازشو با اطلاعات مربوطه به شما نمایش داده می شود که کافیست روی Add کلیک کنید.

7- سپس افزونه برای شما دانلود و نصب می شود.

8- در نهایت مراحل ابتدایی را مجدداً طی کنید. وارد مرورگر شوید- روی سه نقطه کلیک کنید- از بخش More Tools روی گزینه Extensions‌ کلیک کنید. در این صفحه می توانید افزونه را مشاهده کنید، جزئیات آن را ببینید و آن را فعال یا غیر فعال کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه حافطه کش وردپرس را حذف کنیم ؟

سوالات متداول

جمع بندی: نحوه تشخیص قالب وردپرس یک سایت

نحوه تشخیص قالب وردپرس استفاده شده در سایت چگونه است؟ برای تشخیص قالب سایت وردپرس و همچنین تشخیص افزونه وردپرس یک سایت، کار چندان سختی در پیش ندارید. روش های زیادی وجود دارد که هر کدام از آنها به نحوی به شما در این خصوص کمک می کنند. روش هایی مانند: ابزارهای آنلاین، سورس کد و افزونه ها و اکستنشن ها، روش هایی هستند که شما می توانید به کمک انها اقدام به پیدا کردن قالب و افزونه های یک سایت نمائید.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. ممنونم . عالی بود . فقط نمی دونم بعضی از سایتها کدها رو چطور تغییر میدن که با هیچ روشی نمیشه حتی cms سایت رو شناسایی کرد چه برسه به نام قالب یا افزونه ها

  2. سلام
    ممنون از مطالب مفیدتون
    لطفا درباره نحوه استفاده از افزونه هایی که اطلاعات سایت رو از wapallyzer مخفی میکنن مثل hide my wp هم مطلب بنویسید
    با تشکر

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش قالب آسترا پرو + راهنمای نصب و کار با قالب Astra Pro

5184
0
قالب آسترا پرو، یکی از قدرتمند ترین، محبوب ترین، سریع ترین و بهترین قالب وردپرس چند منظوره می باشد که شما می توانید از آن برای انواع وب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مهم ترین نکات سئو وردپرس + 10 تکنیک و ترفند سئو در سال 2023

734
0
یکی از مهم ترین معیارهای افزایش ترافیک سایت، رعایت نکات سئو می باشد. وردپرس به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوای سایت ساز جهان، ویژگی ها و امکانات مختلفی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش قرار دادن بنر ثابت گوشه در سایت

6374
3
شاید یه امر عادی باشه که مدیر سایت بخواد یه بنر ثابت برای گوشه سایتش قرار بده و این جوری تبلیغات رو تو سایتش قرار بده. بنظر شما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اسکیما چیست و نحوه استفاده از schema چگونه است؟

384
0
اسکیما که به آن نشانه‌گذاری نیز گفته می‌شود، یک زبان کدگذاری در سایت محسوب می‌شود که با استفاده از آن در صفحات مختلف سایت می‌توانید به موتورهای جستجوگر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

DOM چیست و تفاوت SOURCE و DOM چیست؟

222
0
ما در این مطلب از پایگاه دانش نوین وردپرس قصد داریم شما را با تفاوت SOURCE و DOM و همچنین تعریف DOM چیست آشنا کنیم. اینها اصطلاحاتی هستند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه از سیستم همکاری در فروش دیجی کالا کسب درآمد کنیم؟

1046
0
امروزه همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ یکی از بهترین شیوه های فروش و کسب درآمد به صورت آنلاین محسوب می شود. در این نوع سیستم، هرکسی می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش تاریخ بروز رسانی مطالب در وردپرس با طرح بندی زیبا

2292
1
در برخی از سایت های موجود در میان میلیون ها سایت جهانی، مطالبی قرار می گیرد که هر از گاهی نیاز به آپدیت و بروز رسانی دارند؛ به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نمایش متا داده های پست وبلاگ در تم های وردپرس

2716
0
آیا میخواهید بدانید که نحوه نمایش متا داده در پستهای وبلاگ وردپرس چگونست؟ متا ارسال اطلاعات مرتبط در مورد پست وبلاگ شما مانند تاریخ انتشار، طبقه بندی، نام ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب