آموزش انتقال وبلاگ از WordPress.com به WordPress.org

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

خب شما تا الان کاربری بوده اید که از WordPress.com استفاده می کردید. اتفاقاتی افتاده و شما به این نتیجه رسیده اید که از WordPress.com به سیستم دیگری مهاجرت کنید. میخواهید افزونه ها و قالب های دلخواه خود را نصب کنید. میخواهید از سایت خود درآمد کسب کرده و همه چیز را در کنترل خود بگیرید. خب جای درستی آمده اید.

امروز می خواهیم به این پرسش رایج در میان کاربران بپردازیم که: چگونه می توان وبلاگ خود را از WordPress.com به یک سایت مستقل با هاست مجزا منتقل کرد؟ در این مقاله میخواهیم به شما نشان دهیم که چگونه می توانید وبلاگ خود را به صورت صحیح از WordPress.com به WordPress.org منتقل کنید. در این مطلب به صورت کامل این موضوع را پوشش میدهیم که چگونه تمام مطالب خود را منتقل کنید. علاوه بر آن این موضوع را هم پوشش می دهیم که چگونه می توانید رتبه فعلی سایت خود در موتورهای جستجو را حفظ کرده و کاربران فعلی خود را به سایت جدید خود هدایت کنید.

آماده اید؟ پس بهتر است کار انتقال وبلاگ خود از WordPress.com به یک سایت مستقل با هاست مجزا را شروع کنیم.

چیزهایی که قبل از شروع به آنها نیاز دارید

شما برای شروع به یک دامنه و یک هاست نیاز خواهید داشت. پیشنهاد ما به شما استفاده از هاست نوین وردپرس است. برای تهیه دامنه نیز می توانید از سرویس های موجود در سطح اینترنت استفاده کرده و دامنه مورد نظر خود را تهیه کنید.

اگر سایت وردپرس شما دارای دامنه مخصوص به خود است، دیگر نیاز نیست نگران این موضوع باشید. این موضوع نیز در این مطلب مطرح خواهد شد. در آخر هم شما باید به حساب کاربری خود در WordPress.com دسترسی داشته باشید، بدین ترتیب به آسانی می توانید تمام پست ها، برگه ها، تصاویر و دیدگاه ها و دیگر اطلاعات را به سایت مستقل با هاست مجزا منتقل کنید.

قدم ۱: خروجی گرفتن از اطلاعات خود در WordPress.com

وارد حساب کاربری خود در WordPress.com شده و از منوی سمت راست پیشخوان وردپرس و قسمت ابزارها (Tools)، بر روی برون‌بری (Export) کلیک کنید.

 

کلیک کردن بر روی ابزار مذکور شما را به صفحه جدیدی منتقل خواهد کرد که از شما میخواهد تا بین دو گزینه Free و Guided Transfer یکی را انتخاب کنید.

با کلیک بر روی Export گزینه رایگان را انتخاب کنید. در صفحه بعدی از شما خواسته می شود تا داده هایی را که میخواهید استخراج کنید را انتخاب کنید. گزینه All content را انتخاب کرده و بر روی دکمه Download Export File کلیک کنید. فایل xml دانلود شده حاوی اطلاعات شامل پست ها، برگه ها، تصاویر، دیدگاه ها، زمینه های دلخواه، دسته بندی ها، برچسب ها، فهرست ها و دیگر اطلاعات مربوط به وبلاگ است.

قدم ۲: تنظیم وردپرس

حالا که اطلاعات مربوط به WordPress.com را استخراج کرده اید، گام بعدی راه اندازی و نصب وردپرس بر روی هاست مورد نظر است. نصب وردپرس آسان بسیار آسان بوده و تنها با چند کلیک قابل انجام است. برای این منظور می توانید از مقاله های موجود در سایت که در باب نصب وردپرس است استفاده کنید. به محض اینکه وردپرس را نصب کردید، نوبت آن است که اطلاعت استخراج شده را درون سایت خود درون‌ریزی کنید.

قدم ۳: درون‌ریزی محتوا در سایت وردپرس مستقل

برای درون ریزی محتوای قدیمی خود از WordPress.com به سایت جدید خود، شما باید از قسمت ابزارها، بر روی درون‌ریزی کلیک کنید.

بعد از آن بر روی WordPress کلیک کنید. از شما خواسته می شود تا افزونه WordPress Importer را نصب کنید. به محض اینکه افزونه مذکور را نصب، فعال و اجرا کردید. شما به صفحه ای هدایت می شوید که از شما خواسته می شود که فایل xml مربوط به WordPress.com را که پیشتر دریافت کرده اید، آپلود کنید.

البته در نسخه جدید نیازی به نصب افزونه جداگانه نبوده و تنها می توانید بر روی لینک هم‌اکنون نصب کن که در تصویر نیز اشاره شده کلیک کرده و این مرحله را انجام دهید.

توجه: اگر اندازه فایل شما بیشتر از ۲MB است، دو گزینه در پیش روی خود دارید. یک اینکه از پشتیبانی هاست خود بخواهید که محدودیت ایجاد شده را موقتا برداشته تا شما بتوانید این فرایند را طی کنید. دیگر گزینه اینکه فایل خود را با استفاده از WXR file splitter به چندین فایل کم حجم تقسیم کنید.

وقتیکه شروع به درون‌ریزی کردید، این گزینه را پیش رو خواهید داشت که محتوای قدیمی خود را به حساب کاربری فعلی خود منتقل کنید یا حساب کاربری جدیدی ایجاد کرده و مطالب را به نام وی بکنید. شما همچنین این امکان را خواهید داشت که پیوست های قدیمی خود را نیز درون‌ریزی بکنید.

قدم ۴: درون‌ریزی لینک ها

اگر از لینک ها در وبلاگ WordPress.com خود استفاده کرده اید، شما باید دستورالعمل زیر را دنبال کرده تا بتوانید از آنها خروجی تهیه کرده و آنها را در سایت جدید خود درون ریزی بکنید. در صورت هم که از لینک استفاده نکرده اید بهتر است به قدم بعدی این آموزش مراجعه کنید.

این لینک ها در فرمت OPML استخراج می شوند. این یک فایل xml است که به شما اجازه می دهد تا از لینک ها و لینک دسته بندی های خود خروجی تهیه کرده و آنها را درون ریزی کنید. لینک های WordPress.com شما فایل OPML دارند که در آدرسی مانند زیر قرار گرفته است:

http://example.wordpress.com/wp-links-opml.php

فایل OPML در پنجره مرورگر باز خواهد شد و شما باید آنرا در رایانه خود ذخیره کنید. برای این کار کافی است از کلیدهای ترکیبی CTRL + S استفاده کنید.

حالا شما یک نسخه پشتیبان از لینک های WordPress.com خود دارید، مرحله بعدی درون ریزی آنها در سایت وردپرس است. اما در سایت وردپرس جدیدی که راه اندازی کرده اید، این امکان به صورت پیش فرض فعال نیست.

اولین چیزی که نیاز است انجام دهید، نصب و فعالسازی افزونه Link Manager است. در صفحه افزونه ذکر شده که این افزونه مدت طولانی است که بروز رسانی نشده است. علت آن هم این بوده است که نیازی به این کار نبوده و از همین رو می توانید با خیال راحت آن را نصب کنید.

بعد از فعالسازی افزونه مذکور، آیتم جدید در منوی سمت راست پیشخوان سایت شما ظاهر می شود.

سایت وردپرس شما اکنون قادر به مدیریت لینک ها بوده و شما می توانید به راحتی آنها را درون ریزی بکنید. از قسمت ابزارها بر روی درون ریزی کلیک کرده و بر روی لینک هم‌اکنون نصب کن در قسمت Blogroll کلیک کنید.

بعد از کلیک بر روی لینک مذکور و طی شدن مراحل نصب، بر روی لینک اجرای درون‌ریز کلیک کنید. بعد از آن به صفحه جدیدی هدایت خواهید شد. در صحفه مذکور شما باید فایل OPML را که پیشتر ذخیره کرده اید انتخاب کرده و روی دکمه Import OPML File کلیک کنید تا فایل مذکور آپلود شود.

وردپرس شروع به درون ریزی لینک ها و لینک های دسته بندی موجود در فایل OPML خواهد کرد.

قدم ۵: تنظیم وبلاگ WordPress.com خود به حالت private

قدم نهایی این است که وبلاگ خود را به صورت خصوصی یا private دربیاورید. اگر نمی خواهید که کاربران قدیمی خود را به سایت جدید هدایت کنید، کافی است دستورالعمل زیر را طی کنید. از قسمت تنظیمات (Settings) در منوی سمت راست پیشخوان، بر روی خواندن (Reading) کلیک کنید. در صفحه باز شده گزینه I would like my blog to be private, visible only to users I choose را انتخاب کنید.

قدم ۶: انتقال بازدیدکنندگان و حفظ SEO

انتقال کاربران به مکان جدید با استفاده از روش ۳۰۱ راهی مناسب برای حفظ رتبه جستجو است آن هم وقتی که در حال انتقال سایت خود از یک مکان به مکان دیگری هستید. از آنجایی که شما به .htaccess در وبلاگ WordPress.com خود دسترسی ندارید، شخصا نمی توانید تغییرات لازم را اعمال کنید. اما WordPress.com پلنی را ارائه می کند که این امکان را فراهم کرده است.

به پیشخوان وبلاگ وردپرس خود مراجعه کرده و بر روی آیتم Store کلیک کنید. بخشی که به دنبال آن هستید، تحت عنوان Site Redirect شناخته می شود. تا پیش از این، هزینه لازم برای استفاده از این قابلیت ۱۳ دلار در سال بوده است. با این کار کاربران شما با استفاده از روش ۳۰۱ به صورت خودکار به سایت جدید شما منتقل می شوند.

پـــــایـــــان

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



۵ نکته کاربردی در وردپرس

1714
0
سلام به همه ی طرفدارای نوین وردپرس , ما در این مقاله به بررسی موارد مهم داخل وردپرس می پردازیم که شاید تا الآن به آنها اصلا توجه نمی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه حذف نام نویسنده از نوشته ها و برگه های وردپرس

8043
0
آیا میخواهید نام نویسنده را از پستهای وردپرس خود حذف کنید؟ به طور پیش فرض، وردپرس گزینه ای برای انتشار مقالات بدون نام نویسنده ندارد. در این آموزش، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین ابزارهای تست سرعت سایت کدام اند؟

1454
0
سرعت از جمله مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی می باشد که به صورت مستقیم می تواند روی فروش و ترافیک شما تاثیرگذار باشد. سرعت بالای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نکات مهم برای بهینه سازی URL سایت

183
0
جستجوی ارگانیک سازگارترین و طولانی ‌مدت ‌ترین روش برای هدایت ترافیک به وب ‌سایت شما محسوب می شود. اگر می خواهید تعداد کاربران سایت خود را بالا ببرید، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

استفاده از افزونه یا اضافه کردن کد به functions.php در وردپرس؟

1896
0
"استفاده از افزونه یا اضافه کردن کد به functions.php در وردپرس؟" شاید سوالی باشد که شما هم گاهی از خود پرسیده باشید. برخی کاربران بر این باورند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن پیوند سفارشی در منو

10244
2
بسیاری از کاربران این سوال برایشان پیش می آید که آیا ممکن است یک لینک سفارشی ، برگه ها یا نوشته ها را به منوی وبسایت میتوان اضافه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ریدایرکت 301 صفحات سایت با فایل htaccess. در هاست

2084
0
یکی از قابلیت های عالی وردپرس، تغییر مسیر یا همان ریدایرکت 301 می باشد. با استفاده از تغییر مسیر 301 شما به موتورهای جستجوگر و سایر ابزارهای آنلاین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب و فعالسازی ioncube در XAMPP و لوکال هاست

2175
0
Ioncube ماژولی است که از آن جهت اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور استفاده می شود. هم اکنون اکثر توسعه دهندگان وب برای محافظت از اسکریپت هایPHP، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب