آموزش جامع امنیت وردپرس؛ 8 روش برای ایمن سازی و جلوگیری از هک سایت وردپرسی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

افزایش امنیت یکی از مهم ترین نگرانی های هر مدیر وب سایتی می باشد که با به آن توجه ویژه ای داشته باشید. اگر با نکات امنیتی آشنایی نداشته باشید و آنها را به درستی در سایت خود پیاده سازی نکنید، ضررهای جبران ناپذیری به صاحبان کسب و کارهای آنلاین وارد می کند. روش های مختلفی وجود دارد که شما می توانید به کمک آنها ایمنی وب سایت وردپرسی خود را بالا ببرید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش امنیت وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

ایمنی وب سایت وردپرسی

ایمن سازی وردپرس در برابر نفوذ

وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که با استفاده از آن می توان انواع وب سای های فروشگاهی، شرکتی، خبری و… را طراحی کنید. وردپرس با داشتن بیش از یک میلیون وب سایت در سراسر جهان، مورد علاقه طراحان و توسعه دهندگان وب سایت قرار گرفته است. از این رو به دلیل محبوب بودن وردپرس باعث می شود که هکرها قصد نفوذ به سایت های وردپرسی داشته باشند، بنابراین شما به عنوان مدیر سایت باید اقداماتی را انجام دهید تا از این فاجعه جلوگیری نمائید.

به طور کلی می توان گفت میزان امنیت وردپرس بالا است. اما صاحبان کسب و کارها باید امنیت سایت خود را جدی بگیرند و بهترین شیوه‌ها را دنبال کنند تا با حمله هکرها مواجه نشوند. بهترین روش‌ها شامل: استفاده از افزونه‌ها و قالب های ایمن، حفظ رویه‌های ورود کاربران، استفاده از افزونه های امنیتی برای نظارت بر سایت شما و به‌روزرسانی منظم قالب و افزونه ها می باشد. بنابراین می توان نتیجه گرفت؛ وردپرس در صورتی امن است که شما از تمامی شیوه های امنیتی پیروی کنید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: راه های افزایش امنیت پایگاه داده وردپرس؛ 6 روش بهینه سازی ایمنی دیتابیس سایت وردپرسی 

آموزش امنیت وردپرس

آموزش امنیت وردپرس صفر تا صد

اول اینکه تنها وردپرس در معرض خط هک قرار ندارد، بلکه تمامی وب سایت هایی که در بستر اینترنت فعال می کنند همواره در دربرابر انواع خطرات تهددید می شوند. اما وردپرس به دلیل محبوبیت و منبع باز بودن آن ممکن است نسبت به سایر پلتفرم ها بیشتر در معرض حمله قرار بگیرد. از طریق روش های مختلفی وجود دارد که با پیروی از آنها می توانید به سادگی ایمنی وب سایت وردپرسی خود را تا چندین برابر افزایش دهید که در ادامه برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم.

  1. استفاده از سرور میزبانی امن
  2. از نام کاربری و رمز عبور قوی استفاده کنید
  3. پنهان کردن ورود به وردپرس
  4. تغییر پیشوند پایگاه داده وردپرس
  5. حذف شماره نسخه وردپرس
  6. غیرفعال کردن ویرایش فایل
  7. پشتیبان گیری منظم از سایت
  8. استفاده از افزونه های امنیتی در سایت

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این مراحل در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: نشانه های هک شدن سایت وردپرس و اقدامات لازم پس از مشاهده علائم آن

1- استفاده از سرور میزبانی امن | آموزش امنیت وردپرس

مانند همه وب سایت ها، سایت های وردپرس بر روی یک وب سرور میزبانی می شوند. برخی از شرکت های ارائه دهنده هاست، پلت فرم هاست خود را به درستی ایمن نمی کنند که این امر موجب می شود تمام وب سایت هایی که از این سرور میزبانی استفاده می کنند، در برابر هرگونه تلاش برای هک، آسیب پذیر باشند.  بنابراین با انتخاب بهترین ارائه دهنده میزبانی وردپرس، امنیت وب سایت خود را افزایش دهید. سرورهای ایمن و مناسب قادر هستند بسیاری از رایج ترین حملات به سایت های وردپرس را مسدود کنند. پس اولین نکته برای امنیت کامل وردپرس، استفاده از میزبانی باکیفیت و امن می باشد.

2- از نام کاربری و رمز عبور قوی استفاده کنید | نحوه بالا بردن امنیت سایت وردپرس

ایجاد اعتبارنامه های ورود قوی ممکن است ساده ترین روش امنیتی باشد که هر کسی می تواند انجام دهد، با این حال بسیاری از کاربران هنوز این کار را انجام نمی دهند. شاید باورتان نشود، اما بیش از 23 میلیون وب سایت از رمز عبور “12346” برای ورود به پنل مدیریت خود استفاده کرده اند. همچنین بسیاری از سایت ها از نام های کاربری رایج مانند “admin و administrator” استفاده می کنند که این نمی تواند چندان جالب باشد.

سعی کنید در اولین قدم یک نام کاربری و رمز عبور منحصربفرد و قدرتمند را برای سایت خود انتخاب کنید. در مورد نام های کاربری، می توانید اعداد و کاراکترهای خاص را در کلمات کلیدی اضافه کنید تا آنها را منحصر به فردتر کنید. برای رمزو عبور هم سعی کنید از رمزهای طولانی به همراه اعداد، حروف لاتین بزرگ و کوچک نیز استفاده نمائید.

آموزش امنیت وردپرس

بیشتر بخوانید: SecuPress Pro | افزونه حرفه ای امنیتی و جلوگیری از هک سایت های وردپرسی

3- پنهان کردن ورود به وردپرس | راه های جلوگیری از هک وردپرس

یکی دیگر از روش های بالا بردن امنیت سایت وردپرس ، مخفی کردن ورود به پیشخوان وردپرس می باشد. این ترفند ساده می تواند از سایت های وردپرس شما در برابر هکرهایی که حملات brute force را مورد هدف قرار می دهند، محافظت کند. برای انجام اینکار، ساده ترین و بهترین روش استفاده از افزونه رایگان WPS Hide Login می باشد. با کمک این افزونه شما می توانید به سادگی URL  ورود به پیشخوان وردپرس خود را تغییر دهید.

4- تغییر پیشوند پایگاه داده وردپرس | ایمنی وب سایت وردپرسی

پایگاه داده وب سایت محبوب ترین هدف برای حملات تزریق SQL می باشد. این نوع حملات سایبری پایگاه داده را مجبور به اجرای کدهای مخرب می کنند و به هکرها اجازه می دهد تا داده های موجود در آن را آزادانه اصلاح یا حذف نمایند. از آنجایی که حملات SQL روز به روز در حال افزایش است، بنابراین شما نباید این تهدید را نادیده بگیرید. یکی از عواملی که پایگاه داده شما را مستعد حملات SQL می کند، استفاده از پیشوند پایگاه داده پیش فرض wp_ می باشد. با استفاده از یک پایگاه داده قابل پیش بینی، پیشوند به هکرها اجازه می دهد تا نام جدول شما را حدس بزنند و در پایگاه داده شما نفوذ پیدا کنند. بنابراین، به شما توصیه می کنم که هرچ سریع تر پیشوند پایگاه داده وردپرس خود را تغییر دهید.

بیشتر بخوانید: فعال سازی GZIP در وردپرس؛ 3 روش راه اندازی فشرده ‌سازی جی زیپ برای سایت

5- حذف شماره نسخه وردپرس | ایمن سازی وردپرس در برابر نفوذ

یکی دیگر از راه های جلوگیری از هک وردپرس حذف شماره نسخه وردپرس می باشد. وردپرس به صورت مداوم در حال بروزرسانی به نسخه های بالاتر می باشد. نسخه های قدیمی معمولاً با آسیب پذیری های بیشتری روبرو هستند. بنابراین، نمایان بودن شماره نسخه وردپرس نمی تواند چندان جالب باشد و از لحاظ امنیتی توصیه می شود که حتماً شماره نسخه وردپرس مخفی و حذف کنید تا دیگران نتوانند تشخصی دهند که شما از کدام نسخه وردپرس در حال استفاده کردن هستید.

نحوه بالا بردن امنیت سایت وردپرس

بیشتر بخوانید: بهترین سایت های تبدیل فرمت عکس و فشرده سازی تصویر آنلاین و رایگان

6- غیرفعال کردن ویرایش فایل | آموزش امنیت وردپرس

ویرایشگر فایل داخلی وردپرس به شما این امکان را می دهد که افزونه ها و اسکریپت های قالب را خیلی راحت تر تغییر دهید. با وجود این، این ویژگی می تواند وب سایت شما را در صورت افتادن به دست افراد نادرست به خطر بیندازد. به همین دلیل، بهتر است ویرایش فایل را به طور کلی غیرفعال کنید. برای انجام اینکار می توانید کد زیر را در فایل wp-config.php قرار دهید:

define(‘DISALLOW_FILE_EDIT’, true);

7- پشتیبان گیری منظم از سایت | نحوه بالا بردن امنیت سایت وردپرس

در مرحله بعدی از آموزش امنیت وبسایت وردپرس ، شما باید از سایت وردپرسی خود به صورت منظم نسخه پشتیبان تهیه کنید. در واقع، با تهیه نسخه پشتیبان، اگر سایت شما به هردلیل از بین برود و اطلاعات آن حذف شود می توانید به سادگی سایتتان را با حالت اولیه بازگردانید. ساده ترین روش برای پشتیبان گیری از سایت، استفاده از افزونه وردپرس می باشد. افزونه های زیادی در این خصوص ارائه شده است که می توانید به دلخواه از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید با افزونه UpdraftPlus Premium به صورت خودکار از سایت خود پشتیبان تهیه کنید.

راه های جلوگیری از هک وردپرس

بیشتر بخوانید: ۱۶مورد از راه های سریع برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

8- استفاده از افزونه های امنیتی در سایت | راه های جلوگیری از هک وردپرس

وردپرس افزونه های امنیتی مختلفی را ارائه می دهد که هریک از آنها به نحوی می توانند به شما کمک کنند تا سایت خود را امن تر و غیرقابل نفوذ تر کنید. می توانید از طریق لینک زیر، بهترین افزونه برای امنیت وردپرس را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های امنیتی در وردپرس

جمع بندی: آموزش امنیت وردپرس رایگان

آموزش امنیت وردپرس یکی از مهم ترین بخش های راه اندازی و مدیریت یک وب سایت می باشد که باید با آن آشنایی داشته باشید. روش های مختلفی وجود دارد که می توانید ایمنی وب سایت وردپرسی خود را تا حد زیادی بالا ببرید. ما در این مطلب نحوه بالا بردن امنیت سایت وردپرس را با استفاده از 8 روش در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: geekflare

آموزش نحوه رفع خطای اتصال امن در وردپرس

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



الگوریتم تازگی محتوا و یا Freshness Algorithm گوگل چیست؟

226
0
الگوریتم Freshness الگوریتمی است که اطلاعات را لحظه به لحظه و گاهی اوقات حتی تا ثانیه در صفحه نتایج برای کاربران نمایش می دهد. بنابراین می توان گفت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وردپرس ۴٫۶ چه ویژگی هایی دارد؟

1327
0
سلام و عرض ادب خدمت شما نسخه بتا وردپرس ۴٫۶ منتشر شد. در این مقاله با ویژگی ها و قابلیت های نسخه جدید وردپرس ۴٫۶ آشناخواهیم شد. برخی از ویژگی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه رمزگذاری فایل های PHP

286
0
احتمالا برایتان پیش‌آمده که بخواهید اسکریپت یا پروژه اصلیتان را به صورت امن و محافظت شده در اختیار کاربران قرار دهید. یکی از بهترین روش‌ها برای انجام اینکار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سفارشی سازی پیشخوان وردپرس | معرفی بهترین افزونه های شخصی سازی پنل وردپرس

2069
0
بعد از نصب وردپرس، شما وارد پنلی می شوید که تقریباً برای همه کاربران به صورت یکسان می باشد. وردپرس به صورت پیش فرض امکان سفارشی سازی کامل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

11 راه برای کسب درآمد با سئو؛ آیا کسب درامد از طریق سئو پرسود است؟

2341
0
کسب در آمد از سئو یک روش بسیار عالی و جذاب برای رسیدن به یک درآمد آنلاین می باشد. برای کسب درآمد با سئو نیازی نیست سرمایه کلان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی نمایش دادن نظرات مشتریان خاص در سایت های وردپرسی

1916
0
آیا شما می خواهید نظرات همکاران را در سایت وردپرس خود نمایش دهید؟ این نظرات یک راه عالی برای نشان دادن اثبات اجتماعی و ایجاد اعتبار هستند. به همین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه رفع خطای 500 سرور داخلی در وردپرس | چگونه ارور ۵۰۰ Internal Server Error را رفع کنیم؟

1327
0
خطای 500 سرور داخلی یکی از خطاهای رایج وردپرس است که احتمالاً برای یکبار هم که شده با آن روبه رو شده اید. هر وب سایتی در اینترنت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۴ راه برای دریافت دقیق محتوا و SEO شما

995
0
با وجود این که راه های جستجو در گوگل در طول پنج سال گذشته تغییر کرده  است اما تنها چیزی که تغییر نکرده است محتوا می باشد محتوا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب