آموزش ایجاد تقویم محتوایی + معرفی ابزارهای اجرای تقویم محتوایی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

یکی از مهم ترین اقدامات برای بازاریابی محتوا، داشتن یک تقویم محتوایی مناسب می باشد. اگر قصد دارید برای سایتتان محتوا تولید کنید، داشتن یک برنامه که بتوانید محتوای خود را بر اساس آن منتشر کنید، می تواند یک اقدام بسیار عالی باشد. این اقدام به شما تضمین می کند که روند تولید محتوا برای شما شیرین شود و مطلبی از جا نیفتد. در واقع؛ تقویم محتوا یک برنامه زمان‌بندی نوشته شده از محتوایی است که قصد انتشار آن را دارید. خوشبختانه ابزارهای مختلفی ارائه شده که نحوه نوشتن تقویم محتوایی را برای شما بسیار ساده کرده است. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با آموزش نوشتن تقویم محتوایی و همچنین بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

تقویم محتوایی چیست؟

تقویم محتوایی ابزاری موثر برای هماهنگی ایجاد محتوا است و به تقسیم حجم کاری تیم شما به واحدهای واضح و قابل مدیریت کمک می کند. در واقع؛ تقویم محتوا (که به انگلیسی Content Calendar نامیده می شود) یک برنامه زمان‌ بندی مکتوب از زمان و مکان است که قصد دارید محتوای آینده را منتشر کنید. تقویم‌های محتوا معمولاً شامل قطعات آتی، به‌روزرسانی‌های وضعیت، فعالیت‌های تبلیغاتی برنامه‌ریزی‌ شده، مشارکت‌ها و به‌روزرسانی‌های محتوای موجود می باشند.

به عبارت دیگر؛ تقویم محتوایی یک برنامه زمان بندی شده از مطالبی است که قصد دارید آنها را در سایت خود منتشر کنید. می توانید از یک صفحه گسترده، یک تقویم واقعی یا ابزارهای مختلف برای ایجاد آن استفاده کنید. هدف اصلی تقویم محتوایی این است که بدانید که چه وقت باید مطالب خود را در یک سایت، شبکه اجتماعی و یا هر چیز دیگری منتشر نمائید. می ‌توانید زمان و مکان انتشار محتوا، نام نویسنده، زمان اختصاص آن و سایر عناصری را که به شما در پیگیری جزئیات کمک می ‌کنند را در تقویم خود اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی افزونه ایجاد آیکون های شبکه های اجتماعی

نحوه نوشتن تقویم محتوا

چگونه می توانم به طور مداوم محتوای جالب، جذاب و مرتبط را برای مشتریان بالقوه و فعلی خود ایجاد و ارائه کنم؟ این سوال اغلب متخصصان بازاریابی و ارتباطات را دچار مشکل می کند. حتی زمانی که پرسنل شرکت شامل نویسندگان با استعدادهستند، ایجاد و تولید مداوم محتوای مرتبط جدید ممکن است کاری چالش برانگیز به نظر برسد. بنابراین یک تقویم محتوایی ممکن است بهترین راه حل برای حل این مشکل باشد. در ادامه مطلب نحوه ایجاد تقویم محتوایی را در چهرا مرحله به شما آموزش می دهیم:

1- مخاطبان خود را مشخص کنید: شناسایی مخاطب یکی از مهم ترین گام ها برای ایجاد تقویم محتوایی می باشد. در ابتدا باید مخاطبان خود را بشناسید تا بتوانید بر اساس سلیقه آنها، رفتار آنها و… محتوا تولید کنید.

2- نوع محتوای تقویم خود را مشخص کنید: در مرحله بعدی باید مشخص کنید که چه نوع محتواهایی را می توانید در تقویم خود جای دهید. محتواهای مختلفی وجود که برخی از آنها عبارت هستند از:

  • تولید محتوا برای وبلاگ
  • تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام
  • عکس
  • ویدیو
  • کتاب الکترونیکی
  • و…

3- تعیین قسمت های تقویم محتوایی: برای تقویم خود می توانید انواع قسمت های مختلف ایجاد کنید. به عنوان مثال:

  • عنوان
  • مخاطب هدف
  • نویسنده
  • ویراستار
  • کلمات کلیدی اصلی
  • مترادف کلمات کلیدی
  • تصویر شاخص
  • گرافیک
  • و…

4- تعیین هدف: در آخرین مرحله از نحوه تدوین تقوین محتوایی ، شما باید هدف خود را تعیین کنید. در واقع بدون داشتن هدف درصد موفقیت شما بسیار کاهش پیدا می کند. بنابراین پس از اینکه تقویم محتوایی خود را ایجاد کردید، تعیین کنید که می خواهید که در نهایت به چه اهدافی دست پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: وردپرس چیست؟ کاربرد، مزایا و معایب مدیریت محتوای وردپرس

نکات نوشتن تقویم محتوایی

برای ایجاد یک تقویم محتوایی جذاب نکات زیادی وجود دارد که در ادامه مطلب آنها را به شما توضیح می دهیم. با ما همراه باشید.

– اهداف خود را مشخص کنید

هنگام برنامه ریزی محتوای آینده خود، با این سوال شروع کنیدکه هدف اصلی آن چیست؟ اهداف تعیین‌شده تأثیر قابل‌توجهی بر اینکه چه کسی، کجا و هر چند وقت یک‌بار محتوا را منتشر می ‌کنید، دارد. بنابراین مهم است که تیم شما درک روشنی از اهداف شما قبل و در طول فرآیند برنامه ریزی داشته باشند. بنابراین تعریف اهداف خود باید اولین قدم برای پیاده سازی یک تقویم محتوا باشد.

– یک الگو برای تقویم ایجاد کنید

ابزارهای مختلفی وجود دارد که قالب ها و امکانات مختلفی را برای ایجاد تقویم در اختیار شما قرار می دهند. کافیست به دلخواه یکی از آنها را انتخاب کنید. همچنین می توانید از یک صفحه گسترده نیز استفاده کنید.

– کانال های خود را انتخاب کنید

متوجه شوید که مشتریان فعلی و بالقوه شما از کدام کانال ها استفاده می کنند. این به شما کمک می کند تا نوع محتوایی را که باید روی ایجاد آن تمرکز کنید، تعریف نمائید. مهمترین کانال های خود را اولویت بندی کنید و سپس به ترتیب اولویت برای آنها محتوا تولید کنید.

– با سال تقویم شروع کنید

زمانی که شروع به برنامه ریزی محتوای خود می کنید، از سال تقویم به عنوان پایه استفاده کنید. تمام رویدادهای مهمی را که قصد دارید محتوای خود را در مورد آنها بسازید مانند: تعطیلات ، سمینارها، آموزش و… را علامت بزنید. این اقدام به شما کمک می کند تا نوع محتوای فصلی مورد نیاز خود را در آینده تعیین نمائید.

– از مطالب قبلی استفاده کنید

همیشه لازم نیست از ابتدا محتوای جدید تولید کنید. شما ممکن است در سایت خود انواع محتوا را قبلاً منتشر کرده باشید که از آنها استفاده نکرده اید. بنابراین برای شروع می توانید از آنها هم استفاده کنید. پست‌های وبلاگ قدیمی می ‌توانند از طریق شبکه های مختلف، مانند تبدیل آن‌ها به ویدیوهای کوتاه، دوباره استفاده و به روز شوند.

بیشتر بخوانید: پست مهمان چیست و چطور پست مهمان خوب بنویسیم؟

بهترین برنامه های اجرای تقویم محتوایی

تقویم محتوایی ابزاری برای برنامه ریزی محتوای وب سایت است که می توانید از این ابزار برای زمان بندی وظایف تیم مدیریت محتوای خود استفاده کنید. با یک تقویم محتوای سرمقاله، می توانید وظایف محول شده به تیم را برنامه ریزی و نظارت کنید. در ادامه مطلب شما را با بهترین ایزارهای پیاده سازی تقویم محتوایی آشنا می کنیم.

  1. ابزار monday.com
  2. ابزار Hubspot
  3. ابزار Semrush Marketing Calendar
  4. ابزار Trello
  5. ابزار CoSchedule
  6. ابزار Google Calendar
  7. ابزار SocialPilot
  8. ابزار Loomly
  9. ابزار Airtable
  10. ابزار Kapost

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این ابزارها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

1- ابزار monday.com | آموزش ساخت تقویم محتوایی

این بهترین ابزار برای مدیریت و برنامه ریزی بازاریابی، CRM، فروش، منابع انسانی، توسعه نرم افزار، فناوری اطلاعات، ساخت و ساز و پروژه های دیگر می باشد.

ابزار monday.com | آموزش ساخت تقویم محتوایی

این یک نرم افزار زمان بندی مدیریت وظایف است که هم افراد و هم آژانس ها را هدف قرار می دهد. از این برنامه می توان برای تعیین وظایف، نظارت بر وضعیت، تعیین اولویت ها و مشاهده تاریخ سررسید و جدول زمانی وظایف محول شده به خوبی استفاده کرد. برخی از ویژگی های این ابزار عبارت است از: امکان برنامه ریزی تیمی، مشاهده نمای کلی پروژه، مشاهده نمای تقویم و…

بیشتر بخوانید: آیا کیفیت محتوا تاثیر زیادی بر روی سئو دارد؟

2- ابزار Hubspot | نحوه نوشتن تقویم محتوایی

Hubspot بهترین ابزار برای برنامه ریزی و سازماندهی محتوای بازاریابی دیجیتال می باشد. قالب های تقویم وبلاگ HubSpot یک الگوی صفحه گسترده است که می توانید از آن برای مدیریت تیم وبلاگ استفاده کنید. این الگو می تواند برای مدیریت محتوای یک وب سایت یا نمایه رسانه های اجتماعی استفاده شود. شما همچنین می توانید قالب را بر اساس نیاز مدیریت محتوای خود سفارشی سازی نمائید.

ابزار Hubspot | نحوه نوشتن تقویم محتوایی

3- ابزار Semrush Marketing Calendar | آموزش نوشتن تقویم محتوایی

این ابزار یکی دیگر از بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی برای مدیریت تقویم‌های محتوا و کمپین‌ها برای فریلنسرها، SMB ها و آژانس‌ها می باشد.

ابزار Semrush Marketing Calendar | آموزش نوشتن تقویم محتوایی

برنامه تقویم بازاریابی Semrush به صاحبان وب سایت امکان تجزیه و تحلیل و نظارت بر وب سایت ها را می دهد. از ابزار تقویم می توان برای تعیین وظایف به تیم محتوا استفاده کرد. علاوه بر این، کاربران می توانند با استفاده از این ابزار، ترافیک رقبا، رتبه بندی، نتایج رسانه های اجتماعی و موارد دیگر را تجزیه و تحلیل کنند.

بیشتر بخوانید: محتوای سئو شده چیست؟ چگونه یک متن سئو شده بنویسیم؟

4- ابزار Trello | بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی

ترلو بهترین ابزار برای مدیریت محتوای سرمقاله برای افراد و تیم ها محسوب می شود که می توانید از آن به صورت رایگان استفاده کنید.

ابزار Trello | بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی

اگر می خواهید یک برنامه مدیریت محتوا با کاربری آسان با ویژگی های پیشرفته داشته باشید، ترلو می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. این برنامه از مدیریت تیم ها و وظایف پیچیده مدیریت محتوا پشتیبانی می کند. برخی از ویژگی های این ابزار عبارت است از:

  • تعیین و نظارت بر سررسید
  • گزارش های فعالیت
  • نمای خط زمانی
  • چک لیست های پیشرفته

5- ابزار CoSchedule | نحوه نوشتن تقویم محتوا

این یک ابزار برای مشاهده، برنامه ریزی و به اشتراک گذاری پروژه های بازاریابی دیجیتال و مدیریت محتوا می باشد که قابلیت های مختلفی را نیز ارائه می دهد.

ابزار CoSchedule | نحوه نوشتن تقویم محتوا

Coschedule یک برنامه مدیریت محتوا همه کاره است که به شما اجازه می دهد تا وظایف مدیریت محتوا و گردش کار را مدیریت کنید. با این برنامه همچنین می توانید پروژه های محتوا، فرآیندها و تیم ها را هماهنگ و مدیریت کنید. برخی از ویژگی های ابزار عبارت است از: تقویم زمان واقعی، نماهای سفارشی، تقویم ها را به اشتراک بگذارید، مدیریت گردش کار و…

بیشتر بخوانید: نحوه نوشتن محتوا برای وب سایت در 9 مرحله و نکات مهم محتوا نویسی

6- ابزار Google Calendar | نحوه ایجاد تقویم محتوایی

بهترین ابزار برای ایجاد رویدادها، وظایف، و یادآوری برای افراد و تیم ها به صورت رایگان می باشد.

ابزار Google Calendar | نحوه ایجاد تقویم محتوایی

Google Calendar یک ابزار زمان‌بندی آنلاین ساده و کارآمد است که به مدیران محتوا و مدیران وب سایت اجازه می دهد تا وظایف را به صورت ضرب الاجل تعیین کنند. این برنامه همچنین می تواند اطلاعات را روی دستگاه های مختلف دسکتاپ و تلفن همراه همگام نماید. برخی از ویژگی های این ابزار عبارت است از:

  • رویدادها، یادداشت‌ها و یادآوری‌ها را ایجاد کنید
  • مشاهده نماهای تقویم سالانه، ماهانه و روزانه
  • وظایف و یادآوری ها

7- ابزار SocialPilot | چگونگی نوشتن تقویم محتوا

ابزار SocialPilot یکی دیگر از بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی می باشد که برای تجسم و مدیریت استراتژی محتوا با استفاده از تقویم رسانه های اجتماعی استفاده می شود.

ابزار SocialPilot | چگونگی نوشتن تقویم محتوا

SocialPilot یک ابزار مدیریت محتوا ساده و کاربردی می باشد. این نرم افزار امکان مدیریت محتوای وب سایت و رسانه های اجتماعی را فراهم می کند. این ابزارهمچنین برای متخصصان و آژانس های بازاریابی دیجیتال مناسب می باشد. برخی از ویژگی های این ابزار عبارت هستند از: مدیریت حساب رسانه های اجتماعی، تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی انبوه و…

بیشتر بخوانید: آموزش ایجاد منوی ریسپانسیو در وردپرس

8- ابزار Loomly | آموزش ساخت تقویم محتوایی

Loomly یک ابزار مدیریت محتوا عالی است که می تواند برای مدیریت وظایف محتوا استفاده شود. این اپلیکیشن دارای ویژگی های پیشرفته ای برای مدیریت گردش های کاری پیچیده می باشد. این برنامه از تولید ایده پست، پیشنهادات هشتگ، هدف گیری مخاطب و تجزیه و تحلیل پیشرفته پشتیبانی می کند. برخی از ویژگی های ابزار عبارت هستند از:

  • مدیریت وظایف محتوا
  • نمای کلی حساب رسانه های اجتماعی
  • گردش کار سفارشی
  • و…

9- ابزار Airtable | بهترین برنامه های اجرای تقویم محتوایی

Airtable یک برنامه مدیریت محتوا است که افراد و آژانس ها را هدف قرار می دهد. نرم افزار تقویم محتوای رایگان را می توان برای مدیریت وبلاگ ها با ویژگی های اساسی استفاده کرد. آژانس‌ها باید برای نسخه پولی که دارای ویژگی‌های مدیریت محتوای پیشرفته‌تر برای مدیریت گردش‌های کاری پیچیده است، ثبت ‌نام کنند.

10- ابزار Kapost | بهترین ایزارهای پیاده سازی تقویم محتوایی

ابزار Kapos یک برنامه مدیریت محتوای اختصاصی اس که می توانید از برنامه برای همسو کردن استراتژی های محتوا با مشتریان استفاده کنید. این ابزار دارای ویژگی های اساسی مدیریت محتوا برای مدیریت یک تیم محتوای کوچک نیز می باشد. برخی از ویژگی های این ابزار عبارت است از:

  • تعیین وظایف
  • مدیریت تیم محتوا
  • مشاهده وضعیت
  • ادغام با برنامه ها
  • و…

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن تقویم گوگل (Google Calendar) به وردپرس

سوالات متداول

تقویم محتوا شامل چه مواردی است؟

برای تقویم خود می توانید انواع قسمت های مختلف ایجاد کنید. به عنوان مثال می توانید از: عنوان، مخاطب هدف، نویسنده، ویراستار، کلمات کلیدی، تصویر و... استفاده نمائید.

تدوین تقویم محتوا با چه ابزارهایی انجام می شود؟

ابزارهای مختلفی وجود دارد که می توانید به کمک آنها تقویم محتوایی خود را ایجاد کنید. برخی از بهترین ابزارها شامل: ترلو، Hubspot، CoSchedule و... می شود.

جمع بندی: چگونگی نوشتن تقویم محتوا

اگر شما در سایت خود قصد تولید محتوا دارید، قطعاً داشتن یک تقویم محتوایی می تواند به بهبود روند کاری شما کمک کند. در واقع یک تقویم محتوایی به شما کمک می کند تا بدانید که در چه موقع باید چه نوع نوع مطلبی را منتشر کنید. ما در این مطلب شما را با نحوه نوشتن تقویم محتوایی و بهترین ایزارهای اجرای تقویم محتوایی آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: softwaretestinghelp

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



ایجاد پنجره پاپ آپ خبرنامه با افزونه Email Popup by Optin Cat

1610
0
سلام صبح دوستان بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه با یک افزونه رایگان دیگر در خدمت شما هستیم این افزونه کاربردی Email Popup by Optin Cat نام دارد، و کاربران زیادی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن Facebook Page Plugin به وردپرس

1257
0
Facebook like box که به عنوان Facebook fan box شناخته می شود، تبدیل به یک جز ضروری برای بسیاری از سایت ها شده است. اخیرا فیس بوک Facebook Page plugin ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بازاریابی ویروسی (وایرال مارکتینگ) چیست؟؛ مثال های آن

530
0
بازاریابی ویروسی یا وایرال مارکتینگ یک نوع بازاریابی اینترنتی می باشد که پیام تبلیغاتی شما را از طریق دهان به دهان گسترش می دهد. در واقع اصول بازاریابی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

Google Lighthouse چیست؟ + آموزش بهینه سازی سایت با گوگل لایت هاوس

513
0
به عنوان مدیر وب سایت، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر (سئو) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. با این حال؛ ابزارهای مختلفی نیز در این خصوص ارائه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آشنایی با حمله بروت فورس و روش های جلوگیری از آن

1034
0
وردپرس یکی از بهترین و محبوب ترین سیستم های سایت ساز جهان است که امکان طراحی هر نوع وب سایتی را بدون نیاز به دانش کدنویسی به شما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وردپرس یا جوملا؛ کدام CMS بهتر است؟

67
0
وردپرس تنها سیستم مدیریت محتوای مدولار (CMS) نیست که دارای پایه و انجمن فعال است. جوملا همچنین یک پلتفرم رایگان برای نصب و منبع باز است که با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حذف علامت سوال در لینک ها و بهبود سئو

3830
0
با سلام خدمت کاربران نوین وردپرس . با یه مطلب نوین دیگر در خدمت شما عزیزان هستیم . حتما خیلی شوکه شدید !!! کافیه خونسرد باشید و بقیه آموزش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از افزونه WP CLI برای مدیریت وردپرس

126
0
وردپرس به دلیل داشبورد مدیریت بصری خود یکی از کاربرپسندترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان است که هم اکنون میلیون ها نفر از آن برای راه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب