سایت تک صفحه ای چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

اگر در حوزه طراحی وب فعالیت دارید، به احتمال خیلی زیاد با سایت تک صفحه ای یا مینی سایت مواجه شده اید و شاید از خود بپرسید که منظور از سایت تک صفحه ای چیست؟ اگر بخواهم خیلی ساده به شما توضیح بدهم، سایت تک صفحه ای، سایتی است که تمامی عناصر، محتوا و اطلاعات سایت تنها در یک صفحه به صورت کاملاً جذاب جای داده شده است و کاربر با صفحات مختلف روبه رو نیست. برای آشنایی بیشتر، ما در این مطلب قصد داریم شما را با سایت تک صفحه ای چیست و کاربردهای سایت تک صفحه ای آشنا کنیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

سایت تک صفحه ای چیست؟

سایت تک صفحه ای چیست ؟

وب سایت تک صفحه ای یا Single page websites به وب سایتی گفته می شود که تنها یک صفحه برای مشاهده دارد. برخلاف سایر وب سایت های سنتی یا چندصفحه ای که انواع مختلف صفحه مانند صفحه اصلی، صفحه تماس با ما، صفحه وبلاگ و… دارد، در وب سایت های تک صفحه ای خبری از این صفحات نیست و سایت تنها با یک صفحه ساخته شده است. بسیاری از کاربران طرح ‌بندی یک صفحه‌ای را به دلیل سادگی در مطالعه، ظاهر جذاب و زمان بارگذاری سریع‌تر ترجیح می دهند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که وب سایت های تک صفحه ای برای هر نوع سایتی مناسب نیستند و بهتر است تنها برای برخی از فعالیت های استفاده شود. به عنوان مثال: اگر قصد دارید اپلیکیشن خود را معرفی کنید، بهتر است یک سایت تک صفحه ای بسازید و تمامی مزایا و قابلیت های اَپ خود را وارد کنید. در نهایت لینک دانلود اپلیکیشن را نیز در همان صفحه درج کنید تا کاربران بتوانند آن را به سادگی دانود نمایند.

بیشتر بخوانید: کامنت مارکتینگ چیست ؟ نحوه پیاده سازی آن 

چه زمانی از یک وب سایت تک صفحه ای استفاده کنیم؟

همانطور که اشاره شد، برای تمامی وب سایت ها نمی توان یک سایت یک صفحه ای ایجاد کرد، اما برخی از سایت ها هم هستند که می توانید آنها را به صورت تک صفحه ای ایجاد کنید که در ادامه برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم:

1- مناسبت ها

اگر قصد دارید کاربران را به یک رویداد خاص مانند شرکت در یک جلسه و… دعوت کنید، بهترین ایده این است که از سایت تک صفحه ای برای انجام اینکار استفاده کنید.

چه زمانی از یک وب سایت تک صفحه ای استفاده کنیم؟

شما می توانید همه اطلاعات مهم را در یک مکان قرار دهید مانند: تاریخ، محل برگزاری، سخنرانان کلیدی یا شرکت کنندگان، نحوه ثبت نام و سایر سوالات متداول در یک مکان. همچنین می توانید حساب های شبکه های اجتماعی مرتبط و راه های تماس را لینک دهید تا افراد بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. با سایت تک صفحه شما می توانید نحوه چیدمان سایت خود را به صورت کاملاً چشم نواز و جذاب طراحی کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه استفاده از کپچا در وردپرس | چگونه کد امنیتی گوگل را در وردپرس فعال کنیم؟ 

– معرفی محصول جدید یا اپلیکیشن

اگر قصد دارید یک محصول خاص را به کاربران معرفی کنید، یا اینکه می خواهید اپلیکیشن خود را تبلیغ کنید، می توانید از سایت تک صفحه ای استفاده کنید. با یک وب سایت تک صفحه ای، می توانید اطلاعات محصول خود را سازماندهی کنید و تمامی ویژگی ها، جزئیات، مواد تشکیل دهنده و… را به شکلی کاملاً شیک ارائه دهید. همچنین می توانید برای جذاب تر شدن صفحه سایت، از انواع تصاویر محصول نیز استفاده کنید.

– نمونه کارها

آیا شما فریلنسر هستید؟ کپی رایتر؟ عکاس؟… هزاران دلیل وجود دارد که چرا کسی به یک وب سایت نمونه کار نیاز دارد. با یک وب سایت یک صفحه ای، می توانید کار و خدمات خود را در یک نقطه جمع آوری و به نمایش بگذارید. همچنین می توانید لینک شبکه های اجتماعی خود را برای ارتباط کاربران با شما در صفحه قرار دهید.

– لندینگ پیج یا صفحه فرود

در واقع لندینگ پیج نقطه فرود بازدیدکنندگان بشمار می رود. به عبارتی، در ابتدا کاربر وارد صفحه لندینگ می شود و سپس از آن صفحه به سایر صفحات مختلف سایت هدایت می شود. بنابراین اگر شما هم می خواهید یک لندینگ پیج برای خود ایجاد کنید، می توانید یک سایت تک صفحه ای ایجاد نمائید.

بیشتر بخوانید: مزایای سئو: 15 دلیل که چرا کسب و کار شما به سئو نیاز دارد

سوالات متداول

مزایای سایت تک صفحه ای چیست؟

به طور کلی؛ وب سایت های تک صفحه ای موفق تمیز و قابل درک هستند. هضم یک وب سایت تک صفحه ای که محتوا را به قطعات کوچک تقسیم می کند و درهم ریختگی رابط کاربری را حذف می کند، برای کاربران بسیار ساده تر می باشد. یکی دیگر از مزایای طراحی سایت تک صفحه ای، ناوبری ساده است که معمولاً فقط یک اقدام توسط کاربر انجام می شود. طبق تحقیقات انجام شده، یک سایت تک صفحه ای می تواند به افزایش نرخ تبدیل سایت کمک کند.

معایب سایت تک صفحه ای چیست؟

وب سایت های تک صفحه ای سئوی (بهینه سازی موتور جستجو) مناسبی را ارائه نمی دهند. در واقع، سایت های تک صفحه ای نمی توانند به شما در کسب رتبه مناسب در نتایج جستجوگر کمک کنند و این موضوع می تواند باعث کاهش ترافیک و تعامل کاربر با شما شود.

 

جمع بندی: مینی سایت چیست ؟

مفهوم Single page websites چیست ؟ منظور از این عبارت وب سایت تک صفحه ای می باشد. یک وب سایت تک صفحه ای یا یک صفحه ای به سادگی وب سایتی است که فقط شامل یک صفحه HTML است. هیچ صفحه دیگری مانند صفحه درباره، ویژگی ها یا تماس با ما وجود ندارد. همچنین محتوا در وب سایت های تک صفحه ای به طور کامل در صفحه اولیه بارگذاری می شود و تجربه را برای کاربر مداوم و روان تر می کند. برای پیمایش به مقاصد مختلف در یک وب‌سایت، کاربران روی لینک های ناوبری کلیک می ‌کنند که به آن‌ها اجازه می ‌دهد تا به یک صفحه جدید هدایت شوند، یا صفحه را به پایین اسکرول کنند تا به بخش‌های مختلف محتوا برسند. ما در این مطلب شما را با سایت Single page چیست ؟ و کاربرد سایت تک صفحه ای آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: bloomreach

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



تفاوت Semrush و Ahrefs کدام بهتر است ؟

233
0
یکی از مهم ترین رازهای موفقیت در کسب و کار آنلاین این است که یک حضور قدرتمند داشته باشید. برای داشتن یک حضور قدرتمند نیاز است تا از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از افزونه WP CLI برای مدیریت وردپرس

126
0
وردپرس به دلیل داشبورد مدیریت بصری خود یکی از کاربرپسندترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان است که هم اکنون میلیون ها نفر از آن برای راه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه به صورت خودکار کلمات کلیدی را با لینک های وابسته در وردپرس پیوند دهید؟

996
0
بسیاری از کاربران از بازاریابی آنلاین برای کسب در آمد استفاده می کنند. اما گاهی اوقات ممکن است فراموش کنید که پیوند های وابسته را در مقالات خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع مشکل خارج شدن وردپرس از مدیریت | چرا از داشبورد وردپرس خودکار خارج میشم؟

1400
0
آیا با مشکل خارج شدن وردپرس از مدیریت روبه رو می شوید؟ در واقع؛ مشکل خروج از محیط مدیریت وردپرس یکی از خطاهای رایج وردپرس می باشد که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۳ ترفند برای افزایش سرعت بارگذاری فایل های رسانه در وردپرس

902
0
فرض کنید که زحمت زیادی برای طراحی سایت وردپرس خود که پر از تصاویر، ویدئوها، افکت و دیگر موارد بصری است کشیده اید. اما چه اتفاقی می افتد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع مشکل به ‌روزرسانی افزونه های وردپرس

2132
0
همانطور که می دانید، یکی از مهم ترین اقداماتی که می توانید به کمک آن علاوه بر افزایش امنیت سایت، عملکرد سایت خود را نیز گسترش دهید، بروزرسانی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش استفاده از Genericons در قالب وردپرس

1044
0
وب سایت شما باید سریعتر و سازگارتر با انواع اندازه صفحه نمایش ها باشد. اگر از تصاویر به عنوان یک عنصر وب استفاده می کنید، به دلیل اندازه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جامع کاهش درخواست های HTTP برای بهبود بارگذاری سایت در وردپرس

5233
0
سرعت همیشه یکی از نگرانی های توسعه دهندگان وب سایت ها بوده است، به خصوص اگر در سایت زیاد از تصاویر و ویدیو استفاده شود. به طور کلی؛ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب