مقایسه وردپرس (woocommerce) و شاپیفای (shopify)، کدام یک برای ساخت فروشگاه بهتر است؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید یک فروشگاه انلاین راه اندازی کنید؟ برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس اصلاً کار سختی در پیش ندارید، زیرا وردپرس انواع فروشگاه سازهای حرفه ای را ارائه می دهد که با کمک آنها می توانید بدون نیاز به دانش کدنویسی برای خود هر فروشگاهی را که می خواهید ایجاد نمائید. دو مورد از بهترین افزونه های فروشگاه ساز وردپرس، شاپیفای و ووکامرس می باشند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم به مقایسه woocommerce و shopify بپردازیم و به شما نشان دهیم که شاپیفای بهتر است یا ووکامرس ؟ با ما همراه باشید.

Shopify یا ووکامرس

تفاوت woocommerce و shopify

قبل از اینکه بخواهیم شما را با تفاوت ووکامرس با شاپیفای آشنا کنیم، بهتر است با قابلیت ها و مزیت های هریک از این فروشگاه سازها آشنایی بیشتری به دست آورید.

– شاپیفای چیست؟

شاپیفای یک افزونه فروشگاه ساز پیشرفته وردپرس است که این امکان را به شما می دهد تا یک فروشگاه اینترنتی آنلاین را بدون هیچ پیچیدگی برای خود ایجاد کنید. با استفاده از شاپیفای، نیازی به نگرانی در مورد جنبه های فنی مدیریت یک سایت تجارت الکترونیکی مانند: میزبانی وب، امنیت، حافظه پنهان و غیره نخواهید داشت. به صرت پیش فرض این افزونه چهار برنامه اشتراک استاندارد فروشگاه را با هزینه های مختلف در هر ماه ارائه می دهد. همه برنامه های استاندارد از یک فروشگاه آنلاین مارک دار و مجموعه ای کامل از ابزارهای فروش حضوری و آنلاین پشتیبانی می کنند. این فروشگاه شامل یک فروشگاه آنلاین نیست، بلکه از فروش پوز موبایل و یک دکمه خرید برای فروش در وب سایت های دیگر، وبلاگ ها و از طریق ایمیل پشتیبانی می کند.

افزونه شاپیفای هر آنچه را که برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارید را مانند: تهیه محصول، فروش و ردیابی موجودی، پردازش محصول، حمل و نقل، حساب های مشتری، بازاریابی و گزارشگری و … در اختیار شما قرار می دهد. با کمک این افزونه شما می توانید هر محصولی را که می خواهید به فروش برسانید که برخی از آنها عبارت هستند از:

  • محصولات فیزیکی
  • محصولات دیجیتالی ارائه شده از طریق دانلود مانند: کتاب های الکترونیکی، فایل های موسیقی و…
  • مواردی که به صورت مستقیم از فروشندگان شما به مشتریان ارسال می شوند
  • کالاها و خدماتی که در یک فروشگاه خرده فروشی فروخته می شوند
  • جعبه های اشتراک و عضویت با پرداخت های مکرر خودکار
  • دوره های آنلاین، آموزش ها، کارگاه ها و وبینارها
  • و …

بیشتر بخوانید: آموزش قالب آسترا پرو + راهنمای نصب و کار با قالب Astra Pro 

– ووکامرس چیست؟

ووکامرس یک افزونه فروشگاهی منبع باز است که برای وردپرس ساخته شده که به شما این امکان را می دهد تا از قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) استفاده و از آن برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین استفاده کنید. به دلیل ماهیت منبع باز بودن ووکامرس و همچنین قابلیت های شگفت انگیز آن، شما می توانید همه جنبه های فروشگاه خود را سفارشی کرده و یک فروشگاه کاملاً اختصاصی برای خود ایجاد کنید. ووکامرس بسیاری از ویژگی های مفید مانند: ردیابی سفارشات، تعامل با مشتری، به روزرسانی وضعیت تحویل، مدیریت موجودی و موارد دیگر را ارائه می دهد. با بیش از 27 میلیون بارگیری تا به امروز، ووکامرس در حال حاضر بهترین و محبوب ترین فروشگاه ساز وردپرس محسوب می شود.

ووکامرس محبوب ترین و احتمالاً بهترین افزونه فروشگاهی برای وردپرس است و ادغام آن سئو عالی را برای وب سایت های تجارت الکترونیکی فراهم می کند. از آنجا که منبع باز است، سفارشی سازی های بی حد و حصر را نیز ارائه می دهد. با کمک ووکامرس شما می توانید محصولات دیجیتالی و فیزیکی را بفروشید، موجودی و حمل و نقل را مدیریت کنید، پرداخت های ایمن را انجام دهید و مالیات ها را به طور خودکار مرتب نمائید. در ادامه شما را با برخی از مزیت های ووکامرس آشنا می کنیم:

  • رایگان است: ووکامرس به صورت کاملاً رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که با نصب آن می توانید سایت خود را تبدیل به یک سایت فروشگاهی حرفه ای نمائید. سایر سیستم عامل ها ممکن است با توجه به افزودن زیرمجموعه های غنی از محتوا، گزینه های محدودی داشته باشند.به همین منظور، اگر می خواهید یک وب سایت فروشگاهی با قابلیت های تجارت الکترونیکی ایجاد کنید، ووکامرسعالی است.
  • ویژگی های فراوان: ووکامرس می تواند با اطمینان از ویژگی های کلیدی برای فروشگاه آنلاین جدید شما پشتیبانی کند.توجه داشته باشید که این ویژگی ها بسیار استاندارد هستند و به افزونه ها یا سفارشی سازی نیاز دارند.
  • تنظیم و استفاده آسان: ووکامرس حتی برای تمامی کاربران به خصوص برای افرادی که دارای تخصص فنی محدودی هستند نیز بسیار عالی است، زیرا همراه با یک رابط کاربری ساده ارائه می شود. شما می توانید بدون هیچ مهارتی مدیریت کاملی روی تمامی بخش های فروشگاه خود داشته باشید.
  • کنترل کامل بر روی فروشگاه شما: برخلاف سایر سیستم عامل های فروشگاهی، ووکامرس کنترل کامل بر روی فروشگاه شما را فراهم می کند. می توانید آن را به صورت کامل مطابقت دهید تا با مارک خود مطابقت داشته باشد و بدون محدودیت، ویژگی یا افزونه مورد نیاز خود را اضافه کنید.
  • سئو دوستانه: ووکامرس به صورت کاملاً سئو دوستانه توسعه داده شده است، بنابراین خیلی سریع می توانید در نتایج جستجوگر به یک رتبه مناسب دست پیدا کنید.
  • همراه با افزودنی های مختلفی: ووکامرس دارای افزودنی های بسیار زیادی است که هر کدام از آنها می توانند بر قابلیت های این فروشگاه ساز شما اضافه کنند.

مقایسه woocommerce و shopify

یک فروشگاه ساز عالی چه قابلیت هایی باید داشته باشد؟

چندین نکته وجود دارد که حتماً باید یک فروشگاه ساز حرفه ای ارائه دهد. اینها می توانند به شما در رسیدن به یک جایگاه بالا کمک کنند.

  • قیمت: هزینه اولیه برای شروع یک فروشگاه آنلاین باید مقرون به صرفه باشد.
  • سهولت استفاده: فروشگاه ساز باید به گونه ای تنظیم شود که تمامی کاربران از جمله مبتدیان هم بتواند به نحو احسن از تمامی قابلیت های آن استفاده کنند.
  • روشهای مختلف پرداخت: باید از روش های پرداخت چندگانه مانند: پی پال و سایر درگاه های پرداخت بانکی به خوبی پشتیبانی کند.
  • ادغام: تعداد خدمات و ابزارهای شخص ثالث که می توانید برای رشد تجارت تجارت الکترونیکی خود ادغام کنید.
  • مقیاس پذیری: این پلتفرم باید با رشد کسب و کار شما قادر به مقیاس باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه دکان پرو | نصب و کار با افزونه Dokan چند فروشندگی 

مقایسه woocommerce و shopify

تا اینجای مطلب شما را با تعاریف شاپیفای و ووکامرس آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم به تفاوت woocommerce و shopify بپردازیم. همراه ما باشید.

1- طراحی

افزونه شاپیفای ده ها قالب و الگوی از پیش طراحی شده را برای انواع مختلف فروشگاه ها ارائه می دهد که شما می توانید از آنها استفاده کنید. تمامی طرح بندی های قابل تنظیم هستند و شما می توانید هر گونه تغییری که می خواهید روی آنها اعمال کنید. در صورتی که می خواهید از ویژگی های پیشرفته تری مانند: تغییر رنگ های داخلی، تایمر شمارش معکوس و … بهره مند شوید، باید از نسخه پرمیوم افزونه استفاده کنید که باید بابت آن پول پرداخت نمائید. علاوه بر این، الگوهای Shopify در چشم انداز خود تنوع کاملی ایجاد می کنند که بیش از 100 طرح گسسته به کاربر خود ارائه می دهد. همه قالب ها با تعدادی از گزینه های پیکربندی ارائه می شوند. همچنین تمامی طرح بندی ها به صورت کاملاً ریسپانسیو به کاربران نمایش داده می شود.

یکی از بزرگترین نقاط فروش ووکامرس این است که می تواند با هر قالبی که به دنبال بهترین شیوه ها و توصیه های استاندارد باشد، کار کند. شما می توانید از هر قالب وردپرس مورد نظر خود با ووکامرس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید. شما حتی می توانید سایت ووکامرس خود را به یک بازار چند منظوره تمام عیار تبدیل نمائید. بهترین بخش ووکامرس این است که تمامی طراحی های شما به صورت ریسپانسیو نمایش داده می شوند.

2- قیمت گذاری

هر فروشگاه سازی دارای قیمت های خاص خود می باشد. نمودار مقایسه به وضوح نشان می دهد که ووکامرس می تواند انتخاب اول برای تمامی کاربران باشد، زیرا گزینه های نامحدودی را به صورت کاملاً رایگان ارائه می دهد و شما می توانید افزونه ووکامرس را به صورت رایگان از طریق مخزن وردپرس پیدا و در سایت خود نصب و فعال کنید. در صورتی که در شاپیفای اینگونه نیست.

3- رابط و قابلیت استفاده

افزونه ها هنگام نصب در وب سایت مبتنی بر وردپرس بسیار سریع اجرا می شوند. همچنین هر افزونه معمولاً به کاربران این امکان را می دهد تا از طریق پنل وردپرس، هر قسمت از سایت را سفارشی سازی کنند. ووکامرس ایجاد یک فروشگاه انلاین را برای تمامی کاربران بسیار آسان می کند. در واقع هر کسی بدون نیاز به دانشی می تواند با ووکامرس هر فروشگاهی را که می خواهد راه اندازی نماید.

در افزونه شاپیفای شما قابلیت ها و رابط کاربری ساده ای مانند ووکامرس را مشاهده نخواهید کرد که این می تواند برای مبتدیان کمی سخت باشد. اما در مجموع می توان گفت که راه اندازی یک فروشگاه آنلاین با Shopify بسیار ساده است. کافیست به سادگی یک حساب کاربری ایجاد کنید، یک قالب رایگان را انتخاب کنید و در نهایت سایت خود را به گونه دلخواه سفارشی نمائید.

4- بهینه سازی سئو

سئو ووکامرس را می توان با طیف گسترده ای از ابزارها سفارشی و آن را به یک سکوی بسیار دوستانه تبدیل کرد. همچنین ووکامرس به شما این امکان را می دهد تا به کد منبع فروشگاه دسترسی داشته باشید. ووکامرس به دلیل مزیت این که قادر به ادغام آن با محتوای وردپرس یا از طریق سایر محتوای موجود در افزونه های شخص ثالث است، گزینه های فوق العاده سئو را ارائه می دهد. پتانسیل سئو ووکامرس بسیار بالاست.

از طرف دیگر؛ سئوی شاپیفای با ویژگی های مورد نیاز مانند: برچسب های قابل ویرایش، آدرس صفحات، برچسب های تصویر، توضیحات کلید متا، سفارشی سازی نام پرونده تصویر و موارد دیگر بهبود یافته است.

بیشتر بخوانید: 10 تا از بهترین افزونه های کپچا (captcha) و کد امنیتی در وردپرس 

 

سوالات متداول

Shopify یا ووکامرس؟ کدامیک بهتر است؟

هر دو فروشگاه سازهای بسیار محبوب وردپرس هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند. اما طبق آمارهای به دست آمده، ووکامرس در حال حاضر بهترین و محبوب ترین فروشگاه ساز محسوب می شود.

جمع بندی: شاپفای یا ووکامرس

اگر قصد دارید یک فروشگاه با استفاده از وردپرس راه اندازی کنید، در اولین قدم نیاز به یک فروشگاه ساز خواهید داشت. هم اکنون فروشگاه سازهای مختلفی ارائه شده است که بی تردید شاپفای و ووکامرس دو مورد از بهترین ها محسوب می شوند. به همین منظور ما در این مطلب به مقایسه woocommerce و shopify پرداختیم و به شما نشان دادیم که کدامیک از این دو عملکرد بهتری را ارائه می دهند. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wedevs

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

    • سلام
      این مطلب صرفا برای معرفی دو سیستم و مقایسه آنها نوشته شده است.

ارسال دیدگاه غیرفعال شده است.

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



آموزش نحوه جلوگیری از فیلتر شدن سایت در ایران

230
0
فیلترینگ سایت که معمولا به عنوان "نرم افزار کنترل محتوا" شناخته می‌شود، بخشی از نرم‌افزار است که برای محدود کردن وب‌سایت‌هایی که کاربر می‌تواند در رایانه خود بازدید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۵ نکته کاربردی در وردپرس

1717
0
سلام به همه ی طرفدارای نوین وردپرس , ما در این مقاله به بررسی موارد مهم داخل وردپرس می پردازیم که شاید تا الآن به آنها اصلا توجه نمی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بررسی مشتریان در وب سایت های وردپرس با استفاده از Wiremo

848
0
مشتریان وب سایت ها در همه وب سایت ها می توانند نظرات خود را اعلام کنند در کسب و کارهای سنتی مشتریان می توانند نظرات خود را به طور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

هدایت کاربران به یک صفحه خاص پس از درج دیدگاه

1619
1
دیدگاه ها یکی از بهترین راه ها برای نگه داشتن کاربران وب سایت ها و تعامل بیشتر و ایجاد یک جامعه قوی در اطراف محتوای وب سایت میباشد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه رفع خطای آپلود تصویر HTTP در وردپرس؛ 7 روش حل مشکل آپلود نشدن عکس

3332
0
آیا در سایت خود با خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر وردپرس روبه رو می شوید؟ مشکل آپلود نشدن عکس در وردپرس یکی از مشکلات شایع در وردپرس است ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پکیج ویژه نوروز ۹۷

1278
0
پکیج ویژه نوروز شامل ۲۸ قالب کاملا حرفه ای و ۴ افزونه فوق العاده حرفه ای و کاربردی میباشد این پکیج با ۵۰ درصد تخفیف به فروش میرسد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۹ مدل سایتی که میتوانید با وردپرس ایجاد کنید…

2146
2
وقتی که کاربران در حال تصمیم گیری در مورد اینکه آیا برای ایجاد سایت خود از وردپرس استفاده بکنند یا نکنند، هستند اغلب با سوالاتی مواجه می شوند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش غیرفعال کردن ریست / تغییر رمز عبور از طریق ایمیل

1379
0
با سلام و احترام آیا راهی برای غیرفعال کردن ریست / تغییر رمز عبور از طریق ایمیل در وردپرس وجود دارد؟ وردپرس به طور خودکار از طریق ایمیل هشدار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب