چطور مناسب ترین قالب وردپرس را برای وب سایت خود انتخاب کنیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

سلام دوستان؛

انتخاب مناسب ترین قالب وردپرس ، یکی از ضروری ترین مواردی است که باید برای راه اندازی وب سایت خود، در نظر بگیرید.سوالی که معمولاً مطرح می شود این است که قالب رایگان بهتر است یا قالب حرفه ای و چگونه قالب متناسب با وب سایت خود را انتخاب کنیم. با توجه به تنوع قالب های موجود، در این مقاله قصد داریم نکاتی را با شما مطرح کنیم تا با کمک آن ها بتوانید، مناسب ترین قالب وردپرس را برای وب سایت خود انتخاب کنید. پس با نوین وردپرس همراه باشید.

قالب رایگان یا قالب حرفه ای ؟

 

مناسب ترین قالب وردپرس

یکی از مهم ترین دلایل استفاده از قالب حرفه ای، بهره مندی از ضمانت پشتیبانی به وسیله ارائه دهنده ی قالب است، مسئله ای که در قالب های رایگان، با توجه به هدف طراحی آن ها، به چشم نمی خورد. علاوه بر این زمانی که شما برای خرید قالب حرفه ای پول پرداخت می کنید، می توانید به راحتی به مستندات قالب و بروز رسانی های منظم، دسترسی داشته باشید. حتی ویدیو های آموزشی ، محتوای دمو و راه اندازی اولیه ی قالب به صورت رایگان در بعضی از فروشگاه های ارائه دهنده ی قالب های حرفه ای، به شما پیشنهاد می شود. هم چنین استفاده از قالب های حرفه ای باعث منحصر به فرد تر شدن وب سایت شما خواهد شد چرا که هر کسی می تواند از قالب های رایگان استفاده کند.

با توجه به نکاتی که اشاره شد، برای انتخاب یک قالب حرفه ای، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

۱- طراحی زیبا، جذاب و مدرن:

 

مناسب ترین قالب وردپرس-2

با توجه به این که شما قصد دارید برای مدت زمانی از این قالب استفاده کنید، کاربران وب سایت شما به آن عادت خواهند کرد. بنابراین باید از قالبی استفاده کنید که زیبا و دلنشین باشد تا بتوانید برای مدتی طولانی، بدون نیاز به ایجاد تغییر اساسی، از آن استفاده کنید.

چند نکته برای طراحی وب سایت های زیبا، که توسط تمام طراحان خوب در نظر گرفته می شود، عبارتند از:

  • ترکیب رنگ مناسب
  • تایبوگرافی عالی
  • چیدمان مناسب و آراسته
  • تصاویر زیبا

در نظر گرفتن این موارد، باعث ایجاد هارمونی و پیوستگی در وب سایت شما خواهد شد که مخاطب را جذب می کند. نه تنها وب سایت شما زیبا به نظر می رسد، بلکه به این وسیله می توانید اهداف خود را هم محقق کنید.

اکثر قالب های حرفه ای، امکان استفاده از بی نهایت رنگ و همین طور ابزار داخلی برای انتخاب فونت را فراهم می کنند. علاوه براین باید از به کار رفتن تایپوگرافی مناسب در قالب خود، اطمینان پیدا کنید.

هنگام کار کردن با دموی قالب، فقط به مشاهده ی صفحه اصلی اکتفا نکنید و از قسمت های دیگر هم دیدن کنید. مثلاً اگر در وب سایت خود، قسمتی برای ارائه ی نمونه کار ها دارید، حتماً از قسمتی که در دموی قالب برای این موضوع در نظر گرفته شده، بازدید کنید. مطمئن شوید که قالب، نمونه ها و چیدمان های متنوعی برای قسمت های مختلف وب سایت در اختیار شما قرار می دهد. تمام صفحه ها و قسمت های مختلف را چک کنید تا از رعایت اصل پیوستگی در طراحی، اطمینان پیدا کنید.

۲- قالب باشد نه مجموعه ای از افزونه ها

 

مناسب ترین قالب وردپرس-3

تفاوت اصلی بین قالب ها و افزونه های وردپرس در این مطلب است که : قالب ها برای ارائه و نمایش وب سایت شما هستند و افزونه ها ، قسمت های عملیاتی را انجام می دهند. با این وجود، به دلیل رقابت شدید در بازار قالب های حرفه ای وردپرس، بعضی از توسعه دهندگان، قابلیت های شبه افزونه ای به قالب اضافه می کنند که بیش تر از مقدار لازم است.

چرا این کار مناسب نیست؟

وقتی که قالب وردپرس وارد قلمرو افزونه ها می شود، تغییر دادن قالب بر روی یک وب سایت، دشوار خواهد شد. هم چنین، شورت کدهایی که درون قالب قرار داده شده اند با تعویض قالب، عملکردشان متوقف می شود که همین مسئله فرایند تعویض قالب را سخت و زمان بر می کند.

علاوه بر این، قالب های وردپرسی وجود دارند که دقیقاً مثل یک افزونه عمل می کنند. البته برای بعضی وب سایت خاص مثل وب سایت املاک یا هتل، استفاده از عملکردهای موجود در قالب می تواند گزینه ی خوبی باشد اما زمانی که می خواهید این قالب ها را تعویض کنید متوجه سختی کار خواهید شد چرا که ممکن است قالب های دیگر، عملکرد مشابه قالب قبلی شما را نداشته باشند.

۳- امنیت و کارایی مناسب داشته باشد

 

مناسب ترین قالب وردپرس-4

بسیاری از کاربران تازه کار وردپرس، در زمان خرید یک قالب حرفهای، توجه چندانی به سرعت بارگذاری قالب و کدنویسی مناسب آن ندارند. در رقابت بین طراحان قالب برای فروش بیش تر، اشتباهی که ممکن است بعضی از طراحان مرتکب شوند، اضافه کردن بیش از اندازه ی امکانات و ویژگی ها به قالب است که می تواند منجر به مشکلاتی در بحث سرعت و کارایی وب سایت شما بشود.

حال مشکل این جاست که بیش تر کاربران تازه کار، مهارت لازم برای بررسی کدها را ندارند. پس چطور متوجه کیفیت کدنویسی یک قالب حرفه ای بشویم؟

اول: قالب های حرفه ای را تنها از منابع معتبر و مشهور خریداری کنید.

دوم: ببینید چه شخص یا اشخاص دیگری از قالب های آن فروشگاه یا طراح، استفاده کرده اند و چه نظری داشته اند. آیا وب سایت معتبری از قالب های آن ها استفاده کرده است. هم چنین می توانید از جستجوی گوگل برای پیدا کردن نظرات در مورد قالب استفاده کنید.

۴ – با اهداف شما سازگار باشد

قبل از شروع جستجو برای طراحی قالب حرفه ای، تمام ویژگی هایی که از قالب مورد نظر خود انتظار دارید را یادداشت کنید. مثلاً: نیاز دارید که قالب شما از ووکامرس، پشتیبانی کند؟ قابلیت ترجمه به زبان های مختلف را داشته باشد؟ یا هر مورد دیگری که مد نظر شماست.

اگر دوست دارید برای انجام کار های خاصی از افزونه ها مورد نظر خودتان استفاده کنید، در صورت قید نشدن در توضیحات قالب، حتماً از فروشنده یا طراح قالب در مورد این موضوع سوال کنید.بعد از انتخاب قالب مناسب، می توانید افزونه های مورد نظر خود را نصب کنید و در صورت تمایل به سفارشی سازی بیش تر قالب، می توانید از کدهای CSS استفاده کنید.

امیدوارم این مطلب به شما در انتخاب مناسب ترین قالب وردپرس برای وب سایتتان، کمک کرده باشد. مشتاق شنیدن نظرات شما دوستان عزیز در نوین وردپرس هستیم.

پاینده باشید.

درباره نویسنده



امین سعیدنیا
( عضو از 7 سال قبل )
  • 7 نوشته
  • 1 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
وردپرس رو دوست دارم چون ...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش ایجاد خبرنامه گوگل در وردپرس

2168
2
سلام نوین وردپرسی های عزیز ، در خدمت شما هستیم با آموزش ایجاد خبرنامه گوگل در سایت وردپرسی ، امیدوارم که مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد. یکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه کپی کردن پایگاه داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin

1948
0
آیا قصد کپی گرفتن از پایگاه داده خود را با استفاده از phpMyAdmin دارید؟ به صورت پیش فرض وردپرس تمام داده های وب سایت شما را در پایگاه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد محدود کردن تعداد درخواست ورود در وردپرس

170
0
آیا چگونگی محدود کردن ورود ناموفق وردپرس برای شما هم یک دغدغه است؟ در حالی که وردپرس به خودی خود یک پلتفرم امن است، اما این باعث نمی‌شود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه راه اندازی چت روم در وردپرس با کمک افزونه

750
0
اگر حدود 20 سال پیش از اینترنت استفاده می کردید، ممکن است تعداد زیادی از چت روم های عمومی موجود را به خاطر بیاورید. با این حال، به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه های ریدایرکت در 2022؛ معرفی 10 پلاگین ریدایرکت وردپرس

2412
0
یکی از عواملی که باعث می شود سایت شما از نظر سئو افت پیدا کند، وجود لینک های خراب و شکسته در سایت می باشد. بنابراین شما باید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش نویسندگان مطالب در وردپرس با افزونه Co-Authors Plus

2177
0
آیا قصد دارید نویسندگان مطالب سایت خود را نمایش دهید؟ اگر شما صاحب یک وب سایت با نویسنده های مختلفی هستید، ممکن است بخواهید تا نامهرنویسنده را در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه رفع خطای جریان باز نشدن وردپرس Failed to Open Stream Error

100
0
آیا در سایت وردپرسی خود با ارور پیام خطای باز نشدن جریان مواجه می شوید؟ در واقع این یک خطای رایج است که ممکن است برای بسیاری از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد تگ های HrefLang در وردپرس

4700
6
آیا می خواهید تگ های hreflang را در پست ها و صفحات وردپرس خود اضافه کنید؟ اگر شما صاحب یک سایت چند زبانه هستید و قصد دارید محتوای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب