فاکتور های انتخاب دامنه از نظر سئو چیست + ۸ نکته

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

سلام به دنیای وردپرس 🙂

امروز در این آموزش قصد داریم برای شما فاکتور هایی را تعریف کنیم که مربوط به نام دامنه است و می توانید با استفاده از این فاکتور ها کاری کنید که سئو ی سایتتان بالا برود. کاربران عزیز نام دامنه و دامنه به طور کلی بر روی سئو نقش چندانی ندارد ولی اما تاثیرات غیر مستقیمی بر روی سئو دارد که نقش به سزایی در جذب ترافیک دارد.

فاکتور های انتخاب دامنه

 

ببنید اگر فکر می کنید که نما دامنه و دامنه بر روی سئو نقشی ندارد سخت در اشتباهید درست است که بر روی سئو نقش مستقیم ندارد ولی نقش غیر مستقیم آن بسیار زیاد است. ما در نوین وردپرس برای شما مطالب گوناگونی را تهیه کرده ایم که می توانید آن ها را نیز مطالعه کنید بسیاری از این مطالب سئو بر عناصری تاکید داشتند که نقش مستقیم بر روی سئو داشتند.

حالا با ما همراه باشید تا فاکتور های انتخاب دامنه را با هم بررسی کنیم

۱- عمر دامنه نقش مستقیم در سئو دارد

همواره در مقالات مختلفی گفته شده است که تاثیر قدمت دامنه در سئو وبسایت حائز اهمیت است. اما اشتباهی که بیشتر کاربران می‌کنند این است که گمام می‌برند دامنه‌ای که ۱۰ سال از ثبت آن می‌گذرد و وبسایتی بر روی آن راه‌اندازی نشده این ویژگی را داراست پس اقدام به خریداری آن می‌کنند.

منظور از عمر دامنه این است که وقتی توسط شما ثبت می‌شود و برای چند سال پیاپی بر روی ان فعالیت می‌کنید به مرور ایندکس مطالب شما در موتورهای جستجو، در مقایسه با وبسایتی که به تازگی با همان موضوع و محوریت سایت شما راه‌اندازی شده است سریعتر رخ خواهد داد.

بنابراین پس از راه‌اندازی وبسایت خود تمرکز خود را برای تولید محتوای بهینه بگذارید، به مرور زمان که فعالیت شما ادامه دارد دامنه شما زد موتورهای جستجو محبوبیت خود را بیشتر و بیشتر خواهد کرد.

۲- از کلمه ی کلیدی در نام دامنه ی خود استفاده نمایید.

کاربران عزیز گوگل به تازگی گفته است که کلمه ی کلیدی در نام دامنه تاثیری در سئو ندارد ام شما سعی کنید هنگام ثبت دامنه از کلمه ی کلیدی موضوع سایت در نام دامنه استفاده کنید.

اما این کلمه ی کلیدی را که شما انتخاب می کنید نباید رقبای شما نیز از آن استفاده کرده باشند بلکه شما باید کلمه ی کلیدی خاصی را مد نظر بگیرید و در نام دامنه از ان استفاده نمایید.

۳- در صورت استفاده از ساب دامنه از کلمات کلیدی در ساب دامنه ها استفاده کنید.

کاربران عزیز اگر شما ساب دامنه ای جدا از دامنه ی اصلی دارید سعی کنید در ساب دامنه ی خود از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع اصلی سایت استفاده نمایید زیرا ساب دامنه های یک سایت جدا محسوب می شوند.

پس اگر در وبسایت خود اقدام به ساخت لندینگ‌پیج، بخش جدایی از سایت برای موضوع دیگر و.. می‌کنید سعی کنید ساب دامین ساخته شده شامل کلمه کلیدی اختصاصی شما باشد.

۴- به تاریخ انقضای دامنه ی خود اهمیت دهید

فاکتور های انتخاب دامنه

بسیاری از کاربران در هنگام ثبت و خرید دامنه دامنه آن را به مدت یک سال خریداری می کنند باید بگویم این کار بسیار اشتباه است زیرا موتور های جست و جوگر مدام هویز سایت شما را مورد بررسی قرار می دهند و سایتی که مدت کمی به انقضای ان باقی مانده باشد را آن سایت اهمیت کمتری به ان سایت ها می دهد.

سعی کنید هنگام ثبت دامنه حداقل ان را برای ۳ سال تمدید کنید و هر چقدر که زمان طولانی تری به تاریخ انقضای سایت باقی مانده باشد آن سایت از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

البته یک نکته را نیز بگویم بسیاری از کاربران هنگامی که زمان کمی نسبت به تاریخ انقضای دامنه آن ها مانده در ۱۰ روز آخر یا یک هفته ی آخر نسبت به تمدید ان اقدام می کنند. این اشتباه را نکنید این ضربه ی بسیار محکمی به سئو ی سایت می زند پس سعی کنید خیلی زود تر دامنه ی سایت را تمدید نمایید.

۵- تاریخچه ی دامنه را بررسی کنید.

ببنید بسیاری از افردا یک سایتی را راه اندازی می کنند و به یک سال نمی رسه که ان ها شکست خورده و دامنه را اها می کنند این دامنه ها به دلیل آپدریت نشدن توسط گوگل جریمه می شوند و ممکن است حتی پنالتی شوند هنگامی که می خواهید دامنه ای راثبت کنید اول تاریخچه ی آن دامنه را نیز بررسی نمایید و ببینید که ان دامنه فعالیت مثبتی داشته است یا خیر اگر فعالیت منفی داشته است سعی کنید آن دامنه را ثبت نکنید.

بنابراین قبل از ثبت و خرید دامنه حتما توسط وبسایت‌هایی نظیر archive.org/web دامنه‌ای که قصد خرید آن را دارید بررسی کنید که آیا فعالیتی داشته‌اند یا خیر و اگر پاسخ مثبت است بررسی کنید که دامنه پنالتی نشده باشد.

۶- فعالیت عمومی داشته باشید.

بسیاری از صاحبان سایت فکر می کنند که باید تمامی اطلاعات هویز دامنه ی خود را از عموم مردم و کاربران مخفی کنند اما این فکر های اشتباه را نکنید

اگر شما یک برند هستید سعی کنید که فعالیت های خود برای عموم کاربران به نمایش بگذارید این کار باعث مردمی شدن سایت شما می شود و همچنین برند شما با ارزش تر می شود.

۷- استفاده از دامنه ای ملی

فاکتور های انتخاب دامنه

از انجایی که هر زبان و قومیتی در گوگل اقدام به جستجو بر اساس زبان خود می‌کند بنابراین نمایش نتایجی که با دامنه ملی آن زبان یکی می‌باشد در اولویت بالاتری قرار دارد. به عنوان مثال برای زبان فارسی وقتی اقدام به جستجو می‌کنید دامنه‌هایی که تحت ثبت IR. می‌باشند در مقایسه با دامنه‌های بین‌المللی در اولویت بالاتری از نتایج قرار دارند.

 ۸- EMD یا دامنۀ دقیقاً همتا

این واژه مخفف Exact Match Domain (دامنه دقیقا همتا) است. به این معنی که دامنۀ یک سایت دقیقاً همان کلمۀ کلیدی مورد هدف باشد، مثلاً Seo.com. این گونه دامنه ها نیز به گونه ای متفاوت عمل می کنند. اگر سایت با کیفیت باشد این گزینه می تواند مفید باشد. اما اگر در سایت های کم کیفیت رخ دهد می تواند نسبت به به روزرسانی EMD آسیب پذیر باشد. مت کاتز در سال ۲۰۱۲ در این باره گفت:

تغییرات جزئی تدارک دیده شده در الگوریتم گوگل از میزان نمایش دامنه های دقیقاً همتای بی کیفیت در نتایج جستجوی گوگل خواهد کاست.

با تشکر از توجه شما… امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

درباره نویسنده



سپهر کرمی
( عضو از 6 سال قبل )
  • 32 نوشته
  • 3 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
یک فنجان چای کنار وردپرس می چسبه سپهر کرمی هستم عضو تیم نوین وردپرس

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. اینکه دامنه در چه شرکتی ثبت شده گوگل تشخیص میدهد و ممکن است در نتایج تاثیر داشته باشد؟
    بعنوان مثال دامنه کام را بیشتر سایت ها ۳۹ میفروشند ولی برخی سایت های معتبر تر مثل برتینا ۵۰ هزار تومان

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



نحوه غیرفعال کردن پیش نمایش فایل PDF در وردپرس

1370
0
اخیرا بسیاری از کاربران از ما خواسته اند نحوه غیر فعال کردن پیش نمایش PDF در وردپرس را آموزش بدهیم. این ویژگی ایجاد تصاویر بند انگشتی برای همه فایل های PDF ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حذف دسته بندی پیشفرض دسته بندی نشده

6656
1
با سلام خدمت شما کاربران محترم نوین وردپرس امروز با شما هستیم تا یکی از دغدغه های وردپرس کار ها رو برطرف کنیم ، این مشکل بعضی جاها به یک مشکل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

استفاده از افزونه یا اضافه کردن کد به functions.php در وردپرس؟

1904
0
"استفاده از افزونه یا اضافه کردن کد به functions.php در وردپرس؟" شاید سوالی باشد که شما هم گاهی از خود پرسیده باشید. برخی کاربران بر این باورند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش قرار دادن لوگو اینماد – راه های نمایش لوگو نماد الکترونیکی در وبسایت

2953
0
اگر شما صاحب کسب و کار آنلاین هستید، به احتمال خیلی زیاد با اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) آشنایی دارید. کدهای اینماد و ساماندهی را می توان امروزه به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بودجه خزش (Crawl Budget) چیست و چگونه کراول لاجت را بهینه کنیم؟

69
0
بودجه خزش یکی از مسائل مربوط به سئو است که بسیاری از افراد هیچ اطلاعی از آن ندارند. در واقع به دلیل اینکه بودجه خزش در ابتدای فرایند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

در وردپرس 5.3 چه خواهید دید؟ (بلوک های جدید و ظاهر نوشده پیشخوان)

2693
0
وردپرس 5.3 تحت عنوان «Kirk» به صورت رسمی در تاریخ 12 نوامبر 2019 منتشر و برای استفاده عموم کاربران برای دانلود قرار داده شد. البته هنوز از سوی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پکیج ویژه نوروز ۹۷

1282
0
پکیج ویژه نوروز شامل ۲۸ قالب کاملا حرفه ای و ۴ افزونه فوق العاده حرفه ای و کاربردی میباشد این پکیج با ۵۰ درصد تخفیف به فروش میرسد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه رفع خطای جریان باز نشدن وردپرس Failed to Open Stream Error

99
0
آیا در سایت وردپرسی خود با ارور پیام خطای باز نشدن جریان مواجه می شوید؟ در واقع این یک خطای رایج است که ممکن است برای بسیاری از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب