وردپرس یا صفحه ایستا HTML – کدامیک برای کسب و کار شما بهتر است؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

آیا میخواهید سایت مربوط به کسب و کار خود را راه اندازی کنید اما در مورد چگونگی راه اندازی آن مطمئن نیستید؟ شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که مزیت استفاده از وردپرس در برابر استفاده از یک صحفه ایستا HTML چیست؟ در این مطلب میخواهیم به مقایسه HTML و وردپرس پرداخته و اینکه کدامیک برای راه اندازی سایت تجاری مناسب تر بپردازیم.

وردپرس یا صفحه ایستا HTML

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS است. سیستم های مدیریت محتوا به شما اجازه می دهند تا سایت خود را از طریق ظاهری کاربرپسند مدیریت کنید.

شما می توانید تمام تغییرات سایت خود از محیطی که پیشخوان نام دارد و درک آن حتی برای افراد تازه کار نیز آسان است، انجام دهید.

در حالیکه CMS های زیادی در وب وجود دارند، وردپرس محبوب ترین در میان آنها است و گواه این موضوع هم این است که ۲۶% از تمام سایت های موجود در اینترنت از این سیستم استفاده می کنند.

البته نباید WordPress.org و WordPress.com را با هم اشتباه گرفت. وردپرس، سیستم متن بازی است است که از طریق سایت WordPress.org دسترسی به آن امکان پذیر است. اما در طرف دیگر، WordPress.com نوعی میزبان ارائه دهنده خدمات است.

بعد از ذکر توضیحات بهتر است نگاهی هم به مزایا و معایب استفاده از وردپرس بیاندازیم.

مزایای استفاده از وردپرس

بروز رسانی آسان – شما می توانید به سادگی وارد سایت وردپرس خود شده و برگه های جدیدی را بدون پرداخت هزینه به توسعه دهنده، به سایت خود اضافه کنید. استفاده از وردپرس آسان بوده و ظاهری کاربرپسند دارد که این کار را برای ایجاد صفحات و مطالب در سایت و بروز رسانی راحت کرده است.

قالب های حرفه ای – هزاران قالب آماده برای شما وجود دارد که می توانید از آنها برای سایت خود استفاده کنید. این قالب ها از سوی متخصصان حرفه ای از سرتاسر دنیا طراحی شده اند.

قدرتمند – سایت های وردپرس به راحتی و با استفاده از افزونه قابل توسعه هستند. از طریق نصب افزونه ها، شما می توانید قابلیت ها و ویژگی های مورد نظر خود نظیر فرم تماس، سیستم رزرو، گالری تصاویر و مواردی از این دست را اضافه کنید.

کنترل کامل – شما از این طریق می توانید تسلط کاملی بر روی سایت خود و محتوای آن داشته باشید. شما می توانید هر تغییری را که میخواهید بر روی سایت خود اعمال کنید و علاوه بر آن هیچ گونه محدودیتی هم از نظر رشد و توسعه سایت و کسب و کارتان وجود دارد.

 

معایب استفاده از وردپرس

یادگیری در طول زمان – با وجود اینکه استفاده از وردپرس آسان است اما زمانی طولانی می طلبد که کاربران تازه وارد با این سیستم انس بگیرند. البته راهنمایی های زیادی برای یادگیری و استفاده از وردپرس تهیه شده که کاربران می توانند از آنها استفاده کنند.

نگهداری و مراقبت – مسئولیت بروز رسانی هسته وردپرس، افزونه ها و قالب های آن بر عهده شما است. البته در این راه می توانید از بخش پشتیبانی هاستینگ و متخصصین امر نیز کمک بگیرید.

 

صفحه ایستا HTML چیست؟

HTML زبان نشانه گذاری لازم برای نمایش صفحات وب است. بیشتر سایت های موجود در اینترنت از HTML و دیگر زبان های اسکرپیت نویسی استفاده می کنند تا صفحات وب خود را ایجاد کنند.

معمولا برای ایجاد یک سایت HTML برای کسب و کار خود نیازمند آن هستید که توسعه دهنده ای را استخدام کنید. آنها از HTML، CSS، JavaScript و تکنولوژی هایی از این دست استفاده می کنند تا سایت شما را بسازند.

سیستم های مدیریت محتوایی نظیر وردپرس از دیتابیس برای ذخیره و دستیابی به محتوا استفاده می کنند. در طرف دیگر، سایت های HTML تمام محتوای شما را در قالب فایل های ایستا دارند.

 

مزایای یک سایت HTML

نیاز به نگهداری و مراقبت اندک – به محض اینکه سایت خود را راه اندازی کردید، دیگر نیاز نیست تا آن را بروز رسانی کرده یا از آن نسخه پشتیبان تهیه کنید. اگر تغییری در سایت ایجاد نشود، می توانید تنها یکبار از سایت خود و محتویات آن نسخه پشتیبان تهیه کرده و دیگر آن را بدست فراموشی بسپارید.

نیازهای اندک – سایت های HTML برای نصب و راه اندازی نیازی به سرورهایی که روی آنها PHP و MySQL نصب شده باشند، ندارند. آنها می توانید روی سرورهایی با منابع اندک نیز اجرا شوند.

 

معایب یک سایت HTML

عدم بروز رسانی – بر خلاف آنچه که از HTML/CSS میدانید، بروزرسانی سایت های HTML برای افراد تازه کار، کار بسیار سختی است. از همین رو میبایست حتی برای کوچک ترین کارهای خود نظیر ایجاد برگه جدید، بروز رسانی محتوای قدیمی یا بارگذاری تصاویر یا ویدئو نیز اقدام به استخدام توسعه دهنده بکنید.

فاقد ویژگی های اضافی – اگر کسب و کار شما رشد کند و بخواهید که ویژگی خاصی به سایت خود نظیر فروشگاه، نظرسنجی، گالری تصاویر و یا مواردی از این دست را اضافه کنید، تمامی این موارد نیازمند استخدام توسعه دهنده است و در بیشتر موارد نیز افراد به شما توصیه می کنند که به وردپرس نقل مکان کنید.

هزینه – فرض کنید اگر بخواهید برای کوچکترین کارها هم افراد مختلف را استخدام کنید، هزینه ای که برای سایت HTML صرف خواهید کرد بسیار بیشتر از هزینه لازم برای یک سایت وردپرس خواهد شد.

 

کدامیک بهتر است؟ وردپرس یا HTML؟

حالا که با مزایا و معایب هر دو نوع سیستم آشنا شدید، بهتر است در مورد اینکه کدامیک از دو مورد مذکور برای راه اندازی سایت مناسب تر و بهتر است صحبت کنیم.

اگر مطمئن هستید که اصلا نیازی به بروز رسانی، تغییر و یا اضافه کردن چیز خاصی به سایت خود ندارید، پس بهتر است سایت خود را با HTML راه اندازی کنید. با این کار هم سایت شما سریعتر بارگذاری خواهد شد و هم در منابع و هزینه ها صرفه جویی خواهید کرد.

اگر میخواهید هم آزادی لازم و کنترل لازم روی سایت خود را داشته باشید و هم از شر استخدام افراد برای کوچکترین کارها نظیر بارگذاری تصویر، ویرایش کدها، ایجاد صفحات جدید و مواردی از این دست راحت شوید، باید گفت وردپرس گزینه بسیار بهتری است.

برای افرادی که میخواهند کسب و کار خود را توسعه داده تا درآمدی کسب کنند، باید گفت وردپرس چیزی است که به آن نیاز دارند.

با استفاده از وردپرس شما میتوانید بدون استخدام افراد، محتوای مورد نظر خود را به سایت اضافه کنید. شما میتوانید هر تعداد صفحه ای که میخواهید را به راحتی ایجاد کنید.

شما می توانید بخش وبلاگ را برای بروز نگه داشتن مشتریان و مخاطبانتان ایجاد کنید یا حتی لیست ایمیل مورد نظر خود را ایجاد کرده و مشتریان بیشتری را وارد کسب و کار خود بکنید.

 

چگونه می توان با استفاده از وردپرس، سایت تجاری خود را راه اندازی کرد؟

ابتدا میبایست اقدام به تهیه پلن هاستینگ مورد نظر خود بکنید. برای این کار شرکت های زیادی وجود دارند که به صورت تخصصی اقدام به میزبانی می کنند.

توصیه ما به شما استفاده از هاست نوین وردپرس است. خصوصا اینکه می توانید با فرصتی که نوین وردپرس فراهم کرده از تخفیف ویژه آن برای میزبانی سایت خود استفاده کنید.

وردپرس به خاطر نصب آسان آن شهره است. از همین رو می توانید به راحتی و با استفاده از آموزش هایی نظیر ویدیو:آموزش ویدئویی نصب وردپرس روی cpanel و آموزش نصب وردپرس در سی پنل بصورت کامل اقدام به نصب وردپرس بکنید.

بعد از آن نوبت به انتخاب قالب میرسد، برای این کار می توانید از بخش قالب های نوین وردپرس، قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید.

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش تست کردن موبایل فرندلی بودن وردپرس

3332
0
سایتی که شما طراحی می کنید باید به صورت کامل برای موبایل بهینه شده باشد، حال چرا به تست موبایل فرندلی بودن سایت وردپرس نیاز داریم؟ به طور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اسکیما چیست و نحوه استفاده از schema چگونه است؟

385
0
اسکیما که به آن نشانه‌گذاری نیز گفته می‌شود، یک زبان کدگذاری در سایت محسوب می‌شود که با استفاده از آن در صفحات مختلف سایت می‌توانید به موتورهای جستجوگر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد منو های همبرگری یا Burger Menu در سایت های وردپرسی

6638
0
اگر از موبایل خود برای وبگردی استفاده کرده باشید، حتما به سایت های زیادی برخورده اید که از Burger Menu استفاده می کنند. این ها منوهایی هستند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش زمان بندی پست ها در وردپرس | چگونه در وردپرس پست زمان بندی شده بذاریم؟

769
0
یکی از رازهایی که به بهبود و موفقیت سایت شما کمک می کند، ثابت قدمی می باشد. منظور از ثابت قدمی این است که شما برای تولید محتوا، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه یک منو پرش (انتخاب سریع) در بخش مدیریت وردپرس اضافه کنیم+افزونه

2587
0
چگونه یک منو انتخاب سریع را در بخش مدیریت وردپرس اضافه کنیم? آیا شما می خواهید ویرایش پست ها و صفحات خاص را  در بخش مدیریت وردپرس به راحتی انجام دهید؟ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بحث هایی پیرامون Gutenberg

1167
0
بحث هایی پیرامون Gutenberg همان پروژه جدید وردپرس در جریان است. بعضی از کاربران عاشق آن و برخی از آن متنفرند، در این بین بسیاری از کاربران وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

خطای Syntax Error در وردپرس چیست؟ چگونه ارور سینتکس در وردپرس را رفع کنیم؟

913
0
خطای syntax error جزء خطاهای رایج وردپرس محسوب می شود که معمولاً در هنگامی که قصد دارید یک قالب یا افزونه را بروزرسانی کنید برای شما رخ می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

امتیاز کیفی در گوگل ادز چیست و نحوه افزایش آن

169
0
اگر می خواهید امتیاز کیفی وب سایت خود را مشاهده کنید، ابزار گوگل ادز این قابلیت را برای شما فراهم کرده و قادر است امتیاز کیفیت رتبه بندی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب