آموزش جایگذاری (Paste) کدها از سایت ها درون وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

اغلب آموزش هایی که برای وردپرس مشاهده می کنید، نیازمند جایگذاری (Paste) کدها در وردپرس هستند. کپی و جایگذاری کدها ممکن است برای کاربران حرفه ای و خبره وردپرس کار آسانی به نظر برسد، اما این کار برای کاربران تازه وارد کار سخت و خسته کننده ای است.

به علت ناوارد بودن کاربران تازه وارد با کدها نیز ممکن است با کوچکترین اشتباهی که انجام می دهند باعث خرابی سایت خود شوند. از این رو در این مطلب میخواهیم به شما نحوه صحیح جایگذاری کدها را آموزش دهیم.

جایگذاری (Paste) کدها

علت اضافه کردن کد به سایت وردپرس چیست؟

وردپرس بهترین سایت ساز موجود در دنیا است علت آن هم انعطاف پذیری فوق العاده این سیستم و خدماتی است که به کاربران عرضه می کند. افزودن قابلیت های جدید به این سیستم نیز بسیار آسان می باشد.

سایت های آموزش وردپرس نظیر نوین وردپرس، نکات، مقالات و آموزش هایی را در سایت خود به اشتراک میگذارند که شما به کمک آنها می توانید سایت خود را تقویت کنید. با اینکه اضافه کردن کدها به سایت خود امری اختیاری است اما در عین حال شما می توانید برای هدفی که دنبال می کنید، افزونه ای را پیدا کرده و آن را روی سایت خود نصب کنید اما در بعضی اوقات یک کد ساده بهتر از افزونه جواب می دهد.

برخی از کدها بسیار آسان بوده و می توانند به شما در امر حل مشکلات رایج سایتتان کمک کنند و حتی قابلیت های جدیدی را نیز به سایت شما اضافه کنند.

 

بهترین راه های موجود برای اضافه کردن کدها در وردپرس چیست؟

اولین کاری که باید برای هر سایت وردپرسی که راه اندازی می کنید انجام دهید، نصب یک افزونه تهیه نسخه پشتیبان است. با این کار ایمنی سایت خود را حفظ کرده و در هر زمان که اراده کنید می توانید سایت خود را از طریق نسخه پشتیبان تهیه شده بازگردانی کنید.

بعضی اوقات ممکن است با دستورالعمل ها و آموزش هایی مواجه شوید که در آنها باید کدی را به فایل های قالب خود نظیر index.php، single.php و مواردی از این دست اضافه کنید. هر یک از کدهایی که ارائه می شون تنها در یکی از این قالب ها کاربرد دارند از همین رو شما باید مستقیما آنها را به فایل قالب خود اضافه کنید.

اما بیشتر کدهایی که موجود هستند میبایست در فایل functions.php مورد استفاده قرار بگیرند. با اینکه آموزشی که آن را دنبال می کنید از شما میخواهد که کد ارائه شده را در فایل functions.php قالب خود قرار دهید، اما جایگزین های بهتری نیز برای این امر موجود است که می توانید از آنها استفاده کنید.

۱- استفاده از افزونه Code Snippets

این روش مطمئن ترین و ایمن ترین روشی است که از سوی ما به کاربران تازه وارد توصیه می شود. Code Snippets افزونه ای برای وردپرس است که به شما اجازه می دهد تا به آسانی کدهای دلخواه خود را به سایت وردپرس خود اضافه کرده و آنها را مدیریت کنید.

این افزونه قابلیت این را دارد که اگر کدی باعث ایجاد مشکل در سایت می شود سریعا آن را غیرفعال کند. این کار سبب می شود تا شما دسترسی به سایت خود را با اجرا شدن آن کد اشتباه از دست ندهید.

توجه: Code Snippets تنها برای کدهای مفید است که میخواهید آنها را به فایل functions.php قالب سایت خود اضافه کنید. اگر میخواهید کدی را به قالب دیگر سایت خود اضافه کنید، این افزونه جواب نمی دهد.

برای استفاده از این روش می توانید مقاله جامع موجود در این زمینه را که پیشتر در نوین وردپرس قرار گرفته است را مطالعه کنید : نحوه اضافه کردن کد سفارشی در وردپرس

 

۲- ایجاد قالب فرزند (Child Theme) برای ذخیره کدهای دلخواه در وردپرس

دومین روش، ایجاد یک قالب فرزند یا همان Child Theme است. استفاده از این روش کدهای شما را به هنگام بروز رسانی قالب سایتتان حفظ می کند. این روش همچنین به شما اجازه خواهد داد تا کدهای دلخواه خود را به دیگر فایل های قالب خود اضافه کنید و نگرانی بابت از بین رفتن آنها با بروز رسانی قالب نداشته باشد.

توجه: این روش برای دیگر فایل های قالب که میخواهید کدهایی را به آنها اضافه کنید نیز قابل استفاده است.

 

۳- استفاده از افزونه اختصاصی سایت برای افزودن کدهای دلخواه

یکی دیگر از روش های موجود برای انجام این کار استفاده از افزونه اختصاصی (site-specific) برای وردپرس است. منظور افزونه ای سفارشی است که شما برای سایت خود ایجاد می کنید تا تمام کدهای دلخواهتان را به وسیله آن ذخیره کنید.

خوبی این روش این است که دیگر کدهای شما وابسته به قالب شما نبوده و اگر قالب خود تعویض هم بکنید باز هم می توانید از این کدها استفاده کنید. علاوه بر آن در برابر تغییرات و بروز رسانی های قالب نیز حفظ خواهند شد.

برای استفاده از این روش می توانید مقاله جامع موجود در این زمینه را که پیشتر در نوین وردپرس قرار گرفته است را مطالعه کنید : آموزش جامع ایجاد افزونه اختصاصی (site-specific) برای سایت وردپرس

توجه: این روش تنها برای کدهایی قابل استفاده است که قرار است به فایل functions.php اضافه شوند.

 

۴- اضافه کردن مستقیم کدها به فایل functions.php

مشکلی در رابطه با اضافه کردن کدهای دلخواهتان به فایل functions.php قالب سایتتان وجود ندارد. اما این روش چندین عیب دارد:

  • وقتیکه قالب سایت شما بروز رسانی شود، این کدها از بین می روند.
  • تنها زمانی کدها عمل می کنند که از قالبی استفاده شود که کدها به آن اضافه شده اند.

 

چگونگی ویرایش فایل های وردپرس

راه های متفاوت و گوناگونی برای ویرایش فایل های وردپرس وجود دارند و انتخاب آنها بستگی به خود شما دارد که چگونه میخواهید کدهای دلخواهتان را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

۱- اضافه کردن کدهای دلخواه در افزونه Code Snippets

اگر از افزونه Code Snippets استفاده می کنید، به آسانی می توانید کد دلخواه خود را از طریق پیشخوان وردپرس اضافه کنید. تنها کافی است از منوی سمت راست و قسمت Snippets، بر روی Add New کلیک کنید تا بتوانید کد دلخواه خود را اضافه کنید.

 

۲- اضافه کردن کد دلخواه در افزونه اختصاصی (site-specific) وردپرس

اگر شما در حال اضافه کردن کد دلخواه خود به افزونه اختصاصی سایتتان هستید، می توانید از ویرایشگر داخلی وردپرس برای ویرایش افزونه مذکور استفاده کنید:

ابتدا باید افزونه ای که میخواهید ویرایش کنید را با استفاده از منوی کشویی در بالای صفحه انتخاب کنید. بعد از آن با کلیک بر روی دکمه “گزینش” فایل های افزونه مذکور بارگذاری شده و شما می توانید کدهای دلخواه خود را به آن اضافه کنید.

بعد از انجام تغییرات تنها کافی است آنها را ذخیره کنید.

 

۳- اضافه کردن کد دلخواه به فایل functions.php یا دیگر فایل های قالب به صورت مستقیم

اگر در حال اضافه کردن کد به فایل functions.php قالب سایت خود یا هر فایل دیگری در قالب خود هستید، می توانید با رفتن به قسمت نمایش > ویرایشگر کد دلخواه خود را به صورت مستقیم به قالب سایت خود اضافه کنید. شما می توانید قالب خود را و فایلی را که میخواهید کد مذکور را به آن اضافه کنید انتخاب کنید.

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



ترافیک ارگانیک چیست؟ راهکار های افزایش ترافیک ارگانیک

218
0
اگر شما طراح سایت هستید به احتمال خیلی زیاد با ترافیک ارگانیک آشنایی پیدا کرده اید و می دانید که ترافیک ارگانیک چقدر می تواند روی بهبود عملکرد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد و مدیریت ایمیل از طریق سی پنل

1505
0
یکی از مهم ترین اقداماتی که پس از راه اندازی سایت باید انجام دهید، ساخت ایمیل در هاست می باشد. ساخت ایمیل و مدیریت ان یکی از الزامات ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چه زمانی به یک پست تایپ (post type) یا taxonomy در وردپرس نیاز دارید

1904
0
اگر در مورد وردپرس خوانده باشید، حتما با عبارت هایی نظیر پست تایپ سفارشی و taxonomy سفارشی آشنا هستید. به عنوان یک تازه کار، شاید از خودتان پرسیده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه سایت وردپرس را دوزبانه کنیم؟

1392
0
آیا قصد دارید سایت وردپرسی خود را چندزبانه کنید؟ به طور کلی؛ وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان می باشد که بیش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن قابلیت زوم تصاویر به وردپرس

3263
0
آیا میخواهید قابلیت زوم تصاویر را به سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ قابلیت زوم تصاویر به کاربران اجازه می دهد تا جزئیاتی را که در حالت عادی در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه انتقال ابزارک ها در وردپرس

2569
0
در برخی از مواقع ممکن است لازم باشد تا اطلاعات یک وب سایت را به یک سایت منتقل کنیم. شاید در نگاه اول فکر کنید که اینکار بسیار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نمایش تعداد دنبال کننده های شبکه های اجتماعی در وردپرس

1425
0
حتما به سایت های برخورده اید که تعداد دنبال کننده های شبکه های اجتماعی خود را به همراه ایکون شبکه اجتماعی مذکور نمایش می دهند. پس برای شما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

Moz چیست + آموزش کار با سایت Moz (ماز)

57
0
بهینه سازی موتور جستجوگر (SEO) یک استراتژی قدرتمند بازاریابی دیجیتال است که به کسب و کار شما کمک می کند تا ترافیک و فروش سایت خود را افزایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب