آموزش جامع راه اندازی وبلاگ غذایی و کسب درآمد از دستورالعمل های غذایی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

آیا میخواهید یک وبلاگ غذایی راه اندازی کرده و از فروش دستورالعمل های غذایی کسب درآمد کنید؟ راه اندازی یک وبلاگ غذایی برای افراد تازه کار می تواند چالش برانگیز باشد، خصوصا وقتی که شما یک حرفه ای نیستید. شاید سوال بسیاری از کاربران این باشد که: چگونه می توانیم وبلاگ خود را راه اندازی کرده و از آن کسب درآمد کنیم؟ از این رو میخواهیم در این مقاله به طور مفصل در مورد چگونگی راه اندازی یک وبلاگ غذایی و کسب درآمد از آن، آن هم بدون داشتن مهارت های خاص صحبت کنیم.

راه اندازی وبلاگ غذا و کسب درآمد از دستورالعمل ها

 

برای راه اندازی یک وبلاگ غذایی به چه چیزهایی نیاز دارید؟

سه چیز است که برای راه اندازی یک وبلاگ غذایی با وردپرس به آنها نیاز دارید:

  1. دامنه
  2. هاست
  3. ۳۰ دقیقه زمان

بله، شما می توانید وبلاگ غذایی خود را در مدت زمان کمتر از ۳۰ دقیقه راه اندازی کنید و ما نیز در این مسیر همراه شما خواهیم بود، قدم به قدم.

 

۱- راه اندازی

بزرگترین اشتباهی که کاربران تازه وارد انجام میدهند، شروع کار با پتلفرم اشتباه برای راه اندازی وبلاگ است. اما از آنجایی که شما اینجا هستید و دارید این مقاله را میخوانید، پس جای هیچ نگرانی نیست چون شما درست انتخاب کرده اید.

ما به شما توصیه می کنیم تا از WordPress.org برای راه اندازی وبلاگ خود استفاده کنید، به این خاطر که این پلتفرم به شما امکان دسترسی به بسیاری از ویژگی ها را داده و علاوه بر آن باید بدانید که کسب درآمد از وبلاگ آن هم بدون هیچ محدودیتی بسیار مهم است.

بسیار مهم است که WordPress.org را با WordPress.com اشتباه نگیرید. به این خاطر که این دو، در حقیقت دو پلتفرم جدای از هم هستند. WordPress.com یک پلتفرم با قابلیت میزبانی است و WordPress.org یک پلتفرم با قابلیت خودمیزبانی است یعنی برای استفاده از آن میبایست هاست تهیه کنید.

شاید از خود میپرسید که چرا WordPress.org رایگان است؟ رایگان است چون شما باید خود آن را راه اندازی کرده و از آن در هاست خود میزبانی کنید.

به عبارت دیگر، شما نیاز به دامنه و وب هاستینگ دارید.

یک دامنه چیزی است که کاربران با تایپ آن در نوار آدرس مرورگر خود، به سایت شما منتقل می شوند. دامنه، آدرس سایت شما در اینترنت است. چیزی مانند google.com یا wpnovin.com.

قیمت یک دامنه .ir چیزی در حدود ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان به صورت سالیانه است. می توانید آن را از سایت nic.ir یا سرویس های ارائه دهنده خدمات میزبانی که در سطح وب موجود هستند تهیه کنید.

بعد از تهیه دامنه شما نیاز دارید تا هاست تهیه کنید. خوشبختانه تیم نوین وردپرس در این زمین تلاش کرده و خدماتی را برای کاربران فراهم کرده تا بتوانند بدون نیاز به جستجو در سطح اینترنت، به راحتی بتوانند هاست خود را تهیه کنند.

برای خرید هاست مورد نظر خود از نوین وردپرس کلیک کنید.

 

۲- نصب وردپرس

خوشبختانه برای این امر پیشتر آموزش کاملی تهیه شده که می توانید از آن برای نصب وردپرس در هاست خود استفاده کنید. برای این منظور می توانید به لینک های زیر مراجعه کنید:

بعد از اینکه وردپرس را نصب کردید، نوبت به سفارشی سازی و ویرایش ظاهر وبلاگ غذایی است. برای این منظور ادامه آموزش را بخوانید.

 

۳- انتخاب قالب مناسب برای وبلاگ غذایی

قالب برای وبلاگ غذایی

قالب های وردپرس طراحی و ظاهر سایت شما را کنترل می کنند. هزاران قالب رایگان و پولی برای وردپرس وجود دارد که می توانید از آنها برای سایت وردپرس خود استفاده کنید.

اما همه این قالب ها برای یک وبلاگ غذایی مناسب نیستند. شما به قالبی نیاز خواهید داشت که متناسب با ظاهر و حال و هوای یک وبلاگ غذایی باشد. از این رو می توانید از قالب های موجود در سایت که به صورت رایگان یا پولی قرار گرفته اند استفاده کرده یا قالب مورد نظر خود را از اینترنت پیدا کنید. البته به زودی مطلبی جامع در مورد بهترین قالب های موجود برای وبلاگ های غذایی و دستورالعمل های غذایی منتشر خواهم کرد تا بتوانید به راحتی از میان آنها بهترین مورد را برای وبلاگ خود انتخاب کنید.

با این حال، به محض اینکه قالب مورد نظر خود را پیدا کردید، از مقاله “فیلم آموزشی نصب قالب در لوکال هاست” یا “آموزش ویدئویی نصب قالب به روش بسته نصبی آسان” استفاده کرده تا بتوانید با آموزش نصب قالب در وردپرس آشنا شده و قالب مذکور را در سایت وردپرس خود نصب کنید.

 

۴- انتخاب یک افزونه مناسب برای قرار دادن دستورالعمل های غذایی که با سئو سازگار است

اگر میخواهید که دستورالعمل های غذایی تان با بازخورد و بازدید بیشتری از سوی موتورهای جستجو روبرو شوند، میابست آنها را برای موتورهای جستجو بهینه سازی و سازگار کنید.

بهترین راه برای نوشتن دستورالعمل ها استفاده از فرمتی است که Schema.org در اختیار کاربران قرار داده است. Schema.org به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا اطلاعات اضافی نظیر امتیاز، زمان آماده سازی و مواردی از این دست را نمایش دهید.

میدانیم که این کار برای کاربران تازه کار می تواند کمی سخت و دشوار باشد. نیازی به نگرانی نیست، ما افزودن دستورالعمل ها با فرمت Schema.org آن هم بدون داشتن هیچ گونه مهارت خاصی را برای شما بسیار خواهیم کرد.

ابتدا نیاز است تا شما افزونه WP Recipe Maker را نصب و فعال کنید. برای دریافت این افزونه می توانید از لینکی که در انتهای این مقاله قرار داده شده است استفاده کنید.

در صورتیکه با نصب افزونه در وردپرس آشنا نیستید، می توانید مقاله “سه روش مختلف نصب پلاگین (افزونه) در وردپرس” را مطالعه کنید.

شما همچنین می توانید از نسخه پولی این افزونه استفاده کرده تا از تمام مزایا و ویژگی های آن نظیر سئو پیشرفته، امتیازدهی کاربران و بسیاری ویژگی های دیگر بهره مند شوید.

به محض اینکه افزونه را نصب و فعال کردید، شما می توانید نوشته ای در وبلاگ خود ایجاد کرده یا یکی از نوشته های موجود را ویرایش کنید. در صفحه مربوط به ویرایش مطلب مذکور، بر روی گزینه WP Recipe Maker کلیک کنید.

دکمه WP Recipe Maker در ویرایشگر وردپرس

با این کار یک پنجره پاپ آپ ظاهر خواهد شد جایی که می توانید جزئیات مربوط به دستورالعمل غذایی خود را وارد کنید. شما این کار را با افزودن تصویر برای دستورالعمل مذکور، عنوان دستورالعمل، توضیحات، مدت زمان آمادگی و مواردی از این دست انجام خواهید داد.

 

بعد از اضافه کردن جزئیات، بر روی تب “Ingredients & Instructions” کلیک کرده و شروع به افزودن مواد لازم و مراحل تهیه غذای مذکور بکنید.

شما می توانید مواد لازم و مراحل تهیه را به صورت لیست ساده اضافه کرده یا شما می توانید آنها را با توجه مراحل مختلف تهیه غذا، گروه بندی کنید.

سپس شما باید بر روی تب Nutrition Facts کلیک کرده و بر روی دکمه calculate nutrition facts کلیک کنید.

افزونه حالا با توجه به موادی که شما اضافه کرده اید، کار مربوط به نمایش مقدار ماده مغذی را انجام می دهد. به محض اینکه داده ها را وارد کردید، کافی است مجددا روی دکمه مذکور کلیک کنید تا افزونه مقادیر آنها را محاسبه کند.

حالا اگر شما از دستورالعمل مذکور رضایت داشته و دیگر نیازی به ویرایش آن نمی بینید می توانید ادامه داده و بر روی دکمه Insert & Close کلیک کنید.

افزونه حالا شورت کد مربوط به دستور العمل مذکور را به ویرایشگر مطلب اضافه خواهد کرد. شما حالا می توانید مطلب خود را ذخیره کرده یا آن را منتشر کنید و سپس بر روی گزینه پیش نمایش کلیک کنید تا بتوانید دستورالعمل مذکور را که به مطلب اضافه شده است مشاهده کنید.

پیش نمایش دستور العمل

افزونه شامل تنظیمات دیگری از قبیل استایل ها و قالب های دلخواه برای نمایش دستورالعمل نیز می باشد. شما می توانید از منوی سمت راست پیشخوان وردپرس و از قسمت WP Recipe Maker، بر روی لینک Settings کلیک کنید. از این طریق به صفحه تنظیمات افزونه هدایت می شوید که می توانید ظاهر دستورالعمل را که در مطالب نمایش داده می شود تغییر دهید.

صفحه تنظیمات WP Recipe Maker

 

۵- چگونه می توان از این وبلاگ غذایی کسب درآمد کرد؟

بعد از اضافه کردن چندین مورد از بهترین دستورالعمل هایتان، زمان آن رسیده است که شروع به درآمدزایی از وبلاگ خود کنید. راه های زیادی برای کسب درآمد از وبلاگ و دستورالعمل های موجود در آن وجود دارد.

در اینجا برخی از موثرترین راه ها برای درآمدزایی را معرفی می کنیم.

۱- فروش کتاب های الکترونیکی و محصولات مجازی و فیزیکی

فروش کتاب های الکترونیکی

موثرترین استراتژی برای کسب درآمد از دستورالعمل هایتان این می تواند باشد که محصولات خود یا محصولات دیجیتالی را به فروش برسانید. این محصولات می تواند فیزیکی و پوشاک مانند تی شرت، کتاب های چاپی، لیوان باشد یا می تواند محصولات دیجیتالی نظیر کتاب های الکترونیکی باشد.

برای فروش چیزهای مختلف از طریق وبلاگ وردپرس خود، شما نیاز به نصب ووکامرس خواهید داشت. ووکامرس به صورت یک افزونه برای وردپرس در دسترس بوده و کار آن راه اندازی یک فروشگاه آنلاین برای وبلاگ فعلی شما است.

شما می توانید همچنین اقدام به فروش حق عضویت در سایت خود بکنید، به کاربرانی که حق عضویت پرداخت کرده اند اجازه دهید تا کتاب های الکترونیکی، ویدئوها، دستورالعمل های خاص را دریافت کرده و یا حتی محتوای مورد نظر خود را ثبت کنند. اگر میخواهید در این مسیر یعنی فروش حق عضویت گام بردارید، نیاز دارید تا افزونه ای مانند MemberShip Pro را نصب کنید.

 

۲- نمایش تبلیغات از طریق Google Adsense

ساده ترین برای کسب درآمد از سایت استفاده از سرویس Google Adsense است. این سرویس به شما اجازه می دهد تا تبلیغات را در وبلاگ خود به نمایش گذاشته و با هر کلیکی که کاربران بر روی آنها می کنند، از آن تبلیغات کسب درامد کنید.

اضافه کردن Google Adsense به سایت بسیار آسان بوده و نیازی به دانستن اندک دانش فنی و کدنویسی نیز ندارد.

 

۳- بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته یکی دیگر از راه های کسب درامد از وبلاگی است که راه اندازی کرده اید. از این طریق شما به محصولات وابسته و بیرون از وبلاگ خود از طریق دستورالعمل ها و مطالب وبلاگ خود، لینک می کند. هر بار که کسی از طریق آن لینک به محصولات مذکور دسترسی یافته و آنها را خریداری می کند، شما نیز مبلغی را به عنوان کمیسیون دریافت می کنید.

برای این شما ابتدا باید محصولات وابسته مرتبط با محتوای وبلاگ خود را پیدا کنید. بسیاری از سایت های برتر در زمینه صنایع غذایی اینگونه محصولات را ارائه می دهند. شما می توانید در آن سرویس ها عضو شده و شروع به بازاریابی و فروش محصولات مذکور از طریق وبلاگ خود بکنید.

 

۶- چگونه می توان ترافیک بیشتری را روانه وبلاگ خود کرد؟

میزان کسب درآمد شما از وبلاگ رابطه مستقیمی با میزان ترافیک ورودی به وبلاگ دارد. بازدیدکننده های بیشتر از سایت به معنی کسب درآمد بیشتر، شهرت بیشتر برای برند شما و موفقیت وبلاگ شما است.

در اینجا به برخی از نکاتی اشاره می کنیم که می توانیم به کمک انها ترافیک بیشتری را روانه وبلاگ خود بکنید.

شروع به ساخت یک لیست از ایمیل کاربران و بازدیدکنندگان

بازاریابی ایمیلی

بیش از ۷۵% بازدیدکنندگانی که از سایت شما دیدن می کنند، دوباره بازنخواهند گشت. مشکل از سایت شما نیست. به این خاطر است که محتوای زیادی در سطح اینترنت وجود دارد و از همین رو سایت شما در میان آنها ناپدید می شود مانند سوزنی در انبار کاه.

بازاریابی ایمیلی به شما این اجازه را می دهد تا آن کاربران را تبدیل به مشترک سایت خود کرده و به این ترتیب شما می توانید از طریق ایمیل به آنها دسترسی پیدا کرده و مجددا آنها را به سایت بازگردانید.

 

ایجاد یک کانال ویدئویی

ایجاد کانال ویدئویی در آپارات

وقتی که صحبت از غذا به میان می آید، ویدئوها نسبت به متون بسیار جذاب تر بوده و کاربران را بیشتر ترغیب می کنند. این جایی است که آپارات وارد میدان می شود. این سرویس یکی از بزرگترین سرویس های ارائه دهنده خدمات ویدئوی در ایران بوده و یکی از شبکه های رسانه ای فعال در این زمینه است که در میان کاربران ایرانی نیز شناخته شده است.

ایجاد یک کانال در آپارات نه تنها به شما این اجازه را می دهد تا ویدئوهایی را در مورد دستورالعمل هایتان به سایت خود اضافه کنید یا در آن به اشتراک بگذارید، بلکه می توانید از این طریق کاربران جدیدی را نیز پیدا کرده و آنها را برای اشتراک در سایت خود ترغیب کنید.

 

استفاده از اینستاگرام برای هدایت ترافیک به سمت سایت خود

اینستاگرام

تصاویر مربوط به غذا یکی از تصاویر مورد علاقه کاربران و افرادی است که از اینستاگرام استفاده می کنند. اینستاگرام یکی پلتفرم های محبوب و شناخته شده در زمینه به اشتراک گذاری ویدئوهای کوتاه و تصاویر است که می تواند باعث جذب کاربران زیادی به سمت سایت شود.

تصاویر خود را بارگذاری کرده و از هشتگ برای آنها استفاده کنید، در این صورت است که کاربران اینستاگرام می توانند تصاویر شما را پیدا کنند. آسان ترین راه برای افزایش بازدیدکنندگان و دنبال کنندگان حساب اینستاگرام خود این است که تصاویر را به صورت خودکار از وردپرس به اینستاگرام ارسال کنید. برای این کار نیز می توانید از افزونه هایی که برای این کار نوشته شده اند استفاده کنید.

 

۷- افزایش دانش فنی خود در مورد وردپرس با استفاده از منابع بروز موجود

همین که شروع به استفاده از وردپرس بکنید، چیزهای جدیدی در مورد آن کشف خواهید کرد. برخی از این چیزها می تواند بسیار پیچیده و فنی باشد. اینجاست که میبایست از منابع بروز موجود در زمینه وردپرس استفاده کرده و دانش فنی خود در مورد وردپرس را بالا ببرید.

برای این کار می توانید از منابع خارجی و یا داخلی استفاده کنید. برای مثال می توانید از لینک های زیر برای مشاهده مقالات و مطالب جدید در حوزه وردپرس استفاده کنید:

 

دانلود افزونه WP Recipe Maker

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



۱۳ عناوین عالی برای هدر وب سایت ها

3527
0
به طور معمول در بالای وب سایت ها، لوگو، نوار ناوبری، و شاید برخی از جزئیات تماس و نوار جستجو استفاده می شود. به استثنای اینکه کسی بخواهد سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حل مشکل Render-Blocking جاوا اسکریپت و CSS در وردپرس

4609
3
آیا قصد دارید جاوا اسکریپت و CSS را در وردپرس خود حذف کنید؟ اگر سایت خود را با استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت مانند Google PageSpeed insights ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نمایش بلوک های تبلیغاتی در پست های خاص در وردپرس

1378
0
آیا می خواهید بلوک های تبلیغاتی در پست های خاص وردپرس خود نمایش دهید؟ استفاده از این بخش به شما اجازه می دهد زمانی که کاربران شما با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای پوشه هدف از قبل موجود است در وردپرس

111
0
یکی از خطاهای ناامید کننده که ممکن است در سایت وردپرسی خود با آن مواجه شوید، خطای پوشه هدف از قبل موجود است می باشد. این خطا می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه محصول متغیر ووکامرس | چگونه به محصولات ووکامرس چند قیمت و چند ویژگی اضافه کنیم؟

4536
2
اگر شما صاحب یک فروشگاه آنلاین با محصولات متنوع هستید، قطعاً یکی از مهم ترین اقداماتی که برای بهبود رضایت مشتریان باید انجام دهید، ساده کردن نحوه خرید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزایش سئو ی سایت با ۶ نکته که نباید آن ها را اجرا کرد

930
0
افزایش سئو ی سایت با ۶ نکته که اجرا نکردن آن باعث افزایش سئو می شود افزایش سئو ی سایت سلام به دنیای وردپرس :) بار ها ما از افرادی شنیده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نصب ووکامرس در وردپرس

1312
0
اگر قصد دارید یک فروشگاه آنلاین به وسیله وردپرس راه اندازی کنید، ووکامرس می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. به طور کلی، وردپرس هیچ گونه امکانات فروشگاهی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد برگه سیاست حفظ حریم خصوصی در وردپرس

6189
1
آیا میخواهید برگه مربوط به سیاست حفظ حریم خصوصی را به سایت خود اضافه کنید؟ سیاست حفظ حریم خصوصی مدرکی است که قانونا لازم بوده و اطلاعاتی که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب