راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب و خوب برای وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 4,50 از 5)
بارگذاری...

راه اندازی یک فروشگاه آنلاین با وردپرس کار بسیار ساده ای است، زیرا وردپرس انواع قالب های فروشگاهی را ارائه می دهد که می توانید از میان آنها به دلخواه قالب مد نظر خود را انتخاب و در سایت پیاده سازی کنید. انتخاب قالب فروشگاهی یکی از مهم ترین نکات قبل از راه اندازی سایت سایت است که می تواند روی ظاهر و عملکرد سایت شما تاثیر مستقیم داشته باشد. از این رو باید یک قالب مناسب را برای فروشگاه خود انتخاب و خریداری کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

قالب وردپرس چیست؟

وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت جهان است که به صورت رایگان ارائه شده و توسط بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار گرفته شده است. بعد از نصب وردپرس و راه اندازی سایت، برای زیبا کردن ظاهر سایت، شما نیاز به یک قالب خواهید داشت. به طور خلاصه، قالب وردپرس یک طراحی خاص را برای استایل کلی یک وب سایت وردپرسی شما ارائه می دهد. اکثر قالب های وردپرس قابلیت شخصی سازی دارند، به گونه ای که شما قادر هستید به دلخواه خود هربخش از سایتتان را متناسب با نیازتان طراحی کنید.

از طرفی هزاران قالب وردپرس به صورت رایگان و پرمیوم ارائه شده که شما می توانید از آنها استفاده کنید. قالب های رایگان را می توانید از وب سایت رسمی وردپرس و یا سایت های ایرانی معتبر به صورت رایگان دریافت کنید، اما قالب های پرمیوم به صورت رایگان ارائه نمی شوند و شما باید بابت آنها هزینه ای بپردازید. در مجموع می توان گفت اگر می خواهید یک قالب جذاب با امکانات مختلف همراه با پشتیبانی داشته باشید، سعی کنید حتماً از یک قالب وردپرس پرمیوم برای سایت خود استفاده کنید.

چرا انتخاب قالب مناسب وردپرس مهم است؟

برای بازدیدکنندگان، قالب شما اساساً وب سایت شما محسوب می شود. این چیزی است که آنها مشاهده می کنند، با آن در ارتباط هستند و در ذهن می سپارند. ظاهر و نحوه تعامل سایت شما نه تنها بر نحوه مشاهده حضور آنلاین شما، بلکه بر کل برند شما تأثیر می گذارد. انتخاب قالب وردپرس نادرست می تواند روی عملکرد و رتبه سایت شما تاثیرات نامطلوبی ایجاد کند و مشتریان نتوانند به سادگی محصولات شما را مشاهده و سفارشات خود را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: راهنمای انتخاب قالب مناسب برای سایت وردپرسی

راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

با هزاران گزینه، ممکن است تعجب کنید که چگونه قالب وردپرس مناسب را انتخاب کنید. شما می خواهید طرحی را انتخاب کنید که تمیز و جذاب باشد تا کاربران شما با دیدن آن لذت ببرند. البته تنها ظاهر ملاک نیست، بلکه شما باید قالبی را انتخاب کنید که علاوه بر جذابیت، عملکرد و قابلیت های مختلفی را نیز ارائه دهد. در ادامه نکات مهم برای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب را در اختیار شما قرار می دهیم.

  1. قالب فروشگاهی ساده انتخاب کنید
  2. از قالب ریسپانسیو استفاده کنید
  3. سازگاری با پلاگین های ضروری
  4. سازگار با مرورگرهای مختلف
  5. پشتیبانی از فروشگاه ساز ووکامرس
  6. سئو دوستانه
  7. طراحی کاربر پسند
  8. سرعت بارگذاری بالا
  9. به روز رسانی ها
  10. سفارشی سازی آن آسان باشد
  11. پشتیبانی از قابلیت رتبه بندی و بررسی
  12. آماده برای ترجمه به زبان های مختلف
  13. قیمت قالب را در نظر بگیرید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این قالب ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین قالب فروشگاهی وردپرس | 12 تا از بهترین پوسته های فروشگاهی 

1- قالب فروشگاهی ساده انتخاب کنید | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس

قالب فروشگاهی ساده انتخاب کنید | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس 

قالب های وردپرس زیادی با طیف گسترده ای از رنگ ها، طرح بندی ها و گزینه های سفارشی سازی مختلفی ارائه شده است که ممکن است هرکدام از این ویژگی ها به ارتقای سایت شما کمک کند. اما به طور کلی؛ به دنبال قالبی با طرحی ساده باشید تا بتوانید محتوای خود را خیلی واضح و شفاف به مشتریان خود انتقال دهید. یک قالب ساده علاوه بر آنکه از جذابیت زیادی برخوردار است، بلکه بازدیدکنندگان هم می توانند خیلی ساده در صفحات و بخش های مختلف سایت شما بدون هیچ مشکلی حرکت کنند.

در واقع؛ قبل از خرید قالب فروشگاهی باید مطمئن باشید که قالب دارای سبک و طرح بندی های پیچیده نیست. هدف وب سایت شما این است که به کاربران کمک کند تا اطلاعات مورد نیاز خود را در سریع ترین زمان ممکن پیدا نمایند، بنابراین اگر قالب شما پیچیده و کار کردن با آن سخت باشد، قطعاً مشتریان نمی توانند به سادگی در بخش های مختلف سایت شما حرکت کنند که همین موضوع باعث می شود تا بخشی از مشتریان خود را از دست بدهید. به طور کلی، قالبی که انتخاب می کنید باید تا حد امکان ساده باشد. اگر می خواهید قابلیت جدیدی به سایت خود اضافه کنید، می توانید از افزونه های وردپرس کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

2- از قالب ریسپانسیو استفاده کنید | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

انتخاب قالب فروشگاهی

بی تردی یکی ازمهم ترین نکات قبل از انتخاب قالب فروشگاهی، ریسپانسیو بودن قالب می باشد. در عصر امروز، کاربران بیشتر از طریق موبایل و تبلت برای وارد شدن به وب سایت ها استفاده می کنند، بنابراین وب سایت شما باید روی تمامی دستگاه های مختلف به خوبی کار کند. اگر سایت شما به صورت ریسپانسیو طراحی نشده باشد، کاربران شما خیلی سریع سایتتان را ترک می کنند. همچنین اگر سایت شما ریسپانسیو نباشد، در نتایج جستجوگر گوگل هم به یک رتبه مناسب دست پیدا نخواهید کرد. بنابراین قبل از خرید قالب به موضوع واکنشگرا بودن قالب دقت کنید.

ساده ترین راه برای اینکه بتوانید پاسخگو بودن یا نبودن یک قالب را بررسی کنید این است که اندازه پنجره مرورگر خود را تغییر دهی. همانطور که اندازه آن را تغییر می دهید، طرح قالب شما هم باید به صورت خودکار متناسب با عرض هر صفحه تغییر پیدا کند، در غیر این صورت قالب شما ریسپانسیو نمی باشد.

بیشتر بخوانید: نکات کلیدی برای مدیریت وب سایت وردپرسی + 11 نکته کلیدی

3- سازگاری با پلاگین های ضروری | نکات مهم برای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

انتخاب قالب فروشگاهی

یکی از مزایای اصلی استفاده از وردپرس، وجود هزاران افزونه برای افزودن قابلیت های مختلف به سایت می باشد. در واقع هر افزونه به تنهایی می تواند عملکرد یک سایت را گسترش دهد، از سئو گرفته تا سرعت، امنیت و غیره. بعد از نصب وردپرس، یکسری از افزونه های خاص وجود دارد که شما باید حتماً آنها را روی سایت خود نصب کنید. این افزونه ها عبارت اند از: افزونه های سئو، افزونه های افزایش امنیت سایت، افزونه های کش، افزونه های بک آپ گیری و… بنابراین شما باید قالبی را انتخاب کنید که از محبوب ترین پلاگین ها پشتیبانی کند.

بیشتر بخوانید: روش های بهینه سازی و افزایش سئو و رتبه ی سایت وردپرس

4- سازگار با مرورگرهای مختلف | راهنمای انتخاب قالب مناسب برای سایت فروشگاهی وردپرسی

انتخاب یک قالب وردپرس فروشگاهی

یکی دیگر از نکات انتخاب قالب فروشگاهی وردپرس مناسب، سازگاری قالب با مرورگرهای مختلف می باشد. بازدیدکنندگان سایت شما از مرورگرهای مختلفی برای ورود به سایت شما استفاده می کنند، بنابراین مهم است که وب سایت شما در همه آنها به درستی کار کند و عملکرد مناسبی داشته باشد. محبوب ترین مروگرها شامل: گوگل کروم، فایرفاکس، سافاری و اینترنت اکسپلورر می باشد.

بیشتر بخوانید: مهم ترین نکات سئو وردپرس + 10 تکنیک و ترفند سئو در سال 2022

5- پشتیبانی از فروشگاه ساز ووکامرس | راهنمای خرید قالب فروشگاهی

انتخاب قالب فروشگاهی وردپرس مناسب

یکی دیگر از نکات انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس، پشتیبانی قالب با افزونه فروشگاه ساز ووکامرس می باشد. اگر قصد دارید محصولات فیزیکی یا دانلودی مختلفی را در سایت خود به فروش برسانید، شما باید قالبی را انتخاب کنید که با محبوب ترین فروشگاه سازها مانند ووکامرس پشتیبانی کند.

بیشتر بخوانید: با 20 تا از پرفروش ترین قالب وردپرس جهان در سال 2021 آشنا شوید 

6- سئو دوستانه | انتخاب قالب مناسب برای سایت های فروشگاهی

نکات قبل از انتخاب قالب فروشگاهی

قالب وردپرسی که انتخاب می ‌کنید نقش مهمی در سئوی سایت شما دارد. اگر قالبی که انتخاب می کنید بسیار جذاب و زیبا باشد، اما از کدنویسی ضعیفی برخوردار باشد، شما نمی توانید با استفاده از آن به یک رتبه مناسب در نتایج جستجوگر دست پیدا کنید. بنابراین شما باید قالبی را انتخاب کنید که علاوه بر زیبایی، از کدنویسی استاندارد و صحیح هم برخوردار باشد.

در واقع؛ قالب وردپرس شما نقش مهمی در سئوی سایت شما دارد. یک قالب خوب همچنان می‌تواند کد HTML ضعیفی تولید کند، که می ‌تواند بر رتبه ‌بندی سایت شما در موتورهای جستجوگر تأثیر بگذارد. برای مبتدیان ممکن است تجزیه و تحلیل کد منبع یک قالب به تنهایی دشوار باشد. به همین دلیل است که بسیاری از توسعه دهندگان قالب وردپرس به شما اطلاع می دهند که قالب های آنها برای سئو بهینه شده است.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های سئو وردپرس – بهترین پلاگین وردپرس برای بهینه سازی وب سایت

7- طراحی کاربر پسند | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس

انتخاب قالب فروشگاهی

یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های انتخاب قالب فروشگاهی، طراحی و ظاهر قالب می باشد. شما باید قالبی را انتخاب کنید که از جذابیت بصری برخوردار باشد به گونه ای که کاربران بتوانند به سادگی در بخش های سایت حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: ویژگی های یک قالب وردپرس حرفه ای + دانلود

8- سرعت بارگذاری بالا | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

یکی دیگر از مهم ترین عواملی که باعث می شود سئوی سایت شما بهبود یابد، سرعت عملکرد وب سایت می باشد. بسیاری از کاربران وقتی وارد یک وب سایت می شوند، می خواهند سایت خیلی سریع برای آنها باز شود، در غیر این صورت خیلی ساده سایت را ترک خواهند کرد. در واقع اگر سرعت بارگذاری سایت شما بیشتر از چهار ثانیه طول بکشد، به احتمال خیلی زیاد بسیاریا ز مشتریان خود را از دست خواهید داد، بنابراین باید به دنبال قالبی باشید که از سرعت عملکرد بسیاری بالایی برخوردار باشد.

در واقع؛ حجم قالب وردپرس شما می تواند تاثیر زیادی بر سرعت و عملکرد سایت شما داشته باشد. سرعت بارگذاری شما بر همه چیز، از تجربه کاربری گرفته تا سئوی وردپرس تأثیر می گذارد، بنابراین باید مطمئن شوید که قالبی که انتخاب می کنید سبک است و سرعت بارگذاری بالایی دارد. همیشه می ‌توانید یک تست سرعت وب ‌سایت را اجرا کنید تا متوجه سرعت بارگذاری قالب شوید.

قالب هایی را که رایگان ارائه می شوند را می توانید به سادگی نصب و تست سرعت را اجرا کنید. در صورتی که قصد استفاده از قالب پرمیوم دارید، می‌ توانید یک تست سرعت بر روی URL نمایشی اجرا کنید، که به شما ایده‌ای درباره عملکرد این قالب می ‌دهد. نکته دیگری که باید به دنبال آن باشید آخرین باری است که قالب به روز شده است. دائماً نسخه‌های جدیدی از وردپرس منتشر می ‌شود، بنابراین باید مطمئن شوید که قالب شما کامل به‌ روز می باشد. داشتن یک قالب قدیمی می تواند باعث مشکلات امنیتی وردپرس و درگیری با سایر افزونه های سایت شما شود.

9- به روز رسانی ها | نکات مهم برای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

یکی دیگر از مهم ترین نکات انتخاب یک قالب وردپرس فروشگاهی، به روزرسانی قالب می باشد. شما باید به دنبال قالبی باشید که به صورت مداوم آپدیت های جدید آن ارائه می شود. با هر بار بروزرسانی قالب، علاوه بر آنکه ویژگی های جدیدی به سایت شما اضافه می شود، بلکه امنیت سایت شما هم افزایش پیدا می کند.

 بیشتر بخوانید: سریعترین قالب فروشگاهی وردپرس | 9 قالب پر سرعت برای ووکامرس

10- سفارشی سازی آن آسان باشد | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی برای وردپرس

هنگامی که یک قالب وردپرس را انتخاب می کنید، باید مطمئن شوید که سفارشی کردن آن ساده است تا بتوانید صفحات و بخش های مختلف فروشگاه تان را به گونه دلخواه طراحی کنید. حتی اگر قالب شما همراه با دموهای جذابی هم ارائه شود، بازهم ممکن است در آینده نیاز باشد تا برخی از قسمت های سایتتان را ویرایش کنید، بنابراین قالبی را انتخاب کنید که تنظیمات مختلفی را برای سفارشی سازی بخش های مختلف سایت در اختیار شما قرار می دهد.

11- پشتیبانی از قابلیت رتبه بندی و بررسی | راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

یکی دیگر از نکات مهم برای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب ، رتبه بندی ها و بررسی های ارائه شده توسط کاربران می باشد. اگر به دنبال قالب های رایگان هستید، می توانید نظرات مشتریان را با رفتن به صفحه تم در WordPress.org مشاهده کنید. در این صفحه می توانید تعداد نظرات و ستاره های داده شده توسط کاربران را مشاهده نمائید.

12- آماده برای ترجمه به زبان های مختلف | نکات مهم برای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب

وردپرس بیش از 40 درصد از اینترنت را در اختیار دارد. در نتیجه، بسیاری از صاحبان وب ‌سایت‌ها ممکن است بخواهند که سایتی با استفاده از زبان های مختلف ایجاد کنند تا کاربران از اقساء نقاط جهان بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. بنابراین اگر شما هم می خواهید از این ویژگی بهره مند شوید باید قالبی را انتخاب کنید که از ابزارهای ترجمه انلاین پشتیبانی کند.

13- قیمت قالب را در نظر بگیرید | راهنمای انتخاب قالب مناسب برای سایت فروشگاهی وردپرسی

برخی از قالب های وردپرس به صورت رایگان ارائه شده اند، در حالی که بسیاری از آنها پرمیوم محسوب می شوند که باید بابت خرید آنها پول پرداخت کنید. اگر قصد دارید از قالب رایگان استفده کنید، سعی کنید یک تم ساده، سبک و منعطف پیدا کنید که بتوانید به راحتی آن را سفارشی نمائید. از طرفی باید مراقب قالب های رایگان با تعداد کم دانلود نیز باشید، زیرا ممکن است دارای کدگذاری ضعیف و یا بدافزار باشند که در این صورت به هیچ عنوان نمی توانید نتیجه مطلوبی کسب کنید. همیشه قالب های پولی گران قیمت ملاک خوب بودن آن نیست، بنابراین قیمت بالا نمی تواند نشان دهنده عالی بودن قالب باشد و نباید گول قالب های گران را بخورید.

بیشتر بخوانید: بهترین قالب فروشگاهی وردپرس | 12 تا از بهترین پوسته های فروشگاهی

سوالات متداول

بیشتر بخوانید: +60 کلید میانبر وردپرس برای افزایش سرعت تایپ و تولید محتوا

جمع بندی: چگونه قالب مناسب برای وب سایت فروشگاهی انتخاب کنیم ؟

وقتی نوبت به انتخاب قالب برای وب سایت وردپرسی می رسد، گزینه های زیادی برای انتخاب وجود دارد که ممکن است باعث سردرگمی شما شود. در حال حاضر بیش از 7000 قالب رایگان در دایرکتوری وردپرس، به علاوه قالب های فروشگاهی پرمیوم بی شماری وجود دارد که شما می توانید از آنها متناسب با نوع کسب و کار خود استفاده کنید. ما در این مطلب راهنمای انتخاب قالب فروشگاهی مناسب را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم از این مطلب رضایت کامل را داشته باشبد.

لیست مطالب

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش تغییر اندازه GRAVATAR

1341
0
با سلام خدمت شما دوستان نوین وردپرسی با آموزش دیگر در خدمت شما هستیم.GRAVATAR یک نماد جهانی است که آدرس ایمیل یک کاربر را به تصویر آن مرتبط می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب و فعالسازی ioncube در XAMPP و لوکال هاست

2176
0
Ioncube ماژولی است که از آن جهت اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور استفاده می شود. هم اکنون اکثر توسعه دهندگان وب برای محافظت از اسکریپت هایPHP، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اهمیت استفاده از تگ H1؛ آیا استفاده از تگ H1 ضروری است؟

149
0
چگونه می‌توانید توجه مشتریان را به وب‌سایت خود جلب کنید؟ در پاسخ باید بگویم که قرار گرفتن در بالاترین صفحه رتبه‌بندی موتورهای جستجوگر می‌تواند باعث جلب توجه کاربران ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن استایل دلخواه به ابزارک ها در وردپرس

2884
0
آیا قصد دارید سبک های سفارشی را به ابزارک های وردپرس خود اضافه کنید؟ افزودن استایل به ابزارک های وردپرس به شما این امکان را می دهد که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب افزونه المنتور پرو در 5 مرحله

2136
0
افزونه المنتور بی تردید یکی از بهترین و محبوب ترین افزونه های صفحه ساز جهان می باشد که با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بررسی تفاوت تجربه کاربری و رابط کاربری (فرق UI و UX)

246
0
تفاوت های تجربه کاربری و رابط کاربری چیست؟ در طراحی دیجیتال، رابط کاربری (UI) به تعامل، ظاهر و احساس یک صفحه محصول یا صفحه وب اشاره دارد، در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش آپدیت (بروزرسانی) قالب وردپرس

2316
0
قالب وردپرس یکی از مهمترین جنبه های وب سایت شماست که علاوه بر اینکه نحوه نمایش محتوای شما را کنترل می کند، بلکه سایت شما را مدرن تر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن فیلتر براساس دیدگاه، برچسب و تاریخ در نوشته ها و برگه های وردپرس

4419
1
برخی از صاحبان وب سایت به کاربران خود اجازه می دهند که پست ها و صفحات را در سایت وردپرس شما فیلتر کنند اخیرا یکی از کاربران از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب