مهم ترین برگه هایی که هر سایت وردپرس باید داشته باشد

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

اگر تازه وبلاگ/سایت وردپرسی خود را راه اندازی کرده اید، شاید با مفهوم برگه در وردپرس آشنا نباشید و از خود بپرسید که منظور از “مهم ترین برگه هایی که هر سایت وردپرس باید داشته باشد” چیست؟ واقعیت امر این است که برگه ها به شما اجازه می دهند تا اطلاعات مفیدی را به سایت وردپرس خود اضافه کنید آن هم بدون اینکه وقفه یا خللی در ارسال مطالب در سایتتان ایجاد شود. در این مطلب میخواهیم در مورد برگه های مهمی صحبت کنیم که هر سایت وردپرسی باید آنها را داشته باشد.

برگه های مهم در یک سایت وردپرس

چرا باید به سایت وردپرس خود برگه اضافه کنیم؟

وردپرس به صورت پیش فرض دارای دو نوع محتوا به نام نوشته (پست) و برگه است. در حالیکه از نوشته ها برای نوشتن مطالب سایت استفاده می شود، از برگه ها برای نوشتن مطالبی استفاده می شود که جزئی از زمان بندی و برنامه ریزی مطالب سایت نیستند.

از برگه ها معمولا برای افزودن مطالبی استفاده می شود که اغلب ثابت بوده و تغییر چندانی نمی کنند. برای مثال می توان به صفحه “درباره ما” اشاره کرد.

جدا نگه داشتن این بخش از محتوا از دیگر پست های موجود در سایت به کاربران در یافتن راحت تر و آسانتر آنها کمک می کند. شما همچنین می توانید برگه های سایت خود را راحت تر مدیریت کرده، آنها را به فهرست سایت خود اضافه کنید و یا از Page Builder برای ساخت طرح دلخواه خود برای هر کدام از برگه ها استفاده کنید.

 

۱٫ برگه “درباره ما”

این یکی از آن برگه هایی است که هر سایتی در اینترنت باید آن را داشته باشد. می توانید اسم این برگه را “درباره ما” یا “درباره من” بگذارید، این بستگی به این موضوع دارد که سایت شما تجاری است یا صرفا یک سایت شخصی است.

شما می توانید از برگه استفاده کرده و به کاربران خود در مورد تیم/خود توضیحات بیشتری دهید، از هدف سایت بگویید و اینکه کاربران چه چیزهایی را در سایت شما خواهند یافت. این برگه به شما کمک می کند تا اعتماد میان خود و کاربرانتان را افزایش دهید.

 

۲- برگه “تماس(ارتباط) با ما”

خوانندگان، دنبال کنندگان، تبلیغ دهنده ها و شرکاری تجاری بالقوه همگی به دنبال راه های ارتباطی شما هستند. یک برگه تماس به کاربران این اجازه را می دهد تا به سرعت و آسانی پیامی را برای شما بفرستند یا با شما بدون ارسال دیدگاه که در معرض عموم است، ارتباط برقرار کنند.

از همین رو شما باید فرم تماس را به سایت خود اضافه کنید تا کاربران بتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند. شما همچنین می توانید آدرس ایمیل، مکان و یا صفحات خود در شبکه های اجتماعی را نیز به برگه مذکور اضافه کنید.

 

۳- برگه “رفع (سلب) مسئولیت”

اگر از سایت وردپرس خود کسب درآمد می کنید، میبایست برگه سلب مسئولیت را به سایت خود اضافه کنید. اینجا جایی است که شما به کاربران خود اجازه می دهید که در مورد چگونگی کسب درآمد شما از سایتتان آگاهی یابند. برای مثال، اگر شما بنرهای تبلیغاتی در سایت خود دارید یا با فروش محصولات و بازاریابی کسب درآمد می کنید، بدین ترتیب به آنها اطلاع می دهند که راه های کسب درآمد شما این موارد هستند.

 

۴- برگه “سیاست حفظ حریم خصوصی”

این برگه اساسا به کاربران در مورد اطلاعاتی که شما از آنها جمع آوری می کنید و چگونگی استفاده از آنها توسط خودتان و یا دیگر سرویس های هماهنگ با سایت، آگاهی می دهد. حتی اگر سایت شما چیزی جمع آوری نمی کند، سرویس هایی نظیر Google Analytics که در سایت شما وجود دارند همچنان می توانند کار جمع آوری اطلاعات را انجام دهند.

 

۵- برگه “قوانین و مقررات”

اگر صاحب فروشگاه آنلاین هستید یا محصولات و خدماتی را در سایت خود ارائه می دهید، به یک برگه قوانین و مقررات نیاز پیدا خواهید کرد. این یک سند قانونی است از همین رو بهتر است از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

این برگه به شما اجازه می دهد تا مسئولیت خود را در قبال سوء استفاده هایی که از محصولات و خدمات شما صورت می گیرد را محدود کنید. از این برگه همچنین می توان برای آگاهی بخشیدن به کاربران در مورد مسئولیت آنها در قبال کپی رایت محصولات شما و نحوه استفاده از آنها استفاده کرد.

 

۶- برگه خدمات/محصولات

اگر از یک پلتفرم تجارت الکترونیکی مانند ووکامرس برای فروش محصولات خود استفاده می کنید، این پلتفرم برگه ای را تحت عنوان فروشگاه به سایت شما اضافه می کند که می توانید آن را به فهرست سایت خود اضافه کنید.

در طرف دیگر، اگر بدون استفاده از این افزونه ها در حال ارائه خدمات یا فروش محصولات هستید، به یک برگه این چنینی نیاز خواهید داشت.

 

۷- برگه ۴۰۴ دلخواه

وردپرس به صورت خودکار، در صورت پیدا نکردن محتوایی که کاربر به دنبالش است خطای ۴۰۴ را نمایش می دهد. در حالت عادی، این برگه که نمایش داده می شود بسیار ساده بوده و کاربردی هم ندارد.

شما می توانید این برگه را با برگه دلخواه خود جایگزین کنید تا به کاربران خود شانس بیشتری برای پیدا کردن محتوای مورد نظرشان را بدهید.

 

۸- برگه آرشیو

وردپرس به صورت خودکار آرشیوهایی را بر اساس روز، دسته بندی و برچسب ایجاد می کند. اما با این کار محتوای سایت شما بین برگه های مختلف پراکنده می شود و شاید شما نخواهید محتوای ارزشمند سایت شما اینگونه از بین رفته و کاربران تنها با یک نگاه سطحی از کنار آنها رد شوند.

اینجا جایی است که پای یک برگه آرشیو دلخواه به وسط می آید. برگه ای ساده که می توانید از آن برای نمایش پست های محبوب، دسته بندی های برتر، برچسب ها و دیگر محتویات سایت خود استفاده کنید.

 

۹- برگه “تبلیغات”

بسیاری از سایت ها برای کسب درآمد تنها بر روی تبلیغات حساب باز می کنند. ساده ترین راه برای انجام این کار ثبت نام در Google AdSense است. البته در ایران سرویس های جایگزین زیادی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. اما با این وجود شاید بخواهید خود جایگاه های تبلیغاتی سایت خود را به صورت مستقیم به فروش برسانید.

برای انجام این کار، شما می توانید برگه ای تحت عنوان “تبلیغات” در سایت خود ایجاد کنید و اطلاعات مربوط به جایگاه های تبلیغاتی سایت خود را در آن قرار دهید و تعرفه مربوط به هر جایگاه را ذکر کنید. در کنار این موارد فراموش نکنید که فرم تماسی را نیز به صفحه مذکور اضافه کنید تا کاربران سریعا بتوانند با شما در این رابطه ارتباط برقرار کنند.

 

۱۰- برگه “ارسال پست مهمان یا برای ما بنویسید”

اگر صاحب سایتی با چندین نویسنده هستید و به دنبال نویسنده های بیشتری می گردید، میبایست این برگه را برای سایت خود ایجاد کنید. این برگه به کاربران اجازه می دهد تا اگر به دنبال نویسندگی هستند از این طریق اقدام کنند.

شما می توانید از این برگه استفاده کرده و به کاربران خود بگویید که موضوع فعالیت سایت شما چیست و به دنبال چه نوع محتوایی هستند. از همه مهم تر اینکه به آنها توضیح دهید که چگونه می توانند از این طریق نفع ببرند و کسب درآمد کنند. در نهایت هم فراموش نکنید که فرم تماسی را به برگه مذکور اضافه کنید.

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



بهترین افزونه های فروشگاه ساز وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی آنلاین

1537
0
آیا قصد دارید یک فروشگاه آنلاین با استفاده از وردپرس برای خود ایجاد کنید؟ ساخت یک سایت فروشگاهی با ردپرس بسیار کار ساده ای است، تنها کاری که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کامل و رایگان نصب و کار با قالب وودمارت (Woodmart)

4590
0
قالب وودمارت بی تردید یکی از بهترین و پرفروش ترین قالب های فروشگاهی وردپرس در چند دهه گذشته می باشد که هزاران کاربر با استفاده از آن سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۹ دلیل اصلی استفاده از فایل htaccess در وردپرس

1353
0
با سلام امروز میخواهیم ۹ دلیل اصلی استفاده از فایل htaccsess در وردپرس را آموزش دهیم.خیلی از کاربران سایت از htaccsess برای لینک استفاده میکردند.علاوه بر لینک می توانید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد ابزارک Fade In the Last در وردپرس با استفاده از jQuery

855
0
شاید برای شما هم سوال شده باشد که چگونه می توانید ابزارک Fade In the Last را به سایدبار قالب خود اضافه کنید. از این افکت jQuery در بسیاری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین روش های افزایش فروش آنلاین و افزایش مشتریان سایت تا 3 برابر

783
0
افزایش فروش آنلاین بی شک یکی از اصلی ترین و مهم ترین اهداف هر فروشگاه اینترنتی بزرگ و کوچکی می باشد. امروزه بسیاری از کسب و کارهای فیزیکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه محصول متغیر ووکامرس | چگونه به محصولات ووکامرس چند قیمت و چند ویژگی اضافه کنیم؟

4463
2
اگر شما صاحب یک فروشگاه آنلاین با محصولات متنوع هستید، قطعاً یکی از مهم ترین اقداماتی که برای بهبود رضایت مشتریان باید انجام دهید، ساده کردن نحوه خرید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن تصویر به سایدبار قالب در وردپرس

2096
0
آیا میخواهید تصویری را به سایدبار قالب خود در وردپرس اضافه کنید؟ به صورت پیش فرض، وردپرس کار را برای آپلود و اضافه کردن تصاویر در هر جایی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

راهنمای انتخاب اسم برند؛ چگونه نام برند خود را انتخاب کنیم؟

75
0
در صورتی که می خواهید در میان رقبای خود متمایز باشید، باید یک اسم مناسب را برای برند خود انتخاب کنید. همانند لوگو که یک عامل مهم برای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب