افزایش بازدید سایت و سرعت بارگذاری سایت با ۶ نکته ی مهم

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

افزایش بازدید سایت و سرعت بارگذاری سایت

افزایش بازدید سایت

افزایش بازدید سایت

سلام به دنیای وردپرس 🙂

یکی از عواملی که باعث می شود کاربران به یک سایت اعتماد کنند سرعت بارگذاری آن سایت می باشد اگر سایت از سرعت بارگذاری خوبی برخوارد باشد کاربران بیشتر به آن سایت اعتماد می کنند و به سایت شما باز می گردند شما اگر مدیر یک برند یا یک سایت هستید حتما برای اینکه بتوانید مشتریان را بهتر جذب کنید تا سفارش خود را انجام دهند سرعت سایت است و سرعت بارگذاری آیتم های سایت مانند تصاویر،ویدئو ها، و فایل های css و جاوا اسکریپت اگر این المان هایی که در این مقاله به آن ها می پردازیم را رعایت کنید حتما در سئو گام خوبی برداشته اید و یکی از موانع در رسیدن به رتبه ی خوب را از پیش رو بر می دارید.

آمار و ارقام

آمار ها نشان می دهد که هر ثانیه بیش از حد زمان ببرد که یک سایت بارگذاری شود باعث می شود نرخ بازدید از صفحات شما ۱۱% کاهش می یابد و میزان رضایت کاربران نیز ۱۶% کاهش می یابد و نرخ تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری ۷% کاهش می یابد پس سعی کنید روی سرعت سایت کار کنید و فایل های css و جاوا اسکریپت و تصاویر و ویدئو ها را تا جایی که می توانید فشرده کنید و حجم آن ها بکاهید تا بتوانید یک گامی در زمینه ی بدست آوردن سود بردارید.

وب‌سایت Amazon اعلام کرده است که به ازای هر ۱۰۰ میلی‌ثانیه افزایش سرعت بارگذاری وب‌سایت، فروش آن‌ها ۱% افزایش پیداکرده است. همچنین وب‌سایت Walmart اعلام کرده است که به ازای هر ۱ ثانیه افزایش در سرعت وب‌سایت، نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتریان وب‌سایت آن‌ها ۲% افزایش می‌یابد.

افزایش بازدید سایت

یک بررسی انجام شده توسط یک از رسانه ها را با هم مورد بررسی قرار می دهیم

  • ۴۷% از افراد انتظار دارند که یک وب‌سایت در زمانی کمتر از ۲ ثانیه بارگذاری شود.
  • ۴۰% از افراد اگر زمان بارگذاری یک صفحه بیش از ۳ ثانیه به طول بیانجامد آن صفحه را ترک می‌کنند.
  • ۵۲% از افرادی که خریدهای خود را به‌صورت آنلاین انجام می‌دهند، به صفحاتی که سریع‌تر بارگذاری می‌شوند بیشتر اعتماد می‌کنند و همچنین ترجیح می‌دهند که مشتری دائمی این صفحات باشند.

پس می توان نتیجه گرفت اگر زمان بارگذاری شما بین ۱ یا ۲ ثانیه باشد شما حتما در جذب مشتری درست عمل کرده اید.

حالا با هم ۶ پارامتر را بررسی می کنیم که باعث افزایش بازدید و سرعت سایت می شود.

۱) کاهش زمان پاسخ‌گویی سرور

هدف شما باید رسیدن به زمان پاسخ‌گویی سرور کمتر از ۲۰۰ میلی‌ثانیه باشد. اگر شما نکات این مقاله را کاملا و خوب متوجه شوید و بتوانید ان ها را در سایتتان به کار بگیرید شما حتما در این زمینه موفق خواهید شد. پیشنهاد گوگل استفاده از ابزار هایی است که برای مانیتور کردن وب اپلیکیشن برای متوجه شدن عوامل محدود کننده ی سرعت و کاریابی سایت است

  • Yslow: برای ارزیابی سرعت سایت و یافتن نکاتی برای بهبود کارایی یک وب‌سایت. این ابزار به شما کمک خواهد کرد که بفهمیدسایتتان در کدام ناحیه ضعف سرعت دارد و این ابزار با ارائه ی نکاتی به شما کمک می کند تا بتوانید سرعت سایتتان را بهبود ببخشید.
  • ابزارهای ارزیابی سرعت صفحات گوگل (Google’s PageSpeed Tools): این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا اطلاعات خوبی از عملکرد و کارایی وب‌سایت خود کسب کنید و همچنین بهترین راه‌کارها برای بهینه سازی عملکرد وب‌سایت را به شما پیشنهاد می‌کنند علاوه بر این با استفاده از این ابزارها می‌توان پروسه ارزیابی عملکرد را اتوماتیک نمود.

۲)فشرده سازی مطالب

حجم صفحات بزرگ که مطالب آن ها زیاد است (مطالب جامع و کامل در صفحات سایت شما به وفور پیدا می شوند) معمولا مطالب سایت بیش از ۱۰۰ کیلوبایت بوده و سرعت دانلود ان ها کم می شود و شما باید این صفحات را اصطلاحا ZIP کنید که باعث افزایش سرعت می شود این فن همان فشرده سازی نیز نام دارد که باعث می شود پهنای ی باند یک صفحه کاهش یابد و بدین ترتیب نیز پاسخ های HTTP نیز کاهش می یابد.

شما می توانید تمامی این کار ها را با ابزاری به نام GZIP انجام دهید. این ابزار بسیار قدرتمند است و بسیاری از سرور ها قبل از اینکه فایلی را اپلود کنید آن را به فرمت GZIP فشرده می کنند تا سرعت افزایش یابد و بعد آن را به فرمت دانلود برای شما آپلود می کنند.

بر اساس آمارهای ارائه‌شده توسط یاهو این کار می‌تواند موجب شود زمان دانلود بیش از ۷۰% کاهش یابد.

ازآنجاکه امروزه ۹۰% ترافیک اینترنت از طریق مرورگرهایی که Gzip را پشتیبانی می‌نمایند مورد استفاده قرار می‌گیرد، این راه‌کار می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای افزایش سرعت وب‌سایت شما باشد.

۳) کاهش ریدایرکت ها

ریدایرکت ها باعث افزایش پاسخ های HTTP می شود و باعث می شود که زمان بارگذاری سایت افزایش یابد پس باید آن ها را کاهش بدهید اما سایت هایی هستند که ریسپانسیو هستند و باید کاربرانی که از تلفن همراه استفاده می کنند را به نسخه ی تلفن همراه (ریسپانسیو) هدایت کند که این یکی از المان هایی هست که گوگل گفته است بهتر است که انجام شود پس ریدایرکت به ورژن ریسپانسیو سایت خیلی هم خوب است اما باید چه کاری کنیم که این ریدایرکت باعث افزایش مدت بارگذاری نشود.

گوگل اینجا یک پیشنهاد می کند:

استفاده از یک ریدایرکت HTTP که کاربرانی را که با استفاده از تلفن همراه به وب‌سایت مراجعه می‌نمایند مستقیما به URL مربوط به موبایل هدایت کند و هیچ ریدایرکت واسطه‌ای در این میان قرار نگیرد

۴) تعداد پلاگین هایی که استفاده می کنید را کاهش دهید

زیاد بودن تعدات پلاگین ها برای سایت موجب مشکلاتی می شود که ممکن است سایت شما را دچار اختلالاتی کند که بهتر است تعداد این پلاگین ها را در مدیریت محتوا CMS خود کاهش بدهید. زیرا پلاگین های غیر ضروری باعث افزایش مدت زمان بارگذاری سایت می شود

اما من به شما یک پیشنهدا خوبی می کنم

پلاگین های سایتتان را بررسی کنید برای مثال یک پلاگین را غیرفعال کنید و سرور خود را چک کنید و ببینید چه عملکردی در سرور شما بوجود می آید و اگر این پلاگین غیر ضروری بود آن ها را غیرفعال و حذف کنید.

۵) اولویت بیشتری برای مطالب در بالای صفحه ی تان در نظر بگیرید.

شما می توانید با یک تکنیک خاص کاری کنید که مدت زمان بارگذاری مطالب در بالای صفحه ی سایتتان کاهش یابد با این کار می تواید کاربران را پیش از اینکه به مطلب اصلی دست پیدا کنند به مطالب بالای صفحه آن ها را سرگرم کنید و آن ها هم وقت بیشتری در سایت شما می گذرانند که باعث می شود نرخ پرش سایت شما کاهش یابد.

همچنین شما می توانید برای مطالب بالای صفحه ی سایتتان المان هایی را اضافه کنید که کاربران را سرگرم کند خلاصه در پایان این را می گوییم سعی کنید مطالب بالای صفحه ی سایتتان را جوری طراحی کنید که کاربران را به سمت خود جذب کند.

نکته: CSS خود را به دو بخش تقسیم کنید، یک بخش کوچک Inline که برای تنظیم مطالب موجود در ابتدای صفحه مورد استفاده قرار بگیرد و یک بخش External که می‌تواند اندکی با تاخیر کار کند.

اگر می خواهید درباره ی تولید محتوا مطالبی را بیاموزید اینجا کلیک کنید.

۶) بهینه سازی CSS ها

CSS یا Cascade Style Sheets یک زبان برنامه نویسی است که مکملی بر زبان برنامه نویسی قدیمی HTML می باشد این زبان برنامه نویسی که توسط شبکه ی جهانی وب پیشنهاد شده است کاری می کند که ضعف های سایت از لحاظ ظاهری دیده نشود و به سایت استایل می دهد که این کد ها را باید بهینه کرد تا سرعت بارگذاری سایت افزایش یابد.

CSS ها به دو صورت External و Inline می‌باشند. CSS های External یا خارجی در یک فایل خارجی قرار دارند و پیش از بارگذاری صفحه لود می‌شوند. CSS های Inline یا درون خطی یا CSS اینلاین مستقیماً به تگ html اعمال می‌شود.
CSS خارجی یا External CSS در بالای HTML شما بارگذاری خواهد شد و چیزی شبیه به کد زیر خواهد بود:

<!—Your styles –>

<link rel=”stylesheet” type=”text/css” media=”all” href=http://yourURL/style.css />

اما CSS اینلاین درون کدهای HTML صفحه شما قرار می‌گیرد. در حالت کلی یک استایل شیت خارجی یا Extenal بهتر است، زیرا باعث می‌شود که سایز کدهای شما کاهش بیابد.
نکته: زمانی که استایل صفحه خود را تنظیم می‌کنید، تنها از یک استایل شیت CSS خارجی استفاده نمایید زیرا استایل شیت های اضافی باعث افزایش درخواست های HTTP می‌گردند.

درباره نویسنده



سپهر کرمی
( عضو از 6 سال قبل )
  • 32 نوشته
  • 3 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
یک فنجان چای کنار وردپرس می چسبه سپهر کرمی هستم عضو تیم نوین وردپرس

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



پاپ آپ چیست؟ بایدها و نبایدهای استفاده از آن

937
0
پاپ آپ پنجره کوچکی است که در هنگام ورود به سایت نمایش داده می شود و کاربر را به یک صفحه خاص هدایت می کند. امروزه بسیاری از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس

2139
2
اگر صاحب یک وب سایت وردپرسی هستید، اقدامات مختلفی وجود دارد که با کمک آنها می توانید در فضای ذخیره سازی وردپرس خود صرفه جویی کنید. به عنوان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب و کار با قالب فلت سام (Flatsome) | کامل و رایگان

4892
0
قالب فلت سام از محبوب ترین و پرفروش ترین قالب های چندمنظوره و فروشگاهی وردپرس است که امکان ساخت هر نوع وب سایتی را در کمترین زمان ممکن ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حل مشکل وردپرس هنگام تغییر آدرس

1010
0
ممکن است شما به هر دلیلی آدرس سایت خود را از بخش تنظیمات تغییر داده باشید که همین موضوع باعث شود که نتوانید به پنل مدیریت خود وارد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش دسته بندی های بدون مطلب در سایت

854
0
با سلام واحترام با آموزشی نمایش دسته بندی های بدون مطلب در سایت های وردپرسی در خدمت شما هستیم به طور پیش فرض ویجت وردپرس دسته بندی های خالی را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انواع نسخه های وردپرس و بررسی آن ها

2091
0
در حال حاضر وردپرس یکی از محبوب ترین ابزارهای راه اندازی وب سایت در جهان می باشد که بیش از 40 درصد از کل وب سایت های موجود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه Akismet چیست + آموزش کار با افزونه اکیسمت

1911
0
احتمالاً برایتان پیش آمده است که وقتی وارد پیشخوان وردپرس خود می شود با انبوهی از نظرات و دیدگاه های تبلیغاتی و اسپم روبه رو شده باشید. نظرات ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تفاوت های آنالیتیکس Universal و GA4

137
0
آیا با تفاوت های آنالیتیکس Universal و GA4 آشنایی دارید و می‌دانید چه کاربردهایی دارند؟ در واقع GA4 آخرین نسخه گوگل آنالیتیکس است و به زودی جایگزین یونیورسال ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب