چرا سایت وردپرسی دیر لود میشود؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا سرعت لود شدن سایت شما پایین است؟ صفحات بارگذاری سریع تجربه کاربر را بهبود می بخشد و باعث می شود که بازدید از صفحات شما افزایش پیدا کند که در نتیجه این موضوع باعث بهبود سئو و رتبه وب سایت شما می شود. خوشبختانه، چندین تست سرعت وجود دارد که به راحتی قابل دسترسی هستند که می توانید برای تعیین میزان عملکرد سایت خود استفاده کنید. اگرچه دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است سایت شما کند باشد، اما می توانید بسیاری از آنها را با افزونه های رایگان وردپرس و میزبانی وب با کیفیت حل کنید. به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مطلب قصد داریم شما را با دلایل و علت دیر لود شدن سایت وردپرس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

دلایل سنگین شدن وردپرس

علت دیر باز شدن سایت وردپرس

قبل از هرچیزی بهتر است با اهمیت سرعت بارگذاری وب سایت آشنا شوید. امروزه وقتی کاربری وارد وب سایت شما می شود، این انتظار را دارد که صفحات سایت با سرعتی بالا به آن نمایش داده شود، در غیر این صورت خیلی سریع وب سایت شما را ترک می کند که این موضوع علاوه بر اینکه به سئوی سایت ضربه وارد می کند، باعث افزایش نرخ پرش کاربران نیز می شود. مطالعات نشان می دهد که تنها دو ثانیه تاخیر در بارگذاری سایت می تواند نرخ پرش سایت شما را تا 103٪ افزایش دهد. به علاوه، تنها 100 میلی ثانیه زمان بارگذاری اضافی می تواند باعث کاهش 7 درصدی در نرخ تبدیل شود. بنابراین بهینه سازی عملکرد سایت شما تا آنجا که می توانید بسیار مهم است.

بنابراین سرعت سایت امروزه یکی از مهم ترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل برای سایت های دسکتاپ و موبایل محسوب می شود. اگر عملکرد مناسب وب سایت خود را حفظ نکنید، دید سایت شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) ممکن است کاهش یابد و منجر به کاهش سطح ترافیک وب شود.

قبل از هرگونه اقدامی شما باید تست کنید که آیا سرعت بارگذاری وب سایت شما مناسب می باشد یا خیر؟ این به شما کمک می کند تا به صورت جدی تری روی بهبود تجربه مشتری و افزایش سرعت سایت خود کار کنید. خوشبختانه سایت ها و ابزارهای آنلاینی وجود دارد که می توانید از آنها برای تست سرعت بارگذاری سایت استفاده کنید که در ادامه برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم.

بیشتر بخوانید: افزایش سرعت سایت المنتوری؛ 9 روش برای افزایش سرعت المنتور در وردپرس

چگونه سرعت سایت را بررسی کنیم؟

همانطور که اشاره شد؛ هم اکنون سایت ها و ابزارهای مختلفی وجود دارند که می توانند به شما نشان دهند که آیا سرعت بارگذاری سایت شما سریع است یا خیر؟ در ادامه سه مورد از محبوب ترین آنها را به شما معرفی می کنیم.

  • ابزار GTMetrix: این ابزار علاوه بر اینکه سرعت بارگذاری وب سایت شما را تست می کند، بلکه گزارشاتی را نیز در اختیار شما قرار می دهد که با کمک آنها می توانید سرعت سایتتان را بالا ببرید.
  • سایت WebPageTest: یکی از بهترین سایت ها جهت تست سرعت سایت وردپرس، وب سایت WebPageTest می باشد. تنها کافیست وارد سایت ذکر شده شوید و سپس آدرس وب خود را وارد و سرچ نمائید تا از سرعت سایت خود مطلع شوید. همچنین این افزونه گزینه های دیگری مانند “تست پیشرفته” و “مقایسه بصری” وجود دارند که می توانید آنها را مورد بررسی قرار دهید.
  • ابزار Pingdom: این ابزار به شما این امکان را می دهد تا سرعت سایت خود را در هر نقطه از جهان بررسی کنید.

دلایل سنگین شدن وردپرس

چرا سایت وردپرس دیر لود میشه ؟ تا اینجای مطلب شما را با اهمیت سرعت وب سایت و همچنین ابزارهای تست سرعت سایت وردپرس آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم علت کند لود شدن سایت وردپرس و همچنین نحوه حل مشکل کند بودن وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

  1. بهینه نشدن جاوا اسکریپت
  2. وجود مشکلات در حافظه پنهان یا کش وب سایت
  3. وجود فایل ها و رسانه هایی با حجم های بالا
  4. حجیم بودن کدهای سایت شما
  5. فایل های از دست رفته باعث ایجاد خطا می شوند
  6. استفاده از هاست بی کیفیت
  7. حجم بالای فایل های CSS، HTML و JS
  8. پایگاه داده وردپرس به هم ریخته
  9. استفاده از قالب و افزونه های قدیمی
  10. قالب بی کیفیت
  11. کاهش تبلیغات در سایت

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین ابزارهای تست سرعت سایت؛ تست کننده سرعت وب سایت وردپرس

1- بهینه نشدن جاوا اسکریپت | علت دیر لود شدن سایت وردپرس

جاوا اسکریپت کدیست که وب سایت شما را برای کاربران کاربردی و تعاملی تر می کند. بدون آن، سایت شما بسیار کسل کننده و کند خواهد بود. با این حال، اگر جاوا اسکریپت شما به خوبی بهینه نشده باشد، می‌ تواند باعث کند شدن بارگذاری وب سایت شوند. در واقع؛ زمانی که یک مرورگر سعی می کند یک صفحه وب را نمایش دهد، در ابتدا باید فایل های جاوا اسکریپتی را که با آن مواجه می شود متوقف کرده و به طور کامل بارگذاری نماید. به طور کلی سه روش برای مقابله با رندر انسداد جاوا اسکریپت و بهینه شدن آن وجود دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی می کنیم:

  • فایل های جاوا اسکریپت خارجی را حذف کنید و به جای آن از جاوا اسکریپت درون خطی استفاده کنید.
  • از بارگیری ناهمزمان استفاده کنید.
  • بارگذاری جاوا اسکریپت را تا زمانی که بقیه صفحه برای کاربر قابل مشاهده باشد به تعویق بیاندازید.

2- وجود مشکلات در حافظه پنهان یا کش وب سایت | علت دیر باز شدن سایت وردپرس

در واقع کش نوعی حافظه است که در آن مرورگرها یک کپی از داده های ثابت سایت شما ذخیره می کنند تا آنها را در آینده به کاربران نمایش دهند. حال اگر مشکلاتی در حافظه پنهان سایت شما وجود داشته باشد ممکن است باعث شود که سرعت بارگذاری وب سایت شما کاهش پیدا کند. روش های مختلفی برای کش وردپرس وجود دارد که بهترین آن استفاده از افزونه می باشد. افزونه های مختلفی در این خصوص ارائه شده که بی تردید افزونه WP Super Cache یکی از بهترین آنها محسوب می شود.

وجود مشکلات در حافظه پنهان یا کش وب سایت | علت دیر باز شدن سایت وردپرس

این افزونه به طور خودکار درخواست هایی برای حذف داده های ذخیره شده برای یک صفحه یا پست پس از اصلاح آن ارسال می کند. این می تواند به جلوگیری از برخی مشکلات حافظه پنهان که ممکن است منجر به کاهش سرعت سایت شود کمک کند.

بیشتر بخوانید: آموزش جامع رفع خطای لودینگ المنتور در وردپرس

3- وجود فایل ها و رسانه هایی با حجم های بالا | دلایل سنگین شدن وردپرس

فایل ‌های رسانه‌ ای مانند تصاویر و ویدئو ها، معمولاً دارای حجم های بالایی می باشند. بهینه سازی آنها از طریق فشرده سازی می تواند به کاهش حجم آنها کمک کند که این موضوع به بهبود زمان بارگذاری سایت شما کمک می کند. خوشبختانه ابزارها و افزونه های مختلفی وجود دارد که می توانید از آنها برای فشرده سازی حجم رسانه های خود استفاده کنید تا سرعت بارگذاری سایت شما افزایش پیدا کند. به عنوان مثال: ابزار TinyJPG یک ابزار رایگان و انلاین می باشد که به شما کمک می کند تا حجم رسانه های خود را بدون افت کیفیت کاهش دهید.

همچنین افزونه های مختلفی در این خصوص مانند افزونه Smush وجود دارد که امکانات و قابلیت های مختلفی را برای بهبود و فشرده سازی رسانه های وردپرس در اختیار شما قرار می دهد.

دلایل سنگین شدن وردپرس

بیشتر بخوانید: رفع مشکل کندی سرعت پیشخوان وردپرس

4- حجیم بودن کدهای سایت شما | علت دیر لود شدن سایت وردپرس

حجیم بودن کدهای سایت یک علت سنگین شدن وردپرس محسوب می شود. هرچه مرورگر وب کاربر شما باید کد بیشتری را بارگیری کند، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا وب سایت شما قابل مشاهده شود. حال اگر کدنویسی سایت شما دارای کاراکترهای غیر ضروری و حجیم باشد، این می تواند باعث کاهش بارگذاری وب سایت شود. بنابراین ساده ترین روش برای حل این مشکل، حذف عناصر اضافی آنها می باشد.

دو افزونه محبوب برای انجام این کار وجود دارد. یکی افزونه Autoptimize و دیگری افزونه Fast Velocity Minify

  • افزونه Autoptimize: این پلاگین علاوه بر درون ‌سازی CSS و بهینه ‌سازی فایل‌ های جاوا اسکریپت، کدهای سایت شما را فشرده می کند.
  • افزونه Fast Velocity Minify: این افزونه فایل‌ های CSS و جاوااسکریپت را ادغام می‌ کند تا تعداد درخواست‌های مورد نیاز مرورگرها برای بارگذاری صفحات شما را کاهش دهد. همچنین کد های شما را نیز فشرده می کند.

5- فایل های از دست رفته باعث ایجاد خطا می شوند | علت دیر باز شدن سایت وردپرس

در برخی از مواقع ممکن است پس از نصب وردپرس، برخی از فایل ها از دست بروند. اگر این اتفاق بیفتد، کاربران زمان بارگذاری طولانی تری را تجربه خواهند کرد، زیرا درخواست های اضافی برای پیدا کردن فایل ها انجام می شود. حال اگر فایل‌ ها پیدا نشوند، باعث می شود که کاربر با خطای 404 مواجه ‌شود.

برای حل این مشکل، بهترین و سریع ترین روش این است که سایت خود را از آخرین نسخه پشتیبان خود بازیابی کنید. این باید فایل های از دست رفته را با نسخه های ذخیره شده در نسخه پشتیبان شما جایگزین کند.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطاهای نصب قالب به روش بسته نصبی

6- استفاده از هاست بی کیفیت | دلایل سنگین شدن وردپرس

بی تردید یکی از مهم ترین دلایل کاهش سرعت سایت با وردپرس ، استفاده از هاست های ارزان قیمت و بی کیفیت می باشد. میزبان سایت شما جایی است که وب سایت شما در آن قرار گرفته و به منابعی برای مقابله با ترافیک دسترسی دارد. اگر از یک سرور هاست اشتراکی یا یک طرح هاست ارزان قیمت استفاده می کنید، سایت شما قطعاً کند خواهد بود. در واقع فضای میزبانی شما سرعت حرکت اطلاعات و تحویل به کاربران را تعیین می کند، بنابراین اگر از هاست مناسب استفاده نکنید اطلاعات شما با سرعت بسیار کم به بازدیدکنندگان نمایش داده می شود.

 بنابراین برای حل این مشکل، حتماً یک هاست باکیفیت خریداری کنید. اگر نمی دانید که چه نوع هاستی را باید تهیه کنید، نگران نباشید، زیرا ما قبلاً در این خصوص توضیحاتی داده ایم که می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

7- حجم بالای فایل های CSS، HTML و JS | چرا سایت وردپرس دیر لود میشه

یک علت دیر لود شدن سایت وردپرسی دیگر، حجم بالای فایل های CSS، HTML و JS می باشد. بنابراین شما باید اقدام به فشرده سازی این فایل ها در سایت خود کنید. با کوچک کردن تمام فایل های CSS،HTML و JS زمان بارگذاری سایت شما به شدت افزایش پیدا می کند. برای انجام اینکار ساده ترین و بهترین روش، استفاده از افزونه های وردپرس همچون Minify و Autoptimize می باشد.

8- پایگاه داده وردپرس به هم ریخته | علت دیر لود شدن سایت وردپرس

برای اینکه سایت وردپرس خود را با سرعت بهینه اجرا کنید، باید از شر بهم ریختگی های پایگاه داده وردپرس خود خلاص شوید. نظرات هرزنامه، داده های استفاده نشده و محتوا فقط چند مورد هستند که باید یک روز در میان حذف کنید. می‌ توانید از افزونه‌ها برای انجام کارآمد این کار بدون اتلاف ساعت‌ها برای خودتان استفاده نمائید.

بیشتر بخوانید: معرفی 14 تا از بهترین افزونه های کاهش حجم عکس در وردپرس

9- استفاده از قالب و افزونه های قدیمی | علت دیر باز شدن سایت وردپرس

بی تردید یکی دیگر از دلایل سنگین شدن وردپرس ، وجود افزونه ها و قالب قدیمی در سایت می باشد. اگر به ‌روزرسانی‌ های قالب و افزونه‌ ها را نادیده بگیرید، این موضوع می تواند باعث کند شدن سایت شما شود. سعی کنید بالافاصله پس از ارائه نسخه بروزشده یک افزونه یا قالب، آن را بروزرسانی کنید.

علت دیر باز شدن سایت وردپرس

10- قالب بی کیفیت | دلایل سنگین شدن وردپرس

همانطور که تصایر با حجم بالا می تواند به شدت سرعت سایت شما را کاهش دهد، استفاده از قالب های پیچیده و بی کیفیت هم می تواند باعث کاهش سرعت سایت شما شود. در هنگام انتخاب قالب، سعی کنید حتماً یک قالب پولی خریداری کنید، زیرا این دسته از قالب ها کیفیت بالاتری نسبت به قالب های رایگان دارند.

11- کاهش تبلیغات در سایت | علت دیر لود شدن سایت وردپرس

یکی دیگر از عواملی که باعث کند شدن و دیر باز شدن سایت وردپرس می شود، وجود تبلیغات زیاد و مختلف در سایت می باشد. استفاده از کدهای تبلغیاتی در سایت به شدت می تواند روی سرعت سایت تاثیر منفی ایجاد کند و سرعت سایت را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های دیباگ کردن سایت وردپرسی | افزونه عیب یابی وردپرس

سوالات متداول

سرعت لود سایت چگونه بر سئو تاثیرگذار است؟

زمانی که کاربر وارد وب سایت شما می شود، انتظار دارد که خیلی سریع به هر انچه که می خواهد برسد. حال اگر سرعت بارگذاری وب شما پایین باشد، قطعاً بخش عمده ای از کاربران سایت شما را ترک می کنند که این موضوع علاوه بر اینکه باعث افزایش نرخ پرش کاربران می شود، بلکه باعث می شود که رتبه و سئوی سایت شما نیز کاهش پیدا کند.

دلیل دیر لود شدن پیشخوان وردپرس چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث کند شدن پیشخوان وردپرس شما شود که برخی از آنها شامل مواردی همچون: وجود افزونه های زیاد، استفاده از قالب نامناسب، تداخل افزونه ها، استفاده نکردن از کش وردپرس و... می باشد.

بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم سایت با وردپرس ساخته شده است؟ آموزش شناسایی و تشخیص سایت وردپرسی

جمع بندی: آموزش رفع مشکل کندی لود در وردپرس

چرا سرعت لود شدن سایت پایین است؟ یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که می تواند به بهبود رضایت مشتریان و افزایش رتبه سایت کمک کند، سرعت بارگذاری بالا می باشد. اگر سرعت لود شما پایین باشد، خیلی ساده مشتریان و همچنین جایگاه خود را نیز در نتایج از دست می دهید. ما در این مطلب دلیل لود ضعیف سایت وردپرس و نحوه رفع آن را به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: dreamhost

لیست مطالب

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش رفع خطای Gateway Timeout 504 در وردپرس

1022
0
خطای Gateway Timeout 504 یکی از خطاهای رایج وردپرس است که سایت شما را برای کاربران از دسترس خارج می کند و کاربر نمی تواند به شما دسترسی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر آدرس صفحه لاگین وردپرس

2290
0
تغییر صفحه لاگین وردپرس یک روش عالی برای محافظت از وب سایت وردپرس در برابر انواع حملات می باشد. اکثر هکرها برای نفوذ به سایت از صفحه لاگین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جامع ترجمه ی افزونه های وردپرس به زبان دلخواه خود

2228
0
آیا به ترجمه افزونه وردپرس به زبان دلخواه خود فکر کرده اید؟ بسیاری از افزونه های وردپرس سازگار با همه زبان ها بوده و به راحتی می توانند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

جستجوی سریع مطالب در وردپرس با Algolia

1972
0
فرقی نمی کند که شما یک سایت فروشگاهی با صدها محصول را اداره می کنید یا صاحب یک سایت آموزشی هستید و یا هر سایت دیگری، به هر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی راه اندازی آسان نسخه کلون از سایت وردپرسی در هاست اشتراکی

1636
0
اگر با توسعه سایت ها آشنایی نسبی داشته و در این رابطه تازه کار هستید یا برای مدتی سایت وردپرسی خود را مدیریت کرده اید اما خیلی در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت صفحه سایت وردپرس با المنتور

3758
0
محتوا و صفحات سایت شما یکی از مهم ترین بخش های هرنوع سایتی محسوب می شود. هر قالبی را که روی وب سایت وردپرسی خود نصب می کنید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزونه داپلیکیتور (Duplicator) | انتقال و بکاپ گیری سایت

3403
0
امروزه یکی از مهم ترین اقداماتی که باید حتماً با آن آشنایی داشته باشید، انتقال و بک آپ از سایت وردپرسی می باشد. وردپرس به عنوان محبوب ترین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه ثبت نام کاربران ایرانی در ChatGPT

516
0
ChatGPT یک ربات چت پیشرفته است که بر اساس معماری GPT-3.5 و GPT-4 ساخته شده است. این چت ربات مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند مکالمات معناداری با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب