آموزش جامع کاهش درخواست های HTTP برای بهبود بارگذاری سایت در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

سرعت همیشه یکی از نگرانی های توسعه دهندگان وب سایت ها بوده است، به خصوص اگر در سایت زیاد از تصاویر و ویدیو استفاده شود. به طور کلی؛ هر چقدر تعداد فایل های بارگذاری شده در سایت بیشتر شود، مسلماً می تواند روی سرعت سایت تایر منفی داشته باشد، علت آن هم این است که با افزودن هر فایل جدید، شما باید درخواست های HTTPS اضافی تولید کرده تا با مرورگر بازدیدکنندگان سایت شما ارتباط برقرار کند. حال آن درخواست ها می توانند باعث کندشدن وب سایت شوند. بنابراین برای جلوگیری از این مشکل بهتر است تعداد درخواست های http را کاهش دهید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با آموزش کاهش تعداد درخواست http در وردپرس با استفاده از روش های مختلف آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

منظور از درخواست های HTTP چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم شما را با نحوه کاهش درخواست های http در وردپرس آشنا کنیم، بهتر است در خصوص درخواست های HTTP بیشتر بدانید. به طور کلی؛ هنگامی که یک وب سایت می سازید، سایت شما دارای بخش های مختلف و زیادی است. شما فایل‌ های تصویری مختلفی را دارید که در یک صفحه استفاده می‌ کنید، شیوه نامه‌های CSS که ظاهر محتوا را کنترل می‌ کنند، فایل‌های جاوا اسکریپت که همه آن عملکرد جالب را اضافه می‌ کنند و بسیاری از موارد دیگر. حال وقتی شخصی از وب سایت شما بازدید می کند، مرورگر او به راهی برای دانلود تمام منابع مورد نیاز برای آن صفحه از سرور شما نیاز دارد. برای انجام این کار، درخواست های HTTP را برای هر منبع جداگانه به سرور ارسال می کند. زمانی که مرورگر وب آن فایل ها را دریافت کرد، می تواند صفحه وب را برای بازدیدکننده شما جمع آوری کند.

یک چیز مهم برای درک درخواست های HTTP این است که هر عنصر جداگانه یک درخواست HTTP جداگانه است. به عنوان مثال، اگر پنج فایل تصویری در یک صفحه وب دارید، مرورگر باید پنج درخواست HTTP جداگانه ارسال کند.

هرچه وب سایت شما درخواست های HTTP بیشتری داشته باشد، مسلماً کندتر بارگذاری می شود. بنابراین اگر می خواهید یک وب سایت سریع داشته باشید، باید تعداد درخواست های HTTP مورد نیاز سایت خود را بهینه سازی کرده و کاهش دهید.

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن نقشه تعاملی Google در سایت های وردپرسی

درخواست HTTP چیست و آیا این درخواست ها روی تجربه کاربری تاثیر می گذارند؟

هیچ چیز مهم تر از تجربه کاربری نیست. این چیزی است که بازدیدکنندگان سایت را ترغیب می کند تا مشترک سایت شما شده، محصولات شما را خریداری کنند یا اینکه وقت بیشتری را در سایت شما سپری کنند.

هر چیزی که باعث تهدید و وارد شدن خدشه به تجربه کاربری شود – حتی صفحه ای چند ثانیه طول می کشد تا بارگذاری شود – می توانید نرخ تبدیل سایت شما را به خطر بیاندازد.

اینجاست که شما باید اطلاعات کافی را در مورد درخواست HTTPS کسب کرده و بدانید که چرا این اتفاق می افتد: هر بار که کسی از سایت شما دیدن می کند یا هر بار که یکی از صفحات سایت شما را باز می کند، درخواستی از سوی مرورگر آنها به سرور شما ارسال می شود.

حالا نوبت به سایت میرسد تا هر آنچه که از وی خواسته شده را که شامل صفحه یا فایل می شود، برای مرورگر کاربر مذکور ارسال کند. این شامل متن، تصویر، ویدئو، فایل های CSS و جاوااسکریپت و حتی تصاویر مربوط به گراواتار می شود که در قسمت دیدگاه ها نمایش داده می شوند. هر فایل درخواست جداگانه ای از سوی خود به سمت سرور ارسال می کند.

به محض اینکه تمام درخواست های مذکور پردازش شده و فایل ها به مرورگر کاربر انتقال پیدا کنند، سایت شما در صفحه مرورگر کاربر قابل نمایش خواهد شد. اما اگر سایت وردپرس شما حاوی ده ها یا صدها فایل باشد که باید برای مروگر کاربر ارسال شوند، فکر می کنید چه بلایی سر سرعت بارگذاری سایت خواهد آمد؟

اصلا خبر خوبی نیست.

و این امر با توسعه سایت شما و دریافت بازدید های بیشتر از سوی کاربران و همزمان با آن دریافت درخواست های بسیار، به مراتب بسیار بدتر هم خواهد شد. برای مثال، ۴۰% از کاربران در برابر سایت هایی که باید بیش از سه ثانیه برای بارگذاری آنها منتظر بمانند، اصلا صبور نیستند. Kissmetrics همچنین گزارش داده است که یک ثانیه تاخیر در بارگذاری صفحه می توانید تا ۷% در نرخ تبدیل سایت شما تاثیر منفی داشته باشد.

با این تفاسیر باید به دنبال راهی باشید که این درخواست ها را کاهش داده که این کار با کاهش تعداد فایل هایی که میبایست منتقل شوند رابطه مستقیمی دارد.

راه حل این موضوع این نیست که از تصاویر یا محتوای پویای کمتری استفاده شود یا اینکه سبک طراحی سایت خود را تغییر دهید چرا که این کار بیشتر گیج کننده و آزار دهنده خواهد بود. در حالیکه برای این امر بیشتر سایز فایل ها و کمیت آنها مورد بحث بود و از این رو برای این کار راه های زیادی در وردپرس پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: نمایش علامت های تیک و چک باکس در وردپرس

کاهش تعداد درخواست http در وردپرس

خوشبختانه تکینک های مختلفی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها تعداد درخواست های http را کاهش دهید. بنابراین همراه ما باشید تا شما را با روش های کاهش تعداد ریکوئست های http آشنا کنیم.

1- ادغام فایل های CSS و Javascript

یکی از راه های کاهش تعداد درخواست http در وردپرس، ترکیب چندین فایل CSS و Javascript می باشد. برای انجام اینکار روش های مختلفی وجود دارد که یکی از ساده ترین و بهترین آنها استفاده از افزونه وردپرس می باشد. برای شروع، بسیاری از افزونه های کش وردپرس این ویژگی را دارند. این بدان معنی است که شما فقط باید افزونه را نصب و تنظیمات صحیح را برای ترکیب فایل های CSS و Javascript فعال کنید.

آموزش کاهش تعداد درخواست http در وردپرس

2- فشرده سازی فایل ها (HTML، CSS و Javascript)

فشرده سازی فرآیند حذف همه کاراکترهای غیر ضروری از کدهای منبع است. معمولاً چیزهایی مانند کاراکترهای فضای خالی و نظرات و… که برای افزودن خوانایی به کد استفاده می ‌شوند، اما برای اجرای آن لازم نیست. در واقع با فشرده سازی فایل ها، تعداد درخواست های HTTP سایت شما کم و در نتیجه سایت شما سریع تر بارگذاری می شود.

بیشتر بخوانید: آموزش استفاده از شورت کد در ابزارک های سایدبار وردپرس

3- فعال کردن قابلیت بارگذاری تنبل

یکی دیگر از روش های آموزش کاهش تعداد درخواست http در وردپرس ، فعال کردن قابلیت بارگذاری تنبل می باشد. این قابلیت به شما کمک می کند تا به صورت چشمگیری تعداد درخواست http را کاهش و سرعت سایت خود را افزایش دهید. بعد از اینکه این قابلیت در سایت شما فعال شود، تنها زمانی محتوا، تصاویر و … برای کاربر بارگذاری می شود که کاربر صفحه را به سمت پایین اسکرول کند، در غیر این صورت هیچ محتوایی بارگذاری نمی شود و در نتیجه سرعت سایت شما افزایش پیدا می کند. اگر قالبی که درحال استفاده کردن هستید از این قابلیت پشتیبانی نمی کند، می توانید تنها با نصب یک افزونه این ویژگی را به سایت خود اضافه کنید. اگر نمی دانید که از کدام افزونه استفاده کنید، به شما پیشنهاد می کنم که مطلب “بهترین افزونه های Lazy Load بارگذاری تنبل وردپرس” را مشاهده نمائید.

4- تصاویر غیر ضروری را حذف کنید

تصاویر از جمله مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی محسوب می شوند، اما اگر تعداد آنها بالا برود به مرور زمان می تواند باعث کاهش سرعت بارگذاری وب سایت شما شود. با این وجود، همیشه ایده خوبی است که در صورت امکان تصاویر اضافی را از سایت های وردپرس خود حذف کنید. اگر تصاویر کمتری داشته باشید، تعداد درخواست های HTTP در سایت خود را کاهش خواهید داد.

5- کاهش حجم فایل تصویر

کاهش درخواست های http در وردپرس

اگر بنا به هر دلیلی نیاز است تا از تصاویر زیاد در سایت خود استفاده کنید، پس برای جلوگیری از کند شدن سایت حتماً باید آنها را فشرده سازی نمائید. برای انجام اینکار می توانید از افزونه ها و ابزارهای آنلاین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: دلایلی برای عدم استفاده از قالب ها و افزونه های نال شده وردپرس

6- غیرفعال کردن افزونه های غیرضروری

داشتن افزونه های بیش از حد در سایت وردپرس شما می تواند باعث شود که سرعت بارگذاری سایت شما کاهش پیدا کند. افزونه های خود را بررسی کنید و آنهایی را که مورد نیاز شما نیستند را به صورت کامل از سایت خود حذف نمائید، با اینکار تعداد درخواست های HTTP نیز کاهش پیدا می کند.

7- از CDN استفاده کنید

کاهش تعداد درخواست http در وردپرس

یکی دیگر از روش های کاهش درخواست های http در وردپرس ، استفاده از CDN می باشد. آنها با ارائه محتوای ذخیره شده وب سایت به کاربران بر اساس مکان جغرافیایی کاربر کار می کنند و باعث می شود که سایت شما با سرعت بالاتری برای کاربران بارگذاری شود.

بیشتر بخوانید: ۲۴ افزونه حرفه‌ای وردپرس برای موفقیت کسب‌وکار در سال جدید

ابزاری برای بررسی درخواست ها و مشکلات مرتبط با آنها

خوشبختانه نیازی به ایفای نقش مهمان در سایت نیست. این شبیه این موضوع نیست که کاربران سایت با صفحه سفید مرگ مواجه شده و شما هم نمیدانید که علت این اتفاق چیست. ابزارهای زیادی وجود دارد که به شما کمک خواهند کرد تا بتوانید منشا این تاخیر در زمان بارگذاری سایت خود را پیدا کنید.

در زیر به برخی از این ابزارهای رایگان خواهیم پرداخت:

Google Chrome Developer Tools

اگر شما میخواهید نگاهی عمیق و جزئی به این موضوع داشته باشید و بدانید که هر المان چقدر زمان برای بارگذاری مصرف می کند و اینکه فایل در سایت وردپرس شما به چه صورت بارگذاری می شود، لحظه ای درنگ کرده و آن را در مروگر کروم خود باز کنید. به محض انجام این کار، به تب settings که با عنوان Developer Tools شناخته می شود مراجعه کنید.

 Developer Tools

پنل جدیدی در سمت راست صفحه باز خواهد شد. بر روی تب Network کلیک کنید، از این قسمت شما قادر خواهید بود تا هر آنچه که در سایت اتفاق می افتد را مرور کنید.

شما همچنین می تواند وارد جزئیات بیشتری شه و زمانی که هر المان برای بارگذاری تلف می کند را به راحتی مشاهده کنید تا با این کار المانی که از همه بیشتر زمان صرف می کند را شناسایی کنید.

بیشتر بخوانید: چگونه به صورت خودکار کلمات کلیدی را با لینک های وابسته در وردپرس پیوند دهید؟

Google PageSpeed Insights

البته که ابزار بالا تنها ابزار از سوی گوگل نیست که برای شناسایی این مشکلات و مشکلات مربوط به درخواست های HTTPS ارائه شده است. به صورت ایده آل، اگر شما از ابزار توسعه گوگل استفاده می کنید، میبایست به صفحه PageSpeed Insights نیز دسترسی داشته باشید.

PageSpeed Insights

به محض اینکه سایت خود را از طریق ابزار بالا تست کنید، می توانید نتایج مربوط به هر دو نسخه دسکتاپ و موبایل را برای سایت خود به راحتی مشاهده کنید.

هر دو ابزار معرفی شده در بالا به شما نمره ای از ۱۰۰ خواهند داد تا به شما نشان دهند که سایت شما در چه جایگاهی قرار داشته و از کیفیت بارگذاری در چه سطحی است و سپس نکاتی را به شما خواهند گفت تا به کمک آن نکات بتوانید سرعت بارگذاری سایت خود را بهبود ببخشید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های کاهش حجم عکس در وردپرس

GTmetrix

GTmetrix یکی دیگر از ابزار های مناسب برای ارزیابی سرعت بارگذاری سایت است که همانند سرویس های بالا به سایت شما و نحوه بارگذاری آن نمره ای را اختصاص خواهد داد.

GTmetrix

اما روشی که GTmetrix از آن برای این کار استفاده می کنید، قدری پیچیده تر و مطمئن تر از روشی است که گوگل استفاده می کند. علی رغم اینکه ممکن است وضعیت سایت خود را به صورت زرد یا قرمز ببینید، شما می توانید با بردن موس روی هر کدام از نمرات، متوسط نمره و متوسط زمان برای بارگذاری را نیز مشاهده کنید. این کار به شما دید واقعی تری از آنچه که سایت شما هست به شما نشان خواهد داد.

در ارزیابی که از سوی GTmetrix صورت میگیرد، شما می توانید نکاتی را در مورد اینکه چگونه می توانید سایت خود را بهینه سازی کنید، دریافت کنید. هر نکته در کنار خود امتیازی نیز دارد، که به شما نشان خواهد داد که تا چه میزان در اجرای آن موفق بوده اید. اگر میخواهید جزئیات دقیق تری از نکته مذکور داشته باشید، کافی است روی آیکون پیکان که در کنار هر نکته قرار دارد کلیک کنید تا به شما بگوید که کدام فایل ها نیاز به کار بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: آموزش فعال سازی رایگان ssl در دایرکت ادمین | چگونگی دریافت گواهی ssl در دایرکت ادمین

Pingdom

Pingdom بسیار شبیه به سرویس GTmetrix است و همانند آن عمل کرده و اطلاعاتی را در اختیار کاربر قرار میدهد.

Pingdom

تفاوت اصلی بین این دو ابزار احتمالا سرعتی است که این دو نتایج خود را به کاربر نمایش می دهند. البته نمیتوان ظاهر زیبای این سرویس را نیز نادیده گرفت.

درغیراینصورت، داده ها و نتایجی که دریافت میکنید تقریبا مشابه آن چیزی است که سرویس قبلی در اختیار شما قرار میدهد که دقیقا همان چیزی است که شما به آن نیاز دارید آن هم وقتی که میخواهید در زمان خود صرفه جویی کرده و مواردی که باعث ایجاد مشکل می شوند را شناسایی کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه رفع خطای درخواست اطلاعات FTP در وردپرس

WebPageTest

یکی دیگر از ابزارهایی که میخواهیم به آن اشاره کنیم، WebPageTest نام دارد.

WebPageTest

در حالیکه این سایت مقداری قدیمی است و نتایجی که نشان می دهد همانند دیگر سرویس ها به راحتی قابل خواندن نیستند، چیزی که نظر ما را نسبت به این سرویس جلب می کند وجود نوار های گرافیکی است که نشان می دهد که هر فایل و هر درخواست چقدر زمان صرف کرده است همانن سرویس GTMetrix.

در حالیکه داده های زیاد موجود در این صفحه می تواند برای کاربر گیج کننده باشد و هیچ نکته ای برای حل مشکل مورد نظر ارائه نشده است، نحوه تصویرسازی زمانی که هر درخواست صرف می کند در نوع خود جالب است. شما می توانید از این ابزار در کنار Google’s Developer Tools استفاده کرده تا بتوانید المان هایی که باعث ایجاد کندی در سایت می شود را بهتر شناسایی کنید.

بیشتر بخوانید: فعال سازی رایگان ssl در وردپرس | چگونه برای سایت وردپرسی اس اس ال رایگان دریافت کنیم؟

سوالات متداول

آیا کاهش تعداد درخواست http در وردپرس در سئوی سایت تاثیر دارد؟

بله. یکی از مهم ترین عوامل بهبود سئوی سایت، افزایش سرعت سایت می باشد. بنابراین هر چقدر تعداد درخواست http در وردپرس شما کمتر شود، سرعت سایت شما بیشتر و در نتیجه سئوی سایت شما بهینه می شود.

آیا با کاهش تعداد درخواست http در وردپرس سرعت سایت بهبود می یابد؟

بله. ساده ترین و بهترین روش برای افزایش بارگذاری سرعت سایت، کاهش تعداد درخواست http در وردپرس می باشد.

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای آپلود تصویر HTTP در وردپرس؛ 7 روش حل مشکل آپلود نشدن عکس

جمع بندی: آموزش کاهش تعداد ریکوئست های http در وردپرس

کارهای زیادی برای انجام در وردپرس وجود دارد، اما اینکه ببینیم چگونه همه این قالب های زیبا، افزونه های عالی و تصاویر خارق العاده میبایست با این حجم در یک مروگر به تنهایی بارگذاری شوند بسیار وحشتناک به نظر میرسد. اما با این وجود نباید ترسید: چرا که اگر با ابزاری که در بالا به معرفی آنها پرداختیم سایت خود را بررسی کرده و سپس با نه ترفندی که برای کاهش این درخواست ارائه کردیم سایت خود را بهینه کرده باشید، نیازی نیست در مورد سرعت بارگذاری سایت خود نگران باشید.

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



کمپین تبلیغاتی چیست؟ چگونه کمپین موفقی برای فروش طراحی کنیم

649
0
کمپین تبلیغاتی چیست؟ کمپین تبلیغاتی یک استراتژی خاص طراحی شده است که در رسانه های مختلف به منظور دستیابی به نتایج مطلوب مانند افزایش آگاهی از برند، افزایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

همه چیز درباره پینگ بک (pingbacks) و ترک بک (Trackbacks) در وردپرس

205
0
پینگ بک و ترک بک در اوایل تاریخ وبلاگ ‌نویسی به‌عنوان روش‌هایی برای اطلاع‌‌رسانی به ما در صورت وقوع اتفاقات خاص ایجاد شدند. این ابزارهای قدیمی هنوز هم ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نمایش صحیح قیمت محصولات در ووکامرس

466
0
اگر شما صاحب یک فروشگاه آنلاین مبتنی بر ووکامرس هستید، ممکن است با مشکل نمایش درست قیمت محصولات روبه رو شوید. مخصوصاً در کشور ایران که واحد پولی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه درون ریزی قالب المنتور

1647
0
المنتور بی تردید یکی از محبوب ترین صفحه سازهای وردپرس محسوب می شود که تاکنون ارائه شده است. یکی از دلایلی که باعث محبوبیت این صفحه ساز شده، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وب سرور چیست ؟ معرفی انواع وب سرور

257
0
پس از ایجاد یک وب سایت، باید آن در یک سرور وب بارگذاری شود تا در نهایت در دسترس کاربران قرار گیرد. به هر وب سایت یک آدرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ابزارهای بررسی رتبه کلمات کلیدی در گوگل؛ چگونه موقعیت وب سایت را بررسی کنیم؟

744
0
آیا شما صاحب یک فروشگاه آنلاین هستید؟ و یا اینکه یک وبلاگ دارید؟ فرقی نمی کند شما چه نوع وب سایتی را اداره می کنید، در هر صورت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کامل و رایگان نصب و کار با قالب وودمارت (Woodmart)

4504
0
قالب وودمارت بی تردید یکی از بهترین و پرفروش ترین قالب های فروشگاهی وردپرس در چند دهه گذشته می باشد که هزاران کاربر با استفاده از آن سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر رنگ لینک در وردپرس | ساده و تصویری

5773
3
لینک ها، یکی از بخش های مهم برای هر وب سایتی محسوب می شوند. به صورت پیش فرض، لینک هایی که در وردپرس وجود دارد ممکن خیلی جذاب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب