آموزش پیکربندی smtp در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید WP Mail SMTP را در سایت وردپرس خود راه اندازی کنید؟ به طور کلی؛ این یکی از بهترین افزونه های وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا به سادگی ایمیل های وردپرس را با استفاده از پروتکل انتقال نامه امن یا SMTP برای کاربران خود کنید. به صورت پیش فرض، وردپرس از تابع PHP Mail برای ارسال ایمیل های خود استفاده می کند. با این حال، بهتر است از SMTP استفاده کنید، زیرا ارسال پیام ها را بهتر انجام می دهد و همچنین می توانید از آن برای ارسال ایمیل از یک سرویس پستی شخص ثالث استفاده کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه پیکربندی smtp در وردپرس و آموزش تنظیمات SMTP در وردپرس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

WP Mail SMTP چیست و چرا برای ارسال ایمیل های وردپرس به آن نیاز دارید؟

قبل از اینکه بخواهیم شما را با آموزش فعال کردن SMTP در وردپرس آشنا کنیم، بهتر است در خصوص این پلاگین و نحوه کار آن بیشتر آشنا شوید.

افزونه WP Mail SMTP بهترین افزونه وردپرس SMTP در بازار است که این این امکان را برای شما فراهم می کند تا تمام ایمیل های وردپرس خود را با استفاده از یک سرور SMTP به راحتی ارسال کنید. هنگامی که سایت وردپرس خود را راه اندازی کردید، ممکن است متوجه شوید که هیچ ایمیلی از وردپرس دریافت نمی کنید. این شامل ایمیل های اطلاع رسانی وردپرس و ایمیل های افزونه فرم تماس وردپرس شما می شود. دلیل اینکه شما هیچ ایمیلی دریافت نکرده اید این است که وردپرس از تابع () PHP برای ارسال آنها استفاده می کند. از طرفی، اکثر شرکت های میزبان وردپرس آن را به درستی پیکربندی نمی کنند و برخی به سادگی آن را غیرفعال می کنند تا از سوء استفاده جلوگیری نمایند. ساده ترین راه حل برای این مشکل استفاده از SMTP برای ارسال ایمیل های وردپرس است. در ادامه همراه ما باشید تا شما را با نحوه اتصال smtp به وردپرس آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه All In One WP Security & Firewall 

نحوه پیکربندی smtp در وردپرس

تا اینجای مطلب شما را با smtp آشنا کردیم. حال در ادامه قصد داریم آموزش پیکربندی smtp در وردپرس را به صورت کامل در اختیار شما قرار دهیم. همراه ما باشید.

1- افزونه WP Mail SMTP را نصب کنید

در اولین قدم شما باید این افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. اگر در سایت خود از فرم ساز WPForms استفاده می کنید، میت وانید نسخه رایگان پلاگین WP Mail SMTP را از مخزن وردپرس در سایت خود نصب و فعال کنید. این افزونه هم اکنون در مخزن وردپرس دارای بیش از 3 میلیون نصب فعال می باشد.

برای نصب افزونه، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “افزونه ها” روی گزینه “افزودن جدید” کلیک کنید. سپس افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. همچنین اگر با طریقه نصب افزونه آشنایی ندارید، می توانید مطلب “چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟ راه های نصب پلاگین در وردپرس” را مشاهده کنید.

پس از اینکه افزونه برای شما فعال شد، بخشی به نام WP Mail SMTP در پیشخوان وردپرس شما ظاهر می شود که می توانید از آن بخش برای رفتن به تنظیمات افزونه استفاده کنید.

نحوه پیکربندی smtp در وردپرس

سپس در این صفحه چندین گزینه پیکربندی موجود را مشاهده خواهید کرد:

آموزش تنظیمات SMTP در وردپرس

در اینجا لیستی از همه آنها و آنچه که آنها پیکربندی می کنند آمده است:

  • از ایمیل (From Email): در این بخش باید آدرس ایمیلی را که می خواهید از طریق آن ایمیل ارسال کنید را وارد نمائید.
  • از نام (From Name): نامی که ایمیل های شما از آن ارسال می شود را وارد کنید.
  • میلر (Mailer): انتخاب کنید که آیا قصد دارید از تابع پیش‌فرض PHP () mail، یک حساب گوگل، جیمیل و یا سایر سرورهای SMTP استفاده کنید. حالت پیش ‌فرض، پیام‌ها را با استفاده از تابع () PHP بدون احراز هویت SMTP ارسال می ‌کند.
  • مسیر بازگشت (Return Path): بررسی کنید که آیا می‌خواهید مسیر برگشت ایمیل‌های خود را با ایمیل ارسالی مطابقت دهید یا خیر.

بیشتر بخوانید: اجاره سرور اختصاصی یا خرید کدام به صرفه است؟

نحوه پیکربندی وردپرس برای استفاده از  گوگل و جیمیل برای ارسال ایمیل

پس از فعال شدن افزونه، از بخش “WP Mail SMTP” روی گزینه “تنظیمات” کلیک کنید. در آنجا  گزینه گوگل/جیمیل را انتخاب کنید. سپس به یک  Client ID، Client Secret و Authorized Redirect URI نیاز خواهید داشت.

برای ایجاد این موارد، به داشبورد Google Cloud Console بروید و روی My Project در بالای صفحه و سپس New Project کلیک کنید. مقادیر دلخواه را برای نام، سازمان و مکان تنظیم و روی ایجاد کلیک نمائید.

سپس، در نوار کناری  Google Cloud Console، از بخش “APIs & Services” روی گزینه “کتابخانه” کلیک کنید. سپس در بخش جستجو عبارت gmail api را وارد و روی نتیجه Gmail API کلیک نمائید. سپس روی Enable کلیک کنید. پس از ان یک صفحه جدید برای شما باز می شود که باید در سمت راست بالای صفحه گزینه Create Credentials را انتخاب نمائید. سپ از منوی کشویی Gmail API را انتخاب و قبل از کلیک روی Next گزینه User Data را انتخاب کنید.

سپس از شما اطلاعات اولیه در مورد برنامه خود خواسته می شود. این اطلاعات به عموم نشان داده نخواهد شد و فقط برای استفاده شخصی خواهد بود. کافیست فیلدهای زیر را پر کنید:

  • App name: نام برنامه مورد نظر خود را وارد کنید.
  • User support email: آدرس ایمیل خود را از گزینه های ارائه شده انتخاب کنید.
  • App logo: می‌توانید به صورت اختیاری یک لوگو برای برنامه خود آپلود کنید.
  • Developer contact information: آدرس ایمیل خود را مجدداً وارد کنید.

در نهایت برای ادامه روی ذخیره و ادامه کلیک کنید.

در صفحه بعدی از منوی کشویی Web App را انتخاب کنید، که باید یک فیلد جدید ظاهر شود. بهتر است نام پیشنهادی که به صورت پیش فرض وارد شده است را بدون تغییر نگه دارید. سپس صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش آدرس های مجاز تغییر مسیر شوید. حال روی گزینه Add URI کلیک کنید. سپس یک فایل برای شما نمایان می شود که باید ورودی زیر را وارد کنید:

https://connect.wpmailsmtp.com/google/

پس از وارد کردن کد، روی دکمه Create کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن کوکی پاپ آپ در سایت های وردپرسی با افزونه Cookie Consent

سوالات متداول

Smtp چیست؟

پروتکل smtp، یک پروتکل انتقال ایمیل می باشد که از آن برای ارسال و دریافت نامه های الکترونیکی استفاده می شود.

چرا باید از smtp استفاده کنیم؟

SMTP به کاربران این امکان را می دهد تا ایمیل های خود را روی یک سرور و یا دانلود ها را روی یک سرور ذخیره کنند.

جمع بندی: تنظیم سرویس ارسال ایمیل SMTP در وردپرس

سرور پروتکل انتقال نامه ساده (SMTP) برای صاحبان وب سایت وردپرسی که اغلب برای بازدیدکنندگان خود ایمیل رد و بدل می کنند، بسیار مناسب می باشد. برای استفاده از این پروتکل، باید سرویس ایمیل خود را به یک ارائه دهنده SMTP شخص ثالث متصل و یک افزونه SMTP را در سایت وردپرس خود نصب کنید. ما در این مطلب چگونگی تنظیمات smtp در وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: siteground

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش اضافه کردن نقشه تعاملی Google در سایت های وردپرسی

3407
0
آیا قصد دارید یک نقشه تعاملی را در سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ به طور کلی؛ نقشه تعاملی به کاربران شما این امکان را می دهد تا مقصدها، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

درج لوگو روی محصولات با افزونه YITH WooCommerce Watermark

4230
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز با آموزش افزونه YITH WooCommerce Watermark همراه ما باشید. در این مقاله قصد داریم شما را با افزونه ای آشنا کنیم که به وسیله ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه کش مرورگر و وبسایت را خالی کنیم

5067
2
در بسیاری از مواقع پاک کردن کش مرورگر می تواند بسیاری از خطاهای رایج وردپرس را از بین ببرد. اما کش مرورگر به چه معناست و چگونه کش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه حذف نام نویسنده از نوشته ها و برگه های وردپرس

7961
0
آیا میخواهید نام نویسنده را از پستهای وردپرس خود حذف کنید؟ به طور پیش فرض، وردپرس گزینه ای برای انتشار مقالات بدون نام نویسنده ندارد. در این آموزش، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ورود از طریق حسابِ گوگل در وردپرس به وسیله افزونه Google Apps Login

3531
0
با سلام خدمت دوستان عزیز همانطور که می دانید گوگل برنامه های مختلفی را برای توسعه دهندگان ارایه می دهد،یکی از ابزار هایی که خیلی هم کارایی بالایی دارد ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل (Cpanel) + ویدیو آموزشی

3360
0
وردپرس به عنوان محبوب ترین سازنده وب سایت در جهان شناخته می شود. بیش از 39٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس ایجاد شده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه ایجاد ویدئو نمونه کارهای ویدئویی در وردپرس

1569
0
آیا می خواهید یک نمونه کار ویدئویی در وردپرس ایجاد کنید؟ به طور پیش فرض شما به راحتی می توانید فیلم ها را در وردپرس جاسازی کنید، اما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست

760
0
آیا قصد دارید وردپرس را از یک سرور محلی به یک سایت زنده منتقل کنید؟ استفاده از وردپرس در سرور محلی یا همان لوکال هاست یک روش معمول ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب