آموزش رفع خطای Maximum Execution Time در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

آیا زمانی که قصد دارید یک افزونه یا قالب را در سایت خود بروزرسانی کنید با خطای Maximum Execution Time مواجه می شوید؟ این یک خطای رایج برای کاربران وردپرس است که به طور معمول زمانی رخ می دهد که یک اسکریپت PHP در وردپرس برای اجرای زمان طولانی طول بکشد و به حداکثر محدودیت زمانی تعیین شده توسط سرور میزبانی وردپرس شما برسد. زمانی مهم است زیرا به جلوگیری از سوءاستفاده از منابع سرور کمک می کند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با آموزش رفع خطای Maximum Execution Time به صورت کامل آشنا کنیم. همراه ما باشید.

منظور از خطای Maximum Execution Time در وردپرس چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم شما را با آموزش رفع ارور Maximum Execution Time آشنا کنیم بهتر است در خصوص این خطا اطلاعات بیشتری کسب کنید. به طور کلی وردپرس به همراه افزونه ها و قالب به زبان برنامه ریزی PHP کدگذاری شده است. این بدان معنی است که وقتی شما در حال کار با وب سایت وردپرس هستید، اسکریپت های PHP دائماً اجرا می شوند. به صورت پیش فرض  اسکریپت ها اغلب توسط سرور میزبانی شما در معرض محدودیت زمانی 30 ثانیه ای قرار می گیرند. این کار برای جلوگیری از استفاده بیش از حد از منابع سرور انجام می شود. برای بسیاری از شرکت های ارائه دهنده هاست ممکن است این تایم بالا یا پایین باشد، اما اکثر شرکت ها به صورت پیش فرض 30 ثانیه را در نظر می گیرند. حال اگر یک اسکریپت اجرای در بازه زمانی 30 ثانیه کامل نشود، ممکن است با خطای Maximum Execution Time مواجه شوید.

 بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای پوشه هدف از قبل موجود است در وردپرس

در اکثر مواقع این خطا زمانی که قصد بروزرسانی یک قالب یا افزونه وردپرس را دارید رخ می دهد. این خطا همچنین ممکن است با پیام های مختلف نمایش داده شود. به عنوان مثال ممکن است در پیشخوان وردپرس خود ارور Maximum execution time of 30 seconds exceeded را مشاهده کنید. همچنین این خطا می تواند به عنوان یک پیام خطای وردپرس عمومی با عبارت The site is experiencing technical difficulties نشان داده شود.

آموزش حل خطای Max execution time

تا اینجای مطلب شما را با خطای Max execution time و دلایل رخ دادن آن تا حدودی آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم نحوه برطرف کردن خطای Maximum Execution Time را با استفاده از روش های مختلف به شما عزیزان آموزش دهیم. همراه ما باشید.

در واقع ما می خواهیم دو نوع راه حل دائمی و موقت را برای حل این مشکل به شما آموزش دهیم. راه حل دائمی شامل غیرفعال کردن افزونه ها و قالب سایت است. راه حال موقت استفاده از افزونه، افزایش زمان اجرای PHP و… می باشد که در ادامه مطلب آنها را به شما توضیح می دهیم.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای سایت پیش رو حاوی برنامه های مضر است در وردپرس

1- نحوه رفع خطای Maximum Execution Time در وردپرس با غیرفعال کردن افزونه ها

همانطور که قبلاً هم اشاره شد، خطای max_execution_time وردپرس به دلیل محدودیت زمانی در اسکریپت PHP رخ می دهد. اما ما باید بدانیم که اسکریپت PHP برای رفع خطای چه چیزی اجرا شده است. در بیشتر موارد افراد هنگام نصب افزونه یا یک قالب وردپرس با این خطا روبرو می شوند. این بدان معنی است که افزونه یا قالب باعث ایجاد خطا شده است.

بنابراین برای رفع دائمی خطای Maximum Execution Time در وردپرس در اولین قدم شما باید افزونه یا قالب را از وب سایت خود حذف کرده و آن را با یک گزینه دیگرجایگزین کنید.

برای انجام اینکار؛ در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “افزونه ها” روی گزینه “افزونه های نصب شده” کلیک کنید. سپس تمامی افزونه های موجود را انتخاب و سپس از منوی کشویی بالای صفحه گزینه “غیرفعال کردن” را انتخاب کنید.

آموزش رفع ارورMaximum Execution Time

همچنین به روزرسانی های متعدد افزونه ها و قالب نیز می تواند باعث ایجاد انواع خطا در سایت شما شوند. بنابراین توصیه می کنیم از به روزرسانی های دسته جمعی و اجرای به روزرسانی ها یک به یک جلوگیری کنید.

پس از اینکه افزونه های سایت شما غیرفعال شد، وارد سایت خود شوید و مشاهده کنید که آیا خطای Maximum Execution Time به شما نشان داده می شود یا خیر؟ در صورتی که دیگر این خطا را مشاهده نمی کنید، این یعنی یکی از افزونه های سایت شما مخرب بوده و باعث شده که خطا در سایت شما رخ دهد. بنابراین باید یکی یکی افزونه های خود را فعال کنید تا در نهایت بتوانید افزونه مخرب را شناسایی و حذف نمائید.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه رفع خطای SSL در وردپرس

2- آموزش رفع خطای محدودیت تایم در وردپرس با افزایش زمان اجرای  PHP

یکی از ساده ترین روش ها برای افزایش زمان اجرای  PHPدر سایت، تغییر فایل wp-config.php در هاست می باشد.

اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این بسیار مهم است، زیرا در صورتی که در حین تغییر فایل با مشکل مواجه شدید، می توانید اطلاعات سایت خود را حفط نمائید. بنابراین بهتر است حتماً یک نسخه کامل از تمامی اطلاعات سایت خود داشته باشید.

برای انجام اینکار، وارد هاست سی پنل خود شوید.

آموزش حل خطای Max execution time

سپس وارد File Manager شوید. به پوشه public_html بروید و پرونده wp-config.php را در آن پوشه پیدا خواهید کرد. حال باید روی پرونده WP-Config کلیک راست کرده و دکمه ویرایش را انتخاب کنید.

آموزش رفع خطای محدودیت تایم در وردپرس

سپس به انتهای فایل بروید و کد زیر را درست قبل از کد /* That’s all, stop editing! Happy blogging وارد نمائید:

set_time_limit(300);

در نهایت روی دکمه Save Changes کلیک تا تغییرات شما اعمال شود و فایل را ببندید.

نحوه برطرف کردن خطای Maximum Execution Time

3- طریقه حل مشکل Maximum Execution Time با افزایش فایل htaccess

اگر سرور وب شما از htaccess پشتیبانی می کند، می توانید با استفاده از پرونده .htaccess زمان اجرای PHP را نیز افزایش دهید. برای اینکار وارد کنترل پنل هاست خود شده و سپس وارد بخش File Manager شوید. بعد از آن وارد پوشه Public_HTML شوید. حال در این پوشه می توانید فایل htaccess را پیدا کنید. بعد از پیدا کردن فایل، روی آن راست کلیک کرده و گزینه ویرایش را انتخاب نمائید. سپس کد زیر را در انتهای پرونده وارد کنید:

php_value max_execution_time 300

در نهایت فایل را ذخیره و ببندید.

 بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل به ‌روزرسانی دیگری در جریان است در وردپرس

4- رفع خطا Maximum Execution Time Exceeded در وردپرس با افزایش فایل php.ini

برای انجام اینکار، وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس مسیر Manager File → Public_html را طی کنید. حال فایل Php.ini را در این پوشه مشاهده خواهید کرد. سپس روی فایل راست کلیک کرده و روی دکمه ویرایش کلیک کنید. بعد از آن کد زیر را در انتهای فایل اضافه و تغییرات خود را ذخیره کنید:

max_execution_time = 300

5- آموزش رفع خطای Maximum Execution Time با افزونه

چگونگی رفع خطای Maximum Execution Time

افزونه های رفع خطای Maximum Execution Time

افزونه های مختلفی در این خصوص ارائه شده است که شما می توانید به دلخواه خود از آنها استفاده کنید که ما در ادامه مطلب قصد داریم 2 مورد از آنها را به شما عزیزان معرفی کنیم.

– چگونگی رفع خطای Maximum Execution Time با افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded

یکی از افزونه هایی که می توانید در این خصوص استفاده کنید، پلاگین WP Maximum Execution Time Exceeded می باشد. از آنجا که این خطا توسط یک افزونه ایجاد می شودبنابراین ممکن است از استفاده از یک افزونه برای رفع مشکل یک گزینه مناسب برای شما باشد. با کمک این افزونه نیازی نیست هیچ یک از فایل های هاست خود را افزایش دهید. زیرا این افزونه قادر است کدی را به فایل htaccess شما می دهد که مدت زمان 300 ثانیه را برای اجرای PHP اضافه می کند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. پس از آن نیازی به هیچ گونه پیکربندی نخواهید داشت و به صورت خودکار انجام می شود.

– رفع خطای Maximum Execution Time با افزونه WP Tools by Bill Minozzi

این یکی دیگر از افزونه های محبوب است که می توانید به صورت رایگان در مخزن وردپرس آن را پیدا و در سایت خود نصب کنید. بعد از نصب و فعال سازی افزونه در سایت، گزینه ای به نام WP Tools در منوی پیشخوان شما ظاهر می شود. حال شما باید از ان روی گزینه Settings کلیک کنید. پس از آن وارد بخش General Settings شوید. حال در این صفحه باید گزینه Add Max Execution Time Limit را پیدا کنید. این حد مجاز اجرای فعلی خود را به شما نشان می دهد که از منوی کشویی می تواند به 120 ثانیه افزایش یابد.

آموزش رفع خطای محدودیت تایم در وردپرس

سپس سعی کنید افزونه یا موضوعی را که باعث ایجاد خطا شده است، به روز کنید. اگر هنوز خطایی را نشان می دهد احتمالاً باید محدودیت زمانی را به 300 ثانیه افزایش دهید.

 بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای Failed To Load Resource در وردپرس

سوالات متداول

خطای Max execution time چیست؟

وردپرس محدوده زمانی 30 ثانیه ای است که برای هر اسکریپت PHP برای اجرای و تکمیل در آن ساخته شده است. حال اگر اجرای پی اچ پی بیشتر از آن طول بکشد ممکن است با این خطا مواجه شوید.

علت بروز خطای Max execution time چیست؟

این یک خطای رایج وردپرس است که زمانی رخ می دهد که یک اسکریپت PHP در وردپرس برای اجرای زمان طولانی طول بکشد و به حداکثر محدودیت زمانی تعیین شده توسط سرور میزبانی وردپرس شما برسد.

جمع‌بندی

حداکثر زمان اجرای بیش از خطا در وردپرس اتفاق می افتد زیرا PHP زبان برنامه نویسی در پشت وردپرس محدودیت زمانی برای مدت زمان اجرای یک اسکریپت دارد. این محدودیت برای جلوگیری از سوء استفاده از سرورهای وب وجود دارد. اگر یک اسکریپت PHP در سایت وردپرس شما بیش از این زمان تعیین شده طول بکشد، حداکثر زمان اجرای را از خطا فراتر می برد و باعث می شود که با خظا مواجه شوید. ما در این مطلب آموزش حل خطای Max execution time را با استفاده از روش های مختلف در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: themeisle

درباره نویسنده



زهرا تاجیک
( عضو از 5 سال قبل )
  • 147 نوشته
  • 147 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
مدیر بخش بروزرسانی و ترجمه محصولات

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



دریافت اسکرین شات از وردپرس با Browser Shots

1566
0
بسیاری از دوستان وردپرسی میخواهند از سایت خود یک اسکرین شات تهیه کنند اما با مشکل پیدا کردن یک سایت مناسب برای این امر یا سایر موارد روبرو ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اشتراک گذاری محتوای وردپرس در شبکه های اجتماعی با MashShare

2120
0
عرض سلام و احترام خدمت همه ی دوستان و همراهان عزیز سایت نوین وردپرس. با یکی دیگر از آموزش های قالب های رایگان وردپرسی در خدمت شما هستیم. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ورود به سایت از طریق فیسبوک

2081
2
با سلام شما با خواندن این آموزش می توانید به وسیله فیسبوک وارد سایت شوید .پس با ما همراه باشید تا نحوه کار را به شما آموزش بدهیم. همانطور که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن فونت فارسی به افزونه Revolution Slider

181
0
ساختن یک اسلایدر عالی برای هر نوع وب‌سایتی بسیار مهم است. برای اینکه بتوانید اسلایدرهای جذابی ایجاد کنید تا مخاطبان خود را به محتوای خود درگیر کنید، ساده‌ترین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مقایسه افزونه آیتم سکوریتی و وردفنس

291
0
به دنبال بهترین افزونه های امنیتی وردپرس برای محافظت از سایت وردپرس خود در برابر بدافزارها یا عوامل مخرب هستید؟ فرقی نمی کند که شما چه نوع سایتی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه فرم ورود ای جکس و سفارشی به وردپرس login-with-ajax

2886
0
با سلام خدمت شما کاربران عزیز امروز می خواهیم یک افزونه رایگان را در اختیار شما بگذاریم.این افزونه رایگان login-with-ajax نام دارد، خیلی از کاربران سایت می خواهند در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی ۷ افزونه صفحه ساز با قابلیت کشیدن و رها کردن

1704
2
هنگامی که شما میخواهید طرح صفحه یا برگه خود را تنظیم کنید میتوانید براحتی با ویژگی کشیدن و رها کردن صفحات خود را تنظیم کنید. شما این کارها ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

درج لوگو روی محصولات با افزونه YITH WooCommerce Watermark

4295
0
با سلام خدمت شما دوستان عزیز با آموزش افزونه YITH WooCommerce Watermark همراه ما باشید. در این مقاله قصد داریم شما را با افزونه ای آشنا کنیم که به وسیله ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب