۱۲ نکته برای کاهش نرخ پرش و افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

درک نرخ پرش، رابطه آن با تبدیل کاربران و نحوه کاهش آن برای موفقیت هر نوع وب سایتی بسیار مهم است. یک استراتژی برای کاهش نرخ پرش یک راه عالی برای استفاده حداکثری از ترافیکی است که آنلاین دریافت می‌ کنید که این باعث می شود که مشتریان بیشتری کسب نمائید. افزایش نرخ پرش یکی از مشکلات شایعی است که بسیاری از کسب و کارها با آن مواجه می باشند. منظور از افزایش نرخ پرش این است که وقتی کاربر وارد وب سایت شما می شود، بدون اینکه تعاملی داشته باشد و یا صفحات مختلفی را مشاهده کند، سایت شما را ترک می کند که این می تواند به شدت روی سئو و رتبه سایت شما تاثیر منفی داشته باشد. بنابراین شما به عنوان مدیر سایت باید این مشکل بزرگ را رفع کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با راه های کاهش نرخ پرش با استفاده از روش های مختلف آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

نرخ پرش یا Bounce Rate چیست؟

نرخ پرش وب سایت شما درصد افرادی است که در صفحه ای از وب سایت شما قرار می گیرند و سپس آن را ترک می کنند. آنها روی لینک دیگری در سایت شما کلیک نمی کنند یا از صفحه دوم سایت بازدید نمی کنند. این شاخص درصد کل بازدیدهایی را که بدون بازدید از صفحات دیگر یا بلافاصله پس از ورود از وب سایت شما خارج می شوند را به شما نشان می دهد.

نرخ پرش بر اساس تعداد کل بازدیدهای یک صفحه ای تقسیم بر تعداد کل ورودی های یک وب سایت محاسبه می شود. به عنوان مثال، اگر صفحه اصلی یک وب سایت در طول یک ماه 1000 بازدیدکننده داشته باشد و 500 نفر از این بازدیدکنندگان پس از مشاهده صفحه اصلی بدون مراجعه به هیچ صفحه دیگری، سایت را ترک کنند، آنگاه نرخ پرش صفحه اصلی 50 درصد خواهد بود.

نرخ پرش و نرخ خروج هر دو به عنوان پروکسی برای تعامل وب سایت استفاده می شوند، اما تفاوت های مختلفی بین این دو وجود دارد. نرخ پرش تعداد کاربرانی را که بدون بازدید از هیچ صفحه دیگری در وب سایت وارد و خارج می شوند را اندازه گیری می کند، اما نرخ خروج تعداد کاربرانی که از یک صفحه خاص از یک وب سایت خارج می شوند را محاسبه می کنند.

چرا باید نرخ پرش سایت را کاهش دهیم؟

همانطور که احتمالاً متوجه شده اید، بازدیدکنندگانی که سایت شما را ترک می کنند، یک فرصت از دست رفته محسوب می شوند. آنها کاربرانی هستند که از روش های مختلف به سایت شما وارد شده اند، اما بدون هیچ دلیلی و بدون اینکه صفحات مختلف سایت شما را مشاهده نمایند، سایت شما را ترک می کنند. در بازاریابی دیجیتال؛ مهم نیست که شما روزانه صدها و یا هزاران بازدیدکننده داشته باشید، بلکه مهم این است که چندنفر آنها به مشتری تبدیل می شوند.

نرخ پرش سایت بسیار مهم است، زیرا اگر افزایش پیدا کند می تواند تاثیرمنفی روی عملکرد و رتبه وب سایت داشته باشد. در صورتی که شما بتوانید یک سایت بی عیب و نقص و جذاب همراه با محتواهای مفید طراحی کنید، در این صورت بازدیدکننده ترغیب می شود که سایر صفحات مختلف سایت شما را مشاهده کند و هر صفحه جدیدی که بازدید می کنند یک گام به یک تبدیل نزدیک تر است. همچنین کاربرانی که مدت طولانی تری در سایت شما می مانند، احتمال بیشتری وجود دارد که در آینده مجدداً به سایت شما وارد شوند. این می تواند منجر به فروش، آگاهی از برند و وفاداری بیشتر آنها شود.

بیشتر بخوانید: سایت های مشابه ویرگول؛ چطور وبسایت هایی شبیه سایت ویرگول بیابیم؟ 

 

نرخ پرش متوسط + یک نرخ پرش خوب چیست؟

شاید برای شما جای سوال باشد که یک نرخ پرش خوب چیست؟ خب قانون کلی به صورت زیر است:

  • بیش از ۸۰% » بسیار بد
  • بین ۷۰ تا ۸۰ درصد » ضعیف
  • بین ۵۰ تا ۷۰ درصد » متوسط
  • بین ۳۰ تا ۵۰ درصد » عالی
  • ۲۰% یا کمتر از آن معمولا به خاطر خطایی ردیابی و ارزیابی است (ناشی از تکرار کد آنالیز، اجرای نادرست ردیابی فعالیت کاربران در سایت، افزودنی هایی نظیر live-chat).

با اینکه متر و معیارهای بالا برای شروع مناسب هستند، نرخ پرش بسته به کسب و کاری که دارید و محتوایی که در سایت خود جای داده اید متفاوت است. به چارت زیر نگاه کنید تا بسته به هر نوعی از کسب و کار، نرخ پرش متوسط مربوط به آن را ببینید:

چارت نرخ پرش سایت های مختلف

اگر نرخ پرش سایت شما بیشتر از نرخ پرش متوسط است، علت آن میتواند هر یک از دلایل ذیل باشد: سرعت کند بارگذاری، ناوبری ضعیف، طراحی بد، امکان پایین استفاده از سایت، فقدان call-to-action های واضح و مواردی از این دست.

راه های کاهش Bounce Rate

با تمام آن نکاتی که در این بخش مطرح شد، می ‌توان با اطمینان گفت که تلاش برای کاهش نرخ پرش در هر شرایطی می تواند برای شما مفید باشد. بنابراین همراه ما باشید تا شما را با نحوه کاهش نرخ پرش با استفاده از ترفندهای مختلف آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: زیباترین قالب های وردپرس | لیست 35 قالب زیبا و پرطرفدار در جهان 

1- تجزیه و تحلیل سایت

یکی از روش های کاهش نرخ پرش، اصلاح نحوه اندازه‌گیری متریک است. نرم افزار تجزیه و تحلیل مانند گوگل آنالیتیکس، بازدیدکنندگان شما را تجزیه و تحلیل می کند، حتی اگر کاربر زمان قابل توجهی را در صفحه صرف کند و با موارد موجود در صفحه تعامل داشته باشد، تا زمانی که آن بازدیدکننده بدون مشاهده صفحات دیگر، سایت را ترک کند. نگاهی به تجزیه و تحلیل خود برای شناسایی منابع مختلف ترافیک کاربران می تواند برای شناسایی مکان هایی که نرخ پرش وب سایت شما بیشتر نیاز به بهبود دارد مفید باشد.

2- طراحی جذاب وب سایت و قابلیت استفاده در تمامی دستگاه ها

علاوه بر نمایش محبوب ‌ترین و مرتبط ‌ترین محتوا، شما باید طراحی و ریسپانسیو بودن وب ‌سایت خود را نیز بهبود ببخشید تا آن را برای بازدیدکنندگان جذاب ‌تر کنید. اگر وب سایت شما جذاب نباشد و یا اینکه در دستگاه های مختلف به خوبی نمایش داده نشود، این باعث می شود که کاربر خیلی سریع سایت شما را ترک کند که این موضوع باعث افزایش نرخ پرش سایت شما می شود. برای اینکه سایت شما جذاب و استاندارد به نظر برسد، باید فعالیت‌هایی مانند: بهبود کیفیت گرافیک، استفاده از کنتراست رنگ خوب و تغییر اندازه و فاصله فونت و بسیاری از موارد دیگر را رعایت کنید تا محتوای شما خواناتر شود.

سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که کاربران بتوانند با کمترین کلیک آنچه را که به دنبال آن هستند را پیدا کنند. ارائه یک نوار جستجوی بزرگ و همچنین ساختار ناوبری واضح می تواند تعامل را بهبود بخشد، به خصوص اگر وب سایت شما طیف گسترده ای از محصولات یا خدمات را ارائه می دهد. همچنین منوهای پیمایش شما باید ساختار سلسله مراتبی واضحی داشته باشند.

استفاده از طراحی ریسپانسیو نیز می تواند به شدت روی کاهش نرخ پرش شما تاثیر داشته باشد. با افزایش درصد بازدید از دستگاه های تلفن همراه، ریسپانسیو بودن سایت اکنون یکی از الزامات هر نوع وب سایتی بشمار می رود. ممکن است صفحات سایت شما روی دسکتاپ بسیار جذاب باشد، اما همان صفحات روی موبایل اصلاٌ جذابیتی نداشته باشد. بنابراین شما باید صفحات خود را به گونه ای طراحی کنید که در تمامی دستگاه های مختلف به بهترین شکل به کاربران نمایش داده شود.

یکی از راه حل های کاربردی مهم که می تواند به کاهش نرخ پرش شما کمک کند، زمان بارگذاری صفحه است. بررسی‌ها نشان می ‌دهد که کاربران در صورتی که بارگذاری آن بیش از چند ثانیه طول بکشد، احتمالاً از صفحه‌ای دور می ‌شوند. ابزارهای تست مختلفی وجود دارد که می تواند زمان بارگذاری صفحه را تشخیص دهد و به شما در رفع این مشکل کمک کند. در آخرین نکته قابلیت استفاده، حذف تبلیغات پاپ آپ و سایر عناصر پر داده از سایت شما نیز می تواند نرخ پرش را کاهش دهد.

3- متوجه شوید که چرا بازدیدکنندگان خیلی سریع سایت شما را ترک می کنند

شما افرادی را دارید که وارد فروشگاه شما می شوند، به اطراف نگاه می کنند و خارج می شوند. اولین سوال شما چیست؟ باید از خود بپرسید چه چیزی باعث شده که اینقدر سریع سایت شما را ترک کنند. آیا به دلیل چیدمان فروشگاه بود؟ آیا ناهماهنگی های مختلفی در سایت دیده می شود؟ هر پاسخی که برای این سوالات پیدا می کنید، می تواند باعث شود که بتوانید نرخ پرش سایت خود را کاهش دهید.

4- ترافیک و محتوای خود را بهینه کنید

قبل از بهینه سازی سایت خود برای کاهش نرخ پرش ترافیک، ابتدا باید ترافیک و محتوای خود را بهینه کنید. ترافیکی که به سایت خود هدایت می کنید باید به آنچه ارائه می دهید علاقه مند باشند.

5- از پنجره های پاپ آپ کم استفاده کنید

بحث های زیادی وجود دارد که آیا پنجره های پاپ آپ برای سایت شما مضر هستند یا مفید. قطعاً پنجره‌ های پاپ آپ مزایای مختلفی را به همراه دارند که برخی از آنها عبارت هستند از:

  • توانایی برجسته کردن یک چیز خاص برای کل مخاطبان
  • افزایش نرخ انتخاب یک گزینه خاص
  • نمایش تخفیف های فروشگاه
  • و…

علی رقم مزیت های آن؛ معایبی نیز دارند. به عنوان مثال: برخی می گویند که آنها از تجربه کاربری کلی یک وب سایت کم می کنند و باعث اذیت شدن کاربران می شوند. اما در مجموع، اگر یکی از اولویت‌ های اصلی شما کاهش نرخ پرش سایت است، بنابراین بهتر است تا حد امکان ازپنجره های پاپ آپ در سایت خود استفاده نکنید.

6- از منوهایی با ساختار مناسب استفاده کنید

یکی دیگر از روش ها برای طریقه کاهش نرخ پرش برای افزایش فروش این است که از منوهایی با ساختار مناسب استفاده کنید. منوها یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی محسوب می شوند که باعث می شوند تا کاربران بتوانند در صفحات مختلف سایت شما حرکت کنند.

7- بهینه سازی سرعت بارگذاری سایت

یکی از مهم ترین راه های کاهش نرخ پرش ، بهینه سازی سرعت بارگذاری سایت می باشد. زمانی که یک کاربر وارد سایت شما می شود و می خواهد صفحات مختلف را مشاهده کند، اگر سرعت سایت شما پایین باشد به احتمال خیلی زیاد سایت شما را ترک خواهد کرد. حتی چند ثانیه تاخیر در بارگذاری سایت هم می تواند باعث افزایش نرخ پرش شود. روش های مختلفی برای افزایش سرعت بارگذاری سایت وجود دارد که برخی از آنها عبارت هستند از:

  • کش کردن سایت
  • فشرده سازی تصاویر
  • استفاده از CDN
  • استفاده نکردن از افزونه های زیاد
  • استفاده از قالب استاندارد و بهینه شده
  • و بسیاری از موارد دیگر

همچنین پلاگین های مختلفی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا سرعت سایت خود را بالا ببرید. اگر با این دسته از افزونه ها آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می کنم که مطلب “ 12 مورد از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرسی” را مشاهده نمائید.

8- از ویدیو برای تشویق کاربران استفاده کنید

از جمله راه های کاهش نرخ پرش می توان به ویدیو اشاره کرد. ویدیوها یکی از عوامل مهمی هستند که کاربران را ترغیب می کنند که برای مدت زمان طولانی تر در سایت بمانند و توجه کاربران را به خود جلب می کنند. می توانید در حوزه کاری خود از ویدیوهای مختلف نیز استفاده کنید.

9- از تصاویر باکیفیت بالا و جذب کننده استفاده کنید

تصاویر یکی دیگر از روش هایی است که می تواند به شدت به جذب و ماندگاری بیشتر کاربران کمک کند. شما می توانید تصاویر گرافیکی و باکیفیتی را از سایت های ارائه دهنده خریداری و در بخش های مختلف سایت خود جایگذاری نمائید. همچنین می توانید از تصاویر برای اسلایدر، پس زمینه و… نیز استفاده کنید.

10- بگذارید مشتریان به جای شما صحبت کنند

حتما در بسیاری سایت ها دیده اید که بخش کوچکی وجود دارد که در آن نظرات مشتریان و دیدگاه های آنها در مورد محصولی که در خریداری کرده اند یا خدمتی که دریافت کرده اند نمایش داده می شود. در عین حال که این بخش به کار خود ادامه می دهد، می توانید تاثیرگذاری آن را افزایش بدهید.

نظرات و دیدگاه های مشتریان خود را به داستان های موفق حاوی المان هایی نظیر صوت، ویدئو و تصویرسازی تبدیل کنید. کاربران اغلب چنین داستان هایی که محور بحث آنها موفقیت است را دوست داشته و تمایل دارند که ادامه مطلب را نیز مطالعه کنند.

بیشتر بخوانید: آموزش طراحی قالب با المنتور | چگونه با المنتور قالب وردپرس بسازیم؟ 

11- طرح استراتژی پایدار برای محتوا

در حالیکه بسیاری از متخصصین کسب و کار به شما توصیه می کنند که استراتژی های مختلف محتوا را تست کنید، شما در کنار آن میبایست بحث طرح ثابت محتوا را نیز در نظر گرفت. از همین رو این سوال مطرح می شود که چگونه این دو با هم و در یک زمان می توانند محقق شوند؟

خوشبختانه پیش از این سایت های موفق بسیار از دهه ۹۰ تا به حال این کار را کرده اند. نیاز است تا طرح محتوایی را ایجاد کنید که به شما اجازه دهد تا از استراتژی های متفاوت محتوا در آن واحد استفاده کنید.

برای نمونه می توانید نگاهی به BuzzFeed بیاندازید و مشاهده کنید که چگونه استراتژی محتوای آنها شامل لیست در حال رشدی از پلتفرم های شبکه های اجتماعی، فرمت ها و مواردی از این دست است. اگر فکر کنند که چیزی کاربران آنها را ترغیب می کند، از آن استفاده می کنند.

شاید شما کسب و کاری مانند BuzzFeed نداشته باشید، اما هدفتان دقیقا مشابه این سایت است. چرا که شما می خواهید کاربران در سایت شما حضور داشته و آن را سریعا ترک نکنند.

12- سایت خود را خوانا کنید

بخش عمده ای از محتوا موجود در بیشتر سایت ها، به فرم متن است. شوربختانه این بخش، بخش مهمی از تجربه کاربری هر سایتی است و موردی است که اغلب اوقات نادیده گرفته می شود.

با این تفاسیر، این موضوع یکی از مهم ترین المان هایی است که میتواند ظاهر سایت شما را دگرگون کند.

میبایست مطمئن شوید که متنی که در سایت شما موجود است، در تمام دستگاه ها خوانا است. متن مذکور نباید بسیار کوچک باشد، چرا که در این صورت کاربران مجبور به زوم و بزرگنمایی صفحه مذکور خواهند شد.

تایپوگرافی و خوانایی تنها به انتخاب اندازه فونت و رنگ محدود نمی شود. شما همچنین میبایست از زیبا به نظر رسیدن متن مذکور در سایت خود مطمئن شوید. بین خطوط میبایست فضای کافی وجود داشته باشد، حاشیه ها رعایت شده باشند تا با این کار متن مذکور تمیز و زیبا به نظر برسد.

نکته مهم دیگری که میبایست در نظر گرفت، زبان و استایلی است که شما انتخاب می کنید تا از آن در سایت خود استفاده کنید.

۱3- نمایش شهرت و اعتبار خود

مشتریان روز به روز باهوش تر شده و این بدین معنی است که آنها با دقت و قبل از این که محصول را خریداری کرده و یا سرویسی را تهیه کنند، آن را به دقت بررسی می کنند. بعد از ارزیابی ابتدایی محصول شما، مشتریان به دنبال این می گردند که سایت شما تا چه میزان قابل اطمینان و مطمئن است.

اعتماد به کسب و کار جدید آن هم با پول یا اطلاعات کار آسانی نیست. کاربری تازه وارد و جدید از اینکه کسب و کار شما تا چه میزان قابل اطمینان است، آگاهی ندارد.

یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید، نمایش نظرات و بازخوردهای کاربران در مورد محصولی است که خریداری کرده اند یا سرویسی که دریافت کرده اند که این کار توسط سایت هایی نظیر Product Hunt قابل انجام است.

افتخارات، تاییدیه ها، امتیازات و مواردی از دست را به اشتراک بگذارید. سایت خود را ایمن کرده و از گواهی SSL برای این منظور استفاده کنید. این کار باعث می شود تا کاربران با خیالی آسوده اطلاعات مربوط به کارت اعتباری خود و اطلاعات شخصی خود را در اختیار سایت قرار بدهند.

۱4- هدف قرار دادن مخاطبانی که در حال ترک سایت هستند

علی رغم تمام تلاش های شما، برخی اوقات باز هم کاربری مایل است تا سایت شما را ترک کند. این مشکل شما نیست، ممکن است مشکلی برای شخص پیش آمده و مایل است تا سایت را ترک کند.

حالا شما دو انتخاب دارید: می توانید به او اجازه دهید که سایت را ترک کند یا شما می توانید وی را به مشترک سایت خود تبدیل کنید.

با OptinMonster شما می توانید کاربر را به هنگام ترک سایت شناسایی کرده و پیام مورد نظر خود را به وی نمایش بدهید. این امر بسیار تاثیرگذار بوده و از نرخ موفقیت بالایی برخوردار است.

بیشتر سایت ها از کاربران آدرس ایمیل آنها را میخواهند، این کار به آنها اجازه می دهد تا با کاربران خود از طریق ارسال پیشنهادات مرتبط و تبدیل آنها به مشتریان خود ارتباط برقرار کنند.

شما همچنین می توانید تخفیفی دقیقه آخری را در پاپ آپ خروجی مورد نظر خود که نمایش می دهید قرار دهید. اما به خاطر داشته باشید که اگر کاربر از پیشنهاد مذکور استقبال نکند، آنها می توانند به راحتی پنجره مربوط به سایت شما را در مروگر خود ببندند و دیگری به سایت شما بازنگردند.

شما همچنین می توانید به جای تخفیف دقیقه آخری، فرم اشتراک در سایت خود را به هنگام خروج کاربر از سایت نمایش دهید. البته می توانید این دو را با هم ترکیب کنید. که در نهایت تصمیم با کاربر خواهد بود که کدام گزینه را از میان دو گزینه موجود انتخاب کند.

۱5- هدف قرار دادن کاربران ترغیب شده

اغلب کاربران ترغیب شده نیز می توانند بدون انجام هیچ کاری سایت را ترک کنند. این موضوع امری رایج برای پست های بلاگ و بخش منابع سایت است.

کاربر به مقاله شما مراجعه می کند، چیزی را که به دنبالش بوده پیدا کرده و در نهایت سایت را ترک می کند. اما این موضوع کمکی به بهبود نرخ تبدیل سایت شما نمی کند. در چنین شرایطی، شما میبایست مرتبط ترین پیشنهاد خود را به کاربر ارائه دهید.

برای مثال، اگر کاربر با مطلبی از سایت در مورد پخت و پز برخورد کند، پیشنهادی که به وی ارائه می کنید میبایست در مورد کتاب آشپزی باشد.

سوالات متداول

نرخ پرش چیست؟

نرخ کاربرانی که بعد از ورود به سایت شما، بالافاصله سایت را بدون حرکت در صفحات مختلف ترک می کنند را نرخ پرش می گویند.

نرخ پرش چه تاثیری بر سئوی سایت دارد؟

هر چقدر نرخ پرش سایت شما بالاباشد، قطعاً روی سئو و رتبه وب سایت شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.

جمع بندی: آموزش کاهش Bounce Rate سایت

آیا نرخ پرش سایت شما بسیار بالا است؟ آیا میخواهید نرخ پرش سایت وردپرس خود را کاهش دهید؟ در این مطلب میخواهیم ۱۲ روش اثبات شده برای کاهش نرخ پرش و افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری را با شما کاربران عزیز نوین وردپرس به اشتراک بگذاریم.  نرخ بالای پرش یکی از شایع ترین قاتلان و نابودکنندگان نرخ تبدیل کاربر به مشتری است. اگر انبوهی از کاربران سایت شما در همان صفحه اول سایت، سایت شما را ترک می کنند پس باید گفت شما شانسی برای تبدیل آنها به مشترکین یا مشتریان خود را نخواهید داشت. ما در این مطلب شما را با روش های کاهش نرخ پرش آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



نمایش پربازدید ترین برچسب های سایت وردپرس

1750
0
وجود عناصر مختلف در سیستم مدیریت محتوای وردپرس همواره به مدیریت راحت تر سایت برای مدیران و همچین دسترسی راحت تر کاربران به بخش های مختلف سایت کمک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی اضافه کردن مگامنو در وردپرس به صورت گام به گام

7182
4
اگر می خواهید ناوبری سایت خود را جذاب تر کنید، مگامنو می تواند یک انتخاب عالی برای شما باشد. مگامنوها نه تنها جذاب به نظر می رسند، بلکه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه آدرس سایت وردپرس خود را تغییر دهیم؟

802
0
آیا قصد دارید آدرس سایت وردپرس خود را تغییر دهید؟ دلایلی مختلفی مانند: فعال سازی گواهی اس اس ال، تغییر نام دامنه، انتقال سرور، ایجاد ساب دامین و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نمایش مطالب پرطرفدار بر اساس روز، هفته و ماه در وردپرس

1382
0
آیا تمایلی به نمایش مطالب پرطرفدار سایت وردپرس خود بر اساس روز، هفته و ماه دارید؟ مطالب پرطرفدار به بازدیدکنندگان سایت شما اجازه می دهد تا برترین مطالب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش سفارشی سازی نمایش آرشیو وردپرس در سایدبار

1089
0
شاید شما هم دوست داشته باشید تا آرشیو ماهانه سایت خود را که بر اساس سال مرتب شده، در سایدبار سایت خود به نمایش دراورید. برای درک بهتر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت فیلتر پیشرفته محصولات ووکامرس

1261
0
آیا قصد دارید به جای فیلتر پیشرفته محصولات ووکامرس، از یک فیلتر قدرتمندتر و حرفه ای تر استفاده کنید؟ همانطور که می دانید ووکامرس به صورت پیش فرض ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه های نمایش پست های محبوب در وردپرس

3420
0
احتمالاً شنیده اید که محتوا پادشاه است. با این حال؛ هرچقدر پست های بیشتری در سایت خود ایجاد کنید، پیدا کردن بهترین محتوا برای کاربران سخت می شود. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع خطای “کوپن باید با یک محصول فروشنده محدود شود.” در دکان

6148
11
سلام دوستان با یک آموزش و ترفند کوتاه از نوین وردپرس در خدمت شما هستیم.   اگر از افزونه دکان در فروشگاه خود استفاده کرده باشید و کد تخفیفی ایجاد کرده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب