آموزش بررسی نسخه PHP سایت با استفاده از 3 روش ساده

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

نسخه PHP یک بخش ضروری برای هرنوع وب سایت می باشد. به طور کلی؛ اگر شما صاحب یک وب سایت وردپرسی هستید، قطعاً PHP را اجرا می کنید زیرا وردپرس بدون پی اچ پی نمی تواند اجرا شود. با این حال، اگر به دنبال بهبود عملکرد کلی وب سایت خود هستید، بهتر است که بدانید از کدام نسخه PHP در حال استفاده کردن می باشید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش بررسی نسخه PHP سایت با استفاده از 3 روش ساده در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید. 

پی اچ پی چیست؟

پی اچ پی محبوب ترین زبان اسکریپت عمومی جهان است. به طور ساده تر، زمانی که کاربری روی لینکی از سایت شما کلیک می کند و وارد سایت شما می شود، پی اچ پی مسئول است که صفحات سایت شما را به فرمتی قابل خواندن (HTML) تبدیل کند تا کاربر بتواند محتویات سایت شما را به خوبی مشاهده کند. پی اچ پی بر روی وب سرور شما اجرا می شود، بنابراین هر گونه مسائل مربوط به این زبان برنامه نویسی عملکرد سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

شاید این سوال در ذهن شما باشد که چرا باید از آخرین نسخه پی اچ پی در سایتمان استفاده کنیم؟ به طور کلی؛ برای اینکه وب سایت وردپرسی شما به درستی کار کند، ارائه دهنده میزبانی شما باید PHP نسخه 5.6.2 یا بالاتر را پشتیبانی کند. همچنین خود وردپرس هم پیشنهاد می کند برای بهبود عملکرد سایت، از پی اچ پی 7.4 یا بالاتر استفاده کنید.

بررسی نسخه php سایت

بیشتر بخوانید: آموزش آپدیت PHP وردپرس | بروزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس

چک کردن نسخه PHP سایت

از آنجایی که پی اچ پی در عملکرد سایت شما نقش مهمی ایفا می کند، بنابراین مهم است که دقیقا بدانید که کدام نسخه از پی اچ پی در سایت شما در حال اجرا می باشد. برای فهمیدن نسخه php سایت روش های مختلفی وجود دارد که ما در این مطلب قصد داریم به 3 مورد از آنها بپردازیم. همراه ما باشید.

  1. 1- بررسی نسخه php سایت از طریق پیشخوان وردپرس
  2. 2- تشخیص ورژن php هاست از طریق کنترل پنل میزبانی وب
  3. 3- چک کردن نسخه PHP سایت با استفاده از افزونه

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: افزونه HT Mega Pro | بسته نامحدود افزودنی های پیشرفته برای صفحه ساز

1- بررسی نسخه php سایت از طریق پیشخوان وردپرس

یکی ساده ترین روش هایی که می توانید به کمک آن به بررسی نسخه php سایت بپردازید، بخش سلامت سایت وردپرس می باشد. از این بخش می توانید به بررسی سلامت سایت و مسائل مربوط به امنیت سایت بپردازید. همچنین می توانید به سادگی نسخه PHP سایت خود را هم مشاهده کنید. برای انجام اینکار مراحل زیر را دنبال کنید.

در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “ابزارها” روی گزینه “سلامت سایت” کلیک کنید. سپس در صفحه ای که برای شما باز می شود با دو قسمت “وضعیت” و “اطلاعات” روبه رو می شوید.

تشخیص ورژن php هاست

در برگه وضعیت، شما پیشنهاد هایی برای بهبود عملکرد سایت و امنیت سایت خود را مشاهده خواهید کرد. همچنین می توانید روی هرآیتم کلیک کنید تا اطلاعات کامل تری از آنها در اختیار داشته باشید. حال برای مشاهده نسخه پی اچ پی، شما باید وارد قسمت “اطلاعات” شوید. پس از ان کافیست از منوی کشویی روی گزینه “سرور” کلیک کنید.

چک کردن نسخه PHP سایت

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، شما می توانید به سادگی نسخه پی اچ پی سایت خود را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش 10 روش افزایش سرعت ووکامرس و رفع کندی سایت فروشگاهی وردپرس

2- تشخیص ورژن php هاست از طریق کنترل پنل میزبانی وب

یک روش تشخیص ورژن php هاست ، ورود به کنترل پنل شرکت میزبانی وب می باشد. در واقع شما می توانید با وارد شدن به کنترل پنل هاست خود به سادگی نسخه پی اچ پی سایتتان را مشاهده کنید. فقط این نکته را در نظر بگیرید که کنترل پنل های مختلفی وجود دارد که کار با هریک از انها ممکن است کمی متفاوت تر باشد. به عنوان مثال ما در این آموزش قصد داریم از کنترل پنل CPanel استفاده کنیم. بنابراین در ادامه آموزش شناسایی نسخه PHP، ما به شما نشان می دهیم که چگونه از طریق سی پنل نسخه پی اچ پی سایت خود را مشاهده کنید.

در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس وارد تب “Software” شوید.

فهمیدن نسخه php سایت

سپس روی گزینه “Select PHP Version” کلیک کنید. پس از آن در صفحه ای که برای شما باز می شود، می توانید نسخه پی اچ پی را از بالای صفحه مشاهده کنید.

بررسی نسخه php سایت

همچنین با کلیک روی منوی کشویی تمام نسخه های پی اچ پی را مشاهده خواهید کرد که ارائه دهنده خدمات میزبانی شما پشتیبانی می کند. همچنین شما می توانید به سادگی نسخه پی اچ پی سایت خود را ارتقاء دهید.

بیشتر بخوانید: تفاوت سی پنل و دایرکت ادمین؛ هاست cPanel بهتر است یا DirectAdmin؟

3- چک کردن نسخه PHP سایت با استفاده از افزونه

نحوه فهمیدن نسخه php سایت با استفاده از افزونه وردپرس می تواند یک کار بسیار ساده به خصوص برای مبتدیان باشد. یک افزونه قادر هستید نسخه فعلی PHP شما را در داشبورد وردپرس نمایش دهد. یکی از بهترین افزونه ها در این خصوص، افزونه Display PHP Version می باشد. در ابتدا این پلاگین را روی سایت خود نصب و فعال کنید. اگر با نحوه نصب افزونه آشنایی ندارید می توانید آموزش نصب افزونه وردپرس را مشاهده کنید.

پس از فعال سازی افزونه، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. سپس در این صفحه می توانید به سادگی نسخه php سایت خود را مشاهده کنید.

بررسی نسخه php سایت

شما همچنین می توانید از این افزونه برای مشاهده نسخه خود از MySQL استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش جامع رفع خطای لودینگ المنتور در وردپرس

جمع بندی: آموزش چک کردن نسخه PHP سایت

به عنوان مدیر سایت، شما باید به فکر بهبود عملکرد سایت خود باشید. نسخه پی اچ پی نقش مهمی در بارگذاری صفحه اصلی سایت شما ایجاد می کند که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید. به همین منظور ما در این مطلب نحوه تشخیص ورژن php سایت را با استفاده از 3 روش مختلف به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

منبع: gigapress

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش افزونه WP Smush؛ نصب، تنظیمات و نحوه کار با اسماش

215
0
اگر شما کسب و کاری دارید که مجبور هستید زیاد از تصاویر استفاده کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً به فکر فشرده‌سازی و بهینه‌سازی تصاویر سایت خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۲ نکته برای کاهش نرخ پرش و افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری

1512
0
درک نرخ پرش، رابطه آن با تبدیل کاربران و نحوه کاهش آن برای موفقیت هر نوع وب سایتی بسیار مهم است. یک استراتژی برای کاهش نرخ پرش یک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد منوی ریسپانسیو در وردپرس

4031
0
آیا قصد دارید یک منوی ریسپانسیو برای سایت خود طراحی کنید؟ همانطور که می دانید امروزه اکثر کاربران از طریق موبایل وارد وب سایت ها می شوند، بنابراین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست

786
0
آیا قصد دارید وردپرس را از یک سرور محلی به یک سایت زنده منتقل کنید؟ استفاده از وردپرس در سرور محلی یا همان لوکال هاست یک روش معمول ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای An account is already registered with your email address در ووکامرس

143
0
اگر حساب‌ های کاربری اجباری را در تنظیمات ووکامرس فعال کرده‌اید، زمانی که کاربر قصد دارید در فروشگاه شما فرایند تسویه‌ حساب را انجام دهد، باید یا با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بازاریابی ربایشی یا درونگرا (اینباند مارکتینگ) چیست؟

490
0
اینباند مارکتینگ یا بازاریابی ربایشی نوعی استراتژی بازاریابی دیجیتال است که در آن یک کسب و کار به طور ارگانیک توجه خریداران را در مراحل مختلف حرکت در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با افزونه Rankie به زبان ساده

248
0
یکی از مهم ترین نکاتی که می تواند به شما در بهینه سازی وب کمک کند، پیگیری بر کلمات کلیدی خود در گوگل است. امروزه جستجو در گوگل، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انتقال فایل های وردپرس از زیر دامنه به دامنه ی اصلی و تنظیم آن

1477
0
سلام به دنیای وردپرس :) در این اموزش قصد داریم که به شما آموزش دهیم که چگونه می توان فایل های وردپرس را از زیر دامنه به دامنه ی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب