آموزش آپدیت PHP وردپرس | بروزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

PHP به عنوان زبان اصلی برنامه نویسی وردپرس، نقش مهمی در امنیت و سرعت وب سایت شما دارد. بنابراین ضروری است که همیشه در سایت خود از آخرین نسخه پی اچ پی برای جلوگیری از بسیاری از مشکلات استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است سایت شما با مشکلات متعدد روبه رو شود و در نتیجه سایت شما از کار بیفتد. خبر خود این است که نحوه به روزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس بسیار ساده است و نیازی به هیچ گونه دانش خاصی نیست. روش های مختلفی برای آپدیت ورژن PHP وردپرس وجود دارد که در ادامه قصد داریم آنها را به شما توضیح دهیم. بنابراین با ما همراه باشید تا شما را با آموزش آپدیت PHP وردپرس آشنا کنیم.

آموزش آپدیت PHP وردپرس

PHP چیست؟

PHP یک زبان برنامه نویسی است که اولین بار در سال 1990 منتشر شد و اکنون یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی بشمار می رود. پی اچ پی و وردپرس با یکدیگر رابطه مستقیمی دارند زیرا PHP زبان برنامه نویسی اصلی است که وردپرس روی آن اجرا می شود. یعنی اگر از وردپرس استفاده می کنید، از PHP نیز استفاده می کنید. همچنینPHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور می باشد، به این معنی که بر روی سرور میزبان شما اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: آموزش کار با افزونه گرویتی فرم Gravity Forms وردپرس 

آموزش بروزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس

قبل از اینکه بخواهیم شما را با آموزش آپدیت نسخه php در وردپرس آشنا کنیم، بهتر است بدانید که اصلاً چرا باید نسخه PHP سایت وردپرس خود را به روزرسانی کنیم؟

وردپرس با استفاده از یک زبان برنامه نویسی متن باز به نام PHP توسعه یافته است. هر نسخه PHP با اجرای کارآمدتر فرآیندها و کاهش استفاده از حافظه، عملکرد را بهبود می بخشد. این با افزایش سرعت سایت و کاهش بار روی سرور شما بر سرعت سایت وردپرس شما تأثیر می گذارد. به طور معمول، هاست های وردپرس به طور خودکار نسخه PHP را در پس زمینه به روز می کنند. این به‌روزرسانی‌ها روی بیشتر وب‌ سایت‌ها تأثیر نمی‌ گذارند و ممکن است هیچ تغییری را متوجه نشوید. گاهی اوقات، یک افزونه در وب سایت وردپرس شما ممکن است به دلیل ناسازگاری با نسخه جدیدتر PHP، عملکرد نادرست داشته باشد. در این صورت، برخی از صاحبان وب سایت ممکن است بخواهند به نسخه قدیمی PHP برگردند تا زمانی که به روز رسانی افزونه آن مشکل را برطرف کند.

آموزش آپدیت PHP در وردپرس

چطور نسخه PHP وردپرس را به روز رسانی کنیم ؟ این سوالیست که ممکن است در ذهن بسیاری از کاربران باشد. بروزرسانی نسخه php وردپرس یکی از مهم ترین اقداماتی است که هر مدیر وب سایتی باید به صورت مداوم انجام دهد. دو دلیل اصلی برای بروزرسانی  php وردپرس وجود دارد، دلیل اول این است که با بروزرسانی پی اچ پی سرعت عملکرد وب سایت شما تا حدود زیادی افزایش پیدا می کند و دلیل دوم این است که پی اچ پی به شما کمک می کند تا بتوانید از تمامی افزونه ها، تم ها و داده های وب سایت خود محافظت کنید تا آسیبی به آنها وارد نشود. بنابراین بروزرسانی php در وردپرس به شما این اطمینان را می دهد تا سایت ایمن تر و سریع تری داشته باشید.

  1. نحوه بررسی نسخه PHP در وردپرس
  2. آموزش آپدیت PHP  در وردپرس از طریق هاست سی پنل
  3. آموزش آپدیت PHP وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین
  4. آموزش آپدیت نسخه PHP وردپرس از طریق افزونه PHP Compatibility Checker

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این موارد در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت سی پنل و دایرکت ادمین؛ هاست cPanel بهتر است یا DirectAdmin؟ 

1- نحوه بررسی نسخه PHP در وردپرس

قبل از اینکه نسخه PHP سایت وردپرس خود را به روز کنید، ابتدا باید متوجه شوید که از کدام نسخه PHP در حال استفاده کردن هستید. برای اینکار ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “ابزارها” روی گزینه “سلامت سایت” کلیک نمائید.

نحوه بررسی نسخه PHP در وردپرس

بعد از آن از پایین صفحه روی دکمه آزمون های قبول شده کلیک کنید تا بتوانید نسخه فعلی پی اچ پی سایت خود را مشاهده کنید.

نحوه به روزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس

بیشتر بخوانید: آموزش آپدیت (بروزرسانی) قالب وردپرس

2- آموزش آپدیت PHP وردپرس از طریق هاست سی پنل

اگر ارائه دهنده هاست شما از cPanel استفاده می کند، شما خیلی ساده می توانید با سی پنل پی اچ پی را به آخرین نسخه بروز رسانی کنید. برای اینکار ابتدا وارد هاست سی پنل خود شوید، سپس از بخش “Software” روی گزینه “Select PHP Version” کلیک نمائید.

آموزش آپدیت PHP وردپرس از طریق هاست سی پنل

در صفحه بعدی، نسخه فعلی PHP وب سایت خود را در بالای صفحه مشاهده خواهید کرد. سپس باید روی نسخه فعلی وردپرس خود کلیک کنید تا لیستی از تمام نسخه های موجود PHP برای شما نمایان شود.

آپدیت ورژن PHP وردپرس

سپس از منوی کشویی، آخرین نسخه پی اچ پی را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: افزونه HT Mega Pro | بسته نامحدود افزودنی های پیشرفته برای صفحه ساز المنتور

3- نحوه به روزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین

جهت آپدیت php در وردپرس از طریق دایرکت ادمین، ابتدا وارد هاست دایرکت ادمین خود شوید. سپس از از بالای صفحه روی گزینه “Domain Setup” کلیک نمائید تا وارد بخش تنظیمات مربوط به دامنه های وب سایت خود شوید.

 نحوه به روزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین

در صفحه بعد لیست تمام دامنه هایی که ثبت کرده اید را مشاهده می کنید. به این دلیل که هر دامنه ای دارای تنظیمات مجزا می باشد، ابتدا روی دامنه مورد نظر خود کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات مربوط به دامنه شوید.

بعد از آن با صفحه ای همانند تصویر زیر روبه رو می شوید که می توانید به سادگی نسخه پی اچ پی وب سایت خود را به آخرین نسخه تغییر دهید. در نهایت روی دکمه “ذخیره” کلیک کنید تا تغییرات برای شما ذخیره گردد.

 نحوه به روزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس از طریق هاست دایرکت ادمین

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای 500 سرور داخلی در وردپرس | چگونه ارور ۵۰۰ Internal Server Error را رفع کنیم؟

4- آپدیت ورژن PHP وردپرس از طریق افزونه PHP Compatibility Checker

یکی دیگر از روش هایی که شما می توانید با آن اقدام به آپدیت php وردپرس خود کنید، استفاده از افزونه می باشد. افزونه های مختلفی وجود دارد که می تواند در این خصوص به شما کمک کند. افزونه PHP Compatibility Checker یکی از بهترین افزونه هایی است که می توانید به کمک آن نسخه پی اچ پی وب سایت خود را ارتقاء دهید. با کمک این افزونه شما می توانید آپدیت پی اچ پی را در خود پیشخوان وردپرس انجام دهید و نیازی به وارد شدن به صفحات دیگر را ندارید.

جهت استفاده از این PHP Compatibility Checker ابتدا باید آن را روی وردپرس خود نصب و فعال کنید. اگر با نحوه نصب افزونه آشنایی ندارید، آموزش نصب افزونه وردپرس را مطالعه نمائید.

بعد از فعال سازی افزونه، از پیشخوان وردپرس از بخش “ابزارها” روی گزینه “PHP Compatibility” کلیک نمائید.

4- آپدیت ورژن PHP وردپرس از طریق افزونه PHP Compatibility Checker

بعد از آن برای بررسی نسخه PHP وردپرس خود، ابتدا ورژن مورد نظر خود را انتخاب و روی دکمه “scan site” کلیک نمائید. سپس افزونه تمامی سایت شما را بررسی می کند و در صورت عدم مشکل، نسخه پی اچ پی شما آپدیت می شود.

بیشتر بخوانید: کاربرد php در وردپرس – آشنایی با پی اچ پی در وردپرس

سوالات متداول

مزایای به روز رسانی نسخه php چیست؟

بروزرسانی php سایت مزیت های مختلفی را به همراه دارد که برخی از انها عبارت است از: افزایش سرعت و عملکرد سایت، جلوگیری از بروز انواع مشکلات و ....

ساده ترین روش آپدیت پی اچ پی در وردپرس چه روشی است؟

روش های مختلفی برای آپدیت پی اچ پی در وردپرس وجود دارد که یکی از ساده ترین آنها استفاده از هاست سی پنل می باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش بررسی نسخه PHP سایت با استفاده از 3 روش ساده

جمع بندی: چگونگی بروزرسانی php وردپرس

به صورت کلی می توان گفت پی اچ پی یکی از موارد بسیاری مهمی می باشد که باید حتماً به صورت مداوم آن را به آخرین نسخه برزرسانی نمائید تا عملکرد قالب و افزونه های وب سایت شما با مشکل روبه رو نشود. همانطور که اشاره کردیم، روش های مختلفی وجود دارد که شما می توانید نسبت به بروزرسانی php در وردپرس اقدام نمائید. ما در این مطلب نحوه بروزرسانی php وردپرس را با 3 روش مختلف یعنی هاست سی پنل، دایرکت ادمین و افزونه به شما عزیزان آموزش دادیم. امیدوارم این اموزش مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



علت خطای پایگاه داده در وردپرس چیست؟ | راه های رفع خطا در اتصال به دیتابیس وردپرس

1073
0
خطای پایگاه داده در وردپرس یکی از رایج ترین و ترسناک ترین خطاهایی است که کاربران وردپرس می توانند با آن مواجه شوند. در واقع خطا در اتصال ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

صفحات بی کیفیت از نظر گوگل چه صفحاتی هستند؟

1280
0
صفحات بی کیفیت از نظر گوگل صفحات بی کیفیت از نطر گوگل چه صفحاتی است سلام به دنیای وردپرس :) صفحات بی کیفیت از نطر گوگل سرنوشت بدی خواهند داشت و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد منوی ریسپانسیو در وردپرس

3989
0
آیا قصد دارید یک منوی ریسپانسیو برای سایت خود طراحی کنید؟ همانطور که می دانید امروزه اکثر کاربران از طریق موبایل وارد وب سایت ها می شوند، بنابراین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۵ افزونه کاربردی برای مدیریت دسته بندی ها و برچسب ها

9142
0
با استفاده از دسته بندی و برچسب ها در وردپرس شما میتوانید مطالب خود را در ارتباط با یکدیگر سازماندهی کنید این یکی از ویژگی های ساده وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه خطای 503 service unavailable را رفع کنیم؟

4582
0
خطاهای سرور جزء پیچیده ترین خطاهای وردپرس محسوب می شود که می توانند بسیار ناامیدکننده باشند. یکی از این خطاها، ارور 503 می باشد. خطای 503 Service Unavailable ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت فرم دیدگاه ها در وردپرس در چند گام

11130
48
یک وب سایت وردپرس از سه بخش اصلی، پست ها، صفحات و نظرات تشکیل شده است. به صورت پیش فرض، هر بخش در ابتدایی ترین شکل خود قرار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ارور Failed To Load Resource در وردپرس یعنی چه؟ + سریع ترین راه های رفع آن

1911
0
آیا در سایت خود با ارور Failed To Load Resource در وردپرس مواجه می شوید؟ این یکی از خطاهای رایجی است که که ممکن است بنا به دلایل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه ایجاد سایت Pay Per View با وردپرس

1164
0
آیا میخواهید یک سایت Pay Per View برای وردپرس خود ایجاد کنید؟ ساخت سایت Pay Per View یکی از بهترین راه حل ها برای ایجاد محتوا و کسب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب