پنالتی شدن سایت در گوگل؛ راه های تشخیص و رفع آن

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

پنالتی شدن سایت توسط گوگل یکی از بدترین اتفاقاتی است که ممکن است صاحبان وب سایت ها با آن مواجه شوند. در واقع؛ زمانی که شما به عنوان مالک سایت از قوانین گوگل پیروی نکنید، گوگل شما را مجازات خواهد کرد. به اصطلاح این جریمه گوگل را پنالتی شدن سایت می گویند. موضوع پنالتی شدن سایت یک از چالش های بزرگ هر وب سایتی است که به دلیل اهمیت آن ما در این مطلب تصمیم گرفتیم که شما را با پنالتی گوگل چیست؟ و نحوه رفع پنالتی شدن در گوگل آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

پنالتی گوگل چیست؟

پنالتی گوگل مجازاتی علیه وب سایت است که محتوای آن با شیوه های بازاریابی که توسط گوگل اعمال می شود، مغایرت دارد. این مجازات می تواند در نتیجه به روزرسانی الگوریتم رتبه بندی گوگل یا یک بررسی دستی باشد که نشان می دهد یک صفحه وب از تاکتیک های سئو “کلاه سیاه” استفاده کرده است. از آنجایی که همگی ما برای موفقیت و درآمد بیشتر به ترافیک موتورهای جستجوگر همچون گوگل نیاز داریم، بنابراین برای جلوگیری از هرگونه جریمه شدن در سایت بهتر است از آخرین به روزرسانی های الگوریتم آنها آگاه و از آنها پیروی کنیم.

هنگامی که گوگل تشخیص داد که سئو یک وب سایت بر خلاف قوانین تعریف شده توسط موتور جستجو تنظیم شده ، وب سایت را با مجازات روبه رو می کند. اگر شما هم در سایت خود با مجازات گوگل مواجه شده اید، باید خیلی سریع آن را برطرف کنید تا سایت شما به حالت اولیه بازگردد، در غیر این صورت جایگاه خود را از دست خواهید داد.

پنالتی گوگل چیست؟

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه All In One WP Security & Firewall 

نحوه تشخیص پنالتی شدن سایت توسط گوگل

مجازات های گوگل می توانند به صورت دستی یا به صورت مستقیم توسط الگوریتم و در نتیجه اتوماتیک تولید شوند.

  • مجازات دستی

همانطور که از نام آن پیداست، مجازات دستی که گوگل آن را اقدام دستی می نامد، اغلب نتیجه یک تصمیم انسانی است. در واقع در این مجازات، یکی از کارکنان تیم کیفیت گوگل تصمیم می گیرد برای سایتی که قوانین را زیر پای گذاشته، مجازات در نظر بگیرید. رای تشخیص اینکه آیا توسط گوگل جریمه شده اید یا خیر، می توانید از ابزار گوگل سرچ کنسول استفاده کنید.

  • مجازات الگوریتم

نوع دوم مجازات الگوریتم نام دارد. در واقع زمانی که تغییر در یکی از فیلترهای گوگل اتفاق می افتد، این مجازات در نظر گرفته می شود. بر خلاف مجازات های دستی که به وضوح می توان آنها را در گوگل سرچ کنسول مشاهده کرد، در مجازات الگوریتم تشخصی آن دشوار است، زیرا علت را به وضوح بیان نکرده است.

پنالتی شدن سایت توسط گوگل به چند صورت رخ می دهد؟

به طور کلی؛ گوگل می تواند به سه صورت مختلف سایت شما را جریمه کند که در ادامه مطلب انها را به شما معرفی می کنیم:

  • حذف کامل سایت از نتایج: در این نوع جریمه، گوگل به صورت کامل سایت شما را از نتایج جستجوگر حذف می کند.
  • حذف صفحه خاص از نتایج: زمانی که یک صفحه خاص براساس معیارهای گوگل بهینه نشده باشد، گوگل می تواند تنها آن صفحه را به صورت کامل از نتایج حذف کند.
  • کاهش رتبه سایت: در برخی از مواقع هم گوگل برای جریمه، رتبه سایت را به مقدار زیادی کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: آموزش جامع غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در سایت های وردپرس

مجازات های اصلی گوگل چیست؟

در حال حاضر بیش از ده ها مجازات گوگل وجود دارد ، اما ما در این مطلب تنها مواردی که می توانند به صورت مستقیم روی سئوی سایت تاثیر منفی ایجاد کنند را در اختیار شما قرار می دهیم.

1- مجازات پاندا

گوگل این نوع مجازات را برای شناسایی وب سایت های با کیفیت پایین و مبارزه با هرزنامه ها ایجاد کرده است. الگوریتم پاندا می تواند کل وب سایت ها یا صفحات خاص را هدف قرار دهد. این تحریم ها می توانند از چندین عنصر حاصل شوند که باعث می شود شناسایی و رفع آنها پیچیده تر شود. حال شاید این سوال در ذهن شما باشد که چه اقداماتی باعث می شود که با مجازات پاندا مواجه شویم:

  • استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در سراسر وب سایت
  • معماری پیچیده وب سایت که باعث سردرگمی کاربران می شود
  • استفاده از لینک های مخفی
  • استفاده از محتوای تکراری
  • استفاده از لینک های خیلی زیاد
  • صفحات با کیفیت پایین

2- مجازات پنگوئن

الگوریتم پنگوئن که در آوریل 2012 اجرا شد، وظیفه آن تجزیه و تحلیل مشخصات لینک های یک وب سایت می باشد. به عنوان مثال گوگل بررسی می کنید که آیا یک لینک هایی که در سایت خود درج می کنید از کیفیت بالایی برخوردار هستند یا خیر؟

بیشتر بخوانید: نمایش علامت های تیک و چک باکس در وردپرس

3- مجازات فرد

آخرین به روزرسانی که بر سئو تأثیر گذاشته است،FRED  نامگذاری شده است. برای این مجازات، کیفیت محتوا در نظر گرفته می شود. اگر محتوای شما کیفیت مطلوبی نداشته باشد، گوگل شما را جریمه و رتبه مناسبی به شما نمی دهد.

راه های تشخیص پنالتی شدن سایت در گوگل

بیشتر بخوانید: اجاره سرور اختصاصی یا خرید کدام به صرفه است؟ 

راه های تشخیص پنالتی شدن سایت در گوگل

این موضوع که می خواهم درباره ی آن توضیح دهم روش های متعددی داره که بستگی به خود مدیر سایت و مدیر مجموعه داره

راستی کاربران عزیز آیا می دانستید که سایت معروف ebay پنالتی شد و ضرر بسیار زیادی متحمل شد گوگل از الگوریتم های بسیار زیادی برای شناخت سایت اسپم استفاده می کند پس کاربران عزیز بدانید که سایت های بزرگ نیز از خطر پنالتی شدن در امان نبوده اند.

نکته های متوجه شدن پنالتی شدن سایت

  • وبسایت شما در گذشته برای نام برند شما رتبه خوبی داشته و بالا دیده می شده اما جدیدا اینطور نیست. حتی اگر سایت شما برای عبارات دیگری هم در نتایج هستید، ممکن است به زودی حذف شوید یا حداقل برای برخی از آن عبارات در سرچ بمانید و در برخی حذف شوید.
  • صفحاتی از سایت شما که در جزو نتایج بالا و خوب بوده اند، به آرامی به عقب می روند و شما یا متوجه نمی شوید، یا به آن توجه نمی کنید و یا اینکه این اتفاق آنقدر سریع می افتد که یک روزه به کلی به اعماق اقیانوس نتایج سقوط می کنید.
  • با جستجوی site:yourdomain.com نتیجه ای مشاهده نمی کنید.
  • صفحه دیگری به جای صفحه ای که برای آن برنامه ریزی و بهینه سازی کرده بودید در نتایج مشاهده می شود.

البته هر کدام از این عوامل می تواند دلایلی برای موارد دیگری نیز باشند یا اینکه بسیار موقتی باشند و به سرعت به روز اول برگردند.

بیشتر بخوانید: سایت لینک چیست؟ چگونه در گوگل سایت لینک داشته باشیم؟

دلایل پنالتی شدن یک سایت

  • خرید بک لینک

بعضی از افراد سودجو از کاربران پول دریافت می کنند و در ازای آن به آن ها بک لینک می دهند که این رو گوگل متوجه میشه و به سرعت سایت مورد نظر که بک لینک ها رو به روش غیر اصولی دریافت کرده رو پنالتی می کنه.

  • تبادل لینک بیش از حد

اگر شما بیش از حد تبادل لینک داشته باشید گوگل به سرعت متوجه خواهد شد و سایت شما رو پنالتی خواهد کرد تبادل بیش از حد به نفع سایت شما نیست.

  • لینک های ۴۰۴ داخلی

اگر شما در محتوا های خودتون به سایتی لینک بدهید که ارور ۴۰۴ داشته باشه یا اصلا اون لینک وجود نداشته باشه باید به گوگل حق بدید که از دست شما عصبانی بشه.

نحوه رفع پنالتی شدن در گوگل

بیشتر بخوانید: تشخیص و پیداکردن قالب سایت وردپرس و افزونه + معرفی اکستنشن مرورگر

  • نقشه ی سایت اشتباه

می دانیم که ربات های گوگل برای تجزیه و تحلیل بهتر سایت از نقشه ی سایت استفاده می کنند اما اگر این نقشه وجود نداشته باشه یا اشتباه باشه باید به گوگل حق بدید تا سایت شما رو پنالتی کنه.

پنالتی شدن سایت در گوگل

بیشتر بخوانید: چگونه محتوای کپی شده را تشخیص دهیم؟ بهترین ابزار تشخیص محتوای کپی شده

  • لینک‌های فوتر

شاید به نظرتون عجیب باشه، اما اینکه شما برای اهمیت دادن و کسب رتبه بالاتر برای برخی‌ از لینک‌هایتان در هرجای صفحه از آنها استفاده کنید، باعث می‌شود تا گوگل فکر کند که شما قصد فریب دادن او را دارید. پس سعی نکنید به صورت اسپم‌وار در فوتر به لینک‌های داخلی لینک دهید.

  • محتوای دوقلو یا duplicate content

بسیاری از کاربران و مدیران سایت ها از سایت های دیگر مطالب یا محتوا ها را کپی می کنند اگر این مطالب رو بدون منبع آن نشر دهید باید به گوگل حق بدید که از دست شما عصبانی بشه و شما رو پنالتی کنه محتوای دوقولو به این معنا است که یک محتوا در دو آدرس وجود داشته باشد.

  • استفاده بیش از حد از H1

ساختار مناسب یک سایت به سئو و بهینه بودن آن کمک بزرگی می‌کند، تگ h1 به گوگل می‌فهماند که صفحه در مورد چیه، اگه از این تگ درست و بهینه استفاده نکنید باعث می‌شوید تا وب‌سایت‌تان پنالتی شود. تگ h1 در هر صفحه تنها باید ۱ بار تکرار شود و معمولا باید بین ۱۶۰ کارکتر محدود باشد.

  • لینک های مخفی

سعی نکنید لینک هایی در سایت قرار بدید که مضر یا مخفی باشند بسیاری از کاربران در سایت خود لینک های قرار می دهند که با پس زمینه یکی است مطمئن باشید که گوگل به لینک های مخفی پی میبره و سایت شما رو پنالتی می کنه.

آموزش تشخیص پنالتی شدن در گوگل

پنالتی شدن سایت

بیشتر بخوانید: Core Web Vitals چیست؟

  • قطع شدن سرور

طولانی بودن قطعی سرور سایت شما، باعث افت بازدید و هم‌چنین پنالتی سایت شما می‌شود. وب‌سایتی که برای چندین روز یا هفته آماده بکار نباشد و با قطعی سرور مواجه باشد مطمئنن ارزشی برای کاربرانش قائل نیست. اگر گوگل مدت زیادی نتواند به سایت شما دسترسی پیدا کند حتما وب‌سایت شما را پنالتی می‌کند.

  • نظرات اسپم‌ وار

نظردادن یکی از روش‌های دریافت لینک قدیمی است، اما همین روش بسیاری از وب‌سایت‌ها را پنالتی کرده است و باعث افت رتبه آنها شده است. بصورت همزمان و یا با یک کلمه کلیدی به وب‌سایت خود لینک ندهید، البته بهتر است که اسم خود را وارد کنید نه کلمه کلیدی کاریتان.

  • بازه کوتاه مدت لینک‌ها

خیلی بر این باور هستند که با خرید لینک می‌توانند به راحتی درصدر گوگل قرار گیرند، این طرز فکر بسیار اشتباه است. لینک می‌خرید اما در بازه زمانی کوتاه، لینک می‌خرید اما از سایت‌هایی که به موضوع کاری شما ربطی ندارند، در یک بازه زمانی کوتاه مدت لینک می‌خرید و… تمامی اینها دلایل و بهانه‌هایی برای پنالتی وب‌سایت شما و هم‌چنین جوابی برای این سوال است که: چرا وب‌سایت من پنالتی شده است؟ وجود لینک در بازه زمانی کوتاه مدت (برای مثال ۱ماهه) یک امتیاز منفی به گوگل است.

  • لینک‌ از سایت‌هایی با زبان دیگر

شاید گرفتن لینک از وب‌سایت‌هایی که زبان نوشتاری آنها با شما فرق می‌کند، یک امتیاز منفی و حتی بهانه‌ای برای پنالتی وب‌سایت شما باشد، دلیلی وجود ندارد وقتی شما مطالب وب‌سایت‌تان را با زبان فارسی منتشر می‌کنید یک وبسایت ژاپنی به شما لینک دهد.

  • استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

اگر در تولید محتوای وبسایت‌تان بیش از حد بروی کلمه‌ای تمرکز کنید و صرفا محتوا رو برای موتورهای جستجو بنویسید به طوری که کاربر دقیقا متوجه نشه موضوع مقاله در مورد چیه، حتما پنالتی می‌شوید، شک نکنید! چگالی کلمات کلیدی یک مقاله نباید بیش از حد زیاد باشد و باعث شود تا محتوای مقاله برای کاربر نامفهوم باشد.

بیشتر بخوانید: الگوریتم دزد دریایی گوگل چیست و چگونه عمل می‌کند؟

سوالات متداول

چگونه متوجه شویم سایت ما پنالتی شده است؟

روش های مختلفی وجود دارد که می توانید با استفاده از انها متوجه شوید که آیا سایت شما پنالتی شده است یا خیر، برخی از این روش های عبارت هستند از: بررسی گوگل آنالیتیک، بررسی آخرین تغییرات الگوریتم گوگل، بررسی کنسول جستجو گوگل و...

دلیل پنالتی شدن سایت توسط گوگل چیست؟

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است سایت شما توسط گوگل پنالتی شود. برخی از این دلایل عبارت هستند از: عدم اگاهی از آخرین الگوریتم های گوگل، استفاده از محتوای بی کیفیت، استفاده از لینک های زیاد و...

جمع بندی: پنالتی شدن سایت در گوگل + آموزش تشخیص پنالتی شدن در گوگل

پنالتی گوگل چیست؟ پنالتی گوگل یکی از مجازات هایی است که گوگل برای سایت های خطاکار در نظر میگیرد. در واقع؛ زمانی که شما از قوانین گوگل در سایت خود پیروی نکنید، ممکن است با پنالتی شدن سایت توسط گوگل مواجه شوید. ما در این مطلب شما را با پنالتی شدن سایت در گوگل آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: semji

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. سلام، روزتون بخیر
    اگر یک دامنه ای رو بخریم که قبلا پنالی شده باشه چکار باید کنیم؟
    به نظرتان آیا گوگل این مورد را تشخیص میده و از پنالتی خارج میکنه؟

  2. سلام، وقتتون بخیر
    من به دلایلی نمیخواهم تعدادی از کالاهام دیگه توی سایت نمایش داده بشه
    اگه اون ها رو از سایت حذف کنم ممکنه سایت من هم بن بشه؟ از توی تنظیمات سریع محصولات رو هم نمایش محصول رو روی پنهان گذاشتم از سایت حذف میشه و کسی به آدرس اون کالا مراجعه کنه صفحه ۴۰۴ میاد
    چکار کنم به نظر شما؟
    با سپاس از شما

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش ایجاد منوی ریسپانسیو در وردپرس

4022
0
آیا قصد دارید یک منوی ریسپانسیو برای سایت خود طراحی کنید؟ همانطور که می دانید امروزه اکثر کاربران از طریق موبایل وارد وب سایت ها می شوند، بنابراین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ثبت سایت در Uptimerobot جهت اطلاع از قطعی سایت

223
0
همانطور که می‌دانید سرور وب‌سایت‌ها همیشه باید به اینترنت متصل بوده و فعال باشند. این دو باعث می‌شود که کاربران همیشه به اینترنت و اطلاعات هر سایتی دسترسی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه آمار سایت وردپرس خود را مشاهده کنیم

847
0
آیا قصد دارید آمار سایت وردپرس خود را مشاهده کنید؟ نمایش آمار سایت وردپرس به شما کمک می کند تا بینش دقیقی در خصوص نحوه فعالیت کاربران در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش بکاپ گیری در دایرکت ادمین DirectAdmin و بازگردانی آن

137
0
ایجاد یک نسخه پشتیبان یک راه عالی برای محافظت از داده‌های وب‌سایت شما در برابر تهدیدات امنیتی و خطاهای انسانی محسوب می‌شود. اگر شما از سایت خود نسخه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی انواع کنترل پنل هاست محبوب و معروف

180
0
برای راه‌اندازی یک سایت شما نیاز به خرید یک فضای میزبانی یا همان هاست دارید که تمامی اطلاعات سایت شما روی آن ذخیره و سپس به کاربران نمایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزونه مقایسه محصولات ووکامرس Sparks for WooCommerce

173
0
افزونه مقایسه محصولات مشتریان را قادر می‌سازد تا محصولات هم‌رده را در کنار جداول مقایسه دقیق با یکدیگر مقایسه کنند. اگر شما صاحب یک کسب‌و‌کار فروشگاهی هستید، می‌توانید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب قالب وردپرس روی سی پنل

1856
0
یکی از مهم ترین گام ها برای راه اندازی سایت، نصب قالب روی هاست می باشد. برای انکه بتوانید قالب دلخواه خود را با موفقیت در سایت نصب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

15 مورد از بهترین افزونه های سطح دسترسی کاربران وردپرس

3593
0
وردپرس به شما این امکان را می دهد که نقش های کاربری متفاوتی را برای اعضای وب سایت خود در نظر بگیرید. این نقش ها شامل مدیر، نویسنده، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب