آموزش جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

همانطور که می دانید یکی از بهترین روش های بازاریابی، ارسال ایمیل به مشتریان می باشد. گاهی اوقات ممکن است ایمیل هایی که شما برای کاربران خود ارسال می کنید در پوشه هرزنامه آنها ارسال شود. اما بخش بدتر این است که ممکن است بسیاری از کاربران هیچوقت ایمیل شما را مشاهده نکنند. بنابراین باید از این اتفاق جلوگیری کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با نحوه جلوگیری از اسپم شدن ایمیل و رفع مشکل اسپم شدن ایمیل های ارسالی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

چرا ایمیل های شما در پوشه اسپم قرار می گیرند؟

بخش بزرگی از ایمیل هایی که هر روز ارسال می شوند، کلاهبرداری هایی هستند که برای سرقت پول یا اطلاعات قربانیان طراحی شده اند. با توجه به اینکه سازماندهی دستی و فیلتر کردن این ایمیل‌ها برای کاربران ایمیل بسیار سخت و یا نشدنی است، سرویس‌های ایمیل راه‌حل‌های قوی برای مبارزه با این ایمیل‌ها اتخاذ کرده‌اند. پوشه هرزنامه محل نگهداری ایمیل های مشکوک می باشد. همچنین سرویس‌های ایمیل از فیلترهایی برای تعیین اینکه کدام ایمیل‌ها احتمالاً اسپم هستند، استفاده می ‌کنند و سپس در صورتی که یک ایمیل از نظر آنها مشکوک به نظر برسد را به پوشه هرزنامه ارسال می‌ کنند. فیلترهای هرزنامه با استفاده از روش‌های مختلف مانند: آدرس آی پی، موضوع ایمیل، محتوای ایمیل و… برای شناسایی محتوای هرزنامه در ایمیل استفاده می کنند.

رفع مشکل اسپم شدن ایمیل های ارسالی

دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی

قبل از اینکه بخواهیم شما را با نحوه جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت آشنا کنیم، بهتر است با دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی آشنا شوید. به طور کلی؛ دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می شود ایمیل هایی که شما ارسال می کنید به پوشه اسپم ایمیل کاربران ارسال شود. در ادامه برخی از مهم ترین آنها را به شما توضیح می دهیم.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه راه اندازی چت روم در وردپرس با کمک افزونه 

1- گیرندگان شما ایمیل های شما را به عنوان هرزنامه علامت گذاری کردند

اولین و واضح ترین دلیل برای اسپم شدن ایمیل های ارسالی این است که گیرندگان شما ایمیل های شما را به عنوان هرزنامه علامت گذاری کردند. حتی اگر محتوای شما قدرتمند و باکیفیت باشد، ولی کاربر ایمیل های شما را به عنوان هرزنامه علامت گذاری کرده باشد، تمامی ایمیل هایی که شما به آن کاربر ارسال می کنید به پوشه اسپم آن ارسال می شود.

2- شما از بهترین روش های HTML پیروی نمی کنید

در حالی که ایمیل‌های متنی نسبتاً ساده هستند، ممکن است برای برخی از مشاغل مانند فروشگاه‌های آنلاین گزینه مناسبی نباشند، زیرا در مقایسه با ایمیل‌هایی که شامل برند، تصاویر و سایر عناصر HTML هستند، ممکن است منجر به تعامل کمتری شوند. با این حال، هنگام گنجاندن HTML در پیام‌های خود، رعایت قوانین ساده برای اطمینان از اینکه در پوشه‌های هرزنامه قرار نمی‌گیرند، بسیارمهم است. در این خصوص نکاتی وجود دارد که در ادامه در اختیار شما قرار می دهیم:

  • حداکثر عرض ایمیل خود را بین 600 تا 800 پیکسل نگه دارید
  • از کدهای تمیز و سبک استفاده کنید
  • از جاوا اسکریپت و فلش به طور کامل اجتناب کنید
  • پیام هایی که ارسال می کنید باید برای دستگاه موبایل مناسب باشند
  • از فونت مناسب در اندازه مناسب استفاده کنید به گونه ای که به وضوح مشخص باشد

3- موضوع شما گمراه کننده است

موضوعی که شما برای ایمیل خود درج می کنید، اولین چیزی است که کاربر مشاهده می کند. بنابراین باید از یک موضوع مناسب استفاده کنید، به گونه ای که کاربر ترغیب شود ایمیل شما را باز کند. به گفته Litmus ، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان ایمیل گزارش می دهند که احساس تقلب یا فریب دادن ایمیل بر اساس موضوع دارند. این یک راه سریع برای جمع آوری ایمیل شما در پوشه هرزنامه است و حتی ممکن است برخی از کاربران را به اشتراک گذاری سوق دهد.

بیشتر بخوانید: WooMail | افزونه ای برای طراحی ایمیل های ارسالی در ووکامرس

4- محتوای شما دارای کلمات کلیدی اسپم می باشد

فیلترهای اسپم برای برخی از کلمات (یا ترکیب کلمات) بررسی می شوند. اگر یک ایمیل شامل آن کلمات باشد، می تواند در پوشه های هرزنامه ارسال شود. برخی از کلمات کلیدی که اسپم شناخته می شوند، عبارت هستند از:

  • رایگان
  • پایین ترین قیمت
  • درآمد اضافی
  • بدون هزینه
  • اینجا کلیک کنید
  • دوست عزیز
  • پیشنهاد عالی
  • ضمانت
  • افزایش فروش
  • اکنون سفارش دهید
  • و…

به طور کلی ، این کلماتی هستند که به شدت فروش محور هستند یا به وضوح طراحی شده اند تا فیلترهای هرزنامه را بدست آورند، بنابراین بهتر است از این کلمات کلیدی در ایمیل های خود تاجایی که می توانید استفاده نکنید.

5- اطلاعات “از” شما اشتباه یا گمراه کننده است

یکی دیگر از علت اسپم شدن ایمیل ارسالی ، این که ممکن است ایمیل های شما در هرزنامه ارسال شوند، از اطلاعات نادرست است. خط “از” آن چیزی که به گیرندگان شما می گوید که ایمیل را ارسال می کنند، باید دقیق و گمراه کننده نباشد. در بعضی موارد ، ابزاری در سایت شما مانند افزونه فرم تماس ممکن است ایمیل های “کلاهبرداری” را با جزئیات “از” که باعث هشدار اسپم می شود ، ارسال کند.

جلوگیری از اسپم شدن ایمیل

بیشتر بخوانید: نحوه برچسب گذاری در وردپرس | بایدها و نبایدهای استفاده از تگ (tag) در مطالب سایت 

6- شما احراز هویت ایمیل را تنظیم نکرده اید

یکی دیگر از دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی ممکن است اطلاعات ایمیل شما از اطلاعات اشتباه باشد این است که تأیید اعتبار ایمیل به درستی از طریق خدماتی مانند میلچیمپ تنظیم نشده است. حراز هویت به این سرویس اجازه می دهد تا از طرف شما ایمیل ارسال کند ، بنابراین آنها با نام دامنه شما ضمیمه می شوند حتی اگر توسط شخص ثالث ارسال شده باشند. اگر احراز هویت شما به درستی تنظیم نشده باشد، ایمیل های شما می توانند به طور مستقیم به بخش هرزنامه گیرنده های شما ارسال شوند.

7- شما پیوست های زیادی را ارسال می کنید

پیوست ها، یکی دیگر از مهم ترین عواملی هستند که باعث می شوند که ایمیل های شما به عنوان هرزنامه شناخته شوند. دلیل آن این است که فایل های پیوستی ممکن است حاوی ویروس و انواع بدافزار باشند. بنابراین بهتر است اصلاً همراه ایمیل های خود پیوست ارسال نکنید، به خصوص در خبرنامه ها. اما اگر بنا به هر دلیلی نیاز بود پیوست همراه ایمیل شما برای کاربر ارسال شود، سعی کنید تا حد امکان تعداد پیوست های شما کم باشد.

همچنین اگر مجبور هستید یک سند یا پرونده را به یک ایمیل متصل کنید، نکته امن تر این است که ابتدا آن را در یک سرویس ذخیره سازی ابری مانند گوگل درایو یا دراپ باکس بارگذاری کنید. سپس می توانید پیوند پرونده را در ایمیل خود وارد نمائید. به این ترتیب ، پیام شما نباید هیچ فیلتر اسپم را تحریک کند.

8- شما از صندوق پستی کم استفاده می کنید

در الگوریتم های فیلتر کردن هرزنامه خود، ارائه دهندگان خدمات ایمیل به نسبت حساب های ایمیل فعال و غیرفعال در لیست شما نگاه می کنند. یک حساب ایمیل غیرفعال یک حساب کاربری است که برای مدت طولانی استفاده نشده است یا بندرت مورد استفاده قرار می گیرد. اگر در حال ارسال یک کمپین به تعداد زیادی از آدرس های ایمیل که به نظر می رسد غیرفعال است، این می تواند یک علت مهم برای فیلترهای اسپم باشد. برای جلوگیری از این امر، لیست ایمیل خود را بطور دوره ای از هر مشترکانی که مدتی با کمپین های شما درگیر نشده اند، پاکسازی کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی ابزار Keyword tools و کاربردهای آن 

9- آدرس خود را درج نمی کنید

شما از نظر قانونی باید آدرس موقعیت مکانی خود را در ایمیل ها درج کنید. این می تواند آدرس خیابان فعلی شما، کوچه و یا هر چیز دیگری باشد.

دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های ضد اسپم (هرزنامه) وردپرس

چگونگی جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت

تا اینجای مطلب شما را با اسپم شدن ایمیل های ارسالی آشنا کردیم. حال قصد داریم روش‌های جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ارسالی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

– یک انتخاب دوگانه ارائه دهید

تأیید ثبت نام گیرنده و انتخاب کردن برای ایجاد یک لیست ایمیل سالم و پایدار بسیار مهم است. استفاده از یک انتخاب دوگانه تضمین می‌کند که مشترکین با ارسال یک ایمیل تأیید یا خوش‌آمدگویی که نیاز به اقدام دارد، معمولاً به‌صورت چک باکس یا پیوندی که با شرایط موافقت می ‌کند، با دریافت ایمیل‌های شما موافقت می‌ کنند. پس از انجام این عمل، در لیست پستی شما قرار می گیرند.

– ایمیل خود را احراز هویت کنید

احراز هویت ایمیل می تواند مشکل باشد، اما برای تأیید صحت ایمیل هایی که قرار است ارسال کنید، بسیار مهم می باشد. ارائه‌دهندگان صندوق ورودی به نامه‌های احراز هویت شده بیشتر از نامه‌های احراز هویت نشده اعتماد دارند و به احتمال زیاد آن پیام‌ها را به صورت مستقیم به صندوق ورودی ارسال می ‌کنند.

– به طور منظم به مشترکین خود ایمیل بزنید

یکی دیگر از روش های جلوگیری از اسپم شدن ایمیل این است که به صورت منظم برای مشترکین خود ایمیل ارسال کنید. بسیاری از وب سایت ها چند ماهی یکبار برای کاربران ایمیل ارسال می کنند که این اشتباه است. بنابراین اگر می خواهید از اسپم شدن ایمیل های خود جلوگیری کنید، بهتر است به صورت مداوم به کاربران ایمیل ارسال کنید.

– صادق باشید

برای جلب اعتماد مشتریان، صداقت یکی از مهم ترین نکات می باشد که باید به ان توجه داشته باشید. زمانی که قصد داریم به کاربران ایمیل ارسال کنید، صادق باشید و از موضوعات فریبنده استفاده نکنید.  منظور از موضوعات فریبنده، موضوعاتی هستند که هیچ گونه مطابقتی با متن ایمیل ندارند.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های تایید هویت و ورود دو مرحله ای وردپرس

سوالات متداول

چرا ایمیل من اسپم می شود؟

دلایل مختلفی مانند: استفاده از موضوعات گمراه کننده، استفاده از کلمات کلیدی اسپم، عدم استفاده از آدرس، اطلاعات نادرست و... وجود دارند که می توانند باعث شوند که ایمیل های شما اسپم شوند و به صندوق ورودی کاربران ارسال نشوند.

بهترین روش جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی چیست؟

روش های مختلفی برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی وجود دارد که بهترین انها شامل: استفاده از موضوعات مناسب، یک انتخاب دوگانه ارائه دهید، ایمیل خود را احراز هویت کنید، به طور منظم به مشترکین خود ایمیل بزنید و... می شوند.

جمع بندی: نحوه رفع مشکل اسپم شدن ایمیل های ارسالی

فیلتر هرزنامه معمولاً از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای شناسایی پیام‌های ناخواسته و آلوده به ویروس استفاده می‌ کند و از رسیدن آنها به صندوق ورودی اولیه جلوگیری می‌ کند. بنابراین اگر می خواهید تمامی ایمیل هایی که ارسال می کنید، به صورت مستقیم به صندوق ورودی مشتریان ارسال شود، باید دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی را بدانید و از آن جلوگیری نمائید. ما در این مطلب نحوه جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی و دلایل اسپم شدن ایمیل های ارسالی را به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: kinsta

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش ثبت نام در میلرلایت بدون بلاک شدن حساب

157
0
با پیشرفت تکنولوژی، کاربران بیشتری از ایمیل استفاده کرده و از ایمیل خود برای ثبت نام در برنامه های مختلف استفاده می کنند. ایمیل مارکتینگ امروزه یکی از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر پیشوند جداول وردپرس به زبان ساده

343
0
اگر صاحب یک کسب و کار آنلاین وردپرسی هستید، ضروریست که پایگاه داده خود را ایمن کنید. یکی از ساده ترین روش ها برای ایمن سازی پایگاه داده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

الگوریتم گوگل دنس چیست؛ بررسی تاثیر Google Dance در سئو

387
0
الگوریتم گوگل دنس یکی از الگوریتم های مردن گوگل است که با هدف بررسی رتبه وب سایت ارائه شده است. احتمالاً مشاهده کرده اید که در یک کلمه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انتقال فایل های وردپرس از زیر دامنه به دامنه ی اصلی و تنظیم آن

1469
0
سلام به دنیای وردپرس :) در این اموزش قصد داریم که به شما آموزش دهیم که چگونه می توان فایل های وردپرس را از زیر دامنه به دامنه ی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سایت واکنش گرا چیست؟ و چرا باید طراحی سایت ریسپانسیو انجام دهیم؟

942
0
اگر شما می خواهید یک سایت کاملاً حرفه ای داشته باشید، یکی از مهم ترین نکاتی که حتماً باید آن را مد نظر قرار دهید، طراحی ریسپانسیو یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سایت تک صفحه ای چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

578
0
اگر در حوزه طراحی وب فعالیت دارید، به احتمال خیلی زیاد با سایت تک صفحه ای یا مینی سایت مواجه شده اید و شاید از خود بپرسید که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تفاوت ری اکت و انگولار؛ Angular بهتر است یا React؟

88
0
در صورتی که شما در حوزه طرای وب و برنامه نویسی کار می کنید، به احتمال خیلی زیاد نام ری اکت و انگولار را شنیده اید. اینها دو ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت سایت با گوگل سایت Google Sites در چند گام ساده

438
0
وقتی می خواهید یک وب سایت ساده و رایگان بسازید، پیدا کردن سازنده مناسب می تواند مشکل باشد. برخی فقط به شما اجازه می دهند یک صفحه داشته ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب