آموزش ریدایرکت دامنه در دایرکت ادمین DirectAdmin
اگر قصد دارید یک سایت جدید با دامنه جدید داشته باشید و میخواهید ترافیک خود را از سایت قدیمی خود به سایت جدید هدایت کنید، ریدایرکت میتواند بهترین گزینه باشد. با کمک ریدایرکت شما میتوانید بدون اینکه آسیبی به سئو و صفحات شما وارد شود، دامنه خود را تغییر مسیر دهید. در صورتی که از دایرکت ادمین به عنوان کنترل پنل هاست استفاده میکنید، میتوانید به سادگی و بدون هیچ مهارتی دامنه خود را تغییر مسیر دهید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش ریدایرکت دامنه در دایرکت ادمین را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
نحوه ریدایرکت دامنه در دایرکت ادمین DirectAdmin
همانطور که اشاره شد، دایرکت ادمین گزینهای را ارائه میدهد که شما میتوانید به سادگی دامنههای خود را تغییر مسیر دهید، بدون اینکه نیازی به مهارت خاصی باشد. در ادامه مطلب نحوه ریدایرکت کردن دامنه در Directadmin را به صورت تصویری در اختیار شما قرار میدهیم. امیدوارم تا انتهای آموزش ریدایرکت دامنه در هاست دایرکت ادمین ما را همراهی کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین افزونه گوگل آنالیتیکس برای وردپرس
در اولین قدم از آموزش نحوه تغییر مسیر دامنه در دایرکت ادمین شما باید وارد صفحه کنترل دایرکت ادمین خود شوید. آدرسهایی که میتوانید در این خصوص استفاده کنید عبارتاند از:
- https://domain.com:2222
- https://IP-address:2222
- https://server-hostname:2222
در این صفحه باید نام کاربردی و رمزعبوری را که از شرکت میزبانی وب دریافت کردهاید، وارد کنید تا بتوانید به پنل دسترسی پیدا کنید. پس از اینکه وارد صفحه اصلی کنترل پنل خود شدید، از بخش Account Manager روی گزینه Site Redirection کلیک کنید.
سپس روی دکمه CREATE NEW REDIRECT کلیک کنید.
حال در این مرحله از آموزش ریدایرکت کردن دامنه در دایرکت ادمین ، شما باید اطلاعاتی را که برای تغییر مسیر دامنه قدیمی خود به دامنه جدید نیاز دارید را وارد کنید.
- Local URL Path: مسیر URL محلی را که میخواهید تغییر مسیر دهید وارد کنید. اگر میخواهید دامنه را به صورت مستقیم تغییر مسیر دهید، فیلد را خالی بگذارید یا از کاراتر “/” استفاده کنید.
- Redirect Type: نوع تغییر مسیر را از منوی کشویی مشخص کنید. میتوانید از تغییرمسیر 301 که یک تغییر مسیر دائمی است استفاده کنید و یا اینکه از ریدایرکتهای 302 و 303 استفاده کنید.
- Destination URL: نشانی اینترنتی مقصد نهایی را مشخص کنید که میخواهید بازدیدکنندگان به آنجا انتقال داده شوند.
در نهایت روی دکمه CREATE کلیک تا تغییر مسیر شما ایجاد شود.
به همین سادگی شما توانستید با موفقیت تغییر مسیر سایت را در دایرکت ادمین ایجاد کنید. همچنین میتوانید با انتخاب دامنه از لیست، تغییر مسیر را با کلیک روی DELETE در بالای صفحه حذف کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش افزودن Preloding Animation به وردپرس
سوالات متداول
در ریدایرکت زمانی که شما لینک مقصد را وارد می کنید، کاربران به صورت خودکار به صفحه جدید منتقل میشوند و ارزش سئو و ترافیک آن صفحه نیز حفظ میشود. اما پارک دامنه یک نام اضافی دامنه است که به دامین اصلی شما اشاره خواهد کرد. تفاوت ریدایرکت دامنه با پارک دامنه چیست؟
بیشتر بخوانید: آموزش ثبت سایت در Uptimerobot جهت اطلاع از قطعی سایت
جمعبندی
در صورتی که میخواهید یک سایت جدید با دامنه جدید ایجاد کنید و ترافیک خود را از سایت قدیمی به سایت جدید هدایت کنید، ریدایرکت سادهترین روش برای شما خواهد بود. کنترل پنل دایرکت ادمین نیز این امکان را برای شما فراهم میکند. ما در این مطلب آموزش ریدایرکت دامنه در دایرکت ادمین را به صورت تصویری در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. امیدواریم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.
منبع: coolicehost
نظرات کاربران
ثبت دیدگاه