آموزش کار با قالب استادیار (Studiare) | کامل و تصویری

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

قالب استادیار (Studiare) بی تردید یکی از بهترین و محبوب ترین قالب های وردپرس برای راه اندازی سایت های آموزشی می باشد که تاکنون ارائه شده است. با کمک این قالب می توانید انواع وب سایت های آموزشی و فروش دوره های آموزشی را ایجاد و شروع به کسب درآمد کنید. یکی از مزایای این قالب، پشتیبانی از محبوب ترین صفحه سازهای وردپرس از جمله المنتور و ویژوال کامپوزر می باشد. با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن این صفحه سازها می توانید بدون نیاز به دانش کدنویسی و خیلی ساده سایت خود را طراحی و صفحات وب سایت خود را به دلخواه سفارشی کنید. همچنین استادیار از فروشگاه ساز ووکامرس به خوبی پشتیبانی می کند که شما می توانید با استفاده از آن دوره های آموزشی خود را به فروش برسانید. به دلیل پرطرفدار بودن این قالب، ما در این مطلب قصد داریم آموزش کار با قالب استادیار را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

آموزش کار با قالب استادیار (Studiare)

پیشنهاد خرید: بررسی و خرید قالب آموزشی استادیار Studiare

امکانات و ویژگی های قالب استادیار

  • همراه با دموهای جذاب آموزشی: این قالب همراه با دموهای از پیش ساخته شده مختلفی ارائه شده است که می توانید از آنها برای راه اندازی سایت استفاده کنید.
  • دوره های رایگان و پولی: یکی از ویژگی های عالی این قالب، امکان دسترسی کاربران به دوره های آموزشی رایگان و پولی می باشد.
  • نظرات دانشجویان: از طریق سیستم امتیاز دهی قدرتمند این قالب، دانشجویان می توانند نظرات خود را در خصوص آموزش ها و دوره ها ارسال کنند تا سایر کاربران هم بتوانند آن نظرات را مشاهده نمایند.
  • ایجاد رویدادهای آموزشی: با کمک افزونه می توانید رویدادهای آموزشی مختلفی را ایجاد کنید.
  • ساخت برگه با کشیدن و رها کردن: همانطور که اشاره شد قالب استادیار از محبوب ترین صفحه سازهای وردپرس نظیر المنتور و ویژوال کامپوزر پشتیبانی می کند که شما می توانید با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن آن برگه های خود را سفارشی کنید.
  • کاملاً ریسپانسیو: نه تنها کاربران دسکتاپ، بلکه سایر کاربرانی که از موبایل و تبلت نیز استفاده می کنند، می توانند به بهترین شکل به دوره ها و آموزش های شما دسترسی داشته باشند.
  • پشتیبانی از 800 فونت گوگل: شما می توانید از میان فونت ها مختلفی که گوگل ارائه کرده است یکی را به دلخواه خود انتخاب کنید.

نحوه کار با قالب استادیار

تا اینجای مطلب شما را با قالب استادیار و برخی از ویژگی ها و امکانات آن آشنا کردیم. حال در ادامه مطلب قصد داریم طریقه کار با قالب استادیار و همچنین تنظیمات آن را به شما آموزش دهیم. بنابراین ادامه مطلب را مشاهده کنید تا شما را با آموزش نحوه کار با قالب استادیار آشنا کنیم.

1- نصب قالب استادیار

در ابتدا شما باید این قالب را خریداری کنید (برای خرید قالب استادیار کلیک کنید). پس از خرید و دانلود فایل قالب، می توانید از روش های مختلفی اقدام به نصب قالب روی سایتتان کنید. روش های مختلفی برای نصب قالب وجود دارد. به عنوان مثال می توانید قالب را از طریق مخزن وردپرس نصب کنید و یا اینکه می توانید قالب را به صورت بسته نصبی از طریق هاست در سایت خود فعال کنید. اگر با طریق نصب قالب آشنایی ندارید، نگران نباشید. زیرا ما قبلاً در این خصوص اموزشی برای شما منتشر کرده ایم که می توانید ان را از طریق لینک ” آموزش نصب قالب جدید در وردپرس” مشاهده کنید.

2- آموزش کار با قالب وردپرس استادیار

پس از اینکه قالب در سایت شما فعال شد، احتمالاً این سوال برای شما پیش می آید که چگونه با قالب استادیار کار کنیم؟ کار کردن با این قالب بسیار ساده است و شما با هر میزان توانایی که داشته باشید می توانید بخش های مختلف سایت خود را سفارشی کنید. در ادامه مطلب شما را با تنظیمات مختلف قالب آشنا می کنیم.

بعد از نصب قالب، از پیشخوان وردپرس خود روی بخش “تنظیمات” کلیک کنید. بعد از آن می توانید پنل تنظیمات قالب استادیار را مشاهده کنید. در این قسمت بخش های مختلفی وجود دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی می کنیم.

بیشتر بخوانید: بهترین قالب های آموزشی وردپرس + معرفی 17 قالب حرفه ای

بخش عمومی

آموزش کار با قالب استادیار

در این قسمت می توانید یک فاوآیکن و یک فیو آیکون رتینا آپلود نمائید. همچنین می توانید بارگیری صفحه را فعال یا غیر فعال کنید.

بخش سربرگ

بخش سربرگ قالب استادریار به سه قسمت : طرح بندی سربرگ، نوار بالایی و پیمایش موبایل تقسیم بندی می شود.

قسمت طرح بندی سربرگ

نحوه کار با قالب استادیار

در این قسمت می توانید تنظیمات مربوط به طرح سربرگ مانند: ارتفاع هدر، تصویر لوگو، پدینک لوگو و… را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین افزونه lms وردپرس | 9 پلاگین برتر آموزش آنلاین وردپرس

قسمت نوار بالایی

طریقه کار با قالب استادیار

اگر قصد دارید یک نوار در بالای سربرگ سایت شما ایجاد شود، می توانید در ابتدا گزینه “نوار بالا” را فعال کنید. سپس می توانید تنظیمات مربوط به آن مانند: رنگ بندی، اطلاعات تماس و… را تنظیم کنید.

قسمت پیمایش موبایل

چگونه با قالب استادیار کار کنیم؟

شما می توانید در این قسمت نمایش بخش جستجو و سبد خرید را در موبایل برای کاربران فعال یا غیر فعال کنید.

بیشتر بخوانید: قالب IvyPrep | قالب وردپرسی آموزش آنلاین و فروش دوره آموزشی

بخش استایل

چگونگی کار با قالب استادیار

در این قسمت می توانید رنگ بندی اصلی وب سایت خود را به دلخواه تنظیم کنید.

بخش وبلاگ

در بخش تنظیمات وبلاگ می توانید نحوه چیدمان پست های وبلاگ، موقعیت نوار کناری و… را تنظیم کنید.

چطور با قالب استادیار کار کنیم

همچنین اگر قصد دارید کاربران شما قادر باشند مطالب سایت شما را در شبکه های مختلف با دیگران به اشتراک بگذارند، باید گزینه “اشتراک گذاری داستان” را فعال کنید.

آموزش کار با قالب وردپرس استادیار

بیشتر بخوانید: افزونه LifterLMS | افزونه آموزشی پیشرفته آزمون ساز و دوره ساز لیفتر ال ام اس در وردپرس

بخش پاورقی

آموزش نحوه کار با قالب استادیار

در ابتدا باید تعیین کنید که پاورقی در سایت شما نشان داده شود یا خیر؟ سپس می توانید تنظیمات مختلف پاورقی مانند: رنگ پاورقی، پس زمینه پاورقی، تعداد ستون های پاورقی و… را سفارشی کنید.

بخش دوره های آموزشی

آموزش کار با قالب استادیار

در این قسمت از آموزش قالب Studiare می توانید موقعیت نوار کناری، تعداد ستون و تعداد دوره در هرصفحه را تعیین کنید. همچنین از قسمت “تنظیبمات اشتراک گذاری” می توانید به کاربران این اجازه را بدهید تا دوره های آموزشی شما را در شبکه های اجتماعی مختلف با دیگران به اشتراک بگذارند.

بیشتر بخوانید: آموزش جامع کار با ویرایشگر گوتنبرگ

بخش نمونه کارها

طریقه کار با قالب استادیار

در بخش نمونه کار می توانید تعداد ستون های هر پروژه در هر ردیف، موقعیت نمایش نمونه کارها، تعداد نمایش نمونه کار را تنظیم کنید.

بخش شبکه های اجتماعی

چگونه با قالب استادیار کار کنیم؟

قالب استادیار از شبکه های اجتماعی مختلفی پشتیبانی می کند و شما قادر هستید آنها را در سایت خود فعال کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش انفولد | نصب، تنظیمات و طراحی قالب Enfold وردپرس

3- نحوه ارائه دروس در قالب وردپرس استادیار Studiare

برای ارائه دوره، شما باید یک محصول جدید ایجاد کنید. برای اینکار، از پیشخوان وردپرس و از بخش محصولات، روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید. بعد از باز شدن ویرایشگر محصول، شما قادر هستید هم از طریق صفحه ساز المنتور و هم از طریق صفحه ساز ویژوال کامپوزر اقدام به ایجاد محصول نمائید.

چگونگی کار با قالب استادیار

به عنوان مثال: اگر قصد دارید با ویژوال کامپوزر دوره آموزشی خود را طراحی کنید، روی ویرایشگر کامپوزر کلیک کنید. سپس می توانید از تب “استادیار” المان های مربوط به طراحی دوره های آموزشی را مشاهده کنید و نسبت به ایجاد دوره اقدام کنید.

چطور با قالب استادیار کار کنیم

بعد از طراحی دوره می توانید صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و در بخش “ویژگی های دوره”  ویژگی های مربوط به دوره از جمله: مدرس دوره، تعداد سرفصل ها و… را تنظیم کنید.

آموزش کار با قالب وردپرس استادیار

بیشتر بخوانید: آموزش نصب و کار با قالب زفایر (Zephyr) وردپرس

جمع بندی

قالب استادیار یک قالب وردپرس مخصوص طراحی و ایجاد سایت آموزشی و فروش دوره های آنلاین می باشد که براساس فروشگاه ساز ووکامرس توسعه داده شده است. این قالب همراه با محبوب ترین افزونه های وردپرس مانند: المنتور، ویژوال کامپوزر، رولوشن اسلایدر و… ارائه می شود که طراحی صفحات را برای شما ساده می کند. امیدوارم از این آموزش رضایت داشته باشید.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. سلام خسته نباشید
    من یک سایتی رو با قالب استادیار طراحی کردم و میخوام تو اون با استفاده از آزمون ساز ، ازمون هامو بفروشم ( یعنی مخاطب پس از خرید دوره براش برگه ی لینک ورود به ازمون قرار داره نمایش داده بشه
    مشکل من اینجاست که اگر یکی url برگه ورود به آزمون رو داشته باشه بعد ورود در سایت بدون خرید دوره ، سوالات آزمون رو داره )
    الان من باید چی کار کنم این اتفاق نیفته ؟؟
    خیلی متشکرم

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش استفاده از محتوای ارسالی توسط کاربران برای توسعه کسب و کار

1270
0
آیا میدانستید که مطالبی که توسط کاربرانتان نوشته می شود میتواند کمک شایانی به کسب و کار شما بکند؟ مطالب کاربران هم معتبر است و هم مرتبط به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش راه های افزایش سرعت وردپرس؛ چطور سرعت سایت وردپرسی را بالا ببریم؟

790
0
یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که حتماً باید به آن توجه داشته باشید، سرعت بارگذاری سایت می باشد. تمامی وب سایت هایی که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه حافطه کش وردپرس را حذف کنیم ؟

1483
0
یکی از مهم ترین نکات برای بهینه سازی سئو و بهبود تجربه کاربران، بارگذاری سریع وب سایت می باشد. سایت هایی که با سرعت بالا بارگذاری می شوند، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر قالب وردپرس در 4 مرحله

745
0
آیا قصد تعویض پوسته در وردپرس خود را دارید؟ به طور پیش فرض، وردپرس این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید به سادگی مدیریت کاملی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۷ مورد از بهترین افزونه RSVP وردپرس در وبسایت شما

1022
0
آیا شما به دنبال یک افزونه RSVP برای وردپرس هستید؟ افزونه های RSVP به شما این امکان را می دهند که پاسخ های خود را به طور مستقیم ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر محتوای ایمیل های ارسالی وردپرس به HTML

1077
0
ایمیل های ارسالی وردپرس یکی از مواردی است که مدیران سایت ها برای آن اهمیت ویژه ای قائل می شود؛ زیرا ایمیل های اطلاع رسانی می توانند کمکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

جلوگیری از سرقت پهنای باند در وردپرس

1648
0
به‌ عنوان مدیر وب ‌سایت، باید در مورد راه‌ هایی که ممکن است وب ‌سایت و داده‌ های شما را به خطر بیاندازد، هوشیار باشید. شما باید امنیت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مقایسه قالب فلت سام و قالب وودمارت

848
0
برای راه اندازی هر نوع وب سایتی وردپرسی، در اولین قدم و پس از خرید دامنه و هاست به یک قالب پیشرفته نیاز دارید. انتخاب قالب مناسب می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب