توضیحات متا چیست؟ نحوه نوشتن توضیحات متا برای مطالب سایت

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

اگر شما صاحب وب سایت هستید، قطعاً در خصوص توضیحات متا شنیده اید. برای داشتن یک سایت جامع و بهینه شده، یکسری نکات وجود دارد که باید حتماً آنها را رعایت و به درستی در سایت خود پیاده کنید. یکی از این نکات، توضیحات متا می باشد. توضیحات متا یک تگ HTML است که می توانید برای یک پست یا صفحه وب سایت خود تنظیم کنید. با نوشتن درست توضیحات متا، می توانید رتبه و ترافیک سایت خود را افزایش دهید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با توضیحات متا در وردپرس و نحوه نوشتن توضیحات متا آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

Meta description چیست؟

توضیحات متا در وردپرس چیست ؟ متا دیسکریپشن چیست ؟ اینها سوالاتی هستند که ممکن است در ذهن بسیاری از شماها باشد. به طور کلی؛ توضیحات متا یا همان متا دیسکریپشن یک عنصر HTML است که خلاصه ای کوتاه از صفحه سایت را نمایش می دهد و می توانید آن را در زیر عنوان یک سایت در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل مشاهده کنید. به عنوان مثال: در تصویر زیر شما نمونه ای از توضیحات متا را مشاهده می کنید:

توضیحات متا چیست ؟

بیشتر بخوانید: نحوه نوشتن محتوا برای وب سایت در 9 مرحله و نکات مهم محتوا نویسی

چرا توضیحات متا برای محتوای سایت مهم است؟

به طور کلی می توان گفت؛ توضیحات متا به 2 دلیل عمده برای هرنوع وب سایتی بسیار مهم و ضروری هستند:

  • توضیحات متا باعث می شود که وب سایت شما در نتایج جستجوگر بیشتر جلب توجه کند که این موضوع باعث می شود که کاربران بیشتری روی لینک سایت شما کلیک کنند.
  • از آنجایی که گوگل نرخ CTR را اندازه گیری می کند، توضیحات متا می تواند به صورت غیرمستقیم رتبه بندی شما را با افزایش CTR ارگانیک سایت شما بهبود بخشد.

آموزش نوشتن توضیحات متا

اگر با طریقه نوشتن توضیحات متا تگ آشنایی ندارید، نگران نباشید. زیرا در ادامه مطلب قصد داریم نکاتی را در خصوص نحوه نوشتن توضیحات متا وردپرس در اخحتیار شما قرار دهیم. همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: نیچ مارکتینگ چیست؟ نکات، مزایا و بهترین ابزارهای بازاریابی Niche 

1- تا 155 کاراکتر بنویسید

شما باید توضیحات متای خود را تا حد امکان کوتاه و خلاصه بیان کنید. با این حال، اگر نتایج جستجو را در گوگل بررسی کنید، اغلب تعداد کاراکترهایی بین 120 تا 156 کاراکتر را مشاهده خواهید کرد. در صورتی که تعداد کلمات شما بیشتر باشد، به احتمال خیلی زیاد گوگل آن را به صورت کامل به کاربران نمایش نمی دهد.

2- از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنید

یکی از مهم ترین نکان نوشتن توضیحات متا در سئو، استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با صفحه می باشد. شما باید حتماً از چند کلیدواژه اصلی در متا دیسکریپشن خود استفاده کنید. در صورتی که کلیدواژه شما با کلیدواژه اصلی صفحه مطابقت داشته باشد، گوگل آن را به صورت پررنگ نمایش می دهد که این موضوع می تواند به افزایش نرخ کلیک و ترافیک سایت شما بسیار کمک کند.

نحوه نوشتن توضیحات متا

بیشتر بخوانید: محتوای سئو شده چیست؟ چگونه یک متن سئو شده بنویسیم؟

3- از جملات فعال و پویا استفاده کنید

استفاده از از جملات فعال و پویا می تواند تاثیربسیار زیادی روی افزایش کلیک روی لینک های سایت شما داشته باشد. سعی کنید تا حد امکان از کلمات خاص و تحریک کننده در توضیحات متای خود استفاده کنید تا باعث شود که کاربر وسوسه شود تا روی سایت شما کلیک کند.

4- با محتوای شما مطابقت داشته باشد

توضیحات متایی که برای یک صفحه می نویسید، حتماً باید با محتوای آن صفحه مطابقت داشته باشد. این موضوع بسیار مهم است، زیرا گوگل متوجه خواهد شد که آیا از توضیحات متا برای فریب بازدیدکنندگان برای کلیک کردن بر روی نتیجه خود استفاده می کنید یا خیر! اما علاوه بر آن، توضیحات گمراه کننده احتمالاً نرخ پرش شما را نیز افزایش می دهد.

5- خاص و منحصربفرد بنویسید

اگر توضیحات متای شما مانند سایر صفحات باشد، تجربه کاربری در گوگل با مشکل مواجه خواهد شد. اگرچه عناوین صفحه شما ممکن است متفاوت باشد، اما همه صفحات یکسان به نظر می رسند زیرا همه توضیحات یکسان هستند. بنابراین سعی کنید که تا حد امکان توضیحات متای خود را را به صورت خاص و منحصربفرد بنویسید.

بیشتر بخوانید: راهنمای انتخاب بهترین سایت رپورتاژ آگهی 

سوالات متداول

طول توضیحات متا باید چقدر باشد؟

شما باید توضیحات متای خود را تا حد امکان کوتاه و خلاصه بیان کنید. برای نوشتن توضیحات متا سعی کنید از تعداد کاراکترهایی بین 120 تا 156 استفاده کنید. در صورتی که توضیحات متای شما خیلی طولانی شود، گوگل آن را در نتایج به کاربران نمایش نمی دهد.

توضیحات متا چطور بر سئو سایت تاثیرگذار است؟

زمانی که کاربر یک موضوع را در گوگل سرچ می کند، با هزاران وب سایت مواجه می شوید. حال برای اینکه بتوانید سایت خود را از سایر سایت ها متمایز کنید تا کاربران بیشتری روی لینک سایت شما کلیک کنند، باید حتماً از توضیحات متای جذاب و منحصربفرد استفاده کنید. همچنین حتماً از کلمات کلیدی هم در توضیحات متای خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: لیست مهمترین تگ های html در سئو سایت

جمع بندی: توضیحات متا در وردپرس

توضیحات متا خلاصه ای از محتوای یک صفحه را به کاربران نمایش می دهد که این موضوع باعث می شود تا کاربران بیشتری وارد سایت شما شوند. چنانچه در یک مطلب بخش توضیحات متا را خالی رها کنید، گوگل به صورت خودکار یک پاراگراف از محتوای صفحه شما را به عنوان متا دیسکریپشن انتخاب می کند. ما در این مطلب شما را با Meta description چیست؟ و نحوه نوشتن توضیحات متا آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: yoast

Premium SEO Pack – افزونه حرفه ای و جامع برای بهینه سازی و سئو سایت های وردپرسی

اشتباهات مرگبار سئو در وردپرس؛ 10 اشتباه رایج در سئو سایت های وردپرسی

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



معرفی بهترین افزونه lms وردپرس | 9 پلاگین برتر آموزش آنلاین وردپرس

2732
0
سیستم مدیریت آموزش آنلاین یا همان LMS طیف گسترده ای از ویژگی ها را برای ایجاد یک وب سایت آموزشی حرفه ای در اختیار شما قرار می دهد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر ایمیل ادمین در وردپرس

2134
2
آیا قصد تغییر ایمیل ادمین در وردپرس خود را دارید؟ به صورت پیش فرض، وردپرس از اولین آدرس ایمیلی که شما به عنوان ایمیل مدیریت وب سایت ارائه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

35 خطای رایج وردپرس و نحوه حل آن ها

3356
0
همانطور که می دانید وردپرسی یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت جهان می باشد که با استفاده از آن می توانید به سادگی انواع وب سایت را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی ادغام دو وبسایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

1587
2
گاهی اوقات ممکن است سایت های متعددی ایجاد کرده باشید اما پس از مدتی بخواهید آنها را باهم ادغام نمایید .شما باید این کار را طوری انجام دهید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جلوگیری از کامنت اسپم در وردپرس

191
0
یکی از قسمت های ناامید کننده در سایت، ارسال نظر اسپم می باشد. زمانی که شما بخش دیدگاه های سایت خود را فعال می کنید، به احتمال خیلی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بررسی مشتریان در وب سایت های وردپرس با استفاده از Wiremo

851
0
مشتریان وب سایت ها در همه وب سایت ها می توانند نظرات خود را اعلام کنند در کسب و کارهای سنتی مشتریان می توانند نظرات خود را به طور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

کاربرد php در وردپرس – آشنایی با پی اچ پی در وردپرس

1144
0
حالا که وارد دنیای وردپرس شدید و می‌خواهید در آن آینده خود را پیدا کنید باید از اسرار پشت پرده وردپرس هم آگاه باشید. وردپرس بسیار بیشتر از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزونه Booknetic؛ تنظیمات، نصب و کار با افزونه بوکنتیک برای رزرو و نوبت دهی

375
0
اگر قصد دارید یک وب‌سایت رزرو و نوبت دهی برای کلاس های آموزشی، پزشکان، آرایشگاه، وکلا و... راه‌اندازی کنید که کاربران بتوانند برای دریافت خدمات از شما ابتدا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب