چگونه وردپرس خود را بروزرسانی کنیم؟ آموزش آپدیت وردپرس بصورت دستی و خودکار

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام راه اندازی سایت باید در نظر داشته باشید، افزایش امنیت وب سایت می باشد. آمارها نشان داده است که اکثر وب سایت هایی که مورد هک قرار گرفته اند، به دلیل عدم آپدیت هسته وردپرس و همچنین برنامه های وردپرس صورت گرفته است. یکی از ساده ترین روش های امنیتی که می توانید به افزایش عملکرد و امنیت سایت خود کمک کنید، آپدیت وردپرس می باشد. در واقع شما باید همیشه و در همه حال از آخرین نسخه وردپرس استفاده کنید، زیرا با بروزرسانی وردپرس ، امکانات امنیتی بیشتری به وردپرس شما اضافه می شود. به دلیل اهمیت این موضوع، ما در این مطلب قصد داریم آموزش آپدیت دستی وردپرس و آپدیت خودکار وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

آپدیت وردپرس

روش بروزرسانی وردپرس

هر قسمت از وب سایت وردپرس شما، از افزونه ها گرفته تا قالب ها و تا نرم افزارهای اصلی، تمامی آنها باید به روز نگه داشته شوند. به‌ روزرسانی فایل ‌های اصلی می‌ تواند به بهبود عملکرد، سرعت، سازگاری و از مهم ‌تر امنیت سایت شما کمک کند. وردپرس به صورت دوره‌ای به‌ روزرسانی ‌های نسخه اصلی و همچنین نسخه‌ های نگهداری و به ‌روزرسانی‌ های امنیتی را منتشر می ‌کند. هر یک از این نسخه ها ممکن است شامل بهبودها، رفع اشکالات و رفع آسیب پذیری های امنیتی مهم تر باشد.

تحقیقات امنیتی نشان می ‌دهد که اکثر وب‌سایت ‌های وردپرسی که هک می‌ شوند به دلیل هسته، افزونه‌ها و یا قالب وردپرس قدیمی می باشند. وردپرس به طور فعال توسط توسعه دهندگان از سراسر جهان نگهداری می شود. این توسعه دهندگان باگ ها را پیدا کرده و در بروزرسانی های جدید برطرف می کنند. سپس تغییرات اعمال شده را در نسخه جدید ارائه می دهند. وردپرس از روش های مختلفی بروز می شود، بنابراین اگر با نحوه آپدیت وردپرس آشنا نیستید، کافیست این مطلب را تا انتها مشاهده کنید.

آموزش بروزرسانی وردپرس

همانطور که اشاره شد؛ روش های مختلفی برای آپدیت وردپرس وجود دارد که در ادامه آنها را به شما توضیح می دهیم. با ما همراه باشید.

1-  آموزش آپدیت وردپرس به صورت دستی از طریق پیشخوان

یکی از بهترین روش هایی که می توانید اقدام به بروزرسانی وردپرس نمائید، آپدیت خودکار وردپرس می باشد. با کمک این روش شما تنها با استفاده از یک کلیک می توانید وردپرس را به آخرین نسخه ارتقاء دهید. برای انجام اینکار، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس روی گزینه “بروزرسانی ها” کلیک کنید.

در این صفحه اگر نسخه جدید وردپرس ارائه شده باشد به شما نشان می دهد. سپس در این صفحه اگر نسخه وردپرس شما قدیمی باشد، پیغامی به شما نشان می دهد که کافیست روی لینک “لطفاً بروزرسانی کنید” کلیک کنید و بعد از آن بایک صفحه روبه رو می شوید که باید روی دکمه “اکنون بروزرسانی کن” کلیک نمائید تا وردپرس شما به اخرین نسخه بروز شود.  در صورتی که شما با تصویری همانند زیر مواجه شدید، یعنی شما در حال حاضر از آخرین نسخه وردپرس در حال استفاده کردن می باشید و نیازی به بروزرسانی وردپرس ندارید.

آپدیت دستی وردپرس

بیشتر بخوانید: برای یادگیری وردپرس از کجا شروع کنیم؟ نقطه آغاز آموزش وردپرس

2- آپدیت وردپرس از طریق هاست FTP

اگر به دلایلی نمی توانید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید یا با مشکل مجوز مواجه شدید، می از طریق هاست اقدام به آپدیت وردپرس نمائید. برای انجام اینکار مراحل زیر را دنبال کنید:

در ابتدا آخرین نسخه وردپرس را از سایت اصلی آن دانلود کنید ( برای دانلود کلیک کنید) و سپس فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج نمائید. در مرحله بعدی از طریق FTP وارد حساب کاربری خود شوید. سپس به پوشه روت سایت خود مراجعه کنید و پس از آن وارد پوشه wp-content شوید.

آپدیت خودکار وردپرس

حال روی پوشه plugins کلیک راست کرده و نام آن را به “plugins.hold” تغییر دهید. این کار به صورت موقت تمام افزونه های شما را غیرفعال می کند. سپس پوشه های wp-includes و wp-admin را حذف کنید.

آموزش آپدیت وردپرس به صورت دستی

در مرحله بعدی پوشه‌های wp-includes و wp-admin جدید را از فایل زیپ که قبلا استخراج کرده‌اید، آپلود کنید. فایل های جداگانه را از پوشه wp-content جدید به پوشه wp-content موجود خود آپلود کنید. با این کار فایل های موجود بازنویسی می شوند. فقط فایل هایی را در پوشه wp-content موجود خود حذف کنید که توسط فایل های جدید رونویسی می شوند.

بروزرسانی دستی وردپرس

سپس همه فایل ‌های جدید را در پوشه public_html خود آپلود کنید. پس از آن؛ نام فایل “plugins.hold” را به “plugins” تغییر دهید. پس از آن وردپرس برای شما آپدیت خواهد شد. حال می توانید وارد پیشخوان خود شوید.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت هدر شفاف در وردپرس

3- بروزرسانی دستی وردپرس از طریق سی پنل

همچنین شما مکی توانید از طریق هاست سی پنل خود اقدام به آپدیت خودکار وردپرس نمائید. در واقع برای اینکار شما باید کدی را به فایل wp-config.php اضافه کنید.

در ابتدا وارد حساب خود در سی پنل شوید و بعد از آن به پوشه File Manager مراجعه کنید.

بروزرسانی وردپرس

حال روی پوشه public_html کلیک کنید. سپس وارد پوشه wp-config.php شوید. پس از آن روی دکمه Edit در نوار ابزار بالا کلیک نمائید.

نحوه آپدیت وردپرس

پس از اینکه وارد صفحه ویرایشگر فایل شدید، کافیست کد زیر را به آن اضافه نمائید:

define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true);

در نهایت روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش آپدیت (بروزرسانی) قالب و افزونه های وردپرس

سوالات متداول

چه زمانی باید وردپرس را به صورت دستی آپدیت کرد؟

به طور کلی، زمانی که آپدیت خودکار وردپرس دچار مشکل شود و شما نمی توانید از این راه اقدام کنید، بهترین روش آپدیت دستی وردپرس می باشد.

آیا باید هسته وردپرس را قبل از افزونه ها به روز کرد؟

فرق زیادی ندارد که شما هسته وردپرس را قبل و یا بعد افزونه ها آپدیت کنید. در هر صورت بهتر است در هر شرایطی هم افزونه ها و هم هسته وردپرس شما از آخرین نسخه استفاده کند.

بیشتر بخوانید: آموزش کامل آپدیت قالب و افزونه وردپرس

جمع بندی: چطور وردپرس را آپدیت کنیم ؟

بعد از راه اندازی سایت، شما باید از هر روشی استفاده کنید تا سایت شما حفظ شود. یکی از بهترین روش ها برای افزایش امنیت و حفظ سایت، آپدیت وردپرس به آخرین نسخه می باشد. به طور کلی؛ نادیده گرفتن پیام به‌روزرسانی در پیشخوان وردپرس شما می‌تواند منجر به مشکلات ناسازگاری، عملکرد نادرست و یا حتی خرابی کامل سایت شود. به همین دلیل شما باید این موضوع را جدی بگیرید. ما در این مطلب نحوه آپدیت دستی وردپرس و آپدیت خودکار وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم از این مطلب رضایت داشته باشید.

منبع: hubspot

آموزش آپدیت PHP وردپرس | بروزرسانی نسخه پی اچ پی در وردپرس

پکیج محصولات سئو و سرعت در وردپرس ( 18 افزونه مهم و کاربردی در زمینه سئو

جلوگیری از آپدیت (بروزرسانی) خودکار وردپرس، قالب و افزونه

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



تفاوت های آنالیتیکس Universal و GA4

133
0
آیا با تفاوت های آنالیتیکس Universal و GA4 آشنایی دارید و می‌دانید چه کاربردهایی دارند؟ در واقع GA4 آخرین نسخه گوگل آنالیتیکس است و به زودی جایگزین یونیورسال ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش دسته بندی محصولات در فروشگاه وردپرس ووکامرس

3395
0
امروز قراره آموزش دسته بندی محصولات در فروشگاه وردپرس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بتوانید مدیریت کاملی روی دسته بندی های ووکامرس خود داشته باشید. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

لوکال هاست چیست؟ کاربردهای Localhost چیست؟

473
0
در هنگام راه اندازی سایت، بسیاری از اصطلاحات فنی وجود دارد که معمولاً هنگام بحث در مورد شبکه سازی، مدیریت سرور و انتقال داده ها مورد استفاده قرار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

مزرعه لینک یا Link Farm چیست؟

236
0
یک کاتالوگ بک لینک برای ایجاد قدرت و بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو ضروری است. با این حال، مقاومت در برابر تمایل به استفاده از میانبرهای بالقوه مضر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه رفع ارور خطای DNS PROBE FINISHED NXDOMAIN وردپرس و دلیل ایجاد آن

1835
0
خطای DNS PROBE FINISHED NXDOMAIN یکی از خطاهای رایجی است که باعث می شود مرورگر کروم شما نتواند به وب سایتی که درخواست کرده اید، وارد شود و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن دکمه بازگشت به بالا وردپرس

1598
0
احتمالاً برایتان پیش آمده است که وقتی وارد یک وب سایت می شوید و یک مطلب را تا انتها مشاهده می کنید، در آخر برای اینکه راحت تر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونگی ادغام دو وبسایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

1579
2
گاهی اوقات ممکن است سایت های متعددی ایجاد کرده باشید اما پس از مدتی بخواهید آنها را باهم ادغام نمایید .شما باید این کار را طوری انجام دهید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد تصاویر تعاملی در وردپرس

2634
0
آیا قصد ایجاد یک تصویر تعاملی برای سایت وردپرسی خود را دارید؟ به طور کلی، یک تصویر تعاملی به شما این امکان را می دهد که بخش های ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب