معرفی بهترین سایت سازهای سال 2022

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

سایت ساز ها یکی از بهترین روش ها برای کاربرانیست که قصد دارند بدون نیاز به استخدام برنامه نویس و توسعه دهنده یک سایت حرفه ای برای خود راه اندازی کنند. در واقع؛ سایت سازهای برتر امکانات و قابلیت هایی را در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید بدون هیچ گونه مهارتی هر نوع سایتی را به سلیقه خودتان طراحی کنید. معمولاً کسب و کارهای نوپا که نمی خواهند هزینه زیادی برای شروع بپردازند، از سایت سازها استفاده می کنند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

سایت ساز چیست؟

به طور خلاصه، سایت ساز ابزاری است که به شما این امکان را می دهد تا بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و یا تخصص خاصی، هر نوع وب سایتی را برای خود راه اندازی کنید. دقیقاً همانند وردپرس که پس از نصب آن تنها کاری که باید انجام دهید نصب یک قالب می باشد. سپس می توانید سایت خود را به شکلی دلخواه سفارش کنید. یکی دیگر از مزیت های سایت ساز ها این است که دیگر دغدغه ی خرید هاست و دامنه ندارید. تنها باید یک دامنه را انتخاب و سپس قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید و پس از آن سایت شما در چند دقیقه آماده استفاده می شود. همچنین اکثر سایت سازها از رابط کاربری کشیبدن و رها کردن پشتیبانی می کنند که شما می توانید با کشیدن و رها کردن المان ها، ظاهر سایتتان را به شکل دلخواه شخصی سازی کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های ویرایش قالب | برترین پلاگین ویرایش پوسته سایت ورپرس کدام است؟

بهترین فروشگاه سازهای اینترنتی ایرانی و خارجی

هم اکنون سایت سازهای بسیار عالی ایرانی و خارجی وجود دارند که هر کدام از آنها دارای ویژگی های خاص خود هستند و به شما این امکان را می دهند تا به سادگی هر نوع سایتی را در کمترین زمان ممکن طراحی کنید. در ادامه مطلب شما را با برترین سایت سازهای ایرانی و خارجی آشنا می کنیم. همراه ما باشید.

  1. پرتال
  2. Wix
  3. وبزی
  4. سازیتو
  5. Squarespace
  6. GoDaddy
  7. ایران سرور
  8. Shopify
  9. Weebly
  10. Zyro
  11. وردپرس

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این سایت سازها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش تغییر آدرس صفحه لاگین وردپرس 

1- پرتال | بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

سایت پرتال یکی از بهترین سایت ساز های ایرانی محسوب می شود که از صفر تا صد کدنویسی شده و دارای ظاهری منحصربفرد و جذاب می باشد. پرتال علاوه بر سای ساز، فروشگاه ساز هم می باشد که به شما کمک می کند تا انواع فروشگاه ها را برای خود ایجاد کنید. وجود قالب های متنوع و جذاب، هاست قدرتمند، صفحه ساز اختصاصی و ساده، سفارشی سازی نامحدود و افزونه های کاربردی از جمله ویژگی های سایت ساز پرتال می باشد.

2- Wix | سایت سازهای برتر

Wix یکی از سایت سازهای برتر است که به شما کنترل کاملی را روی ایجاد وب سایت می دهد. برخلاف برخی سازندگان دیگر، قدرت یا قابلیت سفارشی ‌سازی را فدای سهولت نمی ‌کند. در عوض، ابزارهای ویرایش ساده کشیدن و رها کردن را با طیف وسیعی از ویژگی‌ها در اختیار شما قرار می دهد که شما می توانید به سادگی هربخشی را شخصی سازی نمائید. این تنها یک سایت ساز نیست، بلکه یک فروشگاه ساز حرفه ای هم می باشد. سایت Wix دارای یک برنامه رایگان و هشت طرح پولی است که از 16 دلار در ماه شروع می شود. شما بیش از 800 قالب برای انتخاب دارید. همچنین پس از انتخاب قالب، می توانید سایتتان را متناسب با سلیقه تان سفارشی کنید.

بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

بیشتر بخوانید: چگونه با وردپرس فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

3- وبزی | بهترین سایت ساز فروشگاهی

وبزی جزء بهترین سایت ساز ایرانی رایگان محسوب می شود که با استفاده از آن می توانید سایت مورد نظر خود را تنها در چند دقیقه ایجاد کنید. از ویژگی های جذاب این سایت ساز می توان به ویرایشگر قالب آن اشاره کرد که با استفاده از آن شما می توانید هر بخش از قالب را مانند: تصاویر، گالری و… به دلخواه خود ویرایش کنید. با ویرایشگر وبزی هیچ گونه محدودیتی نخواهید داشت و می توانید سایت خود را آنگونه که می خواهید، طراحی کنید. همچنین وبزی انواع قالب های متنوع و جذاب را در اختیار شما قرار می دهد که شما می توانید یکی از آنها را که با کسب و کار شما مطابقت دارد را انتخاب کنید. از قالب های وبزی می توانید برای ایجاد سایت های مختلف مانند: سایت فروشگاهی، شرکتی، پزشکی، بیمارستان، داروخانه، عکاسی و… استفاده کنید.

4- سازیتو | بهترین سایت ساز های ایرانی

سازیتو جزء بهترین سایت ساز فروشگاهی بشمار می رود. با استفاده از سازیتو شما می توانید انواع کسب و کارهای فروشگاهی را ایجاد کنید. تقریباً می توان گفت سازیتو هر امکانی که برای داشتن یک فروشگاه لازم دارید را با کمترین هزینه در اختیار شما قرار می دهد. از ویژگی های این سایت می توان به: مدیریت کامل سفارشات، درگاه های پرداخت آنلاین، قالب های متنوع و همچنین شخصی سازی قالب اشاره کرد. با کمک ویرایشگر داخلی سازیتو شما می توانید هر قسمت از فروشگاه خود را به دلخواه تغییر دهید. یکی دیگر از مزیت های سازیتو، ارائه نسخه رایگان می باشد. در واقع شما می توانید بدون پرداخت هزینه، یک فروشگاه داشته باشید. البته این نکته را فراموش نکنید که طرح رایگان آن دارای محدودیت های مختلفی می باشد. بنابراین اگر می خواهید یک فروشگاه حرفه ای داشته باشید، باید از طرح های پولی سازیتو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت صفحه سایت وردپرس با المنتور 

5- Squarespace | بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

سایت Squarespace یک سایت ساز حرفه ای است که قابلیت های زیادی را برای ایجاد هرنوع سایتی ارائه می دهد. طرح های قالب آن آنقدر جذاب است که در انتخاب آنها قطعاً دچار سردرگمی می شوید. این سایت ساز همچنین دارای طیف گسترده ای از ویژگی ها است تا به شما کمک کند یک سایت حرفه ای برای خود ایجاد کنید. بهتر از آن،Squarespace  بهترین مرکز دانش موجود در بازار است. در آنجا، طیف وسیعی از راهنمایی های متنی، تصویری و ویدئویی را مشاهده خواهید کرد. این سایت ساز دارای 14 روز آزمایش رایگان می باشد، پس از آن باید از طرح های پولی استفاده کنید.

6- GoDaddy | سایت سازهای برتر

GoDaddy جزء برترین سایت سازهای برتر جهان بشمار می رود. سهولت استفاده، طراحی های مدرن، ویژگی های برتر و مقرون به صرفه بودن از ویژگی های بارز این سایت ساز می باشد. در واقع؛ GoDaddy بسیار کاربر پسند است و سریعترین سازنده وب سایت برای ایجاد یک وب سایت محسوب می شود. طرح‌ بندی‌های ساده و راهنمایی برای افزودن عناصر به سایت شما، فرآیند ایجاد سایت را برای شما بسیار ساده و سریع می کند.

سایت سازهای برتر

بیشتر بخوانید: بهترین قالب فروشگاهی وردپرس چیست؟

7- ایران سرور | بهترین سایت ساز فروشگاهی

ایران سرور یکی از بهترین شرکت های ارائه دهنده هاست در ایران می باشد که سابقه طولانی مدت دارد و هم اکنون یکی از قدیمی ترین شرکت های هاستینگ بشمار می رود. ایران سرور علاوه بر ارائه خدمات میزبانی وب، یک سایت ساز بسیار قدرتمند هم هست که به شما کمک می کند تا هرنوع سایتی را که می خواهید، ایجاد کنید. شعار سایت ساز ایران سرور این است که شما می توانید در کمتر از 10 دقیقه سایت خود را ایجاد و شروع به کسب درآمد کنید. ایران سرور دارای پلن های مختلف شخصی، شرکتی، فروشگاهی و برندینگ می باشد که تعرفه های هریک از آنها متغیر است. اس اس ال رایگان، ایمیل اختصاصی، بیش از 100 قالب جذاب، فرم ساز حرفه ای، اتصال به اینستاگرام، درگاه پرداخت آنلاین و ساخت اپلیکیشن از جمله ویژگی های بارز سایت ساز ایران سرور می باشد.

بهترین سایت ساز فروشگاهی

8- Shopify | بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

وقتی نوبت به فروش آنلاین می ‌رسد، از سایت ساز Shopify بهتر پیدا نخواهید کرد. این پلتفرم که در سال 2006 تأسیس شد، از آن زمان به سازنده‌ای برای کسب ‌و کارهایی تبدیل شده است که می‌ خواهند در فروش آنلاین حضور داشته باشند. این ابزار مملو از ابزارهای فروش با کیفیت بالا است که به رشد فروشگاه آنلاین شما کمک می کند تا بتوانید خیلی سریع فروشگاه خود را گسترش و به درآمد عالی برسید. از جمله ویژگی های Shopify می توان به: مدیریت موجودی، قابلیت سفارشی سازی پرداخت، گزینه های حمل و نقل، ارائه کدهای تخفیف و رابط کاربری ساده  آن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: قالب های فروشگاهی و افزونه های صفحه ساز

9- Weebly | سایت سازهای برتر

Weebly یک سازنده وب سایت ساده است که امکان راه اندازی وبلاگ و فروشگاه را به شما می دهد. هر چند که استفاده از این سازنده وب سایت بسیار آسان است، اما از نظر طراحی و سفارشی سازی نیز نسبت به رقبای خود محدودتر است. همچنین این سایت ساز دارای یک طرح رایگان و همچنین سه طرح پولی است که از 6 دلار تا 26 دلار در ماه شروع می شود. طرح های ارزان قیمت آن باعث شده کهWeebly  به یکی از مقرون به صرفه ترین سازندگان وب سایت در بازار تبدیل شود.

10- Zyro | بهترین سایت ساز فروشگاهی

Zyro یک سازنده وب سایت با استفاده آسان با قالب های زیبا و تمیز است. ویژگی هایی که شامل می شود بسیار با کیفیت هستند، اما به اندازه یک سازنده برتر ویژگی های زیادی را ارائه نمی دهد. شما می توانید بدون مهارت، هر نوع وب سایتی را در کمترین زمان ممکن طراحی کنید.

11- وردپرس | سایت ساز رایگان وردپرس

وردپرس بی تردید محبوب ترین پلتفرم سایت ساز موجود در جهان می باشد که تاکنون ارائه شده است. حدود ۲۸% از تمام سایت های موجود در اینترنت از این پلتفرم استفاده می کنند. وردپرس از این جهت در صدر این لیست قرار گرفته است که از نظر محبوبیت، ویژگی ها، قدرت، مقیاس پذیری و استفاده آسان شناخته شده است. به طور کلی؛ وردپرس یک پلتفرم رایگان و متن باز است. این یعنی شما می توانید حداکثر کنترل را روی سایت خود در مقایسه با دیگر سایت سازهای موجود در این لیست داشته باشید. شما همچنین به بیش از ۵۰,۰۰۰ افزونه رایگان وردپرس نیز دسترسی خواهید داشت. این افزونه ها برنامه هایی هستند که قابلیت ها و امکانات جدیدی را به سایت وردپرس شما اضافه می کنند.

بیشتر بخوانید: پاپ آپ چیست؟ بایدها و نبایدهای استفاده از آن 

سوالات متداول

کدام سایت ساز بهتر است؟ وبزی یا وردپرس

قطعاً وردپرس نه تنها در ایران، بلکه در سایر کشورهای دیگر هم به عنوان محبوب ترین و بهترین سایت ساز شناخته می شود. هم اکنون بیش از 38 درصد از کل وب سایت های جهان از وردپرس استفاده کرده اند.

امکانات فروشگاه ساز مجنتو (Magento) کدامند؟

مجنتو یکی از ابزارهای ایجاد فروشگاه آنلاین می باشد. این فروشگاه ساز با زبان php نوشته شده و در مقابل سایر رقبای خود از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار می باشد. مجنتو علاوه بر قدرتمند بودن، دارای امنیت بالایی هم می باشد. با کمک امکانات آن می توانید یک سایت فروشگاه حرفه ای را ایجاد کنید. برخی از امکانات فروشگاه ساز مجنتو عبارت است از: سرعت عملکرد بالا، تکنولوژی متن باز، چند فروشگاهی بودن، چند زبانه بودن، رابط کاربری ساده و...

بیشتر بخوانید: معرفی هاست رایگان برای تمرین وردپرس

جمع بندی: معرفی بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی

همانطور که اشاره شد، سایت سازها به شما این امکان را می دهند تا بدون پرداخت هزینه زیاد و همچنین بدون هیچ گونه مهارت، هر نوع سایتی را که می خواهید در کمترین زمان ممکن طراحی کنید. هم اکنون سایت سازهای زیاد ایرانی و خارجی وجود دارد که شما می توانید از آنها استفاده کنید. در میان آنها، قطعاً وردپرس یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سایت ساز بشمار می رود. ما در این مطلب شما را با سایت سازهای برتر و همچنین بهترین سایت ساز فروشگاهی آشنا کردیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: websitebuilderexpert

درباره نویسنده



جواد
( عضو از 6 سال قبل )
  • 168 نوشته
  • 34 دیدگاه
  • 0 محصول
  • 0 دوره آموزشی
جواد - عضو تیم تحریریه مجموعه نوین وردپرس...

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. سلام
    دسترسی به هیچ کدوم از این سایت ساز ها برای ایرانی ها ممکن نیست.
    تمامی این سرویسها معادل ایرانی دارند
    sitebuilder vs wix معادلش میشه وبزی و پوش
    Squarespace معادلش میشه rayo
    Shopify هم میشه سازیتو
    پیشنهاد میکنم هر کدوم رو با معادل فارسیش جایگزین کنید.

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



10 تا از بهترین افزونه های انجمن ساز (فروم ساز) وردپرس

4033
2
به عنوان یک صاحب کسب و کار آنلاین، استفاده از افزونه های انجمن ساز می تواند یک ابزار با اهمیت برای مخاطبان شما باشد. با استفاده از افزونه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با افزونه XML Sitemaps + نصب و تنظیمات آن

812
0
یکی از مهم ترین عوامل برای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر، ایجاد سایت مپ یا همان نقشه های گوگل است. با ساخت سایت مپ، شما می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کامل و رایگان نصب و کار با قالب وودمارت (Woodmart)

4504
0
قالب وودمارت بی تردید یکی از بهترین و پرفروش ترین قالب های فروشگاهی وردپرس در چند دهه گذشته می باشد که هزاران کاربر با استفاده از آن سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

الگوریتم پاندا چیست؟ و چه تاثیری بر سئو دارد؟

252
0
الگوریتم پاندا یکی از الگوریتم های مهم است که توسط گوگل ارائه شده و از آن برای شناسایی علائم محتوای با کیفیت بالا یا پایین بر اساس عوامل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بکاپ از وردپرس در دراپ باکس با افزونه WordPress Backup To Dropbox

1992
1
سلام به نام یگانه هستی جهان با یکی دیگر از افزونه های پشتیبان گیری وردپرس در خدمت شما هستیم که این بار داده های شما در دراپ باکس ذخیره ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نیچ مارکتینگ چیست؟ نکات، مزایا و بهترین ابزارهای بازاریابی Niche

974
0
با بازاریابی نیچ مارکتینگ ، کسب و کارها محصولات و خدمات خود را برای کسب و کارهای کوچک، خاص و کاملاً مشخص تبلیغ می کنند. بسیاری از سازمان‌ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه اضافه کردن دسته جمعی محصولات در ووکامرس

2100
0
ووکامرس به عنوان محبوب ترین فروشگاه ساز جهان به شما این امکان را می دهد تا هر نوع محصولی را که می خواهید اعم از دیجیتالی و فیزیکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش غیرفعال‌سازی دیباگ در وردپرس به زبان ساده!

727
0
وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای سایت ساز دارای خطاهای مختلفی است که گاهی نمی توان دلیل برخی از از آنها را متوجه شد. به همین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب