نحوه اضافه کردن جستجوی گوگل در سایت وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

آیا قصد دارید از جستجوگر گوگل در وردپرس خود استفاده کنید؟ همانطور که می دانید خود وردپرس دارای قابلیت جستجوگر داخلی می باشد اما زیاد خوب نیست. به همین دلیل بسیاری از مدیران وب سایت ها قصد افزودن جستجو گوگل به وردپرس خود را از طریق روش های دیگر دارند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه اضافه کردن جستجوی گوگل در وردپرس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. 

چرا باید از جستجوی گوگل در وردپرس استفاده کنید؟

وردپرس دارای ویژگی جستجوی داخلی است که پیاده ‌سازی و استفاده از آن بسیار ساده می باشد. با این حال، زمانی که آن را با یک موتورجستجوگر پیشرفته مانند گوگل مقایسه می کنیم، جستجوگر داخلی وردپرس نمی تواند حرفی برای گفتن داشته باشد، زیرا قابلیت های زیادی را در اختیار شما قرار نمی دهد. همچنین جستجوگر داخلی نمی تواند نتایج مناسبی را پیدا کند. این موضوع باعث می شود صاحبان سایت به دنبال جایگزین باشند. خوشبختانه، با افزودن یک نوار جستجو به وب سایت خود، به راحتی می توانید از قدرت گوگل استفاده کنید. این ویژگی قدرتمند برای کاربران شما این امکان را فراهم می کند تا دقیقاً محتوای مورد نیاز خود را پیدا کنند که این باعث بهبود تجربه کاربران می شود.

یک افزونه جستجوی گوگل وردپرس مانند: WP Google Search، Swiftype و … به شما این امکان را می دهند تا به سادگی نسبت به افزودن جستجو گوگل به وردپرس اقدام کنید. ما دو روش برای اضافه کردن جستجوی گوگل در وردپرس را به شما آموزش می دهیم. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این گزینه را به هر صفحه یا پست سایت خود اضافه کنید و حتی چگونه جستجوی گوگل را در قالب وب سایت خود کدنویسی کنید. ادامه آموزش را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: 9 مرحله برای ایجاد و ساخت یک فروشگاه اینترنتی آنلاین

1- نحوه اضافه کردن امکان جستجو گوگل به وردپرس با افزونه

با استفاده از افزونه WP Google Search می توانید نوار جستجوی گوگل را به هر صفحه یا پست خود اضافه کنید. این ابزار به بازدیدکنندگان شما این امکان را می دهد تا کل وب را جستجو کنند و یا می توانید جستجو را به لیستی از سایت های تایید شده محدود کنید. سپس می توانید نوار جستجوی گوگل را با استفاده از یک کد کوتاه یا یک ویجت سفارشی به سایت خود اضافه نمائید. برای انجام اینکار 4 مرحله وجود دارد که باید آنها را به ترتیب انجام دهید.

مرحله 1: یک افزونه جستجوی گوگل وردپرس دانلود کنید

در اولین قدم شما باید یک افزونه را برای اضافه کردن جستجوگر گوگل در وردپرس دانلود کنید. قطعاً بهترین افزونه ای که می تواند در این زمینه به شما کمک کند و قابیلت های زیادی را در اختیار شما قرار دهد، افزونه WP Google Search می باشد. بنابراین در ابتدا این افزونه را دانلود و آن را روی وردپرس خود نصب و فعال کنید. اگر با نحوه نصب افزونه آشنایی ندارید می توانید آموزش نصب افزونه وردپرس را مشاهده کنید.

بعد از فعال سازی، مرحله بعدی ثبت نام در موتور جستجوی سفارشی گوگل می باشد. سپس می ‌توانید یک شناسه موتور جستجوی گوگل ایجاد کنید، به این ترتیب با سرویس جستجوی گوگل ارتباط برقرار می‌ کنید. حال برای تولید شناسه، به سایت Programmable Search Engine مراجعه کنید و سپس روی دکمه آبی رنگ “Get Started” کلیک کنید.

اضافه کردن جستجوی گوگل در وردپرس

سپس در کادر Sites to search، نام آدرس سایت خود را وارد کنید.

اضافه کردن جستجوی گوگل در وردپرس

پس از آن می توانید یک نام دلخواه به موتور جستجوی خود بدهید. در نهایت روی دکمه Save کلیک کنید تا گوگل موتور جستجوی سفارشی شما را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: افزونه JetSearch | افزودنی طراحی حرفه ای بخش سِرچ سایت با المنتور

مرحله 2: مدیریت تنظیمات جستجوی گوگل

در سمت چپ صفحه تب Edit search engine را بزنید و سپس روی گزینه Setup کلیک کنید. بعد از آن وارد تب Basics  شوید.

جستجوگر گوگل در وردپرس

حال در این قسمت می توانید تنظیمات مربوط به جستجوی گوگل خود را پیکربندی نمائید. این شامل فعال یا غیرفعال کردن جستجوی تصویر گوگل و جستجوی ایمن می باشد.

جستجوگر گوگل در وردپرس

همچنین شما می توانید نتایج جستجوی سایت خود را بر اساس منطقه محدود کنید. برای انجام این کار، کافیست از منوی کشویی Region گزینه دلخواه را انتخاب و پس از آن باید گزینه “Restrict search results to region” را فعال کنید.

بیشتر بخوانید: افزونه Yith WooCommerce Ajax Search – جستجوی برخط محصولات

جستجوگر گوگل در وردپرس

در نهایت، می‌ توانید انتخاب کنید که آیا جستجوی خود را به وب ‌سایت‌های خاصی محدود کنید یا حتی جستجوها را فقط به سایت خود محدود نمائید.

جستجوگر گوگل در وردپرس

سپس برای شما یک شناسه تولید می شود که کافیست آن شناسه را کپی کنید و سپس به پیشخوان وردپرس خود مراجعه نمائید. بعد از آن از بخش “تنظیمات” روی گزینه “WP Google” کلیک کنید و شناسه ای را که کپی کرده بودید را در بخش شناسه موتور جستجوی گوگل پیست نمائید.

بیشتر بخوانید: مزایای سئو: 15 دلیل که چرا کسب و کار شما به سئو نیاز دارد

مرحله 3: افزودن جستجو گوگل به وردپرس با ویجت

اکنون شما می توانید نوار جستجوی گوگل را با استفاده از ویجت WP Google Search به وب سایت خود اضافه کنید. برای انجام اینکار، از بخش “نمایش” روی گزینه “ابزارک ها” کلیک کنید تا وارد ابزارک های سایت خود شوید. سپس در این صفحه شما باید به دنبال ویجتی به نام “WP Google Search” باشید. پس از پیدا کردن این ویجت کافیست آن را بکشید و در یک موقعیت دلخواه در سایتتان رها کنید.

جستجوگر گوگل در وردپرس

سپس کافیست روی ویجت کلیک کنید. پس از آن می توانید یک عنوان دلخواه برای آن در نظر بگیرید و همچنین می توانید عنوان را به صورت کامل پنهان کنید. در نهایت بعد از پیکربندی تنظیمات کافیست روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا تغییرات شما اعمال شود. پس از آن نوار جستجوی گوگل به سایت شما اضافه می شود و بازدیدکنندگان شما می توانند با تایپ کردن در کادر جستجو با گوگل تعامل داشته باشند. به‌طور پیش‌ فرض، نتایج به ‌صورت یک پوشش تمام صفحه برای کاربران ظاهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه جستجو وردپرس | 11 پلاگین پیشرفته و حرفه ای سرچ وردپرس

مرحله 4: نمایش گوگل سرچ در وردپرس با کدکوتاه (اختیاری)

همچنین شما می توانید به جای افزودن ویژگی جستجو به کل سایت، آن را فقط برای صفحات یا پست های خاصی نمایش دهید. برای انجام این کار، باید به جای ویجت، از یک کد کوتاه استفاده کنید. برای شروع، در ابتدا باید وارد صفحه یا پست دلخواه خود شوید. سپس می‌توانید کد کوتاه [wp_google_searchbox] را در مکان دقیقی که می ‌خواهید نوار جستجو نمایش داده شود، کپی و جای ‌گذاری نمائید.

جستجوگر گوگل در وردپرس

سپس باید صفحه یا پست خود را منتشر یا به روزرسانی کنید. نوار جستجوی شما در هر کجا که کد کوتاه را قرار داده اید برای بازدیدکنندگان ظاهر می شود.

علاوه بر آن همچنین شما قادر هستید کدکوتاه را به قالب وردپرس خود اضافه کنید. این می تواند یک راه سریع و آسان برای نمایش جستجوگر گوگل در وردپرس در سراسر وب سایت شما باشد.

نکته: هرگونه تغییر در کدنویسی قالب می تواند بسیار خطرناک باشد، بنابراین اگر مبتدی هستید بهتر است اینکار را انجام ندهید. همچنین قبل از هرگونه اقدامی، حتماً یک بک آپ کامل از وب سایت خود تهیه کنید تا در صورتی که اطلاعات شما نابود شد بتوانید سایتتان را به حالت قبل برگردانید.

برای درج کد کوتاه در قالب وردپرس خود، ابتدا از بخش “نمایش” روی گزینه “ویرایشگر قالب” کلیک کنید. سپس از منوی کشویی انتخاب تم برای ویرایش را باز کنید و قالب فعلی خود را انتخاب نمائید.

جستجوگر گوگل در وردپرس

سپس در سمت راست صفحه، فایلی را که می خواهید ویرایش کنید را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما می خواهیم نوارجستجوی گوگل را در بخش هدر سایت نمایش دهیم، بنابراین برای انجام اینکار روی گزینه “header.php” کلیک می کنیم. حال کافیست کد زیر را کپی کنید و در فایل انتخابی خود، در مکانی که می‌ خواهید نوار جستجوی شما نمایش داده شود، قرار دهید.

<?php echo do_shortcode(“[wp_google_searchbox] “); ?>

در نهایت روی دکمه Update File کلیک کنید. سپس نوار جستجوی شما در قالب وردپرس درج می شود و در سراسر وب سایت شما به کاربران نمایش داده می شود.

بیشتر بخوانید: بهترین ابزارهای کاربردی سئو؛ معرفی 8 ابزار پرکاربرد بهینه سازی سایت برای گوگل

2- نحوه اضافه کردن امکان جستجو گوگل به وردپرس بدون افزونه

همچنین شما قادر هستید جستجوگر گوگل در وردپرس را بدون هیچگونه افزونه ای در سایت خود اضافه کنید. برای انجام اینکار کافیت مراحل زیر را طی کنید:

مرحله 1: وارد Google Custom Search شوید

برای افزودن جستجو گوگل به وردپرس ، در ابتدا وارد سایت Google Custom Search شوید. سپس از منوی سمت چپ صفحه روی گزینه “New Search Engine” کلیک کنید. اینجا جایی است که کادر جستجوی قابل تنظیم خود را ایجاد می کنید. همچنین کدی را که برای افزودن جستجوی سایت گوگل به وب سایت خود بدون افزونه نیاز دارید، تولید خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: افزونه Search &amp; Filter Pro | بهترین افزونه ایجاد جستجو و فیلتر

مرحله 2: URL سایت خود را وارد کنید

در بخش “پSites to Search” آدرس سایت خود را وارد کنید. سپس باید زبان سایت خود را انتخاب و در نهایت روی دکمه Create کلیک کنید. گوگل اکنون موتور جستجوی سفارشی شما را خواهد ساخت.

افزودن جستجو گوگل به وردپرس

سپس باید دکمه Get code یا همان دریافت کد را بزنید. این کد مورد نیاز شما را تولید می کند تا جستجوی پیش فرض وردپرس را با جستجوی گوگل جایگزین نماید.

بیشتر بخوانید: قالب وردپرس ثبت املاک خانه من | MyHome

مرحله 3: دریافت کد سفارشی

در مرحله سوم شما باید کدسفارشی را دریافت کنید و سپس آن را به فالب سایت خود اضافه کنید. فقط این نکته را فراموش نکنید که قبل از این کار حتماً یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید، زیرا این فرایند خطرناک است و ممکن است باعث از دست رفتن اطلاعات سایت شما شود.

پس از تهیه نخسه پشتیبان، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و از بهش “نمایش” روی گزینه “ویرایشگر قالب” کلیک کنید و قالب خود را برای ویرایش باز کنید. سپس از کنار صفحه، گزینه “searchform.php” را انتخاب کنید. سپس وارد ویرایشگر فایل می شوید که باید کل محتویات و کدنویسی های فایل searchform.php را حذف کنید و به جای آن کدی را که در مرحله قبل کپی کردید را جایگزین نمائید.

افزودن جستجو گوگل به وردپرس

در نهایت روی دکمه Update File کلیک کنید تا تمامی تغییراتی که اعمال کرده اید ذخیره شود. اکنون، هر زمان که کاربران با هر نوار جستجو در وب سایت شما تعامل داشته باشند، آنها را به جستجوی گوگل متصل می کند.

 بیشتر بخوانید: آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول

جمع بندی: اضافه کردن جستجوی گوگل به سایت وردپرسی

اضافه کردن جستجوی گوگل در وردپرس باعث بهبود تجربه کاربران می شود و به آنها کمک می کند تا راحت تر به انچه که می خواهند برسند. ما در این مطلب آموزش افزودن جستجو گوگل به وردپرس را با استفاده از افزونه و بدون افزونه در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم با استفاده از این آموزش بتوانید جستجوگر گوگل در وردپرس خود را فعال کنید.

منبع: wpengine

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش کامل سفارشی سازی ووکامرس با افزونه WooCustomizer

1529
0
سفارشی سازی ووکامرس یکی از مهم ترین چالش های هرنوع وب سایت فروشگاهی می باشد. اگر شما در سایت وردپرسی خود از فروشگاه ساز ووکامرس استفاده می کنید، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه برچسب گذاری در وردپرس | بایدها و نبایدهای استفاده از تگ (tag) در مطالب سایت

1312
0
برچسب ها یکی از طبقه بندی های پیش فرض وردپرس هستند که می توانید از آنها برای سازماندهی پست های وب سایت خود استفاده کنید. برچسب ها در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی ابزار Keyword tools و کاربردهای آن

545
0
اگر برای یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ زمان، تلاش و هزینه می گذارید، باید تا آنجا که می توانید درباره سئو، به خصوص سئو گوگل آگاهی کسب کنید. سئو ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه انتقال وردپرس از زیر دامنه به دامنه اصلی

2954
3
آیا قصد انتقال یک سایت را از زیردامنه به دامنه اصلی دارید؟ این فرایند می تواند به بهبود سئوی وب سایت شما کمک کند. همچنین برای انتقال یک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش قدم به قدم سفارشی سازی صفحه پرداخت ووکامرس

4397
0
آیا قصد دارید صفحه پرداخت ووکامرس فروشگاه خود را به دلخواه سفارشی کنید؟ یکی از مهم ترین قسمت های هر نوع فروشگاهی، صفحه پرداخت آن می باشد. بنابراین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نصب فرم ویجت AWeber Web در وردپرس

1129
0
آیا شما تاکنون از AWeber استفاده کرده اید؟ یکی از محبوب ترین سرویس بازاریابی ایمیل است که توسط بسیاری از کاربران و بازاریابان وردپرس در سراسر جهان استفاده می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزونه All In One WP Security & Firewall

790
0
همانطور که می دانید، امروزه وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا سایت ساز جهان است که میلیون ها نفر از آن برای ساخت سایت استفاده کرده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه افزونه های وردپرس بر زمان بارگذاری سایت تاثیر می گذارد؟

1459
0
تاکنون به این فکر کرده اید که چگونه افزونه های وردپرس بر زمان بارگذاری وب سایت شما تاثیر میگذارد؟ افزونه های وردپرس به شما این امکان را می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب