9 مرحله برای ایجاد و ساخت یک فروشگاه اینترنتی آنلاین در سال 2022

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

امروزه بسیاری از کسب و کارهای فیزیکی جای خود را به کسب و کارهای آنلاین داده اند وچه بسا دور نیست روزی که تمامی خرید و فروش ها از طریق اینترنت و به صورت آنلاین انجام شود. با ساخت فروشگاه اینترنتی شما می توانید در هر زمان و هر کجا که بخواهید کار کنید. ایجاد فروشگاه آنلاین با ابزارهای در دسترس و کاربردی مانند وردپرس و ووکامرس بسیار ساده است. همچنین ایجاد فروشگاه آنلاین به شما این امکان را می دهد که محصولات و کالاهای خود را در اینترنت ببرید و به مجموعه وسیعی از مشتریان بالقوه موجود در آنجا دسترسی داشته باشید. ما در این مطلب قصد داریم آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس را به صورت کامل به شما توضیح دهیم.

ساخت فروشگاه اینترنتی

آیا به فکر راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی هستید؟ به طور کلی، وردپرس یکی از محبوب ترین و بهترین سیستم های مدیریت محتوا است که بیش از 43 درصد از کل سایت ها در جهان با استفاده از آن اقدام به راه اندازی وب سایت کرده اند. با وردپرس شما می توانید انواع وب سایت های فروشگاهی، شرکتی، وبلاگ و غیره را طراحی کنید. از طرفی ووکامرس یکی از بهترین فروشگاه سازها برای وردپرس است که می توانید به کمک آن سایت خود را تبدیل به یک سایت فروشگاهی گسترده نمائید. ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس بسیار ساده است و شما می توانید تنها در چند مرحله اقدام به ایجاد یک فروشگاه آنلاین کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم آموزش راه انداری و ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را به صورت کامل در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین هاست وردپرس و بهترین شرکت های هاستینگ ایران

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی، شما باید 7 مرحله را طی کنید

  1. مرحله 1: یک دامنه و هاست خریداری کنید
  2. مرحله 2: راه اندازی وردپرس
  3. مرحله 3: ووکامرس را نصب و پیکربندی نمائید
  4. مرحله 4: یک قالب فروشگاهی خرید کنید
  5. مرحله 5: صفحات محصول خود را ایجاد کنید
  6. مرحله 6: تنظیمات مالیاتی خود را پیکربندی کنید
  7. مرحله 7: روش های حمل و نقل خود را مشخص کنید
  8. مرحله 8: درگاه پرداخت را تنظیم کنید
  9. مرحله 9: یک افزونه سئو نصب کنید

در ادامه هریک از این مراحل را به شما توضیح می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

قبل از ساختن فروشگاه اینترنتی شما باید هدف خود را مشخص کنید. در واقع شما باید مشخص کنید که چه محصولاتی را قصد دارید به فروش برسانید. شما قادر هستید هر نوع محصول فیزیکی از مد و پوشاک گرفته تا لوازم دیجیتال و غیره را برای فروش قرار دهید. پس از تعیین هدف، نوبت به راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی می رسد که بتوانید کالاهای خود را برای فروش قرار دهید. برای ایجاد فروشگاه آنلاین چندین مرحله وجود دارد که شما باید به ترتیب آنها را دنبال کنید.

مرحله 1: یک دامنه و هاست خریداری کنید

در اولین قدم از آموزش ساخت یک فروشگاه اینترنتی با وردپرس شما باید یک دامنه برای فروشگاه خود در نظر بگیرید. در واقع دامنه همان نام آدرس وب سایت شما می باشد که کاربر با سرچ کردن آن در مرورگر، وارد فروشگاه شما می شود. به عنوان مثال: نام دامنه نوین وردپرس، wpnovin.com می باشد. وب سایت های مختلفی وجود دارد که می توانید دامین خود را از آنها خریداری نمائید. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که وارد یکی از سایت های خرید و فروش دامنه شوید و سپس نام دامنه دلخواه خود را وارد کنید، اگر نام دامنه ای که وارد کرده اید تکراری نباشد و قبل از شما کسی آن را ثبت نکرده باشد، شما می توانید آن را خریداری کنید. همچنین سعی کنید نام دامنه خود را متناسب با نوع کسب و کار خود انتخاب کنید و از نام های نسبتاً کوتاه استفاده کنید تا در ذهن کاربر بماند.

راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی

 بعد از آنکه دامنه مورد نظر خود را خریداری کردید، نوبت به خرید هاست می رسد. به طور کلی هر وب سایتی نیاز به فضای میزبانی هاست جهت نگه داری اطلاعات دارد. منظور از هاست، فضایی است که تمامی اطلاعات و داده های سایت شما در آن نگه داری و ذخیره می شود. بدون هاست شما قادر نیستید سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید. انتخاب یک هاست مطمئن، یکی از الزامات هر وب سایتی است که باید به درستی انتخاب شود. یک هاست مناسب می تواند به بهبود کیفیت و سئوی سایت شما کمک کند و از طرف دیگر یک سایت نامناسب می تواند باعث افت سرعت سایت، از دست رفتن مشتری و کاهش رتبه سایت شود.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس در هاست سی پنل (Cpanel)

مرحله 2: راه اندازی وردپرس

بسیاری از شرکت های ارائه دهنده هاست به شما این امکان را می دهند تا تنها با چند کلیک وردپرس را نصب کنید. با این حال، در برخی موارد، ممکن است لازم باشد وردپرس را به صورت دستی نصب کنید. اگر با نحوه نصب وردپرس آشنایی ندارید نگران نباشید، زیرا ما قبلاً در این خصوص آموزشی را برای شما تهیه کرده ایم (آموزش نصب وردپرس در هاست). پس از نصب وردپرس، نوبت به انتخاب قالب فروشگاهی و راه اندازی ووکامرس می رسد. در واقع ووکامرس یک پلتفرم فروشگاه ساز است که سایت شما را تبدیل به یک سایت فروشگاهی می کند. ووکامرس دارای نسخه رایگان می باشد که می توانید آن را از طریق مخزن وردپرس به سادگی روی وردپرس اجرا کنید. همچنین اگر شما با نحوه نصب و پیکربندی تنظیمات ووکامرس آشنایی ندارید، زیرا می توانید از طریق لینک زیر آموزش کامل ووکامرس را مشاهده کنید.

در مرحله دوم آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس، شما باید اقدام به نصب وردپرس نمائید. در ابتدا شما باید دامنه و هاست خود را به یکدیگر متصل کنید و پس از آن باید وردپرس را از طریق هاست نصب نمائید. فرقی نمی کند شما از چه نوع کنترل پنل هاستی استفاده می کنید، در اکثر کنترل پنل ها نصب وردپرس تا حدودی مشابه یکدیگر می باشد. ما قبلاً در خصوص نصب وردپرس یک آموزش مجذا منتشر کرده ایم که می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش کامل نصب، راه اندازی و کار با افزونه ووکامرس در وردپرس

مرحله 3: ووکامرس را نصب و پیکربندی نمائید

بعد از نصب وردپرس، نوبت به نصب یک افزونه فروشگاه ساز می رسد که وب سایت شما را تبدیل به یک فروشگاه آنلاین نماید. افزونه های مختلفی وجود دارد که شما می توانید از آنها جهت راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی استفاده نمائید. اما بی تردید ووکامرس یکی از بهترین فروشگاه سازهای وردپرس می باشد که به صورت رایگان ارائه شده و شما می توانید تنها با چند کلیک آن را روی وردپرس خود نصب و فعال کنید.

ووکامرس امکانات و قابلیت های مختلفی مانند: صفحات محصول، سبد خرید و پرداخت، پرداخت های امن، گزینه های حمل و نقل و چاپ لیبل، محاسبه خودکار مالیات و غیره را ارائه می دهد که با استفاده از آن ها می توانید یک فروشگاه آنلاین جذاب ایجاد کنید. نصب افزونه ووکامرس بسیار ساده است و شما می توانید آن را از طریق مخزن وردپرس نصب و فعال کنید. بعد از نصب ووکامرس شما می توانید از طریق تنظیمات، بخش های مختلف آن را به دلخواه پیکربندی کنید. ما قبلاً آموزش کامل نصب و راه اندازی ووکامرس و نحوه کار با ان را به صورت کامل منتشر کرده ایم که شما می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش کامل نصب، راه اندازی و کار با افزونه ووکامرس در وردپرس

مرحله 4: یک قالب فروشگاهی خرید کنید

در مرحله پنجم از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، شما باید یک قالب برای خود انتخاب و خریداری کنید. قالب وردپرس، طرح و سبک اصلی سایت شما را نمایش می دهد و به شما این امکان را می دهد تا به سادگی و بدون نیاز به دانش کدنویسی هر بخش از سایت را سفارشی سازی کنید. قالب های رایگان و پرمیوم مختلفی ارائه شده که شما می توانید متناسب با کسب و کار خود یکی از آنها را انتخاب و روی وردپرس خود نصب کنید.

بعد از خرید قالب، باید آن را روی وردپرس پیاده سازی کنید. نصب قالب از طریق پیشخوان و هاست امکان پذیر می باشد که شما می توانید متناسب با نوع قالبی که خریداری کرده اید آن را نصب نمائید. همچنین اگر با نحوه نصب قالب آشنایی ندارید، می توانید مطلب زیر را مشاهده نمائید.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب قالب وردپرس روی سی پنل و لوکال هاست

مرحله 5: صفحات محصول خود را ایجاد کنید

در مرحله سوم از نحوه ساخت فروشگاه اینترنتی شما باید صفحات محصولات خود را ایجاد کنید. برای ایجاد اولین محصول، ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و از بخش “محصولات” روی گزینه “افزودن محصول” کلیک کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی

در این صفحه تنظیمات مختلفی وجود دارد که می توانید به دلخواه خود آنها را انجام دهید. به عنوان مثال می توانید یک تصویر شاخص و چندین تصویر برای محصولات خود درج کنید، می توانید از توضیحات بلند و کوتاه استفاده کنید و بسیاری از تنظیمات دیگر.

 بیشتر بخوانید: افزونه Metform Pro | طراحی فرم های چند مرحله ای و شرطی با پلاگین المنتور

مهم ترین تنظیمات برای محصولات ووکامرس

1- درج تصاویر با کیفیت و جذاب برای محصولات

یکی از مهم ترین بخش های هر نوع سایت فروشگاهی، گرفتن عکس با کیفیت از محصولات می باشد. نمایش محصولات به بهترین شکل بسیار مهم می باشد. عکس‌ های غیرحرفه‌ای و بی کیفیت باعث می‌شود سایت شما غیرقابل اعتماد به نظر برسد، که همین موضوع باعث می شود مشتریان از شما خریدی انجام ندهند. به همین منظور حتماً از تصاویر باکیفیت و جذاب برای محصولات خود استفاده کنید. سعی کنید برای عکاسی همه چیز را مانند: نور، شفافیت، موقعیت عکاسی و غیره را در نظر بگیرید. همچنین بهتر است از چندین زاویه عکاسی های خود را انجام دهید تا مشتری بتواند تمامی جزئیات محصول را به سادگی مشاهده کند.

بیشتر بخوانید: بهترین قالب فروشگاهی وردپرس | 12 تا از بهترین پوسته های فروشگاهی

2- نوشتن توضیحات متای جذاب

یکی دیگر از مهم ترین بخش های افزودن محصول، نوشتن توضیحات متای جذاب می باشد. در واقع توضیحات متا همان توضیحاتی می باشد که در پایین عنوان محصول شما در نتایج جستجوگر به کاربران نمایش داده می شود. به عنوان مثال: در تصویر زیر شما توضیحات متای قالب های وردپرس را در سایت نوین وردپرس مشاهده می کنید:

ساخت فروشگاه اینترنتی

بسیار مهم است که برای محصولات خود یک توضیح جذاب بنویسید،زیرا این مضوع باعث می شود میزان ترافیک و ورودی های کاربران شما افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: ادان دامین در هاست | آموزش اضافه کردن Addon Domain یک آدرس مجزا به هاست

3- مشخص کردن اطلاعات محصول

در نهایت بخش اطلاعات محصول یکی دیگر از بخش های بسیار مهم برای درج محصو و ساخت فروشگاه اینترنتی می باشد. در اینجا می توانید قیمت محصول خود را تنظیم می‌کنید، شماره SKU و اطلاعات حمل و نقل را اضافه ‌کنید و بسیاری از موارد دیگر.

ایجاد فروشگاه آنلاین

بیشتر بخوانید: ایجاد اسلایدر دلخواه در وردپرس Cyclone Slider

مرحله 6: تنظیمات مالیاتی خود را پیکربندی کنید

هر کشور قوانین مختلفی در مورد مالیات بر فروش دارد. برای پیکربندی این بخش، از قسمت ووکامرس روی گزینه “پیکربندی” کلیک کنید. سپس وارد تب “همگانی” شوید. سپس در این بخش تمامی تنظیمات مربوط به کشور، مکان‌های فروش، مالیات و غیره را انجام دهید.

ایجاد فروشگاه آنلاین

بیشتر بخوانید: آموزش قدم به قدم سفارشی سازی صفحه پرداخت ووکامرس

مرحله 7: روش های حمل و نقل خود را مشخص کنید

حمل و نقل یکی دیگر از مهم ترین بخش های ساخت فروشگاه اینترنتی می باشد. به این ترتیب، در تب تنظیمات حمل و نقل، می توانید عملاً هر تعداد گزینه را که می خواهید برای اجرای یک استراتژی تحویل سفارش اضافه کنید. اگر می خواهید محصولات خود را در محدوده وسیعی از مکان ها در دسترس قرار دهید، ممکن است بخواهید مناطق حمل و نقل ایجاد کنید. برای پیکربندی این بخش، از بخش “ووکامرس” روی گزینه “پیکربندی” کلیک کنید. سپس وارد تب “حمل و نقل” شوید. بعد از آن کافیست دکمه “افزودن حمل و نقل” را بزنید و تنظیمات مربوط به حمل و نقل خود را پیکربندی کنید.

بیشتر بخوانید: افزونه WooCommerce Conditional Shipping and Payments | افزونه درگاه و حمل و نقل شرطی در ووکامرس

 مرحله 8: درگاه پرداخت را تنظیم کنید

در تب تنظیمات پرداخت، می توانید مشخص کنید که مشتریان چگونه می توانند برای محصولات خود پرداخت انجام دهند. به طور پیش فرض، ووکامرس درگاه های Stripe و PayPal را برای شما راه اندازی می کند. شما می توانید به صورت دلخواه نحوه پرداخت های خود را سفارشی کنید.

ایجاد فروشگاه آنلاین

بیشتر بخوانید: بهترین روش های افزایش فروش آنلاین و افزایش مشتریان سایت تا 3 برابر

مرحله 9: یک افزونه سئو نصب کنید

پس از راه اندازی سایت فروشگاهی وردپرسی، وقت آن رسیده که از روش های مختلفی محصولات خود را بهینه کنید تا بتوانید مشتریان بیشتری را به سایت خود جذب نمائید تا در نهایت فروش خود را افزایش دهید. یکی از بهترین روش های بهینه کردن سایت، استفاده از یک افزونه سئو می باشد. افزونه های سئو مختلفی مانند: یوآست سئو و رنک مث هم بصورت رایگان و هم بصورت پرمیوم وجود دارند که شما می توانید یکی از آنها را روی وردپرس خود نصب و سایت خود را به بهترین شکل برای موتورهای جستجوگر و کاربران بهینه کنید.

بیشتر بخوانید: WooCommerce Advanced Shipping | افزونه حمل و نقل پیشرفته محصولات ووکامرسی

جمع بندی: آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

ما در این مطلب آموزش کامل ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را در 7 مرحله در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد. اگر برای ساخت سایت فروشگاهی خود نیاز به قالب های فروشگاهی دارید، به دسته بندی قالب های فروشگاهی وردپرس ما سر بزنید و از تخفیف های ویژه نوین وردپرس بهره مند شوید.

ساخت فروشگاه اینترنتی از طریق وردپرس و ووکامرس کار بسیار ساده است و هرکسی با هر میزان توانایی که دارد می تواند بدون نیاز به دانش کدنویسی اقدام به ایجاد فروشگاه آنلاین نماید. ما در این مطلب 9 مرحله برای ایجاد و ساخت یک فروشگاه اینترنتی آنلاین را به شما توضیح دادیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: dreamhost

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش تغییر پیوند یکتا (PermaLink) در وردپرس

1269
0
آدرس وردپرس و آدرس سایت شما بسیار مهم هستند، زیرا هم به آدرس سایت شما در وب و هم به مکان فایل‌ها و صفحه‌های مدیریت سایت شما اشاره ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه ایجاد ویدئو نمونه کارهای ویدئویی در وردپرس

1591
0
آیا می خواهید یک نمونه کار ویدئویی در وردپرس ایجاد کنید؟ به طور پیش فرض شما به راحتی می توانید فیلم ها را در وردپرس جاسازی کنید، اما ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه وردپرس را ریست کنیم؟ آموزش ریست کردن سایت وردپرسی به تنظیمات حالت پیش فرض

1668
0
چطور وردپرس را ریست کنیم؟ این سوالی است که ممکن است در ذهن بسیاری از شماها باشد. به عنوان مدیر سایت، ممکن است با شرایطی مواجه شوید که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه اضافه کردن CSS در وردپرس

2495
0
یکی از دلایلی که وردپرس را در میان کاربران محبوب کرده است، قابلیت سفارشی سازی آسان می باشد. شما می توانید با اضافه کردن CSS در وردپرس بخش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با قالب ایمپرزا (Impreza)

2123
0
قالب ایمپرزا (Impreza) یکی از بهترین تم های وردپرس چند منظوره وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا هر نوع وب سایتی را که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جامع کاهش درخواست های HTTP برای بهبود بارگذاری سایت در وردپرس

5211
0
سرعت همیشه یکی از نگرانی های توسعه دهندگان وب سایت ها بوده است، به خصوص اگر در سایت زیاد از تصاویر و ویدیو استفاده شود. به طور کلی؛ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

معرفی هاست رایگان برای تمرین وردپرس

2833
0
در سال های اخیر محبوبیت هاست های رایگان به شدت افزایش پیدا کرده و اکثر کاربران قبل از راه اندازی سایت و خرید هاست، ابتدا از هاست های ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای اتصال پایگاه داده به وردپرس

4186
1
بیشتر اوقات، پایگاه داده وب سایت شما به صورت بی سر و صدا در پس زمینه اجرا می شود و اطلاعات درخواستی را در صورت درخواست بازیابی می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب