چگونه افزونه وردپرس طراحی کنیم؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

افزونه های وردپرس به شما این امکان را می دهند تا بتوانید قابلیت ها و امکانات سایت خود را به سادگی گسترش دهید. هم اکنون هزاران افزونه به صورت رایگان و پرمیوم وجود دارد که شما می توانید متناسب با نیازتان از آنها در سایت خود استفاده کنید. همچنین وردپرس به شما این امکان را می دهد تا افزونه های خود را به دلخواه سفارشی سازی نمائید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه طراحی افزونه وردپرس را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

چطور برای وردپرس افزونه طراحی کنیم ؟

یکی از مهم ترین دلایلی که وردپرس را در میان کاربران محبوب کرده است، منبع باز بودن آن می باشد. هم اکنون بیش از یک سوم کل وب سایت های جهان از وردپرس برای طراحی سایت استفاده کرده اند که این معادل حدود نیم میلیارد سایت مختلف است. از طرفی؛ ممکن است شما بخواهید یک افزونه را خودتان ایجاد کنید و یا اینکه افزونه ای را سفارشی نمائید. برای انجام اینکار؛ کار سختی در پیش ندارید و می توانید با استفاده از این آموزش برای سایت خود یک افزونه بسازید. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه ساخت پلاگین وردپرس آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: بعد از نصب وردپرس چه کنیم؟ + 7 کاری که بعد از نصب وردپرس باید انجام دهید

آموزش ساخت افزونه در وردپرس

در ادامه مطلب نحوه ساخت افزونه وردپرس را با استفاده از چهار مرحله به شما آموزش می دهیم.

  1. مرحله 1: یک محیط تستی ایجاد کنید
  2. مرحله 2: فایل افزونه را ایجاد کنید
  3. مرحله 3: کد را به افزونه خود اضافه کنید
  4. مرحله 4: افزونه خود را تست کنید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این مراحل در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست 

مرحله 1: یک محیط تستی ایجاد کنید | نحوه طراحی افزونه وردپرس

در اولین قدم بهتر است یک محیط تستی برای ایجاد افزونه راه اندازی کنید. اگر شما مبتدی هستید، احتمالاً در طی فرایند ساخت افزونه ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید، بنابراین بهتر است به جای استفاده از یک سایت فعال، از یک سایت تستی استفاده کنید. یک محیط محلی یا سایت استیجینگ به شما این امکان را می دهد که افزونه خود را به صورت خصوصی در حین کار بر روی آن آزمایش نمائید.

برای انجام اینکار، بهترین روش استفاده از Local می باشد. با استفاده از لوکال می توانید یک محیط آزمایشی را در رایانه خود ایجاد کنید.

نحوه طراحی افزونه وردپرس

بنابراین وارد این سایت شوید و سپس یک محیط آزمایشی برای خود ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس در هاست سی پنل + ویدئو

مرحله 2: فایل افزونه را ایجاد کنید | نحوه ساخت پلاگین وردپرس

در دومین مرحله از آموزش کامل طراحی افزونه وردپرس ، نوبت به ایجاد فایل افزونه می رسد. در واقع؛ بعد از راه اندازی محیط استیجینگ، شما باید یک فایل پلاگین نیز ایجاد کنید. برای انجام اینکار، در اولین قدم شما باید یک پوشه برای آن در فهرست سایت خود ایجاد کنید.

شما می توانید از یک کلاینت پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) مانند FileZilla برای دسترسی به فایل ها و پوشه های سایت خود استفاده کنید:

نحوه ساخت پلاگین وردپرس

پس از اتصال به سایت، مسیر “wp-content/plugins” را طی و سپس یک پوشه جدید برای افزونه خود ایجاد کنید:

آموزش ساخت افزونه در وردپرس

در مرحله بعد، باید یک فایل PHP برای اضافه کردن به این پوشه ایجاد کنید. برای انجام این کار، یک ویرایشگر متن دلخواه را مانند نوت پد باز کنید و سپس اطلاعات زیر را درون آن وارد نمائید:

<?php

/**

* Plugin Name: test-plugin

* Plugin URI: https://www.your-site.com/

* Description: Test.

* Version: 0.1

* Author: your-name

* Author URI: https://www.your-site.com/

**/

نکته: در کدهای بالا اطلاعات را تغییر دهید تا با جزئیات شما مطابقت داشته باشد.

حال پس از آن فایل را ذخیره کنید. فراموش نکنید که از پسوند فایل php برای ذخیره استفاده نمائید. سپس، شما باید این فایل را در پوشه افزونه ای که قبلا ایجاد کرده اید، آپلود کنید. پس از انجام این کار، به پیشخوان وردپرس سایت آزمایشی خود مراجعه کنید و سپس وارد صفحه افزونه ها شوید. حال در صفحه افزونه ها، شما باید افزونه جدید خود را مشاهده کنید:

نحوه ساخت افزونه وردپرس

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، ما افزونه “تست” را ایجاد کرده ایم. حال اگر شما این افزونه را فعال هم کنید هیچ اتفاق خاصی در سایت شما رخ نمی دهد. با این حال، وردپرس از این مرحله به بعد آن را به عنوان یک افزونه کاربردی می شناسد.

بیشتر بخوانید: نحوه حذف نظرات وردپرس؛ آموزش مدیریت، ویرایش و حذف دیدگاه ها در وردپرس 

مرحله 3: کد را به افزونه خود اضافه کنید | آموزش ساخت افزونه در وردپرس

هر افزونه متفاوت است. با این حال، اکثر آنها اجزای مشترکی دارند. به عنوان مثال: همه افزونه ها از قلاب ها برای تعامل با وردپرس استفاده می کنند. حال شاید از خود سوال کنید که قلاب چیست! به طور کلی می توان گفت؛ قلاب نحوه اتصال یک افزونه به کدهای از پیش تهیه شده برنامه نویسی هسته وردپرس را رقم می زند. به عبارت دیگر، قلاب نقطه لنگر است که یک پلاگین خود را به منظور افزودن یا تغییر عملکرد سایت وارد می کند.

هوک ها بخش مهمی از توسعه وردپرس هستند. صدها قلاب وجود دارد که می توانند به عنوان محرک برای یک افزونه استفاده شوند و حتی می توانید در صورت نیاز موارد جدید ایجاد کنید.

به طور کلی؛ دو نوع قلاب وجود دارد که باید هنگام ایجاد افزونه در نظر بگیرید:

  • Actions: اینها عملکرد وردپرس را اضافه یا تغییر می دهند و اکثر هوک ها را تشکیل می دهند.
  • Filters: از این فیلترها برای تغییر عملکرد اکشن ها استفاده می شود.

برای این آموزش، از کد زیر به عنوان مثال استفاده می کنیم:

function modify_read_more_link() {
    return '<a class="more-link" href="' . get_permalink() . '">Click to Read!</a>';
}
add_filter( 'the_content_more_link', 'modify_read_more_link' );
As you might be able to see, this code uses a filter to modify the standard “read more” link by replacing it with a different value: “Click to Read!” If you add this snippet to your PHP file and activate the plugin on your site, you’ll end up seeing the following anchor text below your post excerpts:

آموزش کامل طراحی افزونه وردپرس 

توجه داشته باشید که شما می توانید این کد را به فایل functions.php قالب خود نیز اضافه کنید. این فایل حاوی کدهایی است که عملکرد خاصی را به سایت شما اضافه می کند و درست همانند سایر افزونه ها کار می کند.

بیشتر بخوانید: راه های افزایش امنیت سایت وردپرسی؛ چگونه امنیت سایت وردپرس را بالا ببریم؟ 

مرحله 4: افزونه خود را تست کنید | نحوه ساختن افزونه وردپرس

در مرحله چهارم از آموزش ساخت پلاگین در وردپرس ، نوبت به این می رسد که افزونه ی خود را آزمایش کنید. زمانی که تغییرات به خوبی در سایت آزمایشی شما انجام شد و از آن راضی بودید، می توانید آن را در یک سایت زنده آزمایش کنید. در واقع شما باید مطمئن شوید که افزونه خود را به طور کامل برای هر گونه اشکال و آسیب پذیری آزمایش کرده اید.

همچنین این نکته را هم در نظر بگیرید که بهتر است قبل از هرگونه اقدامی، از سایت اصلی و زنده خود که می خواهید افزونه را روی آن نصب کنید، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید اطلاعات سایتتان را حفظ نمائید.

برای انجام این کار، شما باید افزونه ای که ایجاد کرده اید را به یک فایل فشرده تبدیل کنید تا بتوانید آن را به سادگی در سایت نصب نمائید. کافیست پوشه افزونه های خود را در فهرست سایت پیدا کنید، سپس روی آن کلیک راست کرده و از قسمت  Send to روی گزینه Compressed کلیک نمائید تا فایل فشرده شود.

آموزش ساخت پلاگین در وردپرس

سپس یک مقصد را انتخاب کنید و فایل‌های داخل پوشه شما در یک پوشه فشرده کامپایل می‌ شوند که می‌توانید به سادگی آن را به اشتراک بگذارید. اگر در حال توسعه در یک سایت زنده هستید، ممکن است لازم باشد ابتدا پوشه افزونه ها را از سرویس گیرنده SFTP  خود قبل از فشرده سازی آن دانلود کنید.

جهت نصب افزونه خود در یک سایت وردپرس، کافیست به صفحه افزونه ها در پیشخوان وردپرس مراجعه کنید و سپس روی گزینه “افزودن جدید” کلیک نمائید. در مرحله بعد، روی آپلود افزونه کلیک کنید و از شما خواسته می شود که یک فایل zip. را برای آپلود در سایت خود انتخاب کنید:

آموزش ساخت افزونه وردپرسی

به سادگی فایل فشرده شده را انتخاب کرده و Install Now را انتخاب کنید. سپس وردپرس افزونه را باز کرده و در سایت شما نصب می کند:

طریقه طراحی افزونه برای وردپرس

پس از انجام اینکار کافیست روی گزینه “فعال کردن” کلیک کنید تا افزونه در سایت شما فعال شود.

بیشتر بخوانید: آموزش رایگان 0 تا 100 ساخت، طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی

سوالات متداول

آیا برای طراحی افزونه وردپرسی نیاز به دانش برنامه نویسی است؟

بله. برای ایجاد افزونه تا حدودی باید از دانش کدنویسی بهره مند باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه ساخت فرم چند مرحله ای در وردپرس | چگونه فرم استخدام چند مرحله ای حرفه ای بسازیم؟

جمع بندی: چگونگی طراحی پلاگین برای وردپرس

وردپرس به عنوان یک پلتفرم منبع باز به شما این امکان را می دهد تا برای خود یک افزونه ایجاد کنید و سپس آن را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید تا آنها هم بتوانند از آن استفاده نمایند. طریقه طراحی افزونه برای وردپرس کار چندان سختی در پیش ندارید، اما باید قبل از انجام دادن آن باید کمی کدنویسی هم یادگرفته باشید. ما در این مطلب آموزش ساخت افزونه وردپرسی را با استفاده از 4 مرحله به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: dreamhost




درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش نصب قالب جدید در وردپرس

973
0
شما به عنوان یک کاربر وردپرس ممکن است با این سوال که چگونه در وردپرس قالب جدید نصب کنیم ؟ روبه رو شده باشید. هم اکنون هزاران قالب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

35 خطای رایج وردپرس و نحوه حل آن ها

3370
0
همانطور که می دانید وردپرسی یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت جهان می باشد که با استفاده از آن می توانید به سادگی انواع وب سایت را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای Page actions are temporarily disabled در سرچ کنسول

91
0
گوگل سرچ کنسول یکی از بهترین و پرکاربردترین ابزارها است که می تواند اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار صاحبان سایت قرار دهد. شما با ورود به پنل ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزونه موزیک پلیر وردپرس | 8 پلاگین پخش موسیقی آنلاین در سایت

5481
0
اگر نویسنده کتاب صوتی هستید، اگر موسیقی دان هستید و یا اینکه اگر می خواهید در وب سایتتان پادکست قرار دهید، شما باید حتماً از یک از پلاگین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کامل و جامع شروع کار با وردپرس فارسی

1975
0
اگر قصد دارید یک سایت حرفه ای طراحی کنید، قطعاً وردپرس می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. با وردپرس شما می توانید هرنوع وب سایتی را بدون ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چرا و چگونه باید نظر خود را در مورد یک پلاگین/قالب در وردپرس ثبت کرد؟

794
0
وردپرس اجتماعی است که بر مبنای متن باز بودن شکل گرفته است. توسعه دهندگان، طراحان و فروشگاه داران با به اشتراک گذاشتن تجریبات و ارسال پلاگین ها و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با افزونه یواست سئو (Yoast SEO)

5201
1
افزونه یواست سئو یکی از بهترین و محبوب ترین افزونه های سئو وردپرس است که هم اکنون میلیون ها کاربر از آن برای بهبود سایت خود استفاده می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه حذف کامل و همیشگی افزونه از وردپرس

4075
4
بعد از نصب و فعال سازی وردپرس، معمولاً اولین اقدامی که انجام می شود نصب افزونه های مختلف می باشد. همانطور که می دانید هر افزونه می تواند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب