آموزش تبدیل قالب html به قالب وردپرس به صورت مرحله به مرحله

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

اگر شما صاحب یک قالب html هستید، می توانید آن را به وردپرس تبدیل کنید. همانطور که می دانید وردپرس یکی از بهترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان است که به شما امکان راه اندازی هر نوع سایتی را می دهد. وردپرس هزاران قالب، افزونه و ویجت را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید از آنها برای بهبود وب سایت خود استفاده کنید. اگر شما هم قصد تبدیل قالب html به قالب وردپرس را دارید نگران نباشید. زیرا ما در این مطلب قصد داریم آموزش تبدیل قالب html به قالب وردپرس را به صورت کامل در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

تبدیل HTML به صورت دستی

اولین گزینه در مورد تبدیل قالب html به وردپرس، رویکرد دستی است. از آنجایی که این یک فرآیند کاملا عملی است، باید مطمئن شوید که به فایل‌های وب‌سایت اصلی و جدیدتان دسترسی دارید. برای انجام اینکار شما باید از یک برنامه پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) استفاده کنید. پس از اینکه به سایت خود دسترسی پیدا کردید، مراحل زیر را دنبال کنید:

تبدیل قالب html به قالب وردپرس

مرحله 1: یک پوشه قالب ایجاد کنید

ابتدا باید یک پوشه ایجاد کنید تا بتوانید فایل‌های قالب جدید خود را در آن ذخیره کنید و آن را با نام قالب جدید خود برچسب بزنید. با استفاده از ویرایشگر کد خود، می توانید پنج فایل خاص ایجاد نمائید:

  • css
  • php
  • php
  • php
  • php

در حال حاضر، تنها باید فایل ها را ایجاد کرده اما خالی نگه دارید و آنها را در پوشه ای که که ایجاد کرده اید ذخیره کنید.

بیشتر بخوانید: رفع مشکل نمایش حروف ژاپنی در عنوان سایت 

مرحله 2: CSS موجود خود را کپی و جایگذاری کنید

در مرحله بعدی از چگونگی تبدیل قالب html به قالب وردپرس، شما باید فایل Cascading Style Sheet یا همان CSS را سفارشی کنید. در واقع این فایل جایی است که شما تمام عناصر سبک مختلف را برای سایت خود مشخص می کنید.

مرحله 3:HTML موجود را جدا کنید

در وب سایت اصلی شما، کد HTML که هدر، پاورقی، نوار کناری و قسمت های محتوای اصلی شما را مشخص می کند، احتمالاً در فایل index.html شما وجود دارد. اکنون، باید هر یک از آن عناصر را در فایل های جدیدی که برای قالب وردپرس خود ایجاد کرده اید، تقسیم کنید.

به عنوان مثال، در فایل index.html وب سایت اصلی خود، می توانید اولین تگ <div> را با کلاس “main” پیدا کنید. هر چیزی که قبل از این تگ است را می توان کپی و در فایل header.php جدید خود جایگذاری کرد.

سپس کافیست این فرآیند را برای تگ های “سایدبار” و “فوتر” خود تکرار کنید. کدهای موجود در هر یک از آن عناصر را کپی و در فایل های PHP مربوطه قرار دهید. حال آنچه برای شما باقی می ‌ماند، بخش اصلی فایل index.html شما محسوب می شود. این همان چیزی است که شکل محتوای کل سایت شما را مبتنی بر HTML تشکیل می دهد. شما باید این کد باقیمانده را کپی و آن را در فایل index.php جدید خود قرار دهید.

مرحله 4: فایل Index.php خود را پیکربندی کنید

در چهارمین مرحله از نحوه تبدیل قالب html به قالب وردپرس ، شما باید فایل Index.php خود را پیکربندی کنید. برای انجام اینکار؛ از برچسب های قالب وردپرس استفاده خواهید کرد. می توانید از اینها برای بازیابی فایل‌های هدر، پاورقی و نوار کناری به قالب استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید قالب خود را با استفاده از تگ زیر، فایل هدری را که ایجاد کرده اید نمایش دهد:

get_header(); 

شما باید این را در فایل قالب index.php خود یا در صفحات بعدی که می خواهید سرصفحه نمایش داده شود، پیست نمائید. همین دستور در مورد فوتر شما نیز صدق می کند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با حمله بروت فورس و روش های جلوگیری از آن 

مرحله 5: قالب جدید خود را آپلود کنید

اکنون که قالب جدید شما آماده است، باید پوشه آن را در پوشه wp-themes/content/ وب سایت خود قرار دهید. پس از آپلود فایل‌ها، وارد داشبورد وردپرس خود شوید و سپس از بخش “نمایش” روی گزینه “پوسته ها” کلیک کنید. حال در این صفحه باید قالب جدید خود را در لیست مشاهده کنید. پس از پیدا کردن قالب کافیست روی دکمه Activate یا فعال کردن کلیک کنید تا قالب شما راه اندازی شود.

وارد کردن محتوای HTML با استفاده از افزونه

راه دیگری برای مدیریت این فرایند وجود دارد که آن هم استفاده از یک افزونه می باشد. در واقع؛ برای انجام اینکار می توانید از یک افزونه برای انتقال محتوا از سایت قدیمی و مبتنی بر HTML استفاده کنید.

متأسفانه، ابزارهای بسیار کمی در دسترس هستند که با نسخه های اخیر وردپرس سازگار می باشند. با این حال می توانید از نسخه آزمایشی رایگان WP Site Importer استفاده نمائید. این افزونه می تواند کل وب سایت شما را اسکن و محتوای قابل جابجایی را فهرست بندی کند. همچنین می‌توانید محتوایی مانند منوها و پیوندها را وارد نمائید.

استفاده از تم کودک

راه دیگری برای انتقال سایت HTML خود به وردپرس استفاده از یک تم کودک است. این همان عملکرد و سبک پایه تم اصلی خود را دارد، اما می ‌توانید هر گونه ترفند و سفارشی‌سازی را که انجام می ‌دهید را حفظ کنید، حتی اگر والد را به‌روزرسانی کنید. برای انجام اینکار می توانید از مراحل زیر استفاده کنید:

مرحله 1: یک قالب را انتخاب کنید

بسیاری از قالب ها هستند که بسیار عالی و رایگان ارائه شده اند که می توانید از آنها استفاده کنید. پس از انتخاب قالب دلخواه، آن را در سایت خود نصب کنید تا فایل های آن در فهرست فایل های وب سایت شما در دسترس باشد. اگر با طریقه نصب قالب آشنایی ندارید می توانید مطلب “ آموزش نحوه نصب قالب وردپرس به صورت دستی” را مشاهده کنید.

مرحله 2: یک پوشه برای تم فرزند خود ایجاد کنید

در گام بعدی از طریقه تبدیل قالب html به قالب وردپرس، شما باید یک پوشه برای تم فرزند خود ایجاد کنید. برای اینکار؛ باید با یک برنامه FTP به فایل های خود دسترسی داشته باشید و یا وارد کنترل پنل هاست خود شوید.  سپس یک پوشه جدید در فهرست wp-content/themes خود ایجاد کنید. این فایل باید همان نام طرح زمینه والد شما باشد و عبارت “child-” را به انتهای آن اضافه کنید.

به عنوان مثال، اگر قصد دارید یک تم فرزند برای Twenty Nineteen بسازید، می ‌توانید پوشه‌ای به نام twentynene-child ایجاد نمائید. این تنظیم به این معنی است که تم فرزند شما می ‌تواند به صورت خودکار توابع و سبک‌ها را از طرح زمینه والد بیرون بکشد.

مرحله 3: یک برگه سبک تنظیم کنید

قدم بعدی شما تنظیم فایل style.css خواهد بود. وردپرس به اطلاعات خاصی در شیوه نامه نیاز دارد تا رابطه تم والد و فرزند به درستی کار کند. همچنین می ‌توانید در صورت نیاز، اطلاعات سبک اضافی را از فایل‌های HTML اصلی خود بچسبانید.

بیشتر بخوانید: وردپرس یا پایتون؟ کدام یک برای طراحی سایت بهتر است 

مرحله 4: یک فایل Function.php را تنظیم کنید

حال که دارای دو قالب هستید که با آنها کار می کنید، باید به وردپرس اطلاع دهید که تم فرزند شما به CSS والدین وابسته است. برای آن، می توانید از فراخوانی PHP ()wp_enqueue_style استفاده کنید.

ابتدا یک فایل function.php ایجاد کنید و آن را در پوشه تم فرزندتان قرار دهید. این فایلی است که در آن تابع صف را اجرا می ‌کنید که وابستگی‌ها و سلسله مراتب تم را مشخص می ‌کند.

مرحله 5: تم فرزند خود را فعال کنید

هنگامی که این فایل های جدید را در سرور وب سایت خود آپلود کردید، وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “نمایش” روی گزینه “پوسته” کلیک کنید. حال در اینجا می توانید تم فرزند خود را به صورت آماده مشاهده کنید. کافیست روی فعال کردن کلیک کنید تا آن به عنوان قالب وب سایت شما تنظیم شود. در مرحله بعد می توانید به سادگی محتوای وب سایت HTML خود را در سایت جدید وردپرس خود کپی کنید.

حال برای انجام اینکار، شما باید یک سرویس تبدیل خریداری کنید تا بتوانید قالب HTML را به وردپرس تبدیل کنید.

سوالات متداول

چرا قالب html را به وردپرس تبدیل کنیم؟

وردپرس یکی از بهترین پلتفرم های سایت ساز جهان است که هم اکنون بیش از 75 درصد کل وب سایت های جهان را تشکیل می دهد. بنابراین برای ساخت سایت، وردپرس قطعاً می تواند نسبت به html بسیار بهتر باشد.

مزیت های استفاده از وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم منبع باز است که به شما این امکان را می دهد تا هر گونه تغییری که می خواهید در سایت خود اعمال کنید. از طرفی وردپرس دارای هزاران قالب و افزونه نیز می باشد که با کمک آنها می توانید هر ویژگی را به سادگی به سایت خود اضافه کنید.

جمع بندی: آموزش تصویری تبدیل قالب html به وردپرس

تبدیل قالب html به قالب وردپرس می تواند یک اقدام بسیار بزرگ و عالی برای شما باشد. زیرا وردپرس یک پلتفرم انعطاف پذیر، قدرتمند و فوق العاده ساده است که با استفاده از آن می توانید هر نوع سایتی را ایجاد و مدیریت کاملی روی آن داشته باشید. ما در این مطلب آموزش تبدیل قالب html به قالب وردپرس را در اختیار شما قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpengine

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش تست کردن موبایل فرندلی بودن وردپرس

3336
0
سایتی که شما طراحی می کنید باید به صورت کامل برای موبایل بهینه شده باشد، حال چرا به تست موبایل فرندلی بودن سایت وردپرس نیاز داریم؟ به طور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش مخفی کردن شماره نسخه وردپرس

2095
0
اگر از وردپرس استفاده می کنید باید بدانید که با ردپاهایی که از خود به جای میگذارد، هر کسی می تواند بفهمد که شما از چه نسخه وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

حذف کلمه Category از URL در وردپرس

5649
2
نحوه حذف دسته بندی از آدرس صفحه وردپرس ؟ این سوالی است که شاید در ذهن بسیاری از شماها باشد. احتمالاً متوجه شده اید که وردپرس به صورت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انواع نسخه های وردپرس و بررسی آن ها

2019
0
در حال حاضر وردپرس یکی از محبوب ترین ابزارهای راه اندازی وب سایت در جهان می باشد که بیش از 40 درصد از کل وب سایت های موجود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه رفع خطا 429 یا too many requests وردپرس

5015
0
آیا در سایتتان با خطای 429 مواجه هستید؟ این خطا معمولاً به عنوان خطای درخواست های بیش از حد شناخته می شود و یکی از خطاهای رایج وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

XML-RPC چیست؟ و چرا در وردپرس برای امنیت سایتمان باید آنرا غیر فعال کنیم؟

2681
1
از شروع وردپرس، ویژگی هایی وجود داشتند که به شما اجازه می دادند که از راه دور با سایت خود تعامل داشته باشید. این ویژگی ها همچنین به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش مدیریت سایت و مطالب درون آن در صورت عدم ورود به سایت

1281
0
هک شدن مترادف شده است با از نو آغاز کردن، از دست دادن مطالب و دسترسی به سایت. اما چرا باید اینگونه باشد، چرا باید سایتی که برای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

راهنمای سئو سایت املاک به زبان ساده

365
0
امروزه صنعت املاک و مستغلات به ویژه در شهرهای بزرگ بسیار رقابتی شده و هم اکنون صدها سایت املاک در ایران وجود دارد که هر کدام از آنها ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب