وردپرس یا پایتون؟ کدام یک برای طراحی سایت بهتر است

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

وردپرس یا پایتون ؟ این یکی از رایج ترین سوالاتیست که بسیاری از کاربران قبل از طراحی سایت به آن فکر می کنند. اکثر کاربران با این چالش روبه رو هستند که سایت خود را بر روی کدام سیستم مدیریت محتوا راه اندازی کنند. اینکه طراحی با وردپرس بهتر است یا یک زبان برنامه نویسی همچون پایتون، کاملاً به مهارت و تفکرات شما بستگی دارد. شما با هر دو روش می توانید برای خود یک سایت راه اندازی کنید، اما نحوه مدیریت و بالا آوردن آن را نیز باید در نظر داشته باشید. وردپرس و سایر سیستم های مدیریت محتوا نظیر جوملا، دروپال و… به شما این امکان را می دهند تا بدون هیچ مهارت و دانش برنامه نویسی برای خود یک وب سایت ایجاد کنید. از طرفی اگر شما به زبان های برنامه نویسی پی اچ پی، پایتون و غیره آشنایی دارید، می توانید یک سات را از صفر تا صد خودتان طراحی کنید. در واقع می توان گفت هریک از این مراحل دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم به شما نشان دهیم که برای طراحی سایت وردپرس بهتر است یا پایتون ؟ با ما همراه باشید.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که می توانید از آن برای ساخت و مدیریت انواع وب سایت ها استفاده کنید. وردپرس از ابتدا به عنوان یک نرم افزار ساخت وبلاگ طراحی شد، اما با گذشت زمان رشد کرد و با هر نسخه، ویژگی ها و عملکردهای جدیدی به دست آورد. در حالی که وردپرس در ابتدا برای وبلاگ ها طراحی شده بود، اکنون برای انواع وب سایت ها مناسب است. در واقع، بیش از 43 درصد از تمام سایت های موجود در اینترنت سایت خود را با استفاده از وردپرس طراحی کرده اند.

با کمک این سیستم مدیریت محتوا می توانید انواع سایت های تجاری، نمونه کارها آنلاین، فروشگاه های تجارت الکترونیک و بسیاری از موارد دیگر را بدون نیاز به دانش کدنویسی طراحی کنید. هم اکنون برخی از بزرگ ترین و محبوب ترین سایت های دنیا از وردپرس برای طراحی استفاده کرده اند. یکی از ویژگی های بزرگ وردپرس، منبع باز بودن آن است، این یعنی شما می توانید انواع سفارشی سازی های دلخواه را در سایت خود اعمال کنید.

پایتون چیست؟

پایتون یک زبان برنامه نویسی متن باز است که با کتابخانه های قدرتمند و حرفه ای خود در زمینه طراحی وب و امنیت سایبری، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، رباتیک و غیره به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان تبدیل شده است. در واقع؛ پایتون در سال های اخیر به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان تبدیل شده است. در همه چیز از یادگیری ماشین گرفته تا ساخت وب سایت و تست نرم افزار استفاده می شود. می تواند توسط توسعه دهندگان و غیر توسعه دهندگان به طور یکسان استفاده شود.

پایتون یک زبان همه منظوره است، به این معنی که برای استفاده در طیف وسیعی از برنامه‌ها، از جمله علم داده، نرم‌افزار و توسعه وب، اتوماسیون و به طور کلی انجام کارها طراحی شده است. این انعطاف پدیری در کنار مبتدی بودن، آن را به یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی امروز تبدیل کرده است. نظرسنجی انجام شده توسط شرکت تحلیلگر صنعت RedMonk نشان داد که این زبان دومین زبان برنامه نویسی محبوب در میان توسعه دهندگان در سال 2021 بوده است.

بیشتر بخوانید: 6 روش برای ایندکس کردن سایت در گوگل 

وردپرس یا پایتون

مزایا و معایت طراحی سایت با وردپرس

تا اینجای مطلب شما را با تعاریف وردپرس و پایتون آشنا کردیم. حال برای اینکه متوجه شوید که طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا پایتون ؟ باید با مزایا و معایب هریک از آنها آشنایی داشته باشید.

– مزایای طراحی سایت با وردپرس

1- وردپرس منبع باز است

وردپرس یک پلتفرم متن باز است. این بدان معنی است که هر کسی می تواند کد منبع را تغییر و آن را به گونه ای که می خواهد سفارشی سازی کند. در واقع؛ توسعه دهندگان وب می توانند انواع امکانات و قابلیت ها را به سادگی به سایت خود اضافه کنند، همچنین می توانند برخی از قابلیت ها را حذف و یا اصلاح نمایند.

2- رابط کاربری بسیار ساده

وردپرس به هیچ گونه دانش خاص یا برنامه نویسی نیاز ندارد. در واقع این cms بیشتر برای افراد غیرفنی ساخته شده است تا آنها هم بتوانند به سادگی برای خود یک وب سایت طراحی کنند. برای افزودن یک طرح جدید به وب سایت خود، می توانید به سادگی یک قالب را دانلود کنید. همچنین اگر نیاز به اضافه کردن یک عملکرد جدید مانند فرم تماس را دارید، تنها کافیست یک افزونه را در سایت خود نصب کنید.

با این حال، در کل وردپرس طوری ساخته شده است که تا حد امکان کاربر پسند باشد. برای شروع نیازی به دانستن کدنویسی ندارید و بسیاری از تنظیمات و ویژگی های پیشرفته برای ساخت یک سایت کاربردی اختیاری هستند. علاوه بر این، وردپرس همراه با یک ویرایشگر قدرتمند و در عین حال ساده ارائه می شود که به شما کمک می کند تا به سادگی صفحات خود را ایجاد کنید.

3- سئو دوستانه

تنها ساختن یک وب سایت وردپرسی کافی نیست. شما باید بتوانید پس از ایجاد سایت کاربران زیادی را از طریق موتورهای جستجوگر به سایت خود هدایت کنید و بازدیدکنندگان خود را افزایش دهید. با کمک افزونه های محبوب سئو مانند: افزونه یوآست سئو می توانید سایت خود را به بهترین شکل هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجوگر نظیر گوگل بهینه کنید.

4- پشتیبانی از انواع رسانه ها

وردپرس هیچ نوع رسانه اصلی را محدود نمی کند. بنابراین، شما می توانید از هر ترکیبی از متن گرفته تا تصویر و ویدیو و… در وب سایت خود استفاده کنید.

5- امنیت بالا

امنیت یکی از مهم ترین دغدغه های اصلی هر کسب و کاری می باشد. همانطور که می دانید امروزه و به دلیل گسترش کسب و کار های آنلاین، امکان هک و سرقت وب سایت ها هم وجود دارد. وردپرس با استفاده از امکاناتی که دارد به شما کمک می کند تا یک وب سایت امن داشته باشید. این پلت فرم چندین ویژگی را برای محافظت از وب سایت شما مانند: امکان خروج از سیستم کاربران، افزودن احراز هویت دو مرحله ای و… ارائه می دهد.

6- وردپرس رایگان است

یکی دیگر از مهم ترین ویژگی ها و مزایای وردپرس، رایگان بودن آن است. در واقع شما می توانید با مراجعه به وب سایت اصلی وردپرس آخرین نسخه آن را دانلود و در سایت خود نصب کنید.

7- همراه با افزونه و قالب های مختلف

افزونه و قالب از جمله مهم ترین ویژگی های وردپرس محسوب می شوند. افزونه ها و قالب های مختلفی هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی وجود دارد که می توانید از آنها برای گسترش کسب و کارتان استفاده کنید. در واقع؛ افزونه ها به شما این امکان را می دهند تا قابلیت های سایت خود را ارتقاء دهید. قالب هم به شما در ساخت طرح بندی اصلی سایت کمک می کند.

8- تبدیل سایت به فروشگاه

وردپرس به شما کمک می کند تا به سادگی و تنها با یک افزونه فروشگاه ساز سایت خود را تبدیل به یک سایت فروشگاهی آنلاین نمائید. ووکامرس یک ابزار محبوب برای تبدیل سایت وردپرس شما به یک فروشگاه آنلاین است.

بیشتر بخوانید: جلوگیری از سرقت پهنای باند در وردپرس 

وردپرس یا پایتون

– معایب طراحی سایت با وردپرس

1- هزینه نگه داری بالا

درست است که خود وردپرس به صورت رایگان ارائه شده است. اما پس از راه اندازی وب سایت برای اینکه بتوانید یک طراحی ایده آل داشته باشید، باید از یکسری افزودنی ها و برنامه های اضافی نیز استفاده کنید. هم اکنون انواع افزونه ها و قالب های پولی وجود دارند که شما به برخی از آنها نیاز خواهید داشت.

2- آسیب پذیر بودن

از آنجایی که وردپرس اکنون به عنوان بزرگ ترین سازنده وب سایت محسوب می شود، بنابراین احتمال خطر هک و به سرقت رفتن هم در آن زیاد می شود. بنابراین اگر شما به درستی از سایت خود مراقبت نکنید، ممکن است با خطر از دست رفتن اطلاعات روبه رو شوید.

مزایا و معایت طراحی سایت با پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی مناسب برای توسعه است که به شما کمک می کند تا برنامه های وب پویا بسازید. این یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی است که به برنامه نویسان اجازه می دهد برنامه هایی را با حداقل کدنویسی طراحی کنند. در ادامه شما را با مزایا و معایت طراحی سایت با پایتون آشنا می کنیم.

– مزایای طراحی سایت با پایتون

1- انعطاف پذیری بالا

پایتون به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد به شما کمک می کند تا بتوانید مدیریت کاملی روی وب سایت خود داشته باشید.

2- سفارشی سازی ساده

کار کاردن با پایتون اصلاً کار سختی نیست و شما می توانید به سادگی هرگونه قابلیتی را که می خواهید به وب سایت خود اضافه کنید. پایتون همچنین دارای یک کتابخانه عظیم همراه با طرح بندی های مختلف است که به شما کمک می کنند تا با استفاده از آنها طراحی صفحات خود را انجام دهید.

3- منبع باز

پایتون یک زبان برنامه نویسی رایگان است که در عرض چند دقیقه قابل دانلود و استفاده می باشد. همچنین به صورت منبع باز می باشد که به شما امکان تغییر هر بخش را می دهد.

4- جامعه پر جنب و جوش

انجمن برنامه نویسان پایتون یکی از بزرگترین انجمن ها در جهان است که پایگاه کاربر فعال و قابل توجهی دارد. برخی از باهوش ترین مغزهای آی تی جهان هم به این زبان و هم در انجمن های پشتیبانی آن کمک کرده اند.

5- دارای انواع کتابخانه ها

پایتون هر کتابخانه ای را که فکرش را بکنید به همراه دارد. از توسعه وب گرفته تا توسعه بازی و یادگیری ماشینی، تقریباً برای هر چیزی که فکرش را بکنید یک کتابخانه وجود دارد.

6- بهره وری بالا

یکی دیگر از مزایای پایتون این است که می تواند به شما کمک کند بهره وری بیشتری داشته باشید. قابلیت های یکپارچه سازی و کنترل آن می تواند به برنامه ها کمک کند کارآمدتر کار کنند.

بیشتر بخوانید: امکان حذف اکانت توسط خود کاربران در وردپرس با افزونه Delete Me 

وردپرس یا پایتون

– معایب طراحی سایت با پایتون

1- محدودیت سرعت

پایتون نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی کمی کندتر است زیرا یک زبان برنامه نویسی تفسیر شده می باشد.

2- برای موبایل بومی نیست

پایتون برای محیط های موبایل طراحی نشده و برخی از برنامه نویسان آن را یک زبان برنامه نویسی ضعیف برای محاسبات موبایل می دانند. در واقع می توان گفت که پایتون یک زبان برنامه نویسی رسمی در اندروید یا آی او اس نیست.

3- سادگی

در حالی که سادگی زبان برنامه نویسی پایتون یک مزیت محسوب می شود، اما یکی از معایب اصلی این زبان نیز می باشد. جابجایی از زبانی با نحو آسان به زبانی با دستور زبان پیچیده، مانند جاوا، برای برنامه نویسان می تواند دشوار باشد. به همین دلیل است که جابجایی از پایتون به زبان دیگر به دلیل کتابخانه های وسیع و مدل های دینامیکی دیرهنگام دشوار است.

4- زمان بر بودن

همانطور که می دانید، راه اندازی سایت با کمک زبان های برنامه نویسی تا حدودی می تواند زمان بر باشد. به همین منظور اگر قصد دارید یک وب سایت با پایتون ایجاد کنید، مدت زمان طولانی را باید صرف کنید.

5- هزینه ساخت و نگه داری بالا

یکی دیگر از معایبی که پایتون دارد این است که هزینه ساخت و نگه داری آن نسبت به سایر زبان ها بالاتر می باشد.

6- سئو پیچیده

وب سایت هایی که با پایتون سایت خود را ایجاد کرده اند، نسبت به سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس برای سئو کردن کار پیچیده ای در پیش رو دارند. هر کسی نمی تواند به سادگی سایت خود را بهینه کند که این موضوع می تواند یکی از معایب اصلی پایتون نیز باشد.

بیشتر بخوانید: ایمیل مارکتینگ چیست؟ | مزایا و معایب بازاریابی ایمیلی

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان برنامه نویسی پایتون

تا اینجای مطلب شما را با وردپرس و پایتون و همچنین مزایای و معایب هریک آشنا کردیم. حال با توجه به توضیحات داده شده شاید این سوال در ذهن شما باشد که برای ایجاد سایت وردپرس بهتر است یا پایتون ؟ به طور کلی می توان گفت؛ وردپرس به دلیل سادگی، منبع باز بودن و رابط کاربری ساده طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده و بسیاری از کاربران آن را به عنوان بهترین سازنده وب سایت می دانند. از طرفی پایتون نیز امکانات و قابلیت های بسیار زیادی را به همراه دارد، اما کار کردن با آن پیچیدگی های خاص خود را دارد و حتماً باید با زبان برنامه آشنایی داشته باشید تا بتوانید سایت خود را سفارشی کنید. اما طبق تحقیقات به دست آمده، وردپرس نسبت به پایتون از برتری بیشتری برخوردار است.

سوالات متداول

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان های برنامه نویسی؟

اگر شما دانش برنامه نویسی دارید می توانید با برنامه نویسی یک سایت را از صفر تا صد برای خود طراحی کنید. اما در صورتی که از دانش برنامه نویسی بهره مند نیستید، قطعاً استفاده از سیستم مدیریت محتوا همچون وردپرس می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

برای چه سایت هایی استفاده از وردپرس بهتر است؟

با وردپرس شما هر نوع سایتی را که می خواهید می توانید طراحی کنید. وردپرس با استفاده از قالب های آماده و افزونه هایی که دارد به شما امکان ساخت سایت های فروشگاهی، شرکتی، آموزشی و... را می دهد.

جمع بندی: وردپرس یا پایتون ؟ برای طراحی سایت وردپرس بهتر است یا پایتون ؟

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا پایتون ؟ این سوالیست که خیلی از کاربران با آن مواجه شده اند. در مجموع می توان گفت وردپرس سرعت بالاتری دارد و حتی برای افراد مبتدی و ناآشنا به برنامه نویسی نیز مناسب می باشد. از طرفی پایتون بیشتر برای افراد حرفه ای و متخصص مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین هزینه های راه اندازی سایت با پایتون نسبت به وردپرس بیشتر می باشد زیرا همه چیز از ابتدا توسط برنامه نویسان حرفه ای نوشته می شود و شما به تنهایی نمی توانید امکانات مورد نظر را به سایت خود اضافه کنید یا طراحی قالب آن را تغییر دهید.  از طرفی، با استفاده از قالب های آماده و افزونه های کاربردی وردپرس، شما می توانید یک سایت را متناسب با سلیقه خود طراحی کنید بدون آنکه نیاز باشد از هیچ کدی استفاده کنید. بنابراین در پاسخ به اینکه فریم ورک جنگو یا وردپرس بهتر است، می توان گفت وردپرس نسبت به پایتون از برتری بیشتری برخوردار می باشد.

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش استفاده از افزونه WP CLI برای مدیریت وردپرس

127
0
وردپرس به دلیل داشبورد مدیریت بصری خود یکی از کاربرپسندترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز جهان است که هم اکنون میلیون ها نفر از آن برای راه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ارزیابی و بررسی تعامل کاربران در وردپرس با Google Analytics

1313
0
آیا میزان تعامل کاربران در سایت وردپرس خود را به درستی ارزیابی و بررسی می کنید؟ تعامل کاربران یکی از مهم ترین عوامل برای بررسی است چرا که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه صفحه بندی دیدگاهها برای سایت در وردپرس

1441
0
سلام خدمت نوین وردپرسی های عزیز با یک آموزش وردپرس دیگر با شما عزیزان هستیم آیا شما هم تاکنون متوجه بارگذاری ضعیف دیدگاه های خود در وردپرس شده اید؟ از آنجا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حل مشکل Render-Blocking جاوا اسکریپت و CSS در وردپرس

4606
3
آیا قصد دارید جاوا اسکریپت و CSS را در وردپرس خود حذف کنید؟ اگر سایت خود را با استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت مانند Google PageSpeed insights ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۶ نرم افزار برتر برای مدیریت وب سایت وردپرس

5044
0
سلام با یک آموزش وردپرس دیگر در خدمت شما عزیزان هستیم در این آموزش ۱۶ نرم افزار برتر برای مدیریت وب سایت وردپرس آموزش خواهیم داد پس با نوین وردپرس ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه غیرفعال کردن ویجت های ناخواسته و بدون استفاده در ابزارک وردپرس

4247
0
آیا شما می خواهید ویجت های استفاده نشده در وردپرس را غیرفعال کنید؟ صفحه نمایش ویجت در وردپرس به شما تمام ویجت ها را که می توانید به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش بازگردانی دکمه دریافت لینک کوتاه در وردپرس

1634
0
آیا میخواهید برای پست ها و برگه های سایت وردپرس خود دکمه دریافت لینک کوتاه ایجاد کنید؟ لینک های کوتاه وردپرس برای اشتراک گذاری در ایمیل ها، پیام ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب و فعالسازی ioncube در XAMPP و لوکال هاست

2193
0
Ioncube ماژولی است که از آن جهت اجرای فایل های رمزگذاری شده روی سرور استفاده می شود. هم اکنون اکثر توسعه دهندگان وب برای محافظت از اسکریپت هایPHP، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب