مقایسه Beaver Builder و Visual Composer، کدام بهتر است؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 0 رای , میانگین : 0,00 از 5)
بارگذاری...

وردپرس به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای سایت‌ساز جهان دارای انواع صفحه‌سازهای مختلف است که بی‌تردید افزونه بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر دو مورد از بهترین آنها محسوب می‌شود. هر دو افزونه رابط کاربری قدرتمندی را ارائه می‌دهند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها هر بخش از سایت خود را بدون نیاز به دانش کدنویسی سفارشی‌سازی کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم به مقایسه Beaver Builder و Visual Composer بپردازیم و نشان دهیم که کدام یک قابلیت‌های بیشتری را ارائه می‌دهند. امیدوارم تا انتهای این آموزش ما را همراهی کنید.

تفاوت Beaver Builder و Visual Composer

قبل از اینکه بخواهیم به مقایسه افزونه بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر و تفاوت‌های آن‌ها بپردازیم، بهتر است با قابلیت‌ها و ویژگی‌های هریک از این صفحه‌سازها به صورت کامل آشنا شوید.

بررسی افزونه بیور بیلدر (Beaver Builder)

مقایسه Beaver Builder و Visual Composer

Beaver Builder یک افزونه ویرایشگر بصری وردپرس است که از زمان راه‌اندازی در سال 2014 در صحنه سازنده صفحه وردپرس یک مبتکر بوده است. این صفحه‌ساز در بیش از یک میلیون وب‌سایت استفاده شده و دارای امتیاز متوسط 4.8 ستاره درسایت رسمی وردپرس است. این صفحه‌ساز دارای الگوهای طرح‌بندی از پیش ساخته شده، ماژول‌های محتوا و گزینه‌های سفارشی‌سازی برای ساخت صفحات و پست‌های خیره کننده است که با کمک آنها می‌توانید هر قسمت از سایت خود را به دلخواه سفارشی‌سازی کنید.

یکی از قابلیت‌های جذاب افزونه، ویرایشگر کشیدن و رها کردن آن است که به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی عناصری مانند تصاویر، فرم‌های تماس و نقشه‌ها را تنها با کشیدن و رها کردن آنها در قسمت‌های دلخواه سایت اضافه کنید، بنابراین می‌توانید در عرض چند دقیقه یک صفحه منحصر به فرد و حرفه‌ای ایجاد کنید. نکته‌ای که باعث می‌شود که این افزونه از بسیاری از گزینه‌ها متمایز شود، سازنده جلویی آن است که به شما کمک می‌کند تا بدون نیاز به انتقال بین صفحات پشتی و پیش‌نمایش، سایت خود را به صورت آنلاین مشاهده کنید.

این افزونه همچنین ابزارهایی را که برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها نیاز دارید را در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از بسیاری از الگوهای از پیش ساخته شده، می‌توانید صفحات مفصلی ایجاد کنید که متناسب با خواسته‌های شما باشد. چیدمان‌های Beaver Builder نیز کاملاً ریسپانسیو توسعه داده شده‌اند و با بسیاری از افزونه‌های محبوب وردپرس یکپارچه ادغام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: جستجوی معنایی یا Semantic Search چیست؟ 

بررسی افزونه ویژوال کامپوزر (Visual Composer)

تفاوت Beaver Builder و Visual Composer

یکی دیگر از بهترین افزونه‌های صفحه‌ساز وردپرس که میلیون‌ها کاربر در حال حاضر از آن استفاده می‌کنند، افزونه ویژوال کامپوزر است. مزیت اصلی این صفحه‌سازنسبت به سایر صفحه‌سازهای وردپرس، توانایی آن در سفارشی کردن هر قالب با اجازه دادن به شما در ایجاد و ویرایش هدرها، پاورقی‌ها و ستون‌های جانبی مضامین شخص ثالث است. این افزونه به دلیل انعطاف‌پذیری و ظرفیت آن برای ادغام هموار با سایر ابزارها که مهمترین آن‌ها ووکامرس و بسیاری از مضامین محبوب است، شناخته شده است. شما می‌توانید از این افزونه برای ایجاد طرح‌بندی کامل و همچنین بسیاری از انواع صفحات و پست‌ها استفاده کنید.

مقایسه Beaver Builder و Visual Composer

برای شروع قصد داریم هر صفحه‌ساز را بررسی و مشاهده کنیم که آن‌ها در گزینه‌هایی همچون: ساختار، ماژول، طراحی ظاهر، گزینه‌های سفارشی‌سازی پیشرفته، الگوها و قالب و همچنین رابط کاربری چه چیزهایی را ارائه می‌دهند. با مقایسه ویژوال کامپوزر و Beaver Builder همراه باشید.

تفاوت ویژوال کامپوزر و Beaver Builder از نظر ساختار

در ویرایشگر Beaver Builder، می‌توانید از ابتدا شروع کنید یا در یک الگوی چیدمان بکشید. اگر از یک الگوی استفاده می‌کنید، می‌توانید هر آنچه را که دوست دارید به سادگی تغییر دهید. در واقع می‌توانید ردیف‌ها و ستون‌ها را جابجا کنید، با استفاده از دستگیره‌های کشیدن و رها کردن حاشیه‌های ترفند و بالشتک و همچنین عرض ستون را تغییر دهید و…

اگر صفحه‌ای را از ابتدا ایجاد کنید ، دو رویکرد وجود دارد. در رویکرد اول شما یک طرح خالی از ردیف‌ها و ستون‌ها را برای جایی که قصد دارید محتوای خود را درج کنید، تنظیم کرده‌اید تا بتوانید چارچوب چیدمان را تجسم کنید. برای انجام این کار ، می‌توانید حداکثر شش ستون با عرض‌های مختلف را بکشید، همانطور که در این تصویر نشان داده شده است.

مقایسه افزونه بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر

شما تنها محدود به این گزینه‌ها نیستید، بلکه  بعد از کشیدن و رها کردن آنها می‌توانید ستون‌ها را تغییر اندازه و اقدامات دیگری نیز انجام دهید.

در رویکرد دوم می‌توانید ماژول‌های محتوا را به یک طرح خالی بکشید. سپس آنها بسته به جایی که رها می‌کنید ردیف‌ها و ستون‌های خاص خود را ایجاد می‌کنند، بنابراین می‌توانید روی محتوا تمرکز و طرح‌بندی دلخواه خود را ایجاد کنید. با افزایش اندازه صفحه‌نمایش کوچکتر، ستون‌ها به صورت خودکار کوچک می‌شوند.

در مقابل و در افزونه ویژوال کامپوزر، شما می‌توانید از ابتدا یا با یک الگوی از پیش ساخته شده کار خود را شروع کنید. به شما انتخاب می‌شود که بین الگوهای صفحه‌ای که هدر، پاورقی و نوار کناری قالب شما را حذف می‌کند، انتخاب کنید. همچنین می‌توانید آنها را از قالب خود درون‌ریزی یا می‌توانید طرح‌های سفارشی را برای هر یک به دلخواه خود بسازید.

وقتی صحبت از ساختار ویرایشگر می‌رسد، ویژوال کامپزور به شما این امکان را می‌دهد تا صفحات خود را در ردیف‌ها  بسازید، ستون‌ها را به آن ردیف‌ها اضافه و ماژول‌ها یا “عناصر” را به ستون‌های خود اضافه کنید.

تفاوت ویژوال کامپوزر و Beaver Builder

بیش از 10 طرح ستون از پیش ساخته شده برای انتخاب وجود دارد. اما شما می‌توانید با افزودن، حذف و تغییر اندازه ستون‌ها، هر یک از آن‌ها را به دلخواه خود تنظیم کنید. پس از انتخاب طرح و پیکربندی، می‌توانید عناصر را به ستون‌های خود اضافه کنید.

فرق Beaver Builder و Visual Composer از نظر ماژول‌ها

افزونه Beaver Builder حدود 30 ماژول محتوا در شش دسته سازماندهی شده را ارائه می‌دهد که دست شما را برای انتخاب باز نگه می‌دارد.

مقایسه ویژوال کامپوزر و Beaver Builder

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، ماژول های دسته اصلی Beaver Builder به شما این امکان را می‌دهد تا متن، دکمه‌ها و اشکال مختلف رسانه را به صفحه خود اضافه کنید. همچنین یک دسته رسانه اختصاصی وجود دارد که توصیفات، نقشه، کشویی و گالری را ارائه می‌دهد.

مقایسه افزونه ویژوال کامپوسر و Beaver Builder

گروه Actions (دسته برتر در تصویر بالا) با ماژول‌هایی که برای تشویق بازدید کنندگان برای انجام اقدامات در صفحه شما با کلیک بر روی یک دکمه عمل، پر کردن یک فرم یا مشترک شدن در لیست ایمیل خود، پر شده است.

در دسته چیدمان همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید می‌توانید با یک جدول قیمت‌گذاری، آکاردئون یا زبانه‌ها اطلاعات را به روش‌های بصری جالب ارائه دهید. همچنین می‌توانید یک نوار کناری با یک گروه ویجت وردپرس استاندارد که تعریف کرده‌اید اضافه کنید. دسته اطلاعات به شما این امکان را می‌دهد تا شماره‌ها و پیشخوان‌های زمان را به روشی بصری ارائه دهید.

دسته پست‌ها دارای ماژول‌هایی است که مجموعه‌ای از پست‌های فیلتر شده را به روش‌های مختلف نشان می‌دهد. بعنوان مثال، می‌توانید پنج پست اول را برای مقوله‌ای به نام “اخبار” به عنوان چرخ فلک در صفحه اصلی خود نمایش دهید.

در مقابل افزونه ویژوال کامپوزر صدها عنصر و ماژول حرفه‌ای را ارائه می‌دهد. به عنوان مثال، بیشتر سازندگان صفحه فقط یک عنصر دکمه‌ای دارند که کاربران با پیکربندی تنظیمات آن قادر به ایجاد سبک‌های مختلف هستند. از طرف دیگر ویژوال کامپوزر دارای بیش از ده عنصر دکمه‌ای است که در این تصویر نشان داده شده است.

فرق Beaver Builder و Visual Composer

همچنین ویژوال کامپوزر کتابخانه‌ای از همه عناصر، بلوک‌ها، ردیف‌ها و ستون‌های از پیش‌ساخته، الگوها و موارد دیگر را ارائه می‌دهد که می‌توانید از آنها برای طراحی‌های خود استفاده کنید. به طور کلی، با استفاده از این صفحه‌ساز شما می‌توانید تقریباً هر محتوا و سبک را به صفحاتی که ایجاد می‌کنید اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش صدور فاکتور در ووکامرس به صورت گام به گام 

مقایسه Beaver Builder و Visual Composer از نظر طراحی ظاهر

در ادامه مقایسه افزونه ویژوال کامپوسر و Beaver Builder به مبحث ظاهر می‌رسیم. گزینه‌های یک ظاهر طراحی Beaver Builder بسته به ماژول تغییر پیدا می‌کند. اگر ماژول شما دارای متن است، می‌توانید فونت، اندازه قلم، وزن قلم و رنگ آن را نیز به دلخواه خود تغییر دهید. همچنین می‌توانید فاصله و حتی سایه متن را اضافه کنید.

گزینه‌های سبک به ماژول بستگی دارد اما به عنوان مثال ممکن است به شما این امکان را دهد رنگ‌های پس‌زمینه، گزینه‌های پوشش، بالشتک، گردباد گوشه، مرزها و سایه‌های جعبه را مشخص کنید. برخی از ماژول‌ها دارای گزینه‌های سبک منحصر به فرد مانند ماژول شمارنده شماره هستند که می‌توانید رنگ‌های مربوط به قسمت‌های پر و پر نشده پیشخوان خود را مشخص کنید.

تفاوت افزونه های بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر

در مقابل افزونه ویژوال کامپوزر برای عناصر خود مانند Beaver Builder و بیشتر سازندگان صفحه دیگر یک برگه سبک اختصاصی ندارد. در عوض محتوا و سبک‌های هر عنصر را در یک بخش کلی، که در تصویر زیر می‌کنید را اضافه و پیکربندی خواهید کرد.

تفاوت افزونه‌های بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر

گزینه‌های سبک بسته به عنصری که ویرایش می‌کنید تغییر می‌کند. به طور کلی می‌توانید قلم، رنگ، شکل و تراز یک عنصر را تغییر داده و مواردی مانند شناسه‌ها و کلاس‌های منحصر به فرد را اضافه کنید. همچنین می‌توانید سایه‌های جعبه را با تنظیماتی که بخش خاص خود را دارد اضافه کنید.

مقایسه افزونه بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر از نظرگزینه‌های سفارشی‌سازی پیشرفته

هر ماژول در افزونه بیور بیلدر تقریباً همان مجموعه گزینه‌های پیشرفته را دارد. آنها شامل تنظیمات حاشیه، سبک‌های انیمیشن و مدت زمان و بخشی برای شناسه‌ها و کلاس‌های سفارشی هستند. همچنین ردیف‌ها و ستون‌ها علاوه بر تنظیمات حاشیه دارای زمینه‌های بالشتک هستند.

فرق Beaver Builder و Visual Composer چیست

گزینه‌های پیشرفته ویژوال کامپزوردر بخش گزینه‌های طراحی قرار دارند که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

 Beaver Builder یا Visual Composer

شما می‌توانید حاشیه و مرز هر عنصر را سفارشی و عناصر جداگانه را برای دستگاه‌های خاص نشان داده یا پنهان کنید. شما همچنین می‌توانید یک نوع و اندازه دستگاه را مانند دسکتاپ و … را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید یک رنگ پس‌زمینه را به عنصر اضافه کنید، یک تصویر پس‌زمینه را انتخاب کرده و تنظیمات انیمیشن را پیکربندی کنید. گزینه‌های پیشرفته پس‌زمینه گزینه‌های پس‌زمینه موجود در بخش عمومی را نادیده نمی‌گیرد.

مقایسه Beaver Builder و Visual Composer از نظر الگوها و قالب‌ها

Beaver Builder دارای ده‌ها قالب طرح‌بندی از پیش ساخته شده است که می‌توانید برای بارگیری صفحات فرود و محتوا از آن‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید از 100 ردیف از پیش‌ساخته محتوای از پیش تعیین‌شده انتخاب کنید. این تصویر برخی از الگوهای صفحه فرود را نشان می‌دهد.

افزونه Beaver Builder بهتره یا Visual Composer

این الگوها در سبک‌ها و چیدمان‌های زیادی و نیازهای کلی به وجود می‌آیند. الگوهای صفحه محتوا شامل صفحات، صفحات تیم و صفحات نمونه‌کارها هستند. برخی از قالب‌های آماده ویژوال کامپوزر را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

افزونه بیور بیلدر بهتر است یا ویژوال کامپوزر

صفحات فرود برای لندینگ‌ها، محصولات و سبک‌های مختلف و همچنین طرح‌های تکمیل‌شده برای صفحات محتوا وجود دارد که می‌توانید به دلخواه خود انتخاب کنید.

تفاوت Beaver Builder و Visual Composer از نظر رابط کاربری ساده

از دیگر تفاوت افزونه های بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر تفاوت در رابط کاربری آن‌ها است. افزونه Beaver Builder از طراحی بصری برخوردار است و به شما این امکان را می‌دهد تا وب‌سایت‌ها را به سرعت و به راحتی با استفاده از سازنده صفحه جلو کشیدن و رها کردن ایجاد کنید. پس از بارگیری افزونه، می‌توانید ویرایشگر را برای هر صفحه یا پست راه‌اندازی کنید.

از آنجا، می‌توانید با اضافه کردن عناصر مختلف، محتوای خود را سفارشی کنید. همچنین انتخاب الگوها به شما این امکان را می‌دهند تا خانه، صفحه  فرود، تماس و در مورد صفحات را به سادگی ایجاد کنید. اضافه کردن عناصر به صفحه شما به سادگی کشیدن یک ماژول در هر کجا که می‌خواهید است. به عنوان مثال، می‌توانید ماژول نقشه  را در زیر برگه رسانه انتخاب کنید تا یک نشانگر بصری در محل کسب و کار اضافه شود.

افزونه ویژوال کامپزور به شما این امکان را می‌دهد تا در انتهای جلو و پشتی وب‌سایت خود ایجاد کنید. پس از بارگیری افزونه، می‌توانید با رفتن به صفحات دلخواه خود و کلیک روی گزینه ویرایش، وارد صفحه ویرایشگر افزونه شوید. سپس از این قسمت می‌توانید انتخاب کنید که چه عناصری را می‌خواهید به صفحه خود اضافه کنید. به عنوان مثال اگر می‌خواهید یک بخش “سؤالات متداول” اضافه کنید کافیست عنصر FAQ را انتخاب کرده و سپس آن را روی صفحه خود بکشید و رها کنید. در کل این ویرایشگر از طراحی ساده‌ای برخوردار است که به شما امکان می‌دهد صفحات و پست‌ها را به طور کارآمد ایجاد کنید.

سوالات متداول

افزونه Beaver Builder بهتر است یا Visual Composer؟

هر دو افزونه قابلیت‌های مختلفی را ارائه می‌دهند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها بخش‌های مختلف سایت خود را سفارشی کنید. اما از نظر ویژگی‌ها و محبوبیت می‌توانید افزونه ویژوال کامپوزر را نسبت به بیور بیلدر برتر دانست.

Beaver Builder چیست؟

این یک صفحه‌ساز حرفه‌ای وردپرس است که به شما المان‌ها و عناصری می‌دهد که می‌توانید به کمک آن‌ها قسمت‌های مختف سایت خود را سفارشی کنید.

جمع‌بندی

اگر شما صاحب یک وب‌سایت وردپرسی هستید، قطعاً نیاز خواهید داشت تا یک افزونه صفحه‌ساز را برای طراحی بخش‌های مختلف در سایت خود نصب و فعال کنید. افزونه‌های بیور بیلدر و ویژوال کامپوزر دو مورد از بهترین صفحه‌سازهای وردپرس محسوب می‌شوند که امکانات و قابلیت‌های منحصربفردی را ارائه می‌دهند. ما در این مطلب به مقایسه Beaver Builder و Visual Composer پرداختیم. امیدواریم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: ithemes

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش کار با افزونه (پلاگین) اسلایدر رولوشن Slider Revolution

3252
0
فرقی نمی کند که شما چه نوع سایتی را اداره می کنید، در هر صورت اسلایدرها می توانند به شما در جذاب تر شدن صفحات سایتتان کمک کنند. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اهمیت سئو تصویر در وردپرس و نحوه اجرای آن

1788
0
تصاویر یکی از مهم ترین قسمت های هرنوع وب سایتی محسوب می شود، زیرا آنها همان چیزی هستند که توجه مخاطبان را به یک مطلب، محصول یا برند ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر ویرایشگر گوتنبرگ به کلاسیک وردپرس

1498
0
زمانی که سایت وردپرس خود را اجرا می کنید، به صورت پیش فرض ویرایشگر گوتنبرگ در آن فعال می شود. بسیاری از کاربران علاقه کارکردن با این ویرایشگر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تنظیمات خواندن در وردپرس

1819
0
یکی از مهم ترین و کاربردی ترین بخش های سیستم مدیریت محتوای وردپرس، بخش تنظیمات آن می باشد. وردپرس یک پلتفرم بسیار قابل تنظیم است و سفارشی سازی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه اضافه کردن CSS در وردپرس

2543
0
یکی از دلایلی که وردپرس را در میان کاربران محبوب کرده است، قابلیت سفارشی سازی آسان می باشد. شما می توانید با اضافه کردن CSS در وردپرس بخش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

استفاده از شبکه های اجتماعی برای افزایش مشترکین ایمیلی

931
0
آیا میخواهید از شبکه های اجتماعی برای افزایش مشترکین ایمیلی خود استفاده کنید؟ اگر از شبکه های اجتماعی برای ساخت لیست ایمیل خود سود نمیبرید، این یعنی در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن آرشیو Post Type به فهرست سایت در وردپرس

3288
0
شاید سوال شما هم باشد که چگونه میتوان لینکی به آرشیو post type دلخواه خود را به فهرست سایت در وردپرس اضافه کنید. برگه آرشیو در وردپرس به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

امنیت رمز عبور وردپرس با چند نکته ای که باید آن ها را بدانید

1398
2
سلام به دنیای وردپرس :) در این مقاله از نوین وردپرس قصد داریم که به شما المان ها و آیتم هایی را معرفی کنیم که باعث می شود امنیت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب