ایندکس نشدن سایت در گوگل و روش حل آن

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

طی ماه های گذشته پیام های زیادی دریافت کرده ایم مبنی بر اینکه چرا سایت من در سرچ گوگل نیست ؟ بی تردید این یکی از سوالات رایج بسیاری از وب مستران می باشد که در این مطلب قصد داریم به آن بپردازیم. به طور کلی؛ منظور از ایندکس مطالب (Index) یعنی فهرست کردن مطالب در گوگل. زمانی که مطلبی در گوگل ایندکس می شود، این بدان معناست که آن مطلب ثبت شده و در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده خواهد شد. برای ایندکس شدن مطالب باید حداقل چند روزی از راه اندازی سایت شما گذشته باشد تا گوگل بتواند وب سایت شما را شناسایی کند. از طرفی ممکن است گوگل بنا به دلایل مختلفی قادر به ایندکس کردن مطالب سایت شما نباشد، به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم علت های ایندکس نشدن صفحات سایت را به شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

ایندکس نشدن صفحات سایت

ایندکس نشدن محصولات ووکامرس

گوگل سایت شما را ایندکس نمی کند؟ در پاسخ باید بگویم تو تنها نیستی، بلکه این یک مشکل رایج در بین بسیاری از وب سایت ها می باشد. دلایل زیادی وجود دارد که چرا محصولات و پست های شما توسط گوگل ایندکس نمی شوند که ما در این مطلب قصد داریم مهم ترین انها را به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: 6 روش برای ایندکس کردن سایت در گوگل

راه حل مشکل ایندکس صفحه در گوگل

  1. سایت شما برای موبایل مناسب نیست
  2. از زبان برنامه نویسی پیچیده استفاده می کنید
  3. سایت شما کند است
  4. از محتوای با کیفیت در سایت خود استفاده نمی کنید
  5. سایت شما برای بازدیدکنندگان جذاب نیست
  6. از افزونه های نامناسب استفاده می کنید
  7. متا تگ های شما روی نوفالو تنظیم شده است
  8. از نقشه سایت استفاده نمی کنید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این عنوان ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب ما رو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای آپلود تصویر HTTP در وردپرس؛ 7 روش حل مشکل آپلود نشدن

1- سایت شما برای موبایل مناسب نیست | ایندکس نشدن صفحات سایت

از آنجایی که ایندکس سازی گوگل Mobile-First را معرفی کرده است، بنابراین یک وب سایت سازگار با موبایل برای ایندکس شدن سایت شما توسط گوگل بسیار مهم است. مهم نیست محتوایی که تولید می کنید چگونه است و چقدر کیفیت دارد، بلکه مهم این است که محتوای شما در گوشی موبایل به شکلی مناسب به کاربران نمایش داده شود، در غیر این صورت رتبه و ترافیک زیادی را از دست خواهید داد. در ابتدا سعی کنید به کمک ابزارهای تست انلاین موبایل، سایت خود را بررسی کنید که آیا ریسپانسیو می باشد یا خیر، اگر ریسپانسیو نبود باید حتماً این مشکل را رفع نمائید.

ایندکس نشدن سایت در گوگل

بیشتر بخوانید: ابزارهای تست ریسپانسیو سایت وردپرس؛ 8 ابزار تست Responsive وبسایت

2- از زبان برنامه نویسی پیچیده استفاده می کنید | ایندکس نشدن سایت در گوگل

یکی دیگر از علت های ایندکس نشدن پست ها در گوگل ، استفاده از زبان برنامه نویسی پیچیده در سایت می باشد. اگر از زبان برنامه نویسی به روشی پیچیده استفاده می کنید، گوگل سایت شما را ایندکس نمی کند. مهم نیست که از چه نوع زبان برنامه نویسی استفاده می کنید، تا زمانی که تنظیمات آن نادرست و پیچیده باشد، باعث می شود گوگل نتواند به درستی در سایت شما بخزد و محتوای شما را ایندکس کند.

بیشتر بخوانید: آموزش جامع رفع خطای لودینگ المنتور در وردپرس

3- سایت شما کند است | ایندکس نشدن مطالب

یکی دیگر از دلایل ایندکس نشدن سایت در گوگل کند بودن سایت وردپرسی می باشد. اگر سایت شما سرعت بارگذاری کندی داشته باشد باعث می شود گوگل مطالب شما را کمتر در نتایج جستجوگر به کاربران نمایش دهد. حتی ممکن است در سایت خود محتواهای با کیفیت و مختلفی ایجاد کرده باشید، اما اگر سرعت بارگذاری آنها کند باشد، قطعاً نتیجه مطلوبی کسب نخواهید کرد. ابزارهای مختلفی وجود دارد که می توانید به کمک آنها سرعت بارگذاری وب سایتتان را بررسی کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  • از ابزار Google Page Speed Insights استفاده کنید: این یکی از محبوب ترین ابزارهای تست سرعت سایت می باشد که به شما کمک می کند متوجه شوید که سایت شما کند است یا خیر؟ این ابزار صفحه وب سایت شما را در برابر پنج روش برتر عملکرد (که برای داشتن سایت‌های بارگذاری سریع‌تر بسیار مهم هستند) تجزیه و تحلیل می ‌کند و به شما پیشنهاد می‌دهد که چگونه می‌توانید هر یک از جنبه‌ های آن را بهبود ببخشید.
  • ابزار بازار org استفاده کنید: این ابزار به شما اطلاع می دهد که آیا وب سایت شما با سرعت کافی بارگذاری می شود یا خیر. همچنین به شما این امکان را می دهد که مشکلاتی که باعث شده سرعت بارگذاری سایت شما کم باشد را مشاهده کنید تا بتوانید آنها را برطرف نمائید.

ایندکس نشدن مطالب

بیشتر بخوانید: دلایل کاهش سرعت سایت وردپرسی + آموزش رفع مشکل کند شدن سایت وردپرس

4- از محتوای با کیفیت در سایت خود استفاده نمی کنید | ایندکس نشدن محصولات ووکامرس

از دیگر دلایل عمده ایندکس نشدن مطالب ، استفاده نکردن از محتوای باکیفیت می باشد. انتشار محتوای باکیفیت برای موفقیت در گوگل بسیار مهم است. محتوای سایت شما باید خوب و آموزنده باشد. باید به سؤالات کاربران پاسخ دهد، اطلاعات مناسبی در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهد و غیره. همچنین اگر تولید محتوا می کنید، سعی کنید تعداد کلمه هایی که می نویسید کمتر از 1000 کلمه نباشد. علاوه بر آن سعی کنید حتماً در بین محتوای خود از کلمات کلیدی مرتبط با عنوان نوشته استفاده کنید و در میان محتوای خود از لینک های داخلی و خارجی استفاده کنید. از همه مهم تر محتوایی که تولید می کنید به هیچ عنوان نباید کپی باشد، زیرا باعث افت رتبه سایت شما در نتایج گوگل می شود. اگر این استانداردها را رعایت نکنید، گوگل احتمالاً سایت دیگری با محتوای با کیفیت بهتر پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: مهم ترین نکات سئو وردپرس + 10 تکنیک و ترفند سئو در سال 2022

5- سایت شما برای بازدیدکنندگان جذاب نیست | ایندکس نشدن صفحات سایت

داشتن یک سایت کاربر پسند و جذاب برای سئوی سایت بسیار مهم و ضروری می باشد. زمانی که کاربری وارد سایت شما می شود باید بتواند به سادگی و خیلی سریع به آنچه که می خواهد برسد. گوگل وب سایت های پیچیده را دوست ندارد و مطالب آنها را ایندکس نمی کند. به عنوان مثال: سایت شما نباید دارای پیمایش گیج کننده و پیچیده ای باشد، همچنین نباید از تبلیغات زیاد در سایت خود استفاده کنید که باعث گمراهی کاربران شوند. سعی کنید از دسته بندی ها و زیر دسته بندی ها به صورت مرتب استفاده کنید تا کاربران بتوانند خیلی ساده بخش های مختلف سایت را مشاهده کنند.

ایندکس نشدن محصولات ووکامرس

بیشتر بخوانید: رفع مشکل خطای امنیتی وردپرس؛ این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست

6- از افزونه های نامناسب استفاده می کنید | ایندکس نشدن سایت در گوگل

یکی دیگر از دلایلی عمده ایندکس نشدن صفحات سایت استفاده از افزونه های نامناسب می باشد. ممکن است شما در سایتتان افزونه هایی را نصب کرده باشید که باعث شود گوگل بات نتواند به درستی در صفحات سایت شما بخزد. یکی از نمونه های این افزونه پلاگین robots.txt می باشد. اگر فایل robots.txt خود را از طریق این افزونه به صورت noindex سایت خود تنظیم کنید، گوگل بات نمی تواند در آن بخزد و سایت شما را ایندکس کند.

بیشتر بخوانید: مهم ترین فاکتورهای رنکینگ گوگل برای سئو در رتبه دادن به سایت

7- متا تگ های شما روی نوفالو تنظیم شده است | ایندکس نشدن مطالب

گاهی اوقات، علت ایندکس نشدن صفحات سایت در گوگل به دلیل تنظیم نادرست متا تگ ها روی نوفالو باشد. به عنوان مثال، فرض کنید صفحه ای وجود دارد که توسط خزنده گوگل ایندکس نشده است و سپس قبل از انجام تغییر حذف می شود. در این راستا، اگر صفحه با استفاده از افزونه بازیابی صفحه ایجاد شود، دوباره ایندکس نمی شود و گوگل نمی تواند صفحه وب شما را ایندکس کند. بنابراین مهم است که متا تگ های خود را قبل از انتشار هر محتوا یا صفحه خاصی بررسی کنید

ایندکس نشدن صفحات سایت

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن آرشیو Post Type به فهرست سایت در وردپرس

8- از نقشه سایت استفاده نمی کنید | ایندکس نشدن محصولات ووکامرس

یکی از مهم ترین اقداماتی که شما بعد از راه اندازی سایت باید به آن توجه داشته باشید، ایجاد نقشه سایت می باشد. در واقع؛ نقشه سایت لیستی از تمام صفحات سایت شما است که به گوگل کمک می کند تا راحت تر محتوای شما را ایندکس نماید. این ابزار کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که هر صفحه توسط کنسول جستجوی گوگل خزیده و فهرست بندی می شود. اگر شما در سایتتان از نقشه استفاده نمی کنید، کار گوگل را برای ایندکس کردن صفحات سخت کرده اید. بنابراین می توان گفت از دیگر دلایلی که باعث ایندکس نشدن پست ها در گوگل می شود، استفاده نکردن از نقشه سایت می باشد.

 بیشتر بخوانید: نحوه نمایش مطالب محبوب سایت در وردپرس

جمع بندی: از کجا بفهمیم سایتمون ایندکس شده است؟

این یک واقعیت است که رشد و کسب و کار آنلاین شما به تعداد ترافیک ارگانیک سایت شما بستگی دارد. یعنی هرچقدر ترافیک ارگانیک سایت شما افزایش پیدا کند، بی شک فروش و کاربران بیشتری را به خود جذب می کنید. از طرفی برای به دست آوردن ترافیک ارگانیک شما نیاز دارید که محتوای سایت شما در نتایج جستجوگر به کاربران نمایش داده شوند، در غیر این صورت نمی توانید ترافیک ارگانیک به دست اورید. یکی از ساده ترین روش های برای جذب ترافیک بیشتر، ایندکس شدن مطالب سایت شما در گوگل می باشد. اگر سایت شما توسط خزنده های گوگل شناسایی و فهرست بندی نشود، قطعاً نمی توانید به موفقیت دست پیدا کنید.

دلایلی مختلفی وجود دارد که باعث ایندکس نشدن سایت در گوگل می شود که ما در این مطلب به 8 مورد از آنها اشاره کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: searchenginejournal

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



کد کنیون (Codecanyon) چیست؟

501
0
کد کنیون چیست ؟ کد کنیون یکی از سایت های محبوب و پرطرفدار است که در حوزه فروش محصولات مورد نیاز برای طراحی سایت از جمله: قالب، افزونه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه جستجو وردپرس | 11 پلاگین پیشرفته و حرفه ای سرچ وردپرس

5113
0
یکی از مهم ترین موضوعاتی که روی موفقیت وب سایت شما تاثیرگذر است، ایجاد تجربه کاربری مناسب برای کاربران می باشد. شما باید از هر روشی استفاده کنید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

انتقال سایت از جوملا به وردپرس با افزونه Joomla to WordPress

1982
0
در این شکی نیست سیستم مدیریت محتوای جوملا جزء بهترین CMSها محسوب می شود، اما وردپرس به دلیل منبع باز بودن آن و همچنین رابط کاربری ساده ای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۵ اشتباه ساده SEO در وب سایت های وبلاگ نویسی نصف

880
0
چشم انداز بازاریابی دیجیتال در دو دهه گذشته به طور چشمگیری پیشرفت کرده است و الگوریتم در حال تغییر گوگل و غرق شدن اطلاعات جاسوسی از طریق عرصه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش اضافه کردن ابزارک به وردپرس در چند گام

4826
0
آیا قصد اضافه کردن انواع ابزارک ها به سایت وردپرسی خود را دارید؟ به طور کلی؛ ابزارک ها به شما این امکان را می دهند که بدون نیاز ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ایجاد کاتالوگ محصول در ووکامرس (بدون سبد خرید)

5997
0
آیا میخواهید بدون داشتن یک سبد خرید کامل اقدام به ایجاد کاتالوگ محصول خود در ووکامرس کنید؟ اگر پاسخ مثبت است، بهتر است این مطلب را مطالعه کنید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

2 روش برای یافتن فایل htaccess. در سایت وردپرس

926
0
فایل htaccess. یکی از فایل های بسیار مهم است که به شما کمک می کند تا مدیریت کاملی روی سرور خود داشته باشید. در واقع این فایل به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه به کاربران اجازه بارگذاری تصاویر در دیدگاه های وردپرس را بدهیم

1372
0
تصاویر و دیدگاه ها هر دو ابزاری قدرتمند برای ترغیب هر چه بیشتر کاربران در سایت هستند. این یکی از دلایلی است که فیس بوک به کاربران خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب