تکنیک های آموزش سئو داخلی Onpage SEO سایت وردپرسی

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

بهینه سازی موتورهای جستجو یا همان سئو در دهه گذشته به شدت تغییر کرده، به همین منظور افراد بیشتری به دنبال راه هایی برای بهبود سئوی وردپرس خود می باشند. سئو کردن سایت به شما کمک می کند تا رتبه بهتری در نتایج جستجو کسب کرده و کاربران بیشتری سایت شما را مشاهده کنند. سئو انواع مختلفی دارد که یکی از آنها سئوی داخلی می باشد. در واقع، سئو داخلی به فعالیت هایی گفته می شود که در فقط در داخل وب سایت انجام می شود و به بهبود عملکرد سایت شما کمک می کند. به دلیل اهمیت این موضوع، ما در این مطلب قصد داریم شما را با سئو داخلی سایت وردپرسی یا همان on page seo چیست بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی (On-Page SEO) به معنای بهینه سازی محتوای درون وب سایت است که به بهبود رتبه و جذب ترافیک ارگانیک وب سایت کمک می کند. اصلی ترین هدف سئوی داخلی، جلب ترافیک ارگانیک بیشتر به وب سایت می باشد. سئوی داخلی به موتورهای جستجوگر کمک می کند تا وب سایت شما را بهتر درک کرده و در نتیجه رتبه مناسبی برای شما در نظر گرفته شود.

 بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو کارها

تکنیک های موثر سئو داخلی برای بالا بردن رتبه سایت

تکنیک های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید به سادگی سئوی داخلی وب سایت خود را بهینه کنید. در ادامه شما را با مهمترین تکنیک های سئو داخلی وردپرس آشنا می کنیم. همراه ما باشید.

  1. یک افزونه سئوی وردپرس نصب کنید
  2. برچسب های عناوین خود را بهینه کنید
  3. از توضیحات متا استفاده کنید
  4. از تگ های عنوان مناسب استفاده کنید
  5. به تعداد کلمات توجه کنید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.

1- یک افزونه سئوی وردپرس نصب کنید | طریقه سئو کردن on page سایت

بی تردید یکی از مهم ترین تکنیک های سئو داخلی، استفاده از یک افزونه سئو در سایت می باشد. افزونه به شما این امکان را می دهد تا کنترل کاملی بر بهینه سازی آنچه که گوگل از وب سایت شما می بیند داشته باشید. هم اکنون افزونه های سئوی مختلفی هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. اگر بخواهیم محبوب ترین افزونه را به شما معرفی کنیم، قطعاً افزونه Yoast SEO بهترین و محبوب ترین افزونه سئو محسوب می شود. این افزونه به شما کمک می کند تا:

  • با تجزیه و تحلیل صفحه و کلمات کلیدی محتوای بهتری بنویسید.
  • توضیحات متا خود را ویرایش کنید.
  • به طور خودکار نقشه های سایت XML را ایجاد کنید.
  • و بسیاری از قابلیت های دیگر

شما می توانید این افزونه را به صورت رایگان از مخزن وردپرس در سایت خود نصب و فعال کنید. برای نصب افونه کافیست وارد بخش افزونه ها سایت خود شوید و سپس عبارت Yoast SEO را در باکس جستجو سرچ نمائید. پس از نمایان شدن افزونه آن را نصب و فعال کنید. پس از آن بدون هیچ تنظیماتی می توانید به سادگی محتواهای خود را به بهترین شکل برای موتورهای جستجوگر بهینه کنید.

تکنیک های آموزش سئو داخلی Onpage SEO سایت وردپرسی

 بیشتر بخوانید: بهترین پلاگین وردپرس برای بهینه سازی وب سایت

2- برچسب های عناوین خود را بهینه کنید | نحوه سئو داخلی سایت وردپرسی

همیشه سعی کنید از کلمات کلیدی اصلی خود در عنوان صفحات استفاده کنید. در واقع هر چقدر عنوان های شما جذاب تر باشد، نرخ کلیک (CTR) بیشتری نیز دریافت می کنید که این موضوع باعث می شود ترافیک ارگانیک سایت شما به صورت چشمگیری افزایش یابد. همچنین باید از عنوان های با طول استاندارد استفاده کنید. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، شما می توانید به صورت دستی یک عنوان دلخواه را در افزونه سوآست سئو تنظیم کنید. فقط به یاد داشته باشید که گوگل دارای محدودیت قابل مشاهده در حدود 65 کاراکتر در دسکتاپ است.

نحوه سئو داخلی سایت وردپرسی

یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که آیا از نام برند خود در انتهای تگ های عنوان استفاده کنید یا خیر. هم اکنون بسیاری از سایت های پرطرفدار در انتهای هر عنوانی که می نویسند، نام برند خود را نیز ذکر می کنند. همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، ما هم در انتهای عنوان، نام برند یا وب سایتمان را درج کرده ایم.

 بیشتر بخوانید: توضیحات متا چیست؟ نحوه نوشتن توضیحات متا برای مطالب سایت

3- از توضیحات متا استفاده کنید | سئو داخلی سایت وردپرس چیست

یکی دیگر از مهم ترین نکات بهبود سئو داخلی سایت وردپرسی ، استفاده از توضیحات متا در محتوا می باشد. هر چند که توضیحات متا تاثیر زیادی در رتبه سایت ندارد، اما می تواند به شدت نرخ کلیک را افزایش دهد و باعث شود کاربران بیشتری روی لینک سایت شما کلیک کنند. در صورتی که توضیحات متا به خوبی نوشته شود، کاربران را ترغیب می کند تا به جای سایت های دیگر، روی پست سایت شما کلیک کنند.

هرچه CTR شما بیشتر باشد، ترافیک بیشتری دریافت می کنید. اگر کاربران به گوگل برنگردند، این سیگنال قوی است که محتوای شما موفق بوده است، به این معنی که گوگل به احتمال زیاد صفحات شما را بالاتر می ‌برد. بنابراین، به یک معنا، توضیحات متا می تواند به طور غیرمستقیم بر سئوی شما تأثیر بگذارد.

اگر از افزونه یوآست سئو استفاده می کنید، میتوانید به سادگی توضیحات متا را به محتوای خود اضافه کنید.

همچنین تعداد کاراکترهایی که برای توضیحات متا می نویسید نباید خیلی طولانی باشد و سعی کنید طول توضیحات متای شما سبز باشد. همچنین بهتر است از کلمات کلیدی مختلفی در توضیحات متا برای جلب توجه کاربران استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید: 8 افزونه لینک سازی داخلی و خودکار وردپرس حرفه ای

4- از تگ های عنوان مناسب استفاده کنید | on page seo چیست

خزنده گوگل  یا همان گوگل بات تگ های سرصفحه H1، H2 و… را برای تعیین ارتباط محتوای سایت شما بررسی می کند. به طور کلی، بهترین کار این است که یک تگ H1 در هر پست یا صفحه و سپس چندین H2 و H3 در زیر آن داشته باشید. تگ H1 مهم ترین هدر شماست و باید حاوی کلمات کلیدی اصلی باشد. اکثر قالب های وردپرس، اگر به درستی کدگذاری شوند، به صورت خودکار عنوان صفحه یا پست شما را به عنوان هدر H1 اختصاص می دهند. سپس می توانید از سایر تگ ها به صورت سلسله مراتبی در محتوای خود استفاده کنید.

شما می ‌توانید با استفاده از منوی کشویی در ویرایشگر کلاسیک، انواع هدرها را مشاهده و از آنها بین محتوای خود استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید: تغییر و تبدیل لینک های خارجی به لینک های داخلی با سایت و افزونه

5- به تعداد کلمات توجه کنید | سئو داخلی سایت وردپرسی

احتمالاً ضرب المثل “محتوا پادشاه است” را بارها شنیده اید. این ضرب المثل هنوز هم زنده و پایدار است و به شما کمک می کند تا علاوه بر رتبه، ترافیک بیشتری را نیز به سمت صفحات سایت خود هدایت کنید. هم گوگل و هم بازدیدکننده از شما محتوای باکیفیت می خواهند، بنابراین باید از محتوای باکیفیت بالا استفاده کنید. یک نکته دیگری هم که وجود دارد بهتر است از محتوای طولانی استفاده کنید. محتوای طولانی قطعاً نسبت به محتوای کوتاه بازخورد بهتری دارد. با این حال، محتوای طولانی مدت بارها و بارها برنده شدن در SERP ها را ثابت کرده است.

 بیشتر بخوانید: اشتباهات مرگبار سئو در وردپرس؛ 10 اشتباه رایج در سئو سایت های وردپرسی

سوالات متداول

تفاوت سئو داخلی و خارجی چیست؟

در واقع، سئو داخلی به فعالیت هایی گفته می شود که در فقط در داخل وب سایت انجام می شود و به بهبود عملکرد سایت شما کمک می کند. از طرفی، سئوی خارجی تلاش برای بهبود محتوا از نگاه سایر کاربران می باشد.

نقش کلمه کلیدی در سئو داخلی چیست؟

کلمات کلیدی را می توان یکی از مهم ترین معیارهای بهینه سازی سئی داخلی سایت دانست. استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع باعث می شود تا ترافیک ارگانیک بیشتری به دست آورید.

 بیشتر بخوانید: افزونه Yoast WooCommerce SEO Premium | مکمل افزونه یوآست برای سئوی فروشگاه ووکامرسی

جمع بندی: آموزش سئو داخلی سایت

سئو شامل استراتژی ها، تاکتیک ها و روش هایی است که به محتوای وب سایت کمک می کند تا در موتورهای جستجوگر مانند گوگل، بینگ و یاهو رتبه بالاتری داشته باشید که در نتیجه بتوانید ترافیک ارگانیک بیشتری را به سمت سایت خود هدایت کنید. سئو دارای انواع مختلفی است که یکی از آنها سئوی داخلی محسوب می شود. منظور از سئوی داخلی، بهینه سازی محتوای درون وب سایت برای جذب ترافیک بیشتر می باشد. ما در این مطلب شما را با سئو داخلی سایت وردپرس چیست و چگونگی سئوی on page سایت آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: kinsta

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



تنظیمات اسکیما در افزونه رنک مث

535
0
یکی از بهترین روش هایی که شما می توانید به کمک آن سایت خود را برای موتورهای جستجوگر و کاربران بهینه کنید، استفاده از افزونه های وردپرس همچون ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر آدرس صفحه لاگین وردپرس

2295
0
تغییر صفحه لاگین وردپرس یک روش عالی برای محافظت از وب سایت وردپرس در برابر انواع حملات می باشد. اکثر هکرها برای نفوذ به سایت از صفحه لاگین ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

سه راه کار مهم برای بالا بردن امنیت وبسایت

1047
0
امروزه امنیت موضوع مهمی در فناوری است. هر روزه سایت‌های بسیاری هک می‌شوند و این مسئله نگرانی بسیاری از صاحبان سایت را در پی دارد. هکرها همواره به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نمایش نویسندگان مطالب در وردپرس با افزونه Co-Authors Plus

2176
0
آیا قصد دارید نویسندگان مطالب سایت خود را نمایش دهید؟ اگر شما صاحب یک وب سایت با نویسنده های مختلفی هستید، ممکن است بخواهید تا نامهرنویسنده را در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش بهینه سازی پایگاه داده وردپرس + افزونه

1151
0
آیا شما تا به حال پایگاه داده خود را بهینه سازی کرده اید؟ بهینه سازی پایگاه داده شما، اطلاعات ناخواسته را پاک می کند که حجم پایگاه داده ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

واژه نامه بازاریابی و اصطلاحات دیجیتال مارکتینگ [لیست کامل]

1181
0
این روزها واژگان بازاریابی دیجیتال زیادی وجود دارد که ممکن است با اکثر آنها هیچ آشنایی نداشته باشید. در حالت ایده‌آل، یک بازاریاب دیجیتال برای موفقیت در کار ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش افزودن دامنه به هاست در محیط Cpanel

1660
0
برای راه اندازی یک وب سایتی وردپرسی، شما باید دامنه خود را به هاست متصل کنید. اکثر ارائه دهندگان فضای میزبانی علی الخصوص سی پنل این امکان را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وورنک (woorank) چیست و چگونه کار می‌کند؟

198
0
در حال حاضر ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌‎توانند به شما کمک کنند تا سئوی وب‌سایت خود را بهبود ببخشید که یکی از آنها ابزار وورنک است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب