آشنایی با انواع ریدایرکت در وردپرس

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

به احتمال خیلی زیاد بارها در مورد تغییر مسیر یا همان ریدایرکت شنیده اید اما ممکن است با معنا و مفهوم آن آشنایی نداشته باشید. در واقع؛ زمانی که ساختار پیوندهای صفحات سایت شما تغییر پیدا می کند و یا اینکه پیوند یک صفحه خاص تغییر پیدا می کند، شما بایثد حتماً از تغییر مسیر استفاده کنید، در غیر این صورت کاربر با یک صفحه 404 و خالی مواجه می شود که این اصلاً برای سایت شما خوب نیست. به دلیل اهمیت این موضوع؛ ما در این مطلب قصد داریم شما را با انواع ریدایرکت در وردپرس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

ریدایرکت چیست؟

ریدایرکت یا همان تغییر مسیر صفحه مجموعه ای از قوانین است که به مرورگر می گوید بازدیدکنندگان را از لینکی که روی آن کلیک کرده اند به صفحه دیگری ارسال کنند. هنگامی که یک صفحه را تغییر مسیر می دهید دو نتیجه برای کاربران شما وجود دارد. آنها یا با پیغام در حال تغییر مسیر هستند مواجه می شوند و یا اینکه به سادگی و بدون هیچ مشکلی به صفحه دیگر منتقل می شوند. اگر دامنه خود را تغییر داده اید، پیوندهای دائمی خود را به روز رسانی کرده اید، یا سایت خود را دوباره طراحی کرده اید، باید تغییر مسیرها را اضافه کنید تا محتوای از قبل موجود شما همچنان برای خوانندگان و موتورهای جستجو قابل دسترسی باشد.

همچنین از ریدارکت زمانی استفاده می شود که قصد دارید ترافیک یک صفحه خاص را به یک آدرس دیگر هدایت کنید. به عنوان مثال، فرض کنید یک پست وبلاگ قدیمی با محتوای نه چندان جذاب دارید که می خواهید آن را حذف کنید که دیگر کاربر نتواند آن صفحه را مشاهده کند. در این صورت می توانید یک صفحه جدید با محتوای جذاب بسازید و سپس آن مطلب قدیمی را به صفحه جدید ریدارکت بزنید. در این صورت زمانی که کاربر روی پست وبلاگ قدیمی شما کلیک می کند، به صورت خودکار وارد صفحه مطلب جدید شما می شود.

با تغییر مسیر، می توانید به سایت خود بگویید که با کلیک روی لینک قبلی، ترافیک را به یک لینک دیگر ارسال کند. بنابراین، انتخاب کنید که قصد دارید آن ترافیک به کجا برود، یک تغییر مسیر تنظیم کنید، سپس ادامه دهید و محتوای قدیمی را حذف نمائید.

بیشتر بخوانید: کلودفلر (Cloudflare) چیست و چه تاثیری روی سئوی سایت دارد؟ 

چه زمانی و چرا باید صفحه را تغییر مسیر دهید؟

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است بخواهید آدرس ها را در سایت خود تغییر مسیر دهید که برخی از رایج ترین آنها عبارتند از:

  • صفحه خاصی دیگر مرتبط نیست
  • آدرس صفحه در حال تغییر است و یا اینکه تغییر کرده است
  • قصد حذف محتوا را دارید
  • در حال انتقال دامنه خود از HTTP به HTTPS هستید

علاوه بر این، تغییر مسیرها می توانند به شما کمک کنند تا مطمئن شوید که اگر صفحه ای شکسته یا گم شده باشد، کاربران بدون وقفه به سایر محتوای سایت شما ارسال می شوند.

چه زمانی و چرا باید صفحه را تغییر مسیر دهید؟

بیشتر بخوانید: ریدایرکت 301 چیست؟ + آموزش کامل ریدایرکت ۳۰۱ در وردپرس و هاست

معرفی انواع ریدایرکت

تا اینجای مطلب شما را با تعریف ریدایرکت در وردپرس آشنا کردیم، حال قصد داریم در ادامه انواع ریدایرکت در سایت وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم. همراه ما باشید.

1- ریدارکت 301

اگر قصد دارید یک صفحه از سایت خود را به صورت دائم حذف و یا جابه جا کنید، می توانید از این نوع ریدارکت استفاده کنید. اگر وب سایت خود را از یک آدرس به آدرس دیگر منتقل کنید یا آن را به یک سرویس میزبانی جدید تغییر دهید، می توانید از این استفاده نمائید. این کار بازدیدکنندگان را به آدرس جدید هدایت می کند و به شما کمک می کند رتبه صفحه خود را حفظ کنید. در واقع می توان گفت تغییر مسیر 301 یکی از بهترین و مهم ترین تغییرمسیرهای وردپرس محسوب می شود که بیشتری کارایی را دارد.

2- ریدارکت 302

تغییر مسیر 302 یک تغییر مسیر موقت نامیده می شود. این تغییر مسیر به کاربر اطلاع می دهد که فایلی که به دنبال آن است وجود دارد، اما به دلایلی به درستی بارگیری نمی شود. سپس یک گزینه جایگزین به کاربران ارائه می شود. در صورت استفاده زیاد از این تغییر مسیر ممکن است با جریمه های سئو مواجه شوید.

3- ریدارکت 303

از نظر امنیت، تغییر مسیر 303 بسیار مهم است. در صورت بروز مشکل برای جایگزینی تغییر مسیر 302 استفاده می شود. این نوع تغییر مسیر از ارسال اطلاعات یکسان توسط کاربران بیش از یک بار جلوگیری می کند. هنگامی که آنها اطلاعات خود را ارسال کردند، به صفحه دیگری هدایت می شوند. همچنین می توانید از نشانک گذاری یا به روز رسانی داده های حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل ریدایرکت شدن و خطاهای redirection در وردپرس

4- ریدارکت 307

این تغییر مسیر تقریباً از نظر عملکرد و هدف با تغییر مسیر 303 یکسان است، تنها در نحوه ارسال و دریافت اطلاعات با یکدیگر تفاوت دارند.

5- ریدارکت 308

مانند تغییر مسیر 301، این تغییر مسیر دائمی است و زمانی استفاده می شود که مکان فایل تغییر کرده باشد.

6- ریدارکت 404 Not Found

این هر لینک شکسته یا گم شده را به صفحه دیگری مانند صفحه خطای 404 یا صفحه اصلی سایت شما هدایت می کند.

بیشتر بخوانید: آموزش مدیریت انبار در ووکامرس با افزونه WooCommerce Stock Manager 

چرا تغییر مسیر برای سئو مهم است؟

ریدایرکت ها برای سئو مهم هستند زیرا لینک های شکسته می توانند موتورهای جستجو را گیج کنند و منجر به اثرات منفی بر رتبه بندی موتورهای جستجو شوند. در صورتی که موتورهای جستجوگر نتوانند به سادگی صفحات سایت شما را پیدا کنند، مطمئناً شما را در رتبه بندی مناسبی در نتایج قرار نمی دهند و در نتیجه نمی توانید ترافیک زیادی را به سایت خود جذب کنید.

نحوه یافتن لینک های شکسته و خطاهای 404

اگر قصد دارید متوجه شوید که آیا سایت شما دارای لینک های شکسته و صفحات 404 است، چندین راه سریع وجود دارد که بی تردید استفاده از ابزار گوگل سرچ کنسول می توانید بهترین روش باشد.

در اولین قدم شما باید سایت خود را در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید (آموزش ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول). پس از آن وارد صفحه ابزار شوید. حال کافیست از قسمت Index روی گزینه Pages کلیک کنید. سپس روی Not found (404) کلیک نمائید:

نحوه یافتن لینک های شکسته و خطاهای 404

سپس صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا وارد بخش لیست ها شوید. در اینجا لینک های خراب خود را پیدا خواهید کرد:

انواع ریدایرکت در وردپرس

برای اطلاعات بیشتر در مورد هر پیوند، از جمله اینکه صفحه از کجا پیوند داده شده است تا بتوانید آن را برطرف کنید، روی یکی از پیوندها کلیک کنید و بر روی Inspect URL کلیک نمائید:

ریدایرکت چیست؟

اکنون، صفحه ارجاع را پیدا کنید تا ببینید لینک شکسته شما کجاست:

انواع ریدایرکت در سایت وردپرس

حال می توانید آن صفحه را برطرف نمائید.

بیشتر بخوانید: آموزش ریدایرکت در افزونه رنک مث پرو

آشنایی با بهترین افزونه های ریدارکت وردپرس

تا اینجای مطلب شما را با انواع ریدایرکت ها آشنا کردیم، حال بهترین با بهترین افزونه های ریدارکت وردپرس نیز آشنا شوید.

– افزونه Redirection

اگر شما کاربر مبتید هستید این افزونه برای شما بسیار مفید خواهد بود و می تواند برای ارسال هر آدرس به راحتی استفاده شود. علاوه بر این، می‌توانید از Redirection برای ایجاد ریدایرکت‌ها بر اساس شرایط خاص مانند وضعیت ورود کاربر یا آدرس IP استفاده کنید

– افزونه Safe Redirect Manager

پلاگین Safe Redirect Manager یک رویکرد بسیار ساده برای ایجاد تغییر مسیر است. شما از طریق منوی ابزارهای خود در وردپرس به مدیر دسترسی خواهید داشت و به سادگی اطلاعاتی در مورد اینکه تغییر مسیر از کجاست و به کجا می رود ارائه می دهید. همچنین می‌توانید کد وضعیت HTTP را برای نوع تغییر مسیری که می‌خواهید استفاده کنید، تنظیم نمائید.

– افزونه Yoast SEO

نسخه پریمیوم افزونه یوآست سئو دارای یک مدیر تغییر مسیر است که گزینه های مفید زیادی برای تغییر مسیر صفحه دارد. هنگامی که یک پست یا صفحه را حذف می کنید، این ابزار به طور خودکار از شما می پرسد که می خواهید پیوند قدیمی آن را به کجا هدایت کنید و از چه نوع تغییر مسیری (موقت یا دائمی) استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت بین ریدایرکت 301 و 302

سوالات متداول

ریدایرکت در سئوی سایت چه تاثیری دارد؟

ریدارکت برای سئوی سایت بسیار مهم است، زیرا وجود لینک های شکسته و خراب می تواند باعث شود که موتورهای جستجوگر گمراه شوند و نتوانند به راحتی صفحات سایت شما را ایندکس کنند.

چه زمانی از ریدایرکت 301 استفاده می کنیم؟

اگر قصد داریک یک صفحه را برای همیشه حذف و یا جابه جا کنید می توانید از ریدارکت 301 استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های ریدایرکت در 2022؛ معرفی 10 پلاگین ریدایرکت وردپرس

جمع بندی: آشنایی با انواع ریدایرکت در وردپرس

یکی از مهم ترین اقداماتی که ممکن است در طی فرایند طراحی سایت مجبور شوید از آن استفاده کنید، تغییر مسیر یا همان ریدارکت می باشد. در ریدارکت شما می توانید کاربران را از صفحه ای به صفحه دیگر انتقال دهید. ما در این مطلب شما را با انواع ریدایرکت در وبسایت وردپرسی آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpengine

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



چگونه یک فروشگاه وابسته به آمازون را در وردپرس ایجاد کنیم؟

3360
0
آیا می خواهید یک فروشگاه وابسته آمازون با استفاده از وردپرس ایجاد کنید؟ فروشگاه وابسته آمازون اجازه می دهد تا شما فروش محصولات خود را از طریق  Amazon.com ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه آدرس سایت وردپرس خود را تغییر دهیم؟

807
0
آیا قصد دارید آدرس سایت وردپرس خود را تغییر دهید؟ دلایلی مختلفی مانند: فعال سازی گواهی اس اس ال، تغییر نام دامنه، انتقال سرور، ایجاد ساب دامین و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش جامع اضافه کردن فایل های صوتی در وردپرس

5425
1
همه ما می دانیم که وردپرس توانایی اضافه کردن انواع مختلف رسانه به پست های شما را فراهم می کند. فایل های صوتی یکی از ویژگی های شناخته ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس و بهترین شرکت های هاستینگ ایران

1580
0
جهان روزبه روز به سمت دنیای دیجیتال حرکت می کند و چه بسا روزی می رسد که اکثر کسب و کارهای فیزیکی جای خود را به کسب و ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وردپرس در نسخه 5.5 چه امکاناتی را دارد؟

2314
0
وردپرس 5.5 | امکانات جدید وردپرس | انتشار نسخه جدید وردپرس | wordpress 5.5 |ویژگی های نسخه جدید وردپرس نسخه آزمایشی وردپرس 5.5 عرضه شده و آنطور که از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تعیین قیمت محصولات توسط خریداران در ووکامرس + فیلم آموزشی

3499
4
[video width="1364" height="628" mp4="https://wpnovin.com/wp-content/uploads/2017/08/yith-woocommerce-name-your-price.mp4"][/video] + در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ فیلم آموزشی کار با افزونه اضافه شد. با سلام خدمت شما دوستان عزیز با یکی دیگر از افزونه های مرتبط با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حذف فونت گوگل از سایت وردپرس

1283
0
آیا قصد دارید فونت های گوگل را در وب سایت وردپرسی خود غیرفعال کنید؟ به طور کلی؛ فونت ها یکی از عوامل جذاب کننده هر نوع سایتی محسوب ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ایجاد سیستم افزودن به علاقه مندی در وردپرس | WP Favorite Posts

3369
0
آیا می خواهید به کاربران اجازه دهید تا پست های مورد علاقه خود را علامت گذاری کنند؟ اجازه دادن به کاربران برای اضافه کردن پست های مورد علاقه ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب