هاست چیست؟ انواع هاست کدامند؟

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

هاست چیست و چه کاربردی دارد ؟ احتمالاً این سوالی است که در ذهن بسیاری از شماهاست و با معنا و مفهوم آن آشنا نیستید. به طور کلی؛ هاست یا همان میزبانی وب ، فضایی است که تمامی فایل ها و اطلاعات وب سایت شما در آن ذخیره می شود تا در مواقع مورد نیاز به کاربران نمایش داده شود. برای راه اندازی کی سایت وردپرسی، در اولین قدم شما باید یک هاست خریداری کنید. بدون سرویس میزبانی وب شما نمی توانید برای خود سایت ایجاد نمائید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با هاست چیست ؟ انواع هاست و همچنین کاربردهای هاست آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

هاست

بیشتر بخوانید: سایت ساز چیست؟ سایت ‌ساز یا وردپرس؟ کدام یک بهتر است؟

هاست چیست؟

اگر بخواهید با تعریف هاست آشنا شوید، هاست (Host) یک سرور میزبانی وب می باشد که تمامی اطلاعات سایت شما مانند: تصاویر، انواع فایل ها، کدها و غیره بر روی آن ذخیره می شود تا در مواقع مورد نیاز برای کاربران فراخوانی شود. بدون هاست شما به هیچ عنوان قادر نخواهید بود که یک وب سایت ایجاد کنید، بنابراین انتخاب و خرید یک هاست مناسب، یکی از مهم ترین اقداماتی است که باید قبل از راه اندازی سایت به آن توجه داشته باشید.

هاستینگ چیست؟

منظور از هاستینگ شرکت هایی می باشند که خدمات هاست ارائه و در اختیار شما قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین هاست وردپرس و بهترین شرکت های هاستینگ ایران

انواع هاست چیست؟

پس از اینکه با تعریف هاست آشنا شدید، حال نوبت به این می رسد که با انواع هاست آشنا شوید. یک میزبانی وب دارای انواع مختلفی می باشد که هریک از آنها خدمات مختلفی را ارائه می دهند. در ادامه شما را با بررسی انواع هاست آشنا می کنیم.

انواع هاست چیست ؟

 بیشتر بخوانید: لوکال هاست چیست؟ کاربردهای Localhost چیست؟

1- هاست اشتراکی

یکی از رایج ترین هاست ها، هاست اشتراکی می باشد. در این نوع سرویس، یک سرور واحد در بین چندین کاربر به اشتراک گذاشته می شود. این بدان معناست که یک رایانه واحد (یک سرور مشترک) میزبان چندین وب سایت (یا حتی صدها) وب سایت خواهد بود. به طور کلی، در هاست اشتراکی، یک سرور به بخش های مختلفی تقسیم بندی می شود و سپ هربخش به یک سایت تعلق می گیرد. در این نوع هاست ممکن است هزاران سایت در یک سرور میزبانی شود.

 

1- هاست اشتراکی

بیشتر بخوانید: آموزش تخصصی کار با FileZilla | فایل زیلا ، نرم افزار آپلود فایل های حجیم در هاست

2- هاست اختصاصی یا مجازی (VPS)

میزبانی وب VPS حد وسط بین سرور اشتراکی و سرور اختصاصی است. این هاست برای کاربرانی که نیاز دارند تا کنترل بیشتری در اختیار داشته باشند، مناسب می باشد. با این نوع میزبانی وب، وب سایت شما یک سرور فیزیکی را با سایر کاربران به اشتراک می گذارد، اما میزبان وب برای هر کاربر یک پارتیشن مجازی ایجاد می کند. بنابراین، سایتی که بر روی یک سرور خصوصی مجازی میزبانی می شود، مقدار منابع اختصاص یافته را دریافت می کند به طور کلی؛. میزبانی وب VPS یک گزینه عالی برای سایت های فروشگاهی و وبلاگ های بزرگ با تعداد بازدیدکنندگان می باشد.

2- هاست اختصاصی یا مجازی (VPS)

بیشتر بخوانید: بازاریابی ویروسی (وایرال مارکتینگ) چیست؟؛ مثال های آن

3- هاست ابری

این هاست از چندین سرور مجازی برای میزبانی سایت ها استفاده می کند. بنابراین، اگر یکی از سرورها ترافیک بالا و یا مشکلی را تجربه کند، سرورهای باقیمانده کنترل وب سایت را در اختیار خواهند گرفت و آن را حفظ خواهند کرد. یکی از مزایای این سرور میزبانی، کاهش میزان خرابی آن می باشد. همچنین از تعادل بار برای مدیریت ترافیک بالا و جلوگیری از حملات DDoS استفاده می کند.

3- هاست ابری

بیشتر بخوانید: آموزش راه انداری و ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس در 7 مرحله

4- هاست وردپرس

این نوع سرویس میزبانی وب، یک محیط سرور بهینه شده وردپرس را برای کمک به بارگذاری سریعتر سایت و همچنین به حداقل رساندن مشکلات احتمالی فراهم می کند. در نهایت می توان گفت، هاست وردپرس جزء بهترین هاست وردپرس ایرانی محسوب می شود که دارای امکاناتی نظیر: قالب های از پیش نصب شده، افزونه ها برای عملکردهای اصلی مانند حافظه پنهان و امنیت و ابزارهای دیگر می باشد.

چگونه بهترین ارائه دهنده خدمات میزبانی وب را انتخاب کنیم؟

همانطور که سایت شما روز به روز در حال رشد کردن می باشد، ممکن است به فضای ذخیره سازی اضافی، پهنای باند و انواع دیگر منابع نیاز داشته باشید. بنابراین شما باید هاستی را انتخاب کنید که انواع خدمات میزبانی وب را ارائه می دهد تا بتوانید هر لحظه آن را ارتقا دهید. برای انتخاب بهترین ارائه دهنده میزبانی وب، فاکتورهای مختلفی وجود دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی می کنیم:

– کنترل پنل: با کنترل پنل هاست، می توانید بدون نیاز به ورود به وب سرور، حساب میزبانی سایت خود را مدیریت کنید. بنابراین، بهتر است از میزبان های وب استفاده کنید که یک رابط کاربری به راحتی قابل مدیریت را برای کاربران در تمام سطوح مهارت فراهم می کند. به عنوان مثال: سی پنل یکی از بهترین کنترل پنل ها محسوب می شود که امکانات و ویژگی های مختلفی را مانند: مدیریت کامل فایل ها، تهیه نسخه پشتیبان و سایر موارد دیگر را در اختیار شما قرار می دهد.

– بروزرسانی مداوم: به دلیل نگهداری ضعیف یا ناپایدار وب سرورها، ممکن است خرابی های مکرر باعث شود که سایت شما از دسترس خارج شود و یا از کار بیفتد، بنابراین شما باید هاستی را انتخاب کنید که دارای ویژگی بروزرسانی مداوم می باشد.

– مشخصات فنی: میزبانی وب شما باید از ویژگی های داخلی مانند: فضای دیسک کافی، قدرت و پهنای باند مناسب و همچنین سرعت عملکرد بالا شما باید پشتیبانی نماید.

– امنیت: یکی دیگر از مهم ترین فاکتورهای انتخاب یک هاست مطمئن و مناسب، امنیت آن می باشد. اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده هاست به خوبی مجهز به اقدامات امنیتی پیشرفته برای کمک به محافظت از سایت شما در برابر بدافزارها یا حملات DDoS می باشد. این ویژگی های امنیتی باشد شامل مواردی همچون: مدیریت دسترسی، شناسایی بدافزار، پشتیبان گیری خودکار و به روز رسانی ها باشد.

بیشتر بخوانید: ادان دامین در هاست | آموزش اضافه کردن Addon Domain یک آدرس مجزا به هاست

بهترین هاست وردپرس ایرانی

بهتر است با رایج ترین اصطلاحات هاست وردپرس آشنا شوید:

  • هاست داخلی: هاست داخلی بدان معناست که سرور میزبانی سایت در داخل ایران می باشد.
  • هاست خارجی: هاست خارجی بدان معناست که سرور میزبانی سایت در خارج از ایران می باشد.

در ایران شرکت های ارائه دهنده سرویس میزبانی وب مختلفی وجود دارد که می توان بهترین آنها را: ایران سرور، نت افراز و میزبان فا دانست.

سوالات متداول

تفاوت هاست لینوکس و ویندوز در چیست؟

یکی از اصلی ترین تفاوت های میان هاست لینوکس و ویندوز، سیستم استفاده شده در سرورهای آنها می باشد. هریک از این سیستم عامل ها قابلیت های خاصی را برای یک سرور فراهم می کنند.

هاست و سرور چیست؟

هاست و سرور دارای تفاوت هایی با یکدیگر می باشند. به طور کلی؛ هرسایتی که در بستر اینترنت فعالیت می کند، بر روی یکگ سرور در یک نقطه از جهان قرار دارد. از طرفی، شرکت های ارائه دهنده هاست مقدایر زیادی سرور را مدیریت و سازماندهی می کنند و همچجنین سایت شما را بر روی سروری که متعلق به آن است، کنترل می کند.

لوکال هاست چیست؟

لوکال هاست یک فضای محلی در رایانه شخصی می باشد که یک فضای هاست را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید یک سایت آزمایشی را در سیستم خود راه اندازی نمائید.

بیشتر بخوانید: گواهی SSL رایگان چیست؟ آیا از گواهینامه https یا اس‌اس‌ال رایگان استفاده کنیم؟

جمع بندی

برای اینکه یک وب سایت وردپرسی ایجاد کنید، مهم ترین اقدام تهیه هاست و دامنه می باشد. بدون هاست شما قادر نخواهید بود یک سایت را ایجاد کنید. به طور کلی؛ هاست یا همان میزبانی وب فضایی است که تمامی اطلاعات و فایل های سایت شما را در خود ذخیره می کند تا در مواقع مورد نیاز آنها را برای کاربران فراخوانی نماید. ما در این مطلب شما را با تعریف هاست و انواع هاست آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد. می‌توانید از قالب های هاستینگ وردپرس در نوین وردپرس نیز دیدن فرمایید.

منبع: hostinger

آموزش ساخت و طراحی سایت با وردپرس در کمتر از ۲ ساعت بدون برنامه نویسی

خطای Syntax Error در وردپرس چیست؟ چگونه ارور سینتکس در وردپرس را رفع کنیم؟

نحوه رفع خطای 500 سرور داخلی در وردپرس

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



آموزش تغییر فونت در وردپرس و افزودن فونت دلخواه به قالب وردپرسی

40863
70
یکی از نکات مهم برای هر نوع وب سایت، افزودن فونت در وردپرس می باشد. با تغییر دادن فونت وردپرس خود می توانید طراحی و ظاهر سایت خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر محتوای ایمیل های ارسالی وردپرس به HTML

1072
0
ایمیل های ارسالی وردپرس یکی از مواردی است که مدیران سایت ها برای آن اهمیت ویژه ای قائل می شود؛ زیرا ایمیل های اطلاع رسانی می توانند کمکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نصب و کار با قالب زفایر (Zephyr) وردپرس

3517
0
قالب زفایر،  یکی از محبوب ترین و بهترین قالب های چندمنظوره وردپرس می باشد که امکان ساخت هرنوع وب سایتی را به شما می دهد. این قالب با ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه نصب فرم ویجت AWeber Web در وردپرس

1129
0
آیا شما تاکنون از AWeber استفاده کرده اید؟ یکی از محبوب ترین سرویس بازاریابی ایمیل است که توسط بسیاری از کاربران و بازاریابان وردپرس در سراسر جهان استفاده می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

وورنک (woorank) چیست و چگونه کار می‌کند؟

193
0
در حال حاضر ابزارهای مختلفی وجود دارند که می‌‎توانند به شما کمک کنند تا سئوی وب‌سایت خود را بهبود ببخشید که یکی از آنها ابزار وورنک است. این ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نحوه گرفتن خروجی از اطلاعات دیتابیس ( php myadmin )

4628
0
یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که تمام اطلاعات وب سایت در آن ذخیره می شود، دیتابیس می باشد. به عبارتی، بدون دیتابیس یا ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

۱۰ راهکار ساده و مفید برای افزایش امنیت وب سایت

1545
0
  هک شدن یک وبساتی که شما سالها برای آن زحمت کشیده اید یک واقعیت غم انگیزی است بنابراین امنیت وبسایت وردپرس یک امر ضروری میباشد. هنگامی که شما خود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش نحوه اضافه کردن کد سفارشی در وردپرس

5418
0
اگر شما طراح و توسعه دهنده وب هستید، به احتمال خیلی زیاد با چالش اضافه کردن کد سفارشی در وردپرس شده اید. به عنوان مثال: برای فعال سازی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب