35 خطای رایج وردپرس و نحوه حل آن ها

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 2 رای , میانگین : 4,50 از 5)
بارگذاری...

همانطور که می دانید وردپرسی یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت جهان می باشد که با استفاده از آن می توانید به سادگی انواع وب سایت را طراحی نمائید. اما از طرفی ممکن هر از گاهی با مشکلات فنی مواجه شوید که می تواند وقت زیادی از شما را بگیرد. نکته خوب این است که رایج ترین خطاهای وردپرس که در سایت خود مشاهده می کنید به آسانی قابل برطرف شدن می باشند. ما در پایگاه دانش نوین وردپرس، قصد داریم 35 خطای رایج وردپرس و نحوه رفع آنها را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

خطای رایج وردپرس

تعیین دلیل ارور های وردپرس ممکن است در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد. به همین منظور به شما توصیه می کنیم که حل خطاهای وردپرس را با استفاده از چند استراتژی کلی شروع کنید. به عنوان مثال: قبل از هرگونه اقدامی در ابتدا کش مرورگر خود را پاک کنید، حافظه پنهان به مرورگرهای شما کمک می کند تا با ذخیره داده ها، سایت ها را سریعتر بارگیری کنند. با پاکسازی محتوای پنهان می توانید جلوی بسیاری از ارور های رایج وردپرس را بگیرید. همچنین فراموش نکنید که به صورت مداوم افزونه، قالب و هسته وردپرس خود را بروزرسانی کنید. به همین ترتیب، اگر پس از دانلود یک افزونه یا تم جدید با خطا مواجه شدید، غیرفعال کردن آن ممکن است مشکل شما را حل کند.

در نهایت به شما پیشنهاد می کنیم که حتماً به صورت مداوم از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. زیرا ممکن است برخی از خطاهای باعث به هم ریختن سایت وردپرس شما شود، حال اگر شما نسخه پشتیبان داشته باشید می توانید خیلی ساده سایت خود را به حالت اولیه بازگردانید. با ما همراه باشید تا شما را با خطاهای رایج وردپرس آشنا کنیم.

35 خطای رایج وردپرس و نحوه رفع آنها

1- صفحه سفید مرگ

یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس، صفحه سفید مرگ می باشد. همانطور که از نامش پیداست، این خطا یک صفحه خالی را به شما نشان می دهد که هیچ گونه مفهومی ندارد. در برخی از مواقع این خطا همانند تصویر زیر می باشد:

20 خطای رایج وردپرس و نحوه رفع آنها

دو دلیل برای رخ دادن این خطا وجود دارد، یکی افزونه ها و دیگری قالبی که در حال استفاده کردن می باشید. اینها ممکن است باعث مشکلات ناسازگاری شوند که مانع از دسترسی شما به سایت می شود. بهترین روش این است که قالب و افزونه های خود را به صورت موقت غیرفعال کنید و مشاهده کنید که آیا این خطا برای شما برطرف می شود یا خیر!

بیشتر بخوانید: نشانه های هک شدن سایت وردپرس و اقدامات لازم پس از مشاهده علائم آن

2- خطای 404 وردپرس

یکی از رایج ترین خطاهایی که بسیاری از کاربران وردپرسی حداقل یکبار با آن روبه رو شده اند، خطای 404 وردپرس می باشد. خطای 404 زمانی رخ می دهد که کاربر با ارور مشکل برگه پیدا نشد در وردپرس روبه رو می شود. در واقع زمانی اتفاق می افتد که کاربر قصد ورود به یکی از صفحات وب سایت شما را داشته باشد، اما آن صفحه از سایت شما حذف شده باشد و یا اینکه آدرس آن صفحه تغییر پیدا کرده باشد، در این صورت یک خطای 404 به معنای صفحه ای یافت نشد به کاربر نمایش داده می شود.

خطای رایج وردپرس

شایع ترین علت این مشکل تنظیمات پیوند ثابت در وردپرس می باشد. همچنین می توانید این خطا را با ویرایش دستی فایل htaccess انجام دهید. ما قبلاً در این خصوص توضیحات کاملی ارائه داده ایم که می توانید از طریق لینک زیر آن را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: رفع مشکل ارور (خطای) 404 در وردپرس + بهترین افزونه های ارور 404

3- خطای سرور داخلی

شاید یکی از گیج کننده ترین خطاهای وردپرس که ممکن است یک مبتدی با آن مواجه شود «خطای سرور داخلی» یا همان ارور 500 در سایت وردپرس می باشد. این خطا معمولاً زمانی رخ می دهد که مشکلی برای سایت شما رخ داده اما سرور قادر به شناسایی محل مشکل نیست. از آنجایی که این خطا دلیل خطا را نشان نمی دهد، ممکن است برطرف کردن آن برای شما کمی دشوار باشد.

خطای رایج وردپرس

بیشتر بخوانید: آموزش کاهش خطای داخلی سرور در وردپرس

4- خطای محدودیت حافظه

خطاهای محدودیت حافظه را می توان در ارائه دهنده هاست ردیابی کرد. به طور کلی؛ حافظه سرور را خودتان خریداری می کنید، حال اگر از از این حد تجاوز کنید، با این خطا روبه رو می شوید. سریع ترین روش برای حل این خطا، افزایش محدودیت حافظه PHP می باشد. شما باید می توانید اینکار را از طریق هاست انجام دهید.

5- خطا در برقراری اتصال پایگاه داده

یک خطای رایج وردپرس دیگر، خطا در برقراری اتصال پایگاه داده می باشد. تمامی اطلاعات سایت شما در دیتابیس ذخیره می شود و سایت شما برای اجرا شدن نیاز دارد تا به پایگاه داده MySQL متصل شود. با این حال، اگر در طول آن فرآیند مشکلی پیش بیاید، احتمالاً با خطایی همانند زیر مواجه می شوید:

رایج ترین خطاهای وردپرس

با این خطا، کاربران شما نمی توانند محتوای شما را مشاهده کنند و شما هم نمی توانید به داشبورد خود دسترسی داشته باشید. برای رفع این خطا شما باید اعتبار پایگاه داده خود را بررسی کنید و از درست بودن تنظیمات آن اطمینان حاصل کنید.

بیشتر بخوانید: رفع خطای اتصال پایگاه داده در وردپرس

6- بیش از حداکثر اندازه فایل آپلود شده است

یک خطای رایج وردپرس ، خطای اندازه فایل آپلود در وردپرس می باشد. به طور کلی؛ سایت وردپرس شما دارای محدودیت برای آپلود فایل ها می باشد. حال اگر شما قصد آپلود فایلی را داشته باشید که اندازه آن بالا باشد، با یک پیغام خطا مواجه می شوید. شما می توانید میزان محدودیت اندازه فایل آپلود را از بخش “رسانه> افزودن” جدید مشاهده کنید.

رایج ترین خطاهای وردپرس

روش های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارد که یکی از آنها ویرایش فایل php.ini می باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس

7- از حداکثر زمان اجرا بیشتر شد

زمانی که سایت شما داده ها را پردازش می کند، معمولا این کار را با حداکثر محدودیت زمانی انجام می دهد. اگر نتواند پردازش را در این حد به پایان برساند، زمان آن تمام می‌شود و فرآیند را کامل نمی ‌کند. وردپرس برای رفع این مشکل یک راه حل ساده ای ارائه می دهد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کد زیر را به فایل php.ini خود اضافه کنید:

max_execution_time = 60

اگر این مشکل با این روش برای شما رفع نشد می توانید با میزبانی هاست خود تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: آموزش آپدیت (بروزرسانی) وردپرس به صورت دستی و خودکار

8- ارتقای خودکار ناموفق بود

ارور های وردپرس

یکی دیگر از ارور های وردپرس ، ارتقای خودکار ناموفق بود می باشد. یکی از ساده ترین روش های حل این مشکل، بروزرسانی خودکار یا دستی وردپرس می باشد. اگر با این فرایند آشنا نیستید می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید.

 بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل به ‌روزرسانی دیگری در جریان است در وردپرس

9- ارتباط منقضی شد

ارتباط منقضی شد، یکی دیگر از رایج ترین خطاهای وردپرس می باشد که ممکن است با آن روبه رو شوید. این خطا به دلیل محدودیت های سرور رخ می دهد و اگر شما فشار زیادی روی سرور خود وارد کنید به احتمال زیاد با این خطا مواجه می شوید.

ارور های وردپرس

برای حل این مشکل می توانید تمامی افزونه های خود را به صورت موقت غیرفعال کنید. اگر بعد از غیرفعال سازی افزونه با این خطا مواجه نشدید این بدان معناست که یکی از افزونه های شما باعث رخ دادن این خطا شده است. سپس شما باید یکی یکی آن افزونه ها را نصب کنید تا متوجه شوید کدام افزونه مخرب است، در نهایت آن افزونه را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: نشانه های هک شدن سایت وردپرس و اقدامات لازم پس از مشاهده علائم آن

10- خطای اتصال امن

یک خطای اتصال امن زمانی برای شما رخ می دهد که سرور شما به درستی پیکربندی نشده باشد. در نتیجه، سایت شما قادر به اتصال به وردپرس نخواهد بود. این می تواند از به روز رسانی فایل های اصلی شما جلوگیری کند. بعد از اینکه با این خطا مواجه شدید بهتر است چند دقیقه منتظر بمانید و مجدداً سایت خود را مشاهده کنید. اگر هنوز این خطا برای شما رخ داد باید با پشتیبان هاست خود تماس بگیرید.

11- در حالت نگهداری گیر کرده است

از رایج ترین خطای وردپرس دیگر می توان به خطای “در حالت نگهداری گیر کرده است” اشاره کرد. در واقع در این مواقع سایت شما در حالت تعمیر و نگه داری گیر می کند، چیزی شبیه تصویر زیر می باشد:

خطای رایج وردپرس

برای حل این مشکل، تنها کاری که باید انجام دهید این است که از یک سرویس گیرنده FTP برای اتصال به سرور سایت خود استفاده کنید. سپس، فایل .maintenance را در پوشه ریشه سایت خود پیدا کرده و آن را حذف نمائید. معمولا بعد از حذف این فایل این خطا برای شما رفع می شود.

وقتی وردپرس را به روزرسانی می کنید ممکن است ناتمام بماند و قطع شود و این خطا را به شما نشان دهد که وردپرس در دسترس نیست یا وردپرس در درست تعمیر است. اگر به هر دلیلی بروز رسانی انجام نشود وردپرس سایت را در حالت تعمیر و نگه داری قرار می دهد. در این زمان بهترین حالت دانگرید وردپرس میباشد.

بیشتر بخوانید: ایجاد نظرسنجی آنلاین حرفه ای در سایت های وردپرس

12- خطای Cloudflare 521

Cloudflare یک سرویس امنیتی قدرتمند است که می تواند سرعت سایت شما را افزایش دهد با این حال، سرویس Cloudflare ممکن است گاهی اوقات نتواند به سرور شما متصل شود. در این صورت منجر به خطای 521 می شود. برای حل این مشکل در ابتدا بررسی کنید که آیا سرور شما فعال می باشد یا خیر؟ سپس، بررسی کنید که آیا فایروال شما محدوده IP Cloudflare را مسدود می کند یا خیر. در نهایت اگر نتوانستید این خطا را حل کنید بهتر است با شرکت ارائه دهنده وب خود تماس حاصل فرمائید.

 بیشتر بخوانید: ۵ نکته مهم و کاربردی در استفاده از قالب های رایگان

13- تصاویر کار نمی کنند

از دیگر خطای رایج وردپرس می توان به خطای “تصاویر کار نمی کنند” اشاره کرد. در برخی از مواقع ممکن است هیچ یک از تصاویر وردپرس شما نمایش داده نشوند. اگر کتابخنه وردپرس شما مانند تصویر زیر می باشد،  احتمالاً با فایل های رسانه ای شکسته سر و کار دارید:

خطای رایج وردپرس

دلایل زیادی مانند: خطای سرور، محدودیت حافظه و… وجود دارد که می تواند باعث رخ دادن این خطا شود. اگر در روز های اخیر یک افزونه یا قالب را بروزرسانی یا نصب کرده اید، بهتر است آن را به صورت موقت غیرفعال کنید و مشاهده کنید که آیا این مشکل برای شما رفع شده یا خیر.

این مشکل همچنین ممکن است ناشی از مجوزهای فایل نادرست باشد. بنابراین، توصیه می‌کنیم مجوز آپلود خود را به 755 تغییر دهید. اگر با این کار تصاویر شما برطرف نشد، یک بررسی امنیتی انجام دهید و برای دریافت کمک با ارائه‌ دهنده میزبانی خود تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید: 10 مرحله برای حذف ویروس‌ ها و بدافزارها از سایت وردپرس

14- نوع فایل یا دسترسی به صفحه مجاز نیست

برخی از انواع فایل ها به دلایل امنیتی توسط وردپرس مجاز نیستند. در بیشتر موارد، این امر مانع از دسترسی غیرمجاز هکرها به داده های شما می شود. حال برای پیکربندی سایت خود برای اجازه دادن به انواع فایل های اضافی، می توانید از یک افزونه رایگان مانند افزونه File Upload Types استفاده کنید.

15- خطاهای SSL

یکی دیگر از رایج ترین خطاهای وردپرس ، خطاهای SSL می باشد. گواهی SSL یک راه ساده و موثر برای ایمن نگه داشتن سایت شما می باشد. بسیاری از هاست ها به صورت رایگان این گواهی را در اختیار شما قرار می دهند که بسیاری از آنها بی کیفیت می باشند. خطای اس اس ال از دسته از خطاهای پیچیده وردپرس می باشد که رفع آن می تواند کمی دشوار و زمان بر باشد.

بهترین راه برای جلوگیری از این خطا این است که گواهینامه SSL  خودرا در به درستی تنظیم کنید. شما می توانید این کار را با استفاده از ابزار نصب کننده گواهی SSL داخلی میزبان خود، که اکثر هاست ها ارائه می دهند، انجام دهید.

 

اکثر خطاهای RSS با فرمت نامناسب ایجاد میشود. ممکن است خطای زیر را ببینید:

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://example.com/feed
Line Number 2, Column 1:

البته خطای RSS  ممکن است متفاوت باشد و بستگی به مرورگرتان دارد. همچنین امکان دارد خطای زیر را در مرورگر دیگر ببینید:

Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/username/example.com/wp-content/themes/twentysixteen/functions.php:433) in /home/username/example.com/wp-includes/pluggable.php on line 1228

این خطا معمولا زمانی رخ میدهد که برگه ای یا نوشته ای که قبلا در گوگل دارای امتیاز بود حذف شود. شما نباید چنین نوشته هایی را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: فعال‌سازی گواهی امنیت SSL در وردپرس با افزونه Really Simple SSL

16- پایگاه داده خراب

اگر فایلی در سایت شما خراب شده باشد، سایت شما قادر به استفاده از آن نخواهد بود. این موضوع باعث می شود شما در سایتتان با خطای “Error Establishing Connection Database” روبه رو شوید. ساده ترین راه برای حل این مشکل، بازیابی نسخه پشتیبان از سایت شما است. پس از آن، سایت شما باید به طور معمول کار کند. همچنین می توانید کد زیر به انتهای فایل wp-config.php  اضافه کنید:

‘WP_ALLOW_REPAIR’, true

پس از درج این کد سایت شما باید به حالت عادی باز می گردد.

17- پوشه مقصد از قبل وجود دارد (Destination folder already exists)

هنگام نصب یک افزونه یا قالب، ممکن است با خطای «پوشه مقصد قبلاً وجود دارد» مواجه شوید. در این شرایط نصب ناموفق خواهد بود و پیامی مشابه زیر را مشاهده خواهید کرد:

رایج ترین خطای وردپرس

این خطا بدان معناست که شما قبلاً آن برنامه را نصب کرده اید! همچنین اگر قبلاً آن را حذف کرده باشید، گاهی اوقات پوشه در سایت شما باقی می ماند و باعث ایجاد این خطا می شود. برای رفع این مشکل به کنترل پنل هاست خود مراجعه کنید و سپس وارد پوشه wp-content شوید. سپس پوشه ای به نام “program’s” را پیدا و آن را حذف کنید. بعد از آن مجدداً به سایت خود برگردید و برنامه مد نظر خود را نصب نمائید.

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای 500 سرور داخلی در وردپرس | چگونه ارور ۵۰۰ Internal Server Error را رفع کنیم؟

18- صفحه مدیریت شما قفل شده است

یکی دیگر از شایع ترین ارور های وردپرس، قفل شدن صفحه مدیریت (wp-admin) می باشد. اگر رمز عبور خود را فراموش کرده باشید و نیازی به دسترسی به ایمیل بازیابی رمز عبور نداشته باشید، ممکن است این اتفاق بیفتد. این خطا معمولاً زمانی رخ می دهد که شما یک کد اشتباه در سایت وارد کرده باشید و یا اینکه تغییراتی در بخش مدیریت خود اعمال کرده اید. همچنین ممکن است به دلیل هک شدن سایت وردپرس، دسترسی به بخش مدیریت را از دست بدهید.

19- مشکل بازخوانی و تغییر مسیر صفحه ورود به وردپرس

زمانی که شما قصد دارید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید، توسط وردپرس به صفحه ورود هدایت می شوید. در بسیاری از مواقع به دلیل مقادیر نادرست آدرس سایت و فیلدهای آدرس خانه در جدول گزینه های وردپرس این خطا برای شما رخ می دهد. همچنین می‌تواند به دلیل پیکربندی ضعیف تنظیمات پیوند ثابت یا تنظیم تغییر مسیر در فایل htaccess. باشد.

رایج ترین خطای وردپرس

بیشتر بخوانید: نحوه حذف نام نویسنده از نوشته ها و برگه های وردپرس

20- خطای «این سایت پیش رو حاوی برنامه های مضر است» در وردپرس

زمانی که گوگل یک کد مشکوک، بدافزار یا تروجان را در سایت شما مشاهده کند، با یک هشدار روبه رو می شوید. گاهی اوقات دلیل این خطا این است که وب سایت شما هک شده و اکنون برای توزیع کدهای مخرب استفاده می شود. یکی دیگر از دلایل رایج این خطا، نمایش تبلیغات از شبکه های تبلیغاتی با کیفیت پایین می باشد.

خطای قرمز خطای گوگل است این خطا به این دلیل است که گوگل هر کد مشکوکی و نرم افزارهای مخرب که سایت را آلوده کنند را شناسیایی میکند گاهی اوقات دلیل این کار این است که وب سایت شما هک شده است و در حال حاضر از کدهای مخرب استفاده میشود. دلیل عمده دیگر برای این خطا نشان دادن تبلیغات از شبکه های تبلیغاتی با کیفیت پایین است این شبکه ها ممکن است گاهی اوقات لینک آگهی به وب سایت هایی است که کد های مخرب توزیع میکنند و باعث می شود خطای قرمز را نمایش دهد.

بیشتر بخوانید: رفع خطای Bad Gateway در وردپرس؛ 5 روش حل ارور 502

21- چگونه خطای رایج Syntax Error را رفع کنیم؟

 

این خطا زمانی رخ میدهد که شما میخواهید برای اضافه کردن کد اقدام کنید و به طور تصادفی چیزی ازدست برود با نحوه نوشتن کد نادرست باشد. این خطا که عامل سکته نیز شناخته می‌شود معمولا زمانی رخ می‌دهد که شما می‌خواهید کدی را به وردپرس ( پوسته، افزونه یا پرونده‌های اصلی ) اضافه کنید ولی این کد ناقص و یا نادرست است و اینطور می‌شود که شما خطای زیر ( یا تصویر بالا ) را مشاهده می‌کنید:

Parse error- syntax error, unexpected $end in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php on line 278

وردپرس با این خطا میگوید به شما میگوید که در خط ۲۷۸ در پرونده function.php مشکلی وجود دارد و کد این قسمت نادرست است! به همین دلیل این خطا نمایش داده میشود.

بیشتر بخوانید: انواع نسخه های وردپرس و بررسی آن ها

22- چگونه خطای رایج Establishing a Database Connection رفع کنیم؟

 

خطای این پیغام کاملا روشن است که که وب سایت شما قادر به اتصال به پایگاه داده نیست و این خطا برای مبتدیان یک مشکل بزرگ محسوب میشود. خطای establishing a database connection زمانی مشاهده میشود که وردپرس امکان دسترسی به اطلاعات پایگاه داده یا دیتابیس را از دست داده است. این خطا ممکن است ناشی از اشتباه بودن اطلاعات پایگاه داده که شامل نام کاربری، پسورد و نام دیتابس میباشد. یا گاهی اوقات سرور پایگاه داده خود نمی تواند به درستی پاسخ بدهد و یا پایگاه داده ممکن است خراب باشد که باعث میشو داین خطا را دریافت کنید.

23- خطای نوار کناری

 

یکی دیگر از خطاها در وردپرس خطای نوار کناری در سایدبار می باشد که  وقتی رخ میدهد که کدی را به اشتباه وارد کرده باشید و یا برچسب های پایانی را نگذاشته باشید و بهترین راه برای حل مشکلات استفاده از اعتبار سنج W3C میباشد که به راحتی میتوانید خطا های HTML و CSS را پیدا کنید و آنها را رفع کنید. یکی دیگر از علل شای،ع استفاده از عرض نامتناسب در CSS میباشد.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست

24- خطای سفید شدن رنگ متن و از دست رفتن دکمه های ویرایشگر وردپرس

 

گاهی اوقات ممکن است که دکمه های ویرایشگر وردپرس از دست بروند و همچنین قسمت نوشتن متن نیز سفید شود . این مشکل ممکن است که از طرف وردپرس باشید و فایل های ویرایشگر وردپرس دچار مشکل شده باشند یا امکان دارد متن شما شما در آن صفحه زیاد باشد و این اتفاق بیفتد. در اکثر مواقع مشکل از افزونه های مخرب میباشد پس افزونه ها را یک به یک بررسی کنید.

25- خطای حافظه وردپرس

 

نشانه خطای حافظه وردپرس می تواند یک صفحه سفید مرگ وردپرس باشد یا خطایی مثل خطای زیر به شما نمایش داده شود:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 2348617 bytes) in /home/username/public_html/site1/wp-includes/plugin.php on line xxx

هنگامی که یک اسکریپت وردپرس و یا یک افزونه برای یک کار خاصی اختصاص داده میشود این اتفاق میافتذ و برای رفع این خطا حافظه PHP را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: نحوه انتقال وردپرس به هاست جدید با استفاده از 6 مرحله

26- قفل مدیریت وردپرس

 

گاهی اوقات ممکن است از بخش مدیریت خارج شوید و کلمه عبور را نیز فراموش کرده باشید و وقتی میخواهید کلمه عبور خود را بازیابی کنید کلمه عبور جدیدی برای شما ارسال نشود و بخش مدیریت قفل شده باشد. این مشکل برای این است که به احتمال زیاد پوسته، افزونه یا حتی کدی باعث ایجاد تداخل شده است و اشتباه عمل میکند که نتوانید وارد مدیریت وردپرس شوید و برای رفع این مشکل باید افزونه و کد ها را بررسی کنید و شاید هم وردپرس نتواند به پایگاه داده متصل شود که در این مورد باید با پشتیبان هاست در تماس باشید.

27- خطای وارد نشدن به مدیریت وردپرس

نشانه این مشکل این است که وقتی یک کاربر سعی میکند به داشبود وردپرس وارد شود و نام کاربری و کلمه عبور را وارد میکند اخر بر روی دکمه ورود که کلیک میکند دوباره وارد صفحه ورود به وردپرس میشوید. برای این کار فایل .htaccess را حذف کنید و از طریق”تنظیمات> پیوند های یکتا” بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا فایل htaccess جدید برای شما ساخته شود و یا کش و کوکی های مرورگر خود را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: علت خطای پایگاه داده در وردپرس چیست؟ | راه های رفع خطا در اتصال به دیتابیس وردپرس

28- خطای آپلود تصاویر

گاهی اوقات یک کاربر به طور ناگهانی متوجه میشود که تمام تصاویرهایی که از سایت خود آپلود کرده متغیرهای شکسته نشان میدهد. هنگامی که کابر سعی میکند یک تصویر جدید را آپلود کند با خطا روبرو میشود و تمامی این فایل ها را در کتابخانه رسانه به صورت شکسته نمایش میدهد. این مشکل به این دلیل است که یا دسترسی فایلی که تصاویر آپلودی در آن ذخیره میشود مشکل داد  و یا در نصب و راه انداری وردپرس مشکلی وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: مشکلات رایج سایت های وردپرسی

29- How to Fix Common Image Issues in WordPress

 

بار گذاری تصاویر برای کسی که اولین بار با وردپرس کار میکند ممکن است گیچ کننده و سخت به نظر بیاید کاربر ممکن است نتواند چگونگی چینش تصاویر، تغییر تصاویر یا نمایش آنها در یک فرمت گالری را پیدا کند. این یک خطا یا مشکل در وردپرس نیست فقط کافیه با چگونگی دسته بندی رسانه ها آشنایی داشته باشید. برای این کار روی قسمت رسانه ها کلیک کرده و رسانه های بارگذاری شده خود را در “رسانه کتابخانه “مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل در نصب قالب وردپرس با 5 روش

30- رفع خطای ایا مطمئن هستید که می خواهید این کار را انجام دهید؟

کاربران ممکن است این خطا را در بخش مدیریت وردپرس مشاهده کنند شایع ترین علت این خطا میتواند از طرف یک افزونه و استفاده نادرست از افزونه باشد. برای از بین بردن این خطا افزونه ها را یک به یک غیرفعال کرده و بررسی کنید که افزونه مخرب کدام یک بوده و بدرستی عمل نمیکند.

31- رفع خطای ارسال نشدن ایمیل در وردپرس.

شایع ترین علامت خطای ارسال نشدن ایمیل این است که هر نوع تماس و یا ایمیل اطلاع رسانی وردپرس از سایت خود را دریافت نمی کنید. معمولا این مورد به خاطر محدودیت از طرف سرور میباشد و باید با پشتیبان هاست در تماس باشید.

بیشتر بخوانید: ساخت صفحه 404 در وردپرس به صورت سفارشی | چگونه صفحه 404 دلخواه خود را بسازیم؟

32- رفع خطای ۴۰۳ در وردپرس

خطای کد ۴۰۳ یک خطای ممنوعه است زمانی که سرور شما دسترسی به یک صفحه خاص را اجازه نمیدهد این خطا  نشان داده میشود:

۴۰۳ Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

زمانی که شما این خطا را مشاهده کنید سناریو های مختلف وجود دارد. مجوزهای نادرست فایل ها، افزونه های امنیتی، کدگذاری ضعیف، و یا پیکربندی سرور میتواند رایج ترین مشکل خطای ۴۰۳ باشد.

بیشتر بخوانید: 5 روش برای رفع خطای 401 در وردپرس و ارور 401 unauthorized

33- رفع خطای تغییر مسیر در وردپرس

وقتی تغییر مسیر و پیکر بندی نادرست باشد معمولا این خطا رخ میدهد و شما باید پیکربندی را به صورت صحیح انجام دهید. همانطور که می دانید در وردپرس ساختار سئو از URL مناسب که با استفاده از تابع تغییر مسیر است صورت می گیرد به دلیل پیکربندی نادرست در هر یک از ابزار ها تغییر مسیر رخ میدهد. سایت شما ممکن است به دلیلی کابران را از یک URL به URL دیگر هدایت کند که در اینصورت مرورگر در بین دو صفحه باعث تغییر مسیر میشود.

بیشتر بخوانید: خطای تغییر مسیر در وردپرس + 5 روش برای رفع خطاهای redirection

34- رفع خطای آپلود رسانه

 

این خطا به دلایل مختلفی رخ میدهد که یکی از رایج ترین دلایل دسترسی نادرست به مسیر فایل مورد نظر میباشد. هر فایل و پوشه در وب سایت شما دارای یک مجوز هستند. دسترسی به فایل ها و کنترل های سرور، براساس این مجوز است مجوز های نادرست یک پوشه باعث میشود کارها بدرستی انجام نشود به این معنی است که سرور وب سایت نمی تواند فایل های جدیدی به پوشه خاص اضافه کنند.

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای مشکل ریدایرکت های زیاد در وردپرس

35- رفع خطای زمان بندی نوشته ها

وردپرس دارای یک ویژگی فوق العاده است که اجازه می دهد تا شما پست را به صورت خودکار در یک زمان مشخص منتشر کنید.گاهی اوقات ممکن است در این زمان بندی به مشکل بخورید و وردپرس نیز اشتباه کند که باید تنظیمات را از اول انجام داده و از متخصص کمک بگیرید و یا با پشتیبان هاست در تماس باشید.

جمع بندی: رایج ترین خطاهای وردپرس

خطاهای وردپرس در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارند. بسیاری از ارور های وردپرس بسیار پیچیده می باشند و می تواند وقت زیادی را برای حل آن از شما بگیرد، از طرف دیگر بسیاری از این خطاها به سادگی قابل برطرف شدن می باشند. ما در این مطلب 35 خطای رایج وردپرس و نحوه رفع آنها را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.

توجه: قبل از رفع هرگونه خطای وردپرس مطمئن شوید از وردپرس و داده های خود بکاپ تهیه کرده اید. شما میتوانید از افزونه هایی همچون BackupBuddy برای پشتیبان گیری استفاده کنید.

منبع: themeisle

لیست مطالب

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش افزودن Preloading Animation به وردپرس

176
0
آیا قصد دارید یک انیمیشن پیش بارگذاری کننده را به وب‌سایت وردپرسی خود اضافه کنید؟ پیش بارگذاری کننده انیمیشنی است که پیشرفت بارگذاری صفحه را در پس‌زمینه نشان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

افزایش بازدید سایت و سرعت بارگذاری سایت با ۶ نکته ی مهم

1096
0
افزایش بازدید سایت و سرعت بارگذاری سایت افزایش بازدید سایت سلام به دنیای وردپرس :) یکی از عواملی که باعث می شود کاربران به یک سایت اعتماد کنند سرعت بارگذاری آن ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نیچ مارکتینگ چیست؟ نکات، مزایا و بهترین ابزارهای بازاریابی Niche

1010
0
با بازاریابی نیچ مارکتینگ ، کسب و کارها محصولات و خدمات خود را برای کسب و کارهای کوچک، خاص و کاملاً مشخص تبلیغ می کنند. بسیاری از سازمان‌ ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش غیرفعال کردن خطاهای php در وردپرس

2265
0
هشدارها و اخطارهای PHP به توسعه دهندگان کمک می کند تا مشکلات کدنویسی وب سایت خود را رفع کنند. با این حال، اگر خطاهای  phpبه تمامی کاربران نمایش ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

بهترین افزونه های تماس با ما وردپرس | 9 پلاگین ارتباط با ما پیشرفته

3035
0
افزونه های ارتباط با ما وردپرس، یکی از بهترین شیوه های جمع آوری اطلاعات کاربران از جمله: موبایل، ایمیل، نام و... می باشد. ایجاد فرم تماس برای هر ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

کاربرد php در وردپرس – آشنایی با پی اچ پی در وردپرس

1144
0
حالا که وارد دنیای وردپرس شدید و می‌خواهید در آن آینده خود را پیدا کنید باید از اسرار پشت پرده وردپرس هم آگاه باشید. وردپرس بسیار بیشتر از ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش ساخت خبرنامه در وردپرس

3127
0
امروزه یکی از ساده ترین استراتژی هایی که می توانید به کمک آن کاربران مختلفی را در سایت خود عضو کنید تا در مواقع مورد نیاز بتوانید برای ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تغییر برچسب حراج ووکامرس روی محصولات

426
0
اگر شما برای ساخت فروشگاه از ووکامرس استفاده می کنید، احتمالاً مشاهده کرده اید که محصولاتی که تخفیف خورده اند، تگ حراج (SALE) به آنها اضافه می شود. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب