5 روش برای رفع خطای 401 در وردپرس و ارور 401 unauthorized

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

یکی از خطاهای رایج وردپرس که ممکن است برای هرکسی رخ دهد، خطای 401 unauthorized می باشد. خطای 401 در وردپرس یک کد وضعیت http است که نشان می دهد سرور میزبان درخواست نامعتبری از کاربر دریافت کرده است. در واقع زمانی که با این خطا روبه رو می شوید، شما دسترسی به صفحه وب را از دست خواهید داد. ارور 401 وردپرس ممکن است در مرورگرهای مختلف به نام های دیگری مانند: “Error 401″، “401 unauthorized error”، ” Access denied due to invalid credentials” و “Authorization required” نشان داده شود. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه رفع خطای 401 در وردپرس را با استفاده از 5 روش مختلف به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

چگونه ارور 401 در وردپرس را رفع کنیم ؟

قبل از اینکه بخواهیم شما را با نحوه رفع ارور 401 در وردپرس آشنا کنیم، بهتر است با معنا و مفهوم این خطا آشنایی بیشتری داشته باشید. به طور کلی می توان گفت؛ خطای 401 در وردپرس ناشی از احراز هویت نامناسب در هنگام برقراری ارتباط با سرور میزبان وردپرس می باشد. اساساً این خطا به این معنی می باشد که مشتری شما نمی تواند بنا به هردلیل با سرور شما ارتباط برقرار کند و وارد سایت شود.

نحوه رفع خطای 401 در وردپرس

در ادامه برخی از دلایلی که می تواند باعث بروز این خطا شود را به شما توضیح می دهیم:

  • URL نادرست: در برخی از مواقع خطای 401 به دلیل آدرس اشتباه رخ می دهد. بنابراین قبل از انجام هرگونه اقدامی مطمئن شوید که آدرس مورد نظر خود را به درستی وارد کرده اید.
  • اعتبار ورود نامعتبر: در بسیاری از وب سایت ها برای اینکه بتوانید به برخی از اطلاعات دسترسی داشته باشید، باید حتماً در سایت آنها ثبت نام کنید و وارد حساب کاربری خود شوید. حال اگر وارد حساب خود نشده باشید، به احتمال زیاد با خطای 401 مواجه خواهید شد.
  • خطاهای DNS: گاهی اوقات، ممکن است این خطا به دلیل مشکلاتی که در دامنه پیش آمده است، رخ دهد.
  • مشکلات افزونه: یکی دیگر از دلایلی که می تواند باعث شود که شما با خطای 401 روبه رو شود، وجود یک افزونه مخرب در سایت می باشد. یک افزونه وردپرس در سایت شما ممکن است کد خطای 401 را فعال کند.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع خطای 413 وردپرس | روش های رفع ارور request entity too large 

آموزش رفع خطای 401 در وردپرس

روش های مختلفی وجود دارد که می تواند به شما در حل این مشکل کمک کند. با ما همراه باشید تا شما را با رفع ارور 401 در وردپرس و خطا 401 unauthorized با استفاده از 5 روش مختلف آشنا کنیم.

1- آموزش رفع ارور 401 در وردپرس با حذف موقت محافظت از رمز عبور

اگر از دایرکتوری مدیریت وردپرس خود با استفاده از رمز عبور محافظت می کنید، این احتمال وجود دارد که این مسئله باعث شده باشد که شما با خطای 401 روبه رو شوید. بنابراین برای بررسی این موضوع بهترین روش این است که به صورت موقت محافظت از رمز عبور خود را حذف کنید. در واقع؛ ممکن است رمز عبور دایرکتوری مدیریت خود را فراموش کرده باشید و یا ممکن است پیکربندی سرور شما تغییر کرده باشد.

برای انجام اینکار، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس از بخش “فایل” روی گزینه “Privacy Directory” کلیک کنید.

آموزش رفع خطای 401 در وردپرس

پس از باز کردن آن، تمامی فایل ها و پوشه های مربوط به سایت خود را مشاهده خواهید کرد. حال شما باید وارد پوشه “wp-admin” شوید و با کلیک بر روی نام آن را انتخاب کنید. در این مرحله کنترل پنل تنظیمات حفاظت از رمز عبور خود را به شما نمایش می دهد. کافیست تیک کادر کنار گزینه «Password protect this directory» را بردارید و روی دکمه Save کلیک نمائید.

نحوه رفع ارور 401 در وردپرس

در مرحله بعدی بر روی دکمه بازگشت به عقب کلیک کنید و سپس صفحه را به سمت پایین اسکرول نمائید. از اینجا باید نام کاربری که برای ورود به دایرکتوری محافظت شده با رمز عبور خود استفاده کرده اید را حذف کنید. حال وارد وب سایت خود شوید و مشاهده کنید که آیا خطای 401 برای شما رفع شده یا خیر، اگر رفع نشده بود می توانید مراحل دیگر را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش نحوه تغییر و بازیابی رمز عبور (پسورد) ورود به پنل مدیریت وردپرس

2- نحوه رفع خطا 401 در وردپرس با پاکسازی کش فایروال

یکی دیگر از راه حل های رفع خطای 401 وردپرس ، حذف کش فایروال می باشد. اگر شما در سایت خود از یک سرویس فایروال وردپرس مبتنی بر ابر مانند Cloudflare استفاده می‌کنید، این احتمال وجود دارد که این موضوع باعث شده باشد که شما با خطای 401 مواجه شده باشید. بنابراین بهترین روش این است که آن را حذف نمائید. به عنوان مثال: اگر شما از Cloudflare استفاده می کنید، می توانید از طریق زیر اقدام به حذف کش فایروال خود نمائید:

برای انجام اینکار، در ابتدا وارد حساب کاربری خود در Cloudflare شوید و سپس به بخش “Caching” مراجعه کنید. حال از این قسمت باید روی دکمه « Purge everything » کلیک کنید تا تمام کش شما پاک شود.

آموزش رفع ارور 401 در وردپرس

پس از پاک کردن حافظه پنهان فایروال خود، به کار خود ادامه دهید و کش مرورگر یا کش وردپرس خود را نیز پاک کنید.

بیشتر بخوانید: دلایل کاهش سرعت سایت وردپرسی + آموزش رفع مشکل کند شدن سایت وردپرس 

3- آموزش نحوه رفع خطای 401 در وردپرس با غیرفعال کردن افزونه ها

اگر شما در سایت وردپرسی خود یک افزونه ناسازگار یا مخرب را نصب کرده باشید، ممکن است با انواع خطاهای مختلف روبه رو شوید. بنابراین برای اینکه بتوانید متوجه شوید که آیا افزونه باعث به وجود امدن این خطا شده است یا خیر، تنها راه این است که به صورت موقت تمامی افزونه های سایت خود را غیرفعال کنید. برای انجام اینکار، در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “افزونه ها” روی گزینه “افزونه های نصب شده” کلیک نمائید. سپس تیک تمامی افزونه های خود را بزنید. حال از منوی کشویی بالای صفحه روی گزینه “غیرفعال کردن” کلیک نمائید تا افزونه های شما به صورت موقت غیرفعال شوند.

چگونه ارور 401 در وردپرس را رفع کنیم

همچنین اگر شما نمی توانید به پیشخوان وردپرس خود دسترسی داشته باشید، می توانید اینکار را از طریق هاست انجام دهید. برای انجام اینکار؛ وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس وارد پوشه دایرکتوری سایت خود شوید. پس از آن به پوشه wp-content مراجعه کنید. حال در این پوشه، پوشه ای به نام plugins را مشاهده می کنید که تمامی افزونه های سایت شما در آن نصب شده است. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که نام پوشه plugins را به یک نام دلخواه دیگر مانند: plugins.deactivated تغییر دهید. با اینکار تمامی افزونه های سایت شما به صورت خودکار غیرفعال می شوند.

چگونه خطای 401 در وردپرس را رفع کنیم

حال وارد پیشخوان سایت خود شوید و مشاهده کنید که آیا خطای 401 برای شما رفع شده است یا خیر؟ اگر خطا رفع شده بود، این بدان معناست که یکی از افزونه های شما باعث رخ دادن خطا شده است. بنابراین شما باید یکی یکی افزونه های خود را فعال کنید تا بتوانید افزونه مخرب را شناسایی نمائید. در نهایت آن افزونه را حذف کنید تا مشکل حل شود.

بیشتر بخوانید: 4 روش برای حفاظت از رمز عبور پیشخوان وردپرس 

4- نحوه رفع خطای 401 در وردپرس با تغییر قالب وردپرس

برخی از مواقع قالبی که شما استفاده می کنید می تواند باعث شود که با انواع خطا مواجه شوید. برای بررسی این موضوع، شما باید قالب فعلی خود را با یک قالب جدید و یا پیش فرض جایگزین کنید. برای انجام اینکار؛ وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “نمایش” روی گزینه “پوسته ها” کلیک کنید. حال کافیست یکی از قالب های پیش فرض را فعال کنید.

نحوه رفع خطا 401 در وردپرس

پس از آن وارد سایت خود شوید و مشاهده کنید که آیا خطا برای شما رفع شده یا خیر؟ اگر خطا رفع شده بود این بدان معناست که قالبی که استفاده می کردید نامناسب بوده است.

بیشتر بخوانید: وقتی از ناحیه مدیریت وردپرس قفل شده اید چه کاری باید انجام دهید

5- آموزش رفع خطای 401 در وردپرس با ریست رمز عبور وردپرس

یکی دیگر از روش های نحوه رفع ارور 401 در وردپرس ، بازنشانی رمز عبور وردپرس می باشد. بسیاری از شرکت های ارائه دهنده هاست، زمانی که شخصی بخواهد به صورت مکرر رمز عبور را وارد کند را مسدود می کنند. در این صورت دسترسی شما به طور موقت مسدود می شود و پس از چند دقیقه می توانید امتحان کنید. با این حال، به جای حدس زدن رمز عبور خود، بهتر است رمز عبور فراموش شده وردپرس را بازیابی کنید.

آموزش نحوه رفع خطای 401 در وردپرس

پس از کیلک بر روی “فراموشی رمز عبور”، وردپرس یک ایمیل همراه با لینک برای شما ارسال می کند که شما می توانید از طریق ان اقدام به ساختن رمز عبور نمائید.

بیشتر بخوانید: رفع مشکل ارور (خطای) 404 در وردپرس + بهترین افزونه های ارور 404

سوالات متداول

دلیل به وجود آمدن خطای 401 در وردپرس چیست؟

دلایل مختلفی مانند: URL نادرست، اعتبار ورود نامعتبر، مشکلات افزونه و.. وجود دارد که می تواند باعث شود که شما با خطای 401 مواجه شوید.

برای جلوگیری از به وجود آمدن خطای 401 در وردپرس چیکار کنیم؟

بهترین روش برای جلویگری از این خطا، بکار بردن اقدامات امنیتی مختلف می باشد. به عنوان مثال: سعی کنید از یک هاست با کیفیت استفاده کنید، از افزونه و قالب های مناسب استفاده نمائید و بسیاری از موارد امنیتی دیگر.

بیشتر بخوانید: آموزش افزونه دیجیتس | نصب و تنظیمات افزونه Digits

جمع بندی: چگونه خطای 401 در وردپرس را رفع کنیم ؟

خطای 401 در وردپرس یک کد وضعیت http است که نشان می دهد سرور میزبان درخواست نامعتبری از کاربر دریافت کرده است. زمانی که شما با این خطا مواجه می شوید، نمی توانید دسترسی روی پنل مدیریت خود داشته باشید، بنابراین باید خیلی سریع آ ن را رفع کنید. به همین منظور ما در این مطلب نحوه رفع خطای 401 در وردپرس را با استفاده از 5 روش مختلف به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



معرفی ۱۵ افزونه جی کوئری برای وردپرس

2865
0
سلام و دوستان عزیز نوین وردپرس روزهای پاییزی شما بخیر در یک مقاله از نوین وردپرس در خدمت شما هستیم با معرفی اجمالی مجموعه ای از افزونه های جی کوئری ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تغییر پابرگ پوسته در وردپرس | حذف نام طراح قالب و متن کپی رایت وردپرس

3717
0
یکی از مواردی که ممکن است بعد از طراحی سایت با آن روبه رو شوید، نام طراح قالب وردپرس است که در انتهای سایت یا همان فوتر نمایان ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تفاوت بین ریدایرکت 301 و 302

970
0
آیا می خواهید با تفاوت ریدایرکت 301 و 302 آشنا شوید؟ به طور کلی؛ منظور از ریدایرکت این است که شما آدرس و اعتبار یک صفحه را به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟ چه تاثیری بر سئو دارد؟

289
0
الگوریتم مرغ مگس خوار یا همان Hummingbird یک الگوریتم جدید موتور جستجوگر گوگل است که در اوت 2013 معرفی شده که بیش از 90 درصد جستجوهای گوگل را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

لینک شکسته چیست و چه تاثیری بر سئوی سایت دارد؟

161
0
یکی از بزرگترین اهداف هر وب سایتی ارائه محتوای جذابی است که باعث رضایت کاربر و حفظ آنها شود. سایت هایی که به درستی بهینه شده باشند، به ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

ادمین سایت کیست و وظایف مدیر سایت چیست؟

82
0
مدیر سایت با مدیریت وظایف اداری و ساده سازی ارتباط بین تیم های مختلف، نقش اساسی در تضمین عملکرد هر نوع سایتی را دارد. بعد از اینکه سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

رفع مشکل خارج شدن وردپرس از مدیریت | چرا از داشبورد وردپرس خودکار خارج میشم؟

1400
0
آیا با مشکل خارج شدن وردپرس از مدیریت روبه رو می شوید؟ در واقع؛ مشکل خروج از محیط مدیریت وردپرس یکی از خطاهای رایج وردپرس می باشد که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چاپ صورتحساب و فاکتور خرید در ووکامرس با افزونه WooCommerce PDF Invoices

5860
2
سلام و عرض ادب با افزونه چاپ صورتحساب خرید در ووکامرس با WooCommerce PDF Invoices در خدمت شما عزیزان هستیم .افزونه ای که بیشترین دانلود در سایت را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب