رفع مشکل ارور (خطای) 404 در وردپرس + بهترین افزونه های ارور 404

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 3 رای , میانگین : 4,67 از 5)
بارگذاری...

یکی از رایج ترین خطاهای وردپرس که احتمال خیلی زیاد حداقل یکبار با آن مواجه شده اید، ارور 404 می باشد. این خطا زمانی رخ می دهد که یک صفحه از سایت شما به صورت کامل حذف شده و یا اینکه آدرس آن تغییر پیدا کرده است. در این صورت زمانی که کاربر قصد دارد به آن صفحه وارد شود، با یک خطای 404 یا همان صفحه ای یافت نشدن روبه رو می شود. بنابراین اگر شما هم در سایت خود صفحات مختلفی را حذف کرده اید و یا اینکه پیوند یکتای صفحه را تغییر داده اید، قبل از اینکه کاربر با خطای 404 مواجه شود، بهتر است آن خطاها را برطرف کنید، زیرا در صورت مواجه شدن کاربر با این خطا ممکن است خیلی سریع سایت شما را ترک کند که این می تواند روی سئو و رتبه سایت شما تاثیر منفی ایجاد کند. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه رفع ارور 404 در وردپرس را با استفاده از روش های مختلف به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

رفع مشکل ارور (خطای) 404 در وردپرس

منظور از خطای 404 چیست؟

خطای 404 که به به عنوان خطای Page Not Found نیز شناخته می شود از جمله رایج ترین خطاهای وردپرس است که نشان می‌دهد که مرورگر شما نمی ‌تواند صفحه‌ای را که می‌ خواهید به آن دسترسی پیدا کنید، پیدا کند. بسته به مرورگری که از آن استفاده می کنید، پیام خطا ممکن است کمی متفاوت به نظر برسد، اما در اغلب مواقع عبارت 404 یا پیام صفحه یافت نشد در ان وجود دارد.

به عبارت دیگر؛ خطای 404 یک کد پاسخ HTTP است که زمانی رخ می دهد که سرور نتواند فایل یا صفحه درخواست شده توسط کاربر را پیدا کند. در پاسخ، سرور میزبان وب به طور خودکار پیام خطای “404 یافت نشد” را برای کاربر ارسال می کند. به طور کلی؛ خطای وردپرس 404 معمولا زمانی رخ می دهد که:

  • شما به تازگی سایت خود را به یک میزبان جدید منتقل کرده اید.
  • ساختار پیوند ثابت URL خود را تغییر داده اید و URL قدیمی را تغییر مسیر نداده اید.
  • یک آدرس اشتباهی باز کرده اید.
  • مشکلی در تنظیمات سیستم نام دامنه (DNS) شما رخ داده است.
  • از افزونه هایی یا کدنویسی ضعیف در سایت خود استفاده می کنید.

بیشتر بخوانید: حل مشکل ارور ۴۰۴ در نمایش برگه ها 

چرا خطای 404 مهم است؟

خطاهای 404 مشکلات متعددی را برای یک وب سایت ایجاد می کنند. علاوه بر اینکه کاربران از دسترسی به برخی از صفحات منع می شوند، همچنین یک تجربه کاربری ضعیف (UX) را در ذهن کاربران ایجاد می کنند.

بنابراین اگر سایت شما حاوی تعداد زیادی خطای 404 باشد و آنها را خیلی سریع برطرف نکنید، این باعث می شود که کاربران سایت شما را ترک کنند. پس از آن بازدیدکنندگان به جای وارد شدن به سایت شما، وارد وب سایت های رقیب شما می شوند. علاوه بر آن؛ خطاهای 404 همچنین می تواند به بهینه سازی موتور جستجو (SEO) شما آسیب برسانند. خزنده های موتورهای جستجو صفحه ای را که 404 برمی گرداند ایندکس نمی کنند زیرا فکر می کنند وجود ندارد. به همین سادگی شما اعتبار و ترافیک سایت خود را از دست خواهید داد. بنابراین برای حل این مشکل، باید خطاهای 404 سایت خود را شناسایی و سپس آنها را برطرف کنید. خوشبختانه روش های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارد. پس با ما همراه باشید تا شما را با نحوه رفع خطای 404 در وردپرس آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: آموزش رفع مشکل در نصب قالب وردپرس با 5 روش

آموزش رفع ارور 404 در وردپرس

تا اینجای مطلب شما را با خطای 404 و همچنین دلایل رخ دادن آن آشنا کردیم. حال قصد داریم در ادامه مطلب نحوه رفع ارور 404 در وردپرس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

  1. ذخیره پیوند های ثابت
  2. بروزرسانی دستی فایل htaccess
  3. تغییر مسیر صفحات
  4. قالب و افزونه های خود را غیرفعل کنید

در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این آموزش مارو همراهی کنید.

بیشتر بخوانید: 5 روش برای رفع خطای 401 در وردپرس و ارور 401 unauthorized

1- ذخیره پیوند های ثابت | آموزش حل مشکل 404 در وردپرس

در اکثر مواقع؛ خطای 404 با ذخیره پیوندهای دائمی برطرف می شود. برای انجام اینکار؛ در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “تنظیمات” روی گزینه “پیوندهای یکتا” کلیک کنید.

رفع ارور 404 در وردپرس

سپس صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و بدون اینکه گزینه ای را تغییر دهید، روی دکمه “ذخیره” کلیک نمائید.

رفع خطای 404 در وردپرس

پس از آن مشاهده کنید که آیا خطاهای 404 شما برطرف شده اند یا خیر؟

بیشتر بخوانید: خطای 500 وردپرس | رفع مشکل ارور Internal Server Error در وردپرس 

2- بروزرسانی دستی فایل htaccess | نحوه حل خطای 404 در وردپرس

یکی دیگر از روش های رفع ارور 404 در وردپرس ، بروزرسانی دستی فایل htaccess می باشد. این فایل را می توانید در پوشه روت هاست خود پیدا کنید. برای انجام اینکار؛ در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به پوشه دایرکتوری هاست خود مراجعه کنید. حال این فایل را می توانید در پوشه های wp-content و یا  wp-includesپیدا کنید. پس از اینکه فایل را پیدا کردید، روی آن راست کلیک کنید و گزینه “ویرایش” را بزنید تا وارد صفحه ویرایشگر فایل شوید:

بروزرسانی دستی فایل htaccess | نحوه حل خطای 404 در وردپرس

پس از آن کدهای زیر را در صفحه ویرایشگر فایل قرار دهید:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

بیشتر بخوانید: ساخت صفحه 404 در وردپرس به صورت سفارشی | چگونه صفحه 404 دلخواه خود را بسازیم؟

3- تغییر مسیر صفحات | آموزش رفع خطای 404 در وردپرس

یکی دیگر از روش ها برای حل این مشکل، تغییر مسیر صفحات می باشد. برای انجام اینکار می توانید از افزونه استفاده کنید. افزونه های مختلفی برای اینکار وجود دارد که افزونه Redirection یکی از بهترین آنها محسوب می شود. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و هم اکنون دارای بیش از 2 میلیون نصب فعال است. با استفاده از آن می توانید به راحتی تغییر مسیر 301 را مدیریت کنید، خطاهای 404 را پیگیری کنید و بسیاری از موارد دیگر.

اگر URL صفحه خاصی را تغییر داده اید و هنوز آن را تغییر مسیر نداده اید، وقت آن است که URL قدیمی را به URL جدید خود هدایت کنید. اگر اینکار را انجام ندهید کاربران شما با صفحه 404 مواجه می شوند.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه ورود کاربران وردپرس | 7 مورد از بهترین پلاگین های عضویت کاربران وردپرس

برای استفاده از این افزونه، در ابتدا افزونه را در سایت خود نصب و فعال کنید. برای انجام اینکار وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش “افزونه ها” روی گزینه “افزودن” کلیک کنید. سپس نام افزونه را در باکس بالای صفحه وارد و سرچ نمائید. پس از اینکه افزونه برای شما پیدا شد کافیست آن را نصب و فعال کنید. همچنین اگر با طریقه نصب افزونه آشنایی ندارید می توانید مطلب “چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟ راه های نصب پلاگین در وردپرس” را مشاهده کنید.

پس از فعال شدن افزونه، از بخش “ابزارها” روی گزینه “Redirection” کلیک کنید. سپس تنظیمات را کامل و تغییر مسیر جدید را اضافه نمائید.

تغییر مسیر صفحات | آموزش رفع خطای 404 در وردپرس

بیشتر بخوانید: نحوه رفع خطای مشکل ریدایرکت های زیاد در وردپرس

4- قالب و افزونه های خود را غیرفعل کنید | رفع ارور 404 در وردپرس

یک افزونه قدیمی یا با کدگذاری ضعیف ممکن است باعث خطای 404 در سایت وردپرس شما شود. برای بررسی این موضوع، باید تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید و قالب فعلی خود را تغییر دهید. برای انجام اینکار می توانید از هاست خود استفاده کنید.

در ابتدا با استفاده از FTP مانند FileZilla به فایل های وردپرس خود دسترسی پیدا کنید. سپس مسیر وارد پوشه public_html شوید. حال به پوشه wp-content مراجعه کنید. در این پوشه، پوشه ای به نام ” plugins” وجود دارد که تمامی افزونه های سایت شما در ان نصب شده است. شما باید نام این پوشه را به یک نام دلخواه دیگر همانند ” myplugins” تغییر دهید. با اینکار تمامی افزونه های سایت شما به صورت خودکار غیرفعال می شوند.

قالب و افزونه های خود را غیرفعل کنید | رفع ارور 404 در وردپرس

اکنون به مرورگر خود بازگردید تا بررسی کنید که آیا وب سایت کار می کند یا خیر. اگر خطا برطرف شد، پس نتیجه می توان گرفت که یکی از افزونه های سایت شما باعث به وجود امدن این خطا شده است. بنابراین شما باید یکی یکی افزونه های خود را فعال کنید تا بتوانید افزونه مخرب را شناسایی و حذف نمائید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه های ریدایرکت در 2022؛ معرفی 10 پلاگین ریدایرکت وردپرس

بهترین افزونه های ارور 404

تا اینجای مطلب شما را با روش های رفع خطای 404 در وردپرس آشنا کردیم. همچنین افزونه هایی وجود دارد که می توانید از انها برای حل این مشکل استفاده کنید که در ادامه مطلب بهترین آنها را به شما معرفی می کنیم.

1- افزونه SeedProd

بهترین افزونه های ارور 404

پلاگینSeedProd  یکی از بهترین افزونه های صفحه ساز وردپرس است که با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردنی که دارد به شما کمک می کند تا بخش های مختلف سایت خود را سفارشی کنید. در میان بسیاری از ویژگی های آن، این افزونه همچنین به شما امکان می دهد تا صفحات 404 سفارشی طراحی کنید. این پلاگین همراه با قالب های زیبای صفحه خطای 404 ارائه می شود که می توانید از آنها برای شروع استفاده کنید.

 این افزونه همچنین گزینه ای برای فعال کردن تغییر مسیرهای 301 برای صفحه 404 شما ارائه می دهد. هنگامی که یک صفحه 404 می سازید، به سادگی حالت تغییر مسیر را از تنظیمات فعال و URL را که می خواهید مخاطبان خود را به آن هدایت کنید را وارد نمائید.

بیشتر بخوانید: آموزش محدود کردن نام های کاربری و غیرفعال کردن نام نمایشی (لقب) در وردپرس

2- افزونه All in One SEO

این یکی از محبوب ترین و بهترین افزونه های سئو وردپرس در بازار است.که علاوه بر ویژگی های سئو کردن صفحات، گزینه ای را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید از آن برای مدیریت تغییر مسیرهای 301 و پیگیری خطاهای 404 استفاده کنید. این افزونه به صورت خودکار کاربران را از URL های قدیمی به آدرس های جدید هدایت می کند. همچنین می‌توانید از ویژگی تغییر مسیر خودکار آنها استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که کاربران و موتورهای جستجو هر زمان که پستی را حذف می‌ کنید یا URL را تغییر می‌دهید، محتوای جدید شما را پیدا می‌ کنند.

3- افزونه Redirection

3- افزونه Redirection

Redirection یک افزونه قدرتمند وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا به سادگی ریدایرکت ها را برای صفحات 404 خود تنظیم کنید. این دارای یک گزینه داخلی برای ردیابی خطاهای 404 است که از زمان نصب افزونه در وب سایت شما رخ داده است.

بیشتر بخوانید: عدم نمایش عکس محصولات در ووکامرس | راهکارهای رفع مشکل تصاویر در وردپرس

4- افزونه 404page

افزونه 404page یکی دیگر از بهترین افزونه های ارور 404 می باشد که به شما کمک می کند تا صفحات 404 خود را شناسایی و رفع نمائید. این افزونه به شما این امکان را می دهد که یک صفحه موجود را از سایت وردپرس خود انتخاب کرده و از آن به عنوان صفحه 404 استفاده کنید.

5- افزونه Custom 404 Pro

5- افزونه Custom 404 Pro

افزونه Custom 404 Pro یک افزونه مینیمالیستی وردپرس است که استفاده از آن بسیار ساده است و می توانید آن را به صورت رایگان از طریق مخزن وردپرس در سایت خود نصب کنید. این پلاگین به شما کمک می کند تا  تغییر مسیرهای 404  را به سرعت و تنها با چند کلیک تنظیم کنید. همچنین می توانید صفحات خود را به یک صفحه موجود یا یک URL خاص هدایت کنید. علاوه بر آن، این افزونه از تغییر مسیرهای 301، 302، 307 و 308 پشتیبانی می کند.

6- افزونه 301 Redirects

یکی دیگر از بهترین افزونه های ارور 404 ، افزونه 301 Redirects می باشد. این پلاگین دارای رابط کاربری حرفه ای است و امکان تنظیم و مدیریت تغییر مسیرهای 301، 302 و 307 را برای شما ساده می کند. با کمک این پلاگین می توانید صفحات 404 خود را به صفحات دلخواه دیگر هدایت کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین افزونه ریدایرکت وردپرس | 9 پلاگین ریدایرکت وردپرس برتر 

سوالات متداول

دلیل بروز مشکل خطای 404 وردپرس چیست؟

بهترین افزونه برای رفع ارور 404 چیست؟

افزونه های مختلفی برای رفع این خطا وجود دارد که برخی از بهترین آنها عبارت اند از: افزونه Redirection، افزونه 404page، افزونه Custom 404 Pro و...

بیشتر بخوانید: 15 مورد از بهترین افزونه های سطح دسترسی کاربران وردپرس

آموزش حل مشکل وردپرس هنگام تغییر آدرس

رفع خطای Bad Gateway در وردپرس؛ 5 روش حل ارور 502

انواع مشکلات رایج آپلود نشدن عکس در وردپرس و نحوه رفع هر یک از آنها

جمع بندی: روش های رفع ارور 404 در وردپرس

یک صفحه خطای 404 زمانی نمایش داده می شود که یک صفحه خاص در وب سایت شما یافت نمی شود. این صفحه معمولاً به بازدیدکننده وب سایت هشدار می دهد که صفحه درخواستی دیگر در دسترس نیست یا وجود ندارد. خوشبختانه روش های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارد که ما در این مطلب به آنها اشاره کردیم. امیدوارم از این آموزش رضایت داشته باشید.

منبع: wpbeginner

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

  1. سلام داداش گل
    آقا دمت خداییش گرم
    بدجور این مشکل رو داشتم تمام سایتهای ایرانی و خارجی رو زیرو رو کردم کسی راهنمایی درست نکرده بود
    اصلا فکرشم نمیکردم این مشکل کوچیک باشه
    حل شد دستت درد نکنه یه دنیا ممنون

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط



آموزش جامع غیرفعال کردن بخش دیدگاه ها در سایت های وردپرس

1587
0
برای بعضی از سایت هایی که ایجاد می شوند، قسمت دیدگاه ها کاملا غیرضروری است. بعضی از اوقات هم این که نخواهید کاربران در صفحات سایت شما دیدگاهی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش حذف قالب وردپرس از سایت بصورت کامل [با 3 روش]

270
0
قالب های وردپرس که استفاده نمی‌شوند و در بخش پوسته‌های سایت قرار دارند، ممکن است در نگاه اول بی‌ضرر به نظر برسند اما در واقع می‌توانند به سایت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

روش های جدید کسب درآمد از وردپرس

1320
0
وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی منتشر شد، اما با گذشت زمان به یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای جهان تبدیل شد. یکی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

شرطی کردن درگاه پرداخت ووکامرس بر اساس شرایط مختلف

522
0
در واقع این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا مدیریت کاملی به روش های پرداخت در سایت خود داشته باشید. می توانید روش های پرداخت ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش کار با افزونه یواست سئو (Yoast SEO)

5172
1
افزونه یواست سئو یکی از بهترین و محبوب ترین افزونه های سئو وردپرس است که هم اکنون میلیون ها کاربر از آن برای بهبود سایت خود استفاده می ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش تست کردن موبایل فرندلی بودن وردپرس

3416
0
سایتی که شما طراحی می کنید باید به صورت کامل برای موبایل بهینه شده باشد، حال چرا به تست موبایل فرندلی بودن سایت وردپرس نیاز داریم؟ به طور ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

آموزش رفع خطای Another Update in Progress در وردپرس

1751
0
آیا در هنگام بروزرسانی وردپرس با خطای "به روز رسانی دیگری در حال انجام است" مواجه می شوید؟ این خطا باعث می شود که شما نتوانید سایتتان را ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

نکات مهم برای بهینه سازی URL سایت

183
0
جستجوی ارگانیک سازگارترین و طولانی ‌مدت ‌ترین روش برای هدایت ترافیک به وب ‌سایت شما محسوب می شود. اگر می خواهید تعداد کاربران سایت خود را بالا ببرید، ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب