نحوه گرفتن خروجی از اطلاعات دیتابیس ( php myadmin )

ضعیفمتوسطخوببسیار خوبعالی
( 1 رای , میانگین : 5,00 از 5)
بارگذاری...

یکی از مهم ترین بخش های هر نوع وب سایتی که تمام اطلاعات وب سایت در آن ذخیره می شود، دیتابیس می باشد. به عبارتی، بدون دیتابیس یا همان پایگاه داده شما قادر به راه اندازی سایت نخواهید بود و اگر دیتابیس خراب شود و یا از بین برود، کل وب سایت شما نیز از کار می افتد. بنابراین خروجی گرفتن از دیتابیس یکی از اقداماتی است که بهتر است با آن آشنایی داشته باشید. خروجی دیتابیس با فرمت sql است و شما می توانید از آن در بخش php myadmin هاست خود خروجی تهیه کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس و خروجی گرفتن از دیتابیس در سی پنل را در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

فایل دیتابیس وردپرس در کجا قابل استفاده است؟ 

فایل دیتابیس اصلی ترین قسمت یک سایت میباشد و در صورت انتقال همه قسمت های یک سایت باید از دیتابیس استفاده کنید. در این آموزش نحوه گرفتن خروجی از دیتابیس و نحوه درونریزی را نمایش خواهیم داد.

نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس

بیشتر بخوانید: نحوه حذف کامل و همیشگی افزونه از وردپرس 

آموزش اکسپورت گرفتن از دیتابیس

نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس در هاست سی پنل کار چندان سختی نیست و شما می توانید به سادگی و از طریق آموزش زیر از دیتابیس خود یک خروجی دریافت کنید. برای انجام اینکار؛ در ابتدا وارد هاست سی پنل خود شوید و سپس از بخش دیتابیس روی گزینه “phpMyAdmin” کلیک کنید. در این قسمت تمام دیتابیس هایی که قبلاً ایجاد کرده اید را مشاهده خواهید کرد.

آموزش اکسپورت گرفتن از دیتابیس

همانطور که گفته شد در phpMyAdmin همه دیتابیس هایی که قبلا ایجاد شده است موجود میباشد و شما باید بفهمید که کدام دیتابیس مربوط به کدام قالب و وردپرس شما میباشد تا بتوانید از آن خروجی تهیه کنید.

حال قبل از هرکاری در ابتدا شما باید نام دیتابیس مورد نظر خود را پیدا کنید. برای اینکار؛ وارد پوشه file manager شوید و سپس به پوشه ای که در آن وردپرس را نصب کرده اید، مراجعه کنید. سپس همانند تصویر زیر فایل wp-config.php را ویرایش کرده و نام دیتابیس خود را مشاهده نمائید. بعد از اینکه فایل wp-config.php خود را ویرایش کردید، مثل تصویر سمت راست برای شما نیز نمایش داده خواهد شد.

خروجی گرفتن از دیتابیس در سی پنل

بیشتر بخوانید: آموزش غیر فعال کردن RSS در وردپرس با افزونه Disable Feeds 

بعد از اینکه نام دیتابیس مورد نظر خود را پیدا کردید، مجدداً وارد صفحه اصلی هاست خود شده و به بخش phpMyAdmin مراجعه کنید. حال باید از سمت چپ صفحه نام دیتابیس خود را پیدا و انتخاب کنید تا صفحه اطلاعات مربوط به ان به شما نمایش داده شود. سپس روی دیتابیس کلیک کرده تا بتوانید از آن نسخه خروجی دریافت کنید.

پس از اینکه روی نام دیتابیس خود کلیک کردید، از بالای صفحه روی گزینه “Export” کلیک نمائید.

آموزش خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس

پس از آن روی دکمه GO را بزنید تا همه اطلاعات دیتابیس در قالب یه فایل با فرمت sql در سیستم شما ذخیره شود.

نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس در هاست سی پنل

به همین سادگی شما توانستید از اطلاعات دیتابیس خود خروجی تهیه کنید. در ادامه نحوه درون ریزی دیتابیس را هم به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: آموزش اضافه کردن نقشه تعاملی Google در سایت های وردپرسی 

نحوه درون ریزی اطلاعات دیتابیس ( import database )

تا اینجای مطلب شما را با آموزش خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس آشنا کردیم. حال قصد داریم نحوه درون ریزی اطلاعات دیتابیس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. برای درون ریزی دیتابیس، در ابتدا به بخش phpMyAdmin هاست خو مراجعه کرده و روی دیتابیسی که قبلا ساخته اید کلیک کنید. سپس گزینه import را انتخاب کرده و سپس از سیستم خود فایلی که قبلا ایکسپورت کرده اید را انتخاب کرده و دکمه go را بزنید.

طریقه خروجی گرفتن از دیتابیس در سی پنل

به همین سادگی توانستید اطلاعات دیتابیس خود را درون ریزی کنید.

بیشتر بخوانید: برون ریزی اطلاعات کاربران وردپرس با افزونه Export User Data

سوالات متداول

خروجی sql گرفتن از اطلاعات دیتابیس چه موقعی کاربرد داره ؟

در صورتی که قصد دارید هاست خود را از لوکال هاست به هاست اصلی منتقل کنید، و یا اینکه بخواهید هاست فعلی خود را به یک هاست جدید انتقال دهید، در این صورت شما باید از اطلاعات دیتابیس خود یک نسخه خروجی تهیه کنید.

نحوه خروجی گرفتن از فایل sql. از طریق phpmyadmin در هاست‎ ؟

طریقه خروجی گرفتن از دیتابیس در سی پنل کار سختی نیست. در واقع شما باید در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به بخش phpmyadmin مراجعه نمائید. پس از آن لیستی از تمامی دیتابیس های شما نمایش داده می شود که شما باید روی دیتابیس مورد نظر خود کلیک کنید. سپس از بالای صفحه روی گزینه Export کلیک نمائید. در مرحله بعد باید از قسمت Export Method گزینه ی Quick – display only the minimal options را انتخاب کنید. همچنین از بخش Format باید نوع فایل را روی SQL تنظیم نمائید. در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید تا یک نسخه از دیتابیس برای شما ذخیره شود.

بیشتر بخوانید: آموزش تعویض قالب وردپرس از طریق phpMyAdmin

جمع بندی: آموزش export گرفتن از دیتابیس

نحوه گرفتن خروجی از اطلاعات دیتابیس چگونه است؟ در برخی از مواقع و بنا به دلایل مختلفی ممکن است نیاز باشد تا از اطلاعات دیتابیس خود یک نسخه خروجی تهی کنید. به عنوان مثال اگر قصد انتقال هاست خود را به یک هاست جدید دارید، حتماً باید از دیتابیس خود خروجی تهیه کنید. ما در این مطلب نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات دیتابیس را به شما آموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

نحوه خروجی گرفتن از اطلاعات کاربران وردپرس با فایل CSV | افزونه Export User Data

افزونه WooCommerce Customer/Order CSV Export | خروجی گرفتن از سفارشات در ووکامرس

راه های افزایش امنیت پایگاه داده وردپرس؛ 6 روش بهینه سازی ایمنی دیتابیس سایت وردپرسی

درباره نویسنده



میلاد انوش
( عضو از 3 سال قبل )
  • 900 نوشته
  • 0 دیدگاه
  • 1 محصول
  • 0 دوره آموزشی

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه

چند نکته قبل از ارسال دیدگاه :
  • تمامی دیدگاه ها قبل از انتشار عمومی توسط کارشناسان سایت بررسی خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند تایید نخواهند شد.
  • آدرس سایت ، مشخصات مدیریت و... در متن دیدگاه حذف خواهند شد.
  • دیدگاه هایی که به زبان انگلیسی باشند تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه هایی که حاوی توهین ، تهدید یا... باشند تایید نخواهند شد.

مطالب مرتبط



آموزش ساخت نوارخبری متحرک با استفاده از افزونه Horizontal scrolling announcement

3256
0
با سلام خدمت شما عزیزان شاید در برخی سایت ها مشاهده می کنید که برای اعلام یک خبر یا آگهی خاص از یک نوار خبری استفاده می کنند که ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چطور قالب وردپرس را فارسی کنیم؟

901
0
چگونه قالب وردپرس را فارسی کنیم ؟ این سوالیست که ممکن است بسیاری از کاربرانی وردپرسی به دنبال آن باشند، اما به دلیل عدم تخصص لازم در کدنویسی ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

لید (Lead) یا سرنخ چیست؟ راه های ایجاد لید با کیفیت چیست؟

418
0
هر سایتی با هدف موفقیت و فروش بیشتر کار خود را شروع می کند. شما برای اینکه بتوانید کسب و کار آنلاین خود را گسترش دهید، باید بتوانید ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

از کجا بفهمیم سایت با وردپرس ساخته شده است؟ آموزش شناسایی و تشخیص سایت وردپرسی

2242
0
از کجا بفهمیم سایت با وردپرس ساخته شده یا خیر؟ چگونه بفهمیم یک سایت وردپرس است؟ این سوالاتی است که ممکن است در ذهن بسیاری از شما به وجود ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

اندازه استاندارد تصاویر در وردپرس

4000
0
یکی از مهم ترین اقداماتی که اگر به درستی انجام نشود می تواند ظاهر وب سایت شما را بهم ریخته نمایش دهد، مدیریت تصاویر در وردپرس می باشد. ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

تفاوت نوشته و برگه در وردپرس – فرق بین Post با Page وردپرس چیست؟

1285
0
همانطور که می دانید؛ وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز می باشد که با کمک آن می توانید هر نوع وب سایتی را در ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

چگونه خطای 503 service unavailable را رفع کنیم؟

4667
0
خطاهای سرور جزء پیچیده ترین خطاهای وردپرس محسوب می شود که می توانند بسیار ناامیدکننده باشند. یکی از این خطاها، ارور 503 می باشد. خطای 503 Service Unavailable ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

پروتکل DKIM چیست؟ نحوه عملکرد DKIM Record

118
0
DKIM یا DomainKeys Identified Mail یک روش احراز هویت ایمیل است که از امضای دیجیتال استفاده می‌کند تا به گیرنده ایمیل اطلاع دهد که پیام توسط صاحب یک ...
جزییات بیشتر آموزش را بخوانید!

دسته بندی مطالب

محصولات حرفه ای

جستجو کنید…

همکار ما شوید

اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید.

  • تولید کننده فیلم آموزشی کار با محصولات
  • نویسندگی و ارسال مطالب آموزشی
  • تولید کننده دورهای آموزشی برنامه نویسی
  • فارسی سازی و ترجمه انواع قالب
  • و هر آنچه که توانایی دارید...
  • فهرست مطالب